مشاهده نسخه کامل
: صدای زیاد هارد در لپ تاپ ایسوز
با سلام
من دو هفته پیش یه لپ تاپ asus x50sl series خریدم.
مشکلی که دارم اینه که صدای هارد لپ تاپم زیاده.ممکنه مشکل داشته باشه؟
چطور بفهمم مشکل داره یا صداش طبیعیه؟
ممکنه چون نو هست این صدا رو میده؟و یه مدت که کار کنه صداش کم بشه؟
با تشکر
REGISTERED USER
27-11-2008, 00:52
نویز توی لپ تاپ ها طبیعیه که بیشتر صدای موتور هارد یا فن تهویه سی پی یو هست
اگر ادامه پیدا کنه و آزاردهنده باشه باید بره گارانتی
یعنی اگه یه مدت باهاش کار کنم ممکنه صداش از بین بره؟
و اینکه آیا تمامه لپ تاپ ها هاردشون صدا میدن؟چون فنش صدا طبیعیه.و فقط هاردش موقع کار کردن صدا میده
با تشکر از پاسختون
REGISTERED USER
28-11-2008, 00:27
1- ممکنه بره ... ممکنه کمتر بشه و ممکنه زیاد بشه ... اگر بعد دو یا سه هفته رفت که چه بهتر ... اگر بدتر شد یا دائمی موند باید ببرید گارانتی ... نویز در حالت عادی کار با ویندوز اونم به مدت طولانی و در لپ تاپ های ایسوز سابقه نداره
2- بعضی سونی و دل xps اینطورند اما اچ پی بی صداست
REGISTERED USER
28-11-2008, 00:27
1- ممکنه بره ... ممکنه کمتر بشه و ممکنه زیاد بشه ... اگر بعد دو یا سه هفته رفت که چه بهتر ... اگر بدتر شد یا دائمی موند باید ببرید گارانتی ... نویز در حالت عادی کار با ویندوز اونم به مدت طولانی و در لپ تاپ های ایسوز سابقه نداره
2- بعضی سونی و دل xps اینطورند اما اچ پی بی صداست
باسلام مجددببخشيد دوباره سوال ميكنممن ميتونم با نرم افزارHDTune از سلامت هارد لپ تاپم با خبر شم؟بعضي ها ميگن اين صدا طبيعيه حتي اگه بمونه.البته صداش طوريه كه زماني كه سكوت كامل باشه كاملا شنيده ميشه ولي اگه يكم دورو برم سرو صدا باشه شنيده نميشه.وزماني كه داره از هارد ديتا ميخونه يه صداي قيژ قيز ميده.با تشكر
REGISTERED USER
30-11-2008, 00:43
آره HD Tune تا وضعیت زرد رنگ برای موتور مشکلی نیست ولی لپ تاپ نو هاردش قاعدتا باید سالم باشه
با سلام
منم لپ تاپ ایسوس دارم بیشتر از یه ساله و صدای قیژ قیژ میداد از اول ولی بعضی وقتا مثل الان اعصاب آدمو خورد میکنه و حس میکنم بیشتز شده . چی کار کنم؟ یهو یه جاش نسوزه؟
با تشکر
afshin b
10-03-2014, 09:52
با سلام
منم لپ تاپ ایسوس دارم بیشتر از یه ساله و صدای قیژ قیژ میداد از اول ولی بعضی وقتا مثل الان اعصاب آدمو خورد میکنه و حس میکنم بیشتز شده . چی کار کنم؟ یهو یه جاش نسوزه؟
با تشکر
تاپیک شش سال پیش رو نباید بالا می اوردین.
به هرحال یه عکس از تب health نرم افزار hdtune اینجا بزارین تا ببینیم مشکل داره یا نه.
درضمن اگر قرار باشه جاییش بسوزه، اون جا فقط هارده.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
خیلی ممنون . بله شما درست میگید.
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oOomid.M
11-03-2014, 09:24
خیلی ممنون . بله شما درست میگید.
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش هاردت هیتاچی هست ، این هارد ها همینطوری صدا میدن روی ASUS N550 فکر میکنم گذاشتنش ، هارد لپ تاپ اچ پی خودم هم همینه بعضی مواقع یه صدای ریزی میده :n02:
لپ تاپم n550 نیست .
پس مشکلی نیست؟ شما نمیدونید این صدا واسه چیه ؟
oOomid.M
12-03-2014, 15:11
لپ تاپم n550 نیست .
پس مشکلی نیست؟ شما نمیدونید این صدا واسه چیه ؟
برای لپ تاپ خودم که اچ پی هست هاردش هیتاچی هست یه صدایی میده بعضی وقتا
البته صداش اونطوری نیس که آزار دهنده باشه و همیشه هم صدا نمیده بعضی اوقات صدا میده
والا از این چیزا سر در نمیارم ولی یه جایی خوندم بخاطر الماسه بودن هارد هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.