مشاهده نسخه کامل
: تلفیق 3 بعدی و دو بعدی
amirepsilon
27-11-2008, 10:43
سلام
دیدید بعضی کار های دو بعدی حالت سه بعدی داره ؟
ظاهرا سه بعدی طراحی شده و بعد به همراه یک نرم افزار دو بعدی چیزهای دیگه بهش اضافه شده
چطور میتونم یه نوشته 3 بعدی کیفیت بالا طراحیکنم و بعد بیارمش تو فتوشاپ ؟
ممنون
MRHArtsClube
27-11-2008, 10:48
سلام
اگه بخوای همون تری دی بیاری تو فتوشاپ بایید ببینی پسوند سه بعدیا فتوشپ چیه (من با فتوشاپ کار نمیکنم) بعد اینم که میگین سه بعدی دو بعدی میکنن ی باید بگم هر دو شکلش هست! مثلا وقتی دیزنی اولین انیمیشن 2 بعدی 3بعدیشو ساخت دهن همه باز موند!:31:در مورد اون یکی حالتشم تو مکس یه متریال هست که 2 بعدی رو سه بعدی می کنه به اسم Ink'n Paint و خیلی هم مشابه تو پلاگینه داره که اکثراً تهشون Toon داره مثه Brazil toon - Final toon و ...:46:
دوست عزیز شما میتونی از فتوشاپ cs4 استفاده کنی که میتونه مستقیما فایل های سه بعدی رو باز کنه
اینطوری شاید بهتر بتونید به هدفتون برسید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farzad.wow
27-11-2008, 11:11
سلام
دیدید بعضی کار های دو بعدی حالت سه بعدی داره ؟
ظاهرا سه بعدی طراحی شده و بعد به همراه یک نرم افزار دو بعدی چیزهای دیگه بهش اضافه شده
چطور میتونم یه نوشته 3 بعدی کیفیت بالا طراحیکنم و بعد بیارمش تو فتوشاپ ؟
ممنون
ميشه منظورتو بهتر بگي............. تو زمينه CG از اين چيزا زياد داريم مثلا تو فيلم ميات يه كاركتر يا آبجكت 3 دي رو جوري با صحنه مچ ميكنن كه جزيي از صحنه باشه .......... خيلي از بچه ها ي همين انجمن آبجكت هاي 3 بعدي شون رو كمپوزيت ميكنن.......... يعني با بك گراند ريل يكي مي كنن ....... كه تو اين كارا فتو شاپ خيلي مهمه..................
سلام
اگه بخوای همون تری دی بیاری تو فتوشاپ بایید ببینی پسوند سه بعدیا فتوشپ چیه (من با فتوشاپ کار نمیکنم) بعد اینم که میگین سه بعدی دو بعدی میکنن ی باید بگم هر دو شکلش هست! مثلا وقتی دیزنی اولین انیمیشن 2 بعدی 3بعدیشو ساخت دهن همه باز موند.gifدر مورد اون یکی حالتشم تو مکس یه متریال هست که 2 بعدی رو سه بعدی می کنه به اسم Ink'n Paint و خیلی هم مشابه تو پلاگینه داره که اکثراً تهشون Toon داره مثه Brazil toon - Final toon و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
ايني كه شما مي گين همش سه بعدي هستش كه سعي مي شه با متريال هايو Shader هايي شبيه 2 بعدي شه كه تو ايرانم از كارا رياد مي شه مثلاتبليغ شيرآوران ..................
SSS_HHH_OOO
27-11-2008, 12:09
خوب سوالت دو تا جواب داره..
یه سری کارها هستن که با یه متریال (خود مکس داره) تبدیل به کار دو بعدی تو رندر میشن............
یعنی متریال Ink'n Paint که اگه به یه جسم بدی به صورت دو بعدی رندر میشه...........
مثل شکل زیر :
یه حالت سوال دیگه که از سوالت میشه گرفت اینه که چطوری یه کار سه بعدی عملیات دوبعدی انجام میدن...
خوب این کار اسمش ,matte painting هست....تو این کار شما پایه کار رو سه بعدی میسازی بعد تو برنامه ای مثل فتوشاپ روش نقاشی میکنی و قشنگش میکنی... مثل کارهای زیر...
amirepsilon
27-11-2008, 12:27
ممنونم
ولی آسون ترین روش رو میشه توضیح بدید
فکر کنید من میخوام کلمه "فروم" رو به صورت طلایی سه بعدی تو فتو شاپ طراحی کنم!
چطوریه ؟
ممنونم
در ضمن سایتی میشناسید که عکس های 300 dpi برای طراحی لیبل داشته باشه
عکس های فانتزی میخوام
ممنون
یا علی
P30SERVER
27-11-2008, 12:30
دوست عزیز اگر فقط هدفتون نوشته سه بعدی باشه نیازی به مکس نیست تو خود فتوشاپ میتونی این کار رو انجام بدی.
اول این پلاگین رو دانلود کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آموزشش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamid 3a
27-11-2008, 14:44
بهترين پيشنهاد من cs4 هست. براي انجام اين طور كارها عاليه...
amirepsilon
27-11-2008, 15:04
سلام
عالی بود ممنون
من cs3 استفاده میکنم جواب میده ؟
ممنون
یا علی
hamid 3a
28-11-2008, 00:15
نه امكان 3d در نسخه cs4 فقط ارائه شده و يه چيز كاملا جديد توي فوتوشاپ هست!
amirepsilon
28-11-2008, 06:25
دوستان کمکم کنید چطور لوگو طراحی کنم ؟
s.hidden
28-11-2008, 10:24
دوست عزیز اگر فقط هدفتون نوشته سه بعدی باشه نیازی به مکس نیست تو خود فتوشاپ میتونی این کار رو انجام بدی.
اول این پلاگین رو دانلود کن:
اینم آموزشش:
سلام.
ببينم آموزشش واسه CS4 هست ديگه نه؟؟؟
آخه نوشته Effext->3D
CS3 همچين چيزي نداره درسته؟؟؟
عزیز اینجا انجمن سه بعدیه
برای آموزش cs باید بری توی انجمن دو بعدی و اونجا مطرح کنی
فتوشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad.wow
29-11-2008, 11:06
برا نوشتن تر دي نرم افزار زاد ......... اما بهترين همون Cs4 هستش..........
hamid 3a
29-11-2008, 23:41
هادي جان اين جا انجمن سه بعدي هست. cd4 هم به جمع 3d ها اضافه شده بنابرين به اين قسمت مربوط ميشه.
دست عزيز شما ميتونيد نمايي رو كه ميخوايد بهش تكسچر بديد تنظيم كرده بعد قسمتي رو كه ميخوايد تكسچر بديد رو انتخاب كرده و تكسچري رو كه ميخايد بهش بديد رو با ابزار heling brush tool بديد.
P30SERVER
29-11-2008, 23:51
سلام.
ببينم آموزشش واسه cs4 هست ديگه نه؟؟؟
آخه نوشته effext->3d
cs3 همچين چيزي نداره درسته؟؟؟
نه عزیزم این واسه همه ورژن های فتوشاپه فقط یه پلاگین داره که لینکشو دادم و توی همون صفحه آموزش هم هست پلاگین رو که نصب کردی این گزیمه میاد. مفهومه؟:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.