ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در باره استاد انیمیشن هادی متولی

matalabad2000
26-11-2008, 20:55
سلام
آیا کسی هست بگه چطور میشه با استاد هادی متولی ارتباط برقرار کنم ...ایمیل یا شماره تلفن یا وبلاگی از ایشون باشه .

آخرین خبری که داشتم جدیدا اومده ایران...ولی نمیدنم تا کی ایرانه....
...
..
.
با تشکر..

P30SERVER
26-11-2008, 22:55
والا یدونه هادی منوچهری میشناسیم انیمیشن کار میکنه یه هادی 665 هم داریم همکار انجمنه دیگه کسیو نمیشناسیم حالا این که میگی کدوم یکی از اینا هست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
شوخی کردم والا تا به حال اسمشم نشنیدم اگه میشه چند تا از کاراشو بگید یا اگه دارید عکس بزارید تا بهتر بشناسیمشون.
حالا ارتباط برقرار کنی که چی بشه؟اگه اینطوری که شما میگی حرفه ای باشه وقتی واسه من و شما فک نمیکنم داشته باشه جز مزاحمت چیزی براش نداریم.

Farzad.wow
27-11-2008, 09:50
سلام
آیا کسی هست بگه چطور میشه با استاد هادی متولی ارتباط برقرار کنم ...ایمیل یا شماره تلفن یا وبلاگی از ایشون باشه .

آخرین خبری که داشتم جدیدا اومده ایران...ولی نمیدنم تا کی ایرانه....
...
..
.
با تشکر..

دادا اين جا هادي متولي نداريم ........... اگه مي شه بيشتر آقا رو معرفي كن ....................................

matalabad2000
27-11-2008, 13:21
بابا واقعا نمیشناسیدش یا من ما رو دست میندازید.
...
..
.
نمونه کارهاش البته کارو اون تنها نه کار تیمی که با اونا کار میکنه شما که نه همه جهان دیدن.

مثلا خانه هیولا .....
و...
.
حالا میشناسید یا بازم بگم..

فقط میخوام ازشون یک سوال کنم . شما که اینهمه هنر دارید چرا تو ایران کار نمی کنید و یک گروه قوی تشکیل نمیدبد ؟؟؟؟....

armin_software
27-11-2008, 13:40
البته من خیلی از ایرانی ها رو می شناسم که در شرکت های بزرگ انمیشن سازی بودند.
ولی متولی رو نمی شناسم.

SSS_HHH_OOO
27-11-2008, 13:42
بابا واقعا نمیشناسیدش یا من ما رو دست میندازید.
...
..
.
نمونه کارهاش البته کارو اون تنها نه کار تیمی که با اونا کار میکنه شما که نه همه جهان دیدن.

مثلا خانه هیولا .....
و...
.
حالا میشناسید یا بازم بگم..

فقط میخوام ازشون یک سوال کنم . شما که اینهمه هنر دارید چرا تو ایران کار نمی کنید و یک گروه قوی تشکیل نمیدبد ؟؟؟؟....

خوب بذار من جوابتو بدم....

تو ایران با وجود مدیریت های ضعیف و کمسواد (در مورد کاری که قراره مدیریت کنن) و تهیه کننده هایی که زورشون میاد حقوق ماهیانه کارمندا رو بدن و عدم برنامه ریزی درست و سعی هر کس برای بالا کشیدن مقداری از پول پروژه و کم کاری افراد و هماهنگ نبودن با هم و محدودیت هایی که دولت برای کار اعمال میکنه اگه خدا هم بیاد نمیتونه گروه قوی تشکیل بده..
همونطور که یکی از همین حرفه ای ها (فکر کنم زرگرپور) اومد ایران و رفت شرکت صبا بعد پروژه ای رو شروع کردن و ایشون بعد از 3 ماه فرار کرد....
زیاد حس وطن پرستیت گل نکنه...تا وقتی آدمای ناوارد مدیر و سرمایه گذار میشن و آدمای حرفه ای تو حاشیه قرار میگیرن هیچ پیشرفتی تو ایران صورت نمیگیره...

mr_max
27-11-2008, 15:56
در تایید صحبت های آقا شهاب باید بگم ؛ انیمیشن تو ایران باند بازی شده :19:
تا یه حدی بیشتر نمیتونی قوی بشی و کار کنی چون زیاد بهت بها نمیدن ، و اگه قویتر از یه حدی بخوای بشی (البته از لحاظ ساپورت مالی میگما نه انیمیشن) باید به مافیای انیمیشن ایران بپیوندی که همه فکر کنم بدونن کجاست (صبا :19:)
مطمئن باش اگه خودت هم به جای همین آقا که میگی بودی تو ایران نمی موندی :27:
هر کی فهمید من چی گفتم جایزه داره :22:

hadi665
27-11-2008, 19:14
سلام

دوستان درخواست میکنم اگه جواب دوستمونو میدونید توی تاپیک جواب بدید وگرنه موضوع سوالو منحرف نکنید لطفا
تاپیک های پیگیریه و مطرح کردن مشکلات طراح های سه بعدی ، قبلا بوده

اینجا سوال مطرح شده

ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

P30SERVER
27-11-2008, 22:29
دوستان درخواست میکنم اگه جواب دوستمونو میدونید توی تاپیک جواب بدید وگرنه موضوع سوالو منحرف نکنید لطفا
چشم آقا هادی

جواب اولین سوال: نمیشناسیم.

دوست عزیز ما خانه هیولاها ندیدیم فقط هیولا مسب یدونه بود اونم کارخونه هیولاها بود.در ضمن اون هم موشن کپچر بود .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد اون سوال آخریت هم باس بگم که علتش اینه حاجیمون اهل آبکب و تلخکی نیست که حالیش نباشه بیاد همچین اشتباه بزرگی مرتکب بشه . مگه بلانسبت شما خر مخشو گاز گرفته؟ بیاد ایران بهترین گروه هم تشکیل بده بهترین انیمیشن هم بسازه امروز انیمیشنو بده بیرون فردا همین خودت که داری این حرفو میزنی میری دم بقالی محلتون 500 میدی یه فیلم 2سیدی میخری.

موفق باشی جانم.