ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی در مورد سه هسته ای PhenomX3 8750

mr6768
27-11-2008, 23:12
سلام.مدتی که من یه سی پی یو 8750 ای ام دی با یه مادربورد ابیت ax78 گرفتم.
چند تا سوال داشتم.انگار سی پی یوم طبیعی نیست.
به نظر من اندازه یه سی پی یو سه هسته ای کار نمیکنه ، انگار تک هسته ای مثلا وقتی دارم بازی نصب می کنم بعد میخوام کنارش تو اینترنت هم برم سیستم انگار داره خودشو میکشه.
دما هم فکر کنم بالاست توحالت عادی با سرعت فن 2200 اینا دمای دورور 40 میده.!!
نرم افزار cpu z رو نصب کردم ولی همه اطلاعات رو کامل بهم نداد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید تو این عکس CODE NAME با Brand ID با Package با Technology رو اصلا نداد.
در ضمن توی قسمت Multipier بهم داده 4.5 در صورتی که Multipier این سی پیو 12 هست.
البته این عکس در حالت اورکلاک شده هست. فرکانس این سی پیو 2.4 هست که من تا 2.8 اورکلاک کردم.البته تا 3 هم رفتم.
حالا این مشکلا از سی پی یو هست یا نرم افزارش خرابه؟
در شمن وقتی میرم تو مادربورد اورکلاک کنم ، اصلا گزینه مالتیپایر نیست و فقط میتونم bus رو ببرم بالا که عادیش رو 200 هست که ضرب در 12 میشه ، میشه 2400 که من گذاشتم روی 235 که شد 2820

مشکل از چیه؟
در ضمن یه نرم افزار برای تست پایداری بهم معرفی کنید.

GG_DanTe
28-11-2008, 13:26
سلام اصلا چرا هین مادر برد رو گرفتی ؟ شما می تونستی با یک مقدار هزینه بیشتر یک an78gs بگیری که خیلی از این بهتره این مشکل می تونه از مادر بردت باشه این سی پی یو رو یک مادر برد دیگه امتحان کن :31:

alborz_k
28-11-2008, 13:28
سلام.مدتی که من یه سی پی یو 8750 ای ام دی با یه مادربورد ابیت ax78 گرفتم.
چند تا سوال داشتم.انگار سی پی یوم طبیعی نیست.
نرم افزار cpu z رو نصب کردم ولی همه اطلاعات رو کامل بهم نداد.
ببینید تو این عکس CODE NAME با Brand ID با Package با Technology رو اصلا نداد.
در ضمن توی قسمت Multipier بهم داده 4.5 در صورتی که Multipier این سی پیو 12 هست.
البته این عکس در حالت اورکلاک شده هست. فرکانس این سی پیو 2.4 هست که من تا 2.8 اورکلاک کردم.البته تا 3 هم رفتم.
حالا این مشکلا از سی پی یو هست یا نرم افزارش خرابه؟
در شمن وقتی میرم تو مادربورد اورکلاک کنم ، اصلا گزینه مالتیپایر نیست و فقط میتونم bus رو ببرم بالا که عادیش رو 200 هست که ضرب در 12 میشه ، میشه 2400 که من گذاشتم روی 235 که شد 2820

مشکل از چیه؟
در ضمن یه نرم افزار برای تست پایداری بهم معرفی کنید.
سلام. نسخه ی نرم افزار شما خیلی قدمیه. بهتره از نسخه ی 1.48 استفاده کنید. به احتمال زیاد مشکلتون حل می شه.
برای تست پایداری ، می تونید از نرم افزار ارتوس orthos استفاده کنید.

mr6768
28-11-2008, 20:49
نرم افزار CPU Z جدید رو گرفتم . حالا اینتطور شد.

این طبیعیه ؟
در ضمن چرا تو بایوس گزینه مالتیپایرم اصلا نیست و فقط میتونم bus رو کم و زیاد کنم .
بایوس هم آپدیته.
در ضمن به سوال های بالا هم که پرسیدم خواهشا جواب بدید

Mezzo
28-11-2008, 22:33
توی قسمت Multipier بهم داده 4.5 در صورتی که Multipier این سی پیو 12 هست.

چرا تو بایوس گزینه مالتیپایرم اصلا نیست و فقط میتونم bus رو کم و زیاد کنم .

Cool n Quiet فعال هست. براي اوركلاك بايد تو تنظيمات باياس غير فعالش كرد.

به نظر من اندازه یه سی پی یو سه هسته ای کار نمیکنه ، انگار تک هسته ای مثلا وقتی دارم بازی نصب می کنم بعد میخوام کنارش تو اینترنت هم برم سیستم انگار داره خودشو میکشه.

نصب كردن بازي و باز كردن Internet Browser و ... پردازنده رو خيلي درگير نمي كنه و كند شدن بيشتر مربوط به هارد ميشه كه چند كار همزمان رو به سختي انجام ميده.

mr6768
29-11-2008, 13:11
خیلی ممنون دوست عزیز .
الان جدیدا توی Cpu Z مینویسه مالتیپایر 6 بعد یهو میشه 12 بعد میشه 6 بعد 12 . همینجوری عوض میشه.
اینا همه بخاطر Cool n Quiet هست ؟
تازه با نصب نرم افزار ورژن جدید Cpu Z احساس می کنم دیگه سی پیوم کند نیست.

در ضمن رم من دو گیگ Dual Channel او سی زد دارم که BUS 800 هست. اما تو بایوس و CPU Z مینویسه 400 !!

این مشکل از چیه ؟
خیلی شرمنده کردید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr6768
29-11-2008, 14:49
در ضمن Virtualization در تنظیمات بایوس برای cpu های AMD مربوط به چیه ؟
راستی اومدم اورکلاک کنم بعد Cool n Quiet رو غیر فعال کردم بعد مالتیپایر رو (تو بایوس من نوشته CPUFID ) رو 10X گذاشتم بعد BUS هم گذاشتم رو 300 . یعنی در واقع باید میشد 3 گیگاهرتز اما اومدم تو سیستم دیدم تو CPU Z با MY COMPUTER نوشته 2.10گیگاهرتز . داشتم دیوانه میشدم.
بخاطر چیه ؟

Mezzo
01-12-2008, 00:37
در ضمن رم من دو گیگ Dual Channel او سی زد دارم که BUS 800 هست. اما تو بایوس و CPU Z مینویسه 400 !!

شايد يه تغييراتي دادي تو باياس و باس رم رو آوردي پايين ( مخصوصا كه تايمينگ ها هم دستكاري شده هست). هيچ دليل ديگه اي به ذهنم نمي رسه... ضمنا Unganged تو بنچها نتيجه بهتري ميده و پايدارتر هست.

در ضمن Virtualization در تنظیمات بایوس برای cpu های AMD مربوط به چیه ؟
بعضي نرم افزارها مثل سيستم عامل هاي مجازي اين تكنولوژي رو ساپورت مي كنن. اطلاعات دقيق بخواي تو نت يه سرچ كني پيدا ميشه.

راستی اومدم اورکلاک کنم بعد Cool n Quiet رو غیر فعال کردم بعد مالتیپایر رو (تو بایوس من نوشته CPUFID ) رو 10X گذاشتم بعد BUS هم گذاشتم رو 300 . یعنی در واقع باید میشد 3 گیگاهرتز اما اومدم تو سیستم دیدم تو CPU Z با MY COMPUTER نوشته 2.10گیگاهرتز . داشتم دیوانه میشدم.

فكر كنم بايد ‍C1E رو هم Disable كني.