ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی

dejavu
26-11-2008, 15:00
میشه لطفا یکی بهم بگه افکت لرزش دوربین تو یه صحنه یا تو یه انیمیشن چطوری ساخته میشه ؟ البت تو 3dmax :5:

توضیح اینکه مثلا یه ماشین میخوره به یه دیوار و در این لحظه دوربین (صحنه) باید بلرزه دیگه !! ولی ماله من نمیلرزه ! چرا ؟ چون بلد نیستم !! !!! .

Farzad.wow
26-11-2008, 15:14
فک کم باید ازپنجره Track Viwe کار رو انجام بدی............................

dejavu
26-11-2008, 15:18
فک کم باید ازپنجره track viwe کار رو انجام بدی............................

آقا یکم بیشتر :31: . یعنی باید رو فریم کار کنم. هیچ افکتی چیزی ... ؟ مثلا مثل لنز افکت یا بلور ؟!!:41:

Farzad.wow
26-11-2008, 15:38
آقا یکم بیشتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif . یعنی باید رو فریم کار کنم. هیچ افکتی چیزی ... ؟ مثلا مثل لنز افکت یا بلور ؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
راستی اسمتون چی بود ؟؟؟؟

بابا انز افکت و بلور چی ربطی به لرزش دوربین داره ....... شما با Track view چند فریم لرزشو می سازی بعدم با منحنی های تکراری که داره می تونی اونو هی تکرار کنی ......

Farzad.wow
26-11-2008, 15:39
الته یادم رفت من تو آموزش های Gnomon دیدم که میان از کپچر حرکت واسه دوربین استفاده می کنن .(اما این کار فک نکنم واسه شما مقدور باشه )...........

rezamental
26-11-2008, 15:47
سلام
ابتدا یه dummy بساز بعد به پالت motion برو .
یه کلید اون بالای پالت هست که وقتی زدیش که پنجره باز میشه که از توش فرمانه noice انتخاب کن .بعد از تنظیماته لرزش میتونی دوربینو به dummy لینک کنی. راستی یادت باشه دوربین از نوعه free باشه.
اگه تونستم تصویری بتون نشون میدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

P30SERVER
26-11-2008, 15:56
این شده جریان همون دوراه داری. ببین دو راه داری. یا از این روش هایی که دوستان گفتن به صورت دستی استفاده میکنی یا صدای انفجارتو نسبت میدی به دوربین و دوربیخ خودش لرزونکی میشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از راه اول رفتی که خیر و برکت ولی برای راه دوم میری تو پنل موشن( از همون سمت چپ بعد تو X حرکتش یه Audio controler میزاری و صدا رو البته با فرمت ویو انتخاب میکنی. حالا از تو display گزینه trajectory رو تیک میزنی و بتز میری تو همون موشن تو تنظیمات آدیو که گذاشتی و بیشترین و کمترین مقدار لرزش رو بهش میدی فعال کردن اون گزینه که گفتم باعث میشه مسیر حرکت بهت نشون داده بشه که یه هویی با صدای انفجار دوربین نره تو باقالی ها.البته آسونه ولی قسمت اولشو اگه نشد عکس میزارم بعدا الان داره رندر میکنه سیستم.
موفق باشی.

RezaTayebiJ
29-11-2008, 00:43
من پیشنهاد می کنم بعد از رندر از نرم افزار کامپوزیتی مثل after effect یا shake و ... استفاده کنی. اینا ابزار لرزش دوربین را بطور پیش فرض دارن که کار کردن باش خیلی راحته.

Aminzikzak
29-11-2008, 10:07
من پیشنهاد می کنم بعد از رندر از نرم افزار کامپوزیتی مثل after effect یا shake و ... استفاده کنی. اینا ابزار لرزش دوربین را بطور پیش فرض دارن که کار کردن باش خیلی راحته.

بهترین راه راهیه که رضا پیشنهاد داده ...
از افکت camera shake تویه نرم افزارهای کامپازیت مثل shake یا افتر افکت استفاده کنی بهتره ...
•♥•