ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ☺كمك براي mp3پلير(zcyber(zling fx slot◘

H.Operator
27-11-2008, 18:33
با سلام به دوستان عزيز من يك mp3پلير(zcyber(zling fx slot گير آوردم ولي هر چي ميزنم شارژ كه شارژ بشه نميشه و پيام باطري لو ميده و حاموش ميشه...
در ضمن مال من 256 مگابايت هست مي خواستم بدونم كسي فريمور اين دستگاهو داره كه به من بده چون قاطي كرده؟؟؟؟:11:
اينم عكسش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها خواهشن كمكم كنيد:11:

H.Operator
28-11-2008, 00:05
كسي نيست راهنمايمون كنه......

seymour
28-11-2008, 12:00
این فایل pdf رو دانلود کن و دستوراتش رو اجرا کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Step for Zling Slot_Fx_a5.pdf

برای fx v3 این صفحه موجوده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و برای v1 و v2 این صفحات :

از طرف دیگه ، زولتریکس گارانتی خوبی داره ... دو سه بار که دوستان به مشکل مشابه خورده بودن ، با هزینه 3-4 تومن مشکل رو حل کرده بودن واسه شون و فکر کنم حتی راهنمایی هایی هم کرده بودن تا بعدا در منزل مشکل رو حل کنن (در صورت مواجهه مجدد با مشکل)

H.Operator
01-12-2008, 07:52
داشتم آپديت مي كردم از شانس بد كامپيوتر ريسيت شد خالا هم mp3 پلير نه روشن ميشه نه با كامپيوتر دتكت ميشه بايد چي كنم.....

seymour
01-12-2008, 18:27
ای بابا ... خیلی باید مواظب باشی موقع این کارها که همچین مشکلاتی پیش نیاد ...

الان باید مطمئن بشی که آیا PC اینو می شناسه یا نه ... وصلش کن ، ببین توی device manager شناخته میشه یا اون علامت سوال زرد کنارش میاد یا نه ... اگه نشد ، دستت رو روی دکمه Play نگه دار ، بعدش همینطور که نگه داشتی وصلش کن به PC و بعد از چند ثانیه دستت رو ول کن ، ببین چی میشه ..

اگه کلا عکس العملی نشون نمیده که باید ببری گارانتی

H.Operator
07-12-2008, 15:36
ای بابا ... خیلی باید مواظب باشی موقع این کارها که همچین مشکلاتی پیش نیاد ...

الان باید مطمئن بشی که آیا pc اینو می شناسه یا نه ... وصلش کن ، ببین توی device manager شناخته میشه یا اون علامت سوال زرد کنارش میاد یا نه ... اگه نشد ، دستت رو روی دکمه play نگه دار ، بعدش همینطور که نگه داشتی وصلش کن به pc و بعد از چند ثانیه دستت رو ول کن ، ببین چی میشه ..

اگه کلا عکس العملی نشون نمیده که باید ببری گارانتی
ممنون هيچ عكس العملي نشون نميده......مي برمش گارانتي.....:10:

mh_h
06-01-2009, 19:53
این فایل pdf رو دانلود کن و دستوراتش رو اجرا کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید step for zling slot_fx_a5.pdf

برای fx v3 این صفحه موجوده :

و برای v1 و v2 این صفحات :

از طرف دیگه ، زولتریکس گارانتی خوبی داره ... دو سه بار که دوستان به مشکل مشابه خورده بودن ، با هزینه 3-4 تومن مشکل رو حل کرده بودن واسه شون و فکر کنم حتی راهنمایی هایی هم کرده بودن تا بعدا در منزل مشکل رو حل کنن (در صورت مواجهه مجدد با مشکل)
من هم يه دونشو دارم ولي الان روشن ميشه،به عنوان كول ديسك هم ميشه ازش استفاده كرد ولي اهنگ پخش نميكنه!نميدونم بايد چي كارش كنم

seymour
08-01-2009, 20:03
شما هم مثل اون دوستمون ، اون کارایی که گفته شد رو انجام دادی ، نتیجه اش چی بود ؟ ... گارانتی داره ؟

arusakbazi
08-05-2009, 15:50
ايميل زدم جواب نداديد

seymour
23-05-2009, 14:54
شرمنده ؛ مدت زیادی در دسترس نبودم ... اگه همچنان مشکل داری ، مطرح کن تا ادامه بدیم ...