مشاهده نسخه کامل
: شکستن قفل فیلمهای کلوپی؟
*hamedkhatar*
26-11-2008, 11:20
سلام
جدیدا دیدید فیلمهایی که از کلوپ میگیریم رو اگه ایمیج بگیریم روی کامپیوتر اجرا نمیشه
کاری کردند که فقط با خود سیدی ببینیم
کسی میدونه از چه قفلی استفاده میکنند؟ و اینکه میشه شکستش؟
بازم میگم راحت ایمیج گرفته میشه ولی اجرا نمیکنه یعنی ایمیج باز میشه ولی فایلهای تصویری اجرا نمیشند
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
aliarnold
26-11-2008, 11:50
جالبه!!:3:
SILWESTER
27-11-2008, 02:00
اکثر دستگاه های پخش سی دی تنها اولین سیزن سی دی رد پخش میکنن در حالی که تو درایو های نوری برعکسه
آخرین سیزن پخش میشه به شرطی که سیزن دوم رونویسی شده باشه نه ادامه قبلی باشه
با این خصایص میشه کاری کرد که فیلم ها فقط تو دستگاه های پخش نشون داده بشن و یه جور قفل درست میشه
حالا اینکه میگی خود سی دی تو کامپیوتر پخش میشه ولی کپی ش پخش نمیشه نشان دهده تکنولوژی بالاتر از این حرفاست!
shahrokh2008
27-11-2008, 12:36
ببینم میشه خود فایل فیلم رو کپی کرد....(چه اصراریه که از سی دی ایمیج بگیریم)...کامل تر توضیح بده...لطفا...
mahramasrar2
27-11-2008, 12:48
اقا جان اين سبك سي دي ها به صورت multi session رايت ميشوند كه اصلا هم تكنولوژي جديدي نيست !!
فقط كافيه با isobuster فيلم ها رو كه در session قبل از آخر قرار داره رو پيدا كنيد وبا خيال راحت extract كنيد !!
راستي يادتون باشه كه حتما موقع اجرا كردن ايزوباستر سي دي رو وارد درايو كنيد نه اينكه ايميج رو با ايزو باستر باز كنيد
ممكنه ايميج شما خراب باشه
به همين سادگي به همين خوشمزگي !!!
negahefarda
27-11-2008, 15:05
اگه با سی دی ارجینال در داخل کامپیوتر پخش میشه : با چه شرایطی ؟ با هر برنامه ای یا با پلیر مخصوص خودش ؟؟؟؟؟
اگه ایمیج در داخل درایو مجازی باز میشه : با برنامه های قدرت مند دیگه ای امتحان کن : پاوردی وی دی و....
و مهشر2 هم پیز تمیزتری گفته : یک راست خلاص کرد ....
*hamedkhatar*
27-11-2008, 23:08
ببینم میشه خود فایل فیلم رو کپی کرد....(چه اصراریه که از سی دی ایمیج بگیریم)...کامل تر توضیح بده...لطفا...
کپی رو تست نکردم
اقا جان اين سبك سي دي ها به صورت multi session رايت ميشوند كه اصلا هم تكنولوژي جديدي نيست !!
فقط كافيه با isobuster فيلم ها رو كه در session قبل از آخر قرار داره رو پيدا كنيد وبا خيال راحت extract كنيد !!
راستي يادتون باشه كه حتما موقع اجرا كردن ايزوباستر سي دي رو وارد درايو كنيد نه اينكه ايميج رو با ايزو باستر باز كنيد
ممكنه ايميج شما خراب باشه
به همين سادگي به همين خوشمزگي !!!
برنامش رو ندارم اگه گرفتم تست میکنم
ممنون
اگه با سی دی ارجینال در داخل کامپیوتر پخش میشه : با چه شرایطی ؟ با هر برنامه ای یا با پلیر مخصوص خودش ؟؟؟؟؟
اگه ایمیج در داخل درایو مجازی باز میشه : با برنامه های قدرت مند دیگه ای امتحان کن : پاوردی وی دی و....
و مهشر2 هم پیز تمیزتری گفته : یک راست خلاص کرد ....
آره من با Km Player پخشش میکنم با بقیه هم اجرا میشه
فقط موقع اجرا کردن کلی زور میزنه مثلا 10 یا 20 ثانیه گاهی طول میکشه تا پخش شروع بشه
ولی بعضی وقتها هم خیلی زود پخش میشه
negahefarda
28-11-2008, 22:30
آره من با Km Player پخشش میکنم با بقیه هم اجرا میشه
فقط موقع اجرا کردن کلی زور میزنه مثلا 10 یا 20 ثانیه گاهی طول میکشه تا پخش شروع بشه
ولی بعضی وقتها هم خیلی زود پخش میشه ....
خوب دیر شدنش به خاطر اینه که ( اگه با برنامه ای خاص خودش که توی سی دی اگه باشه پخش میشه ) دارای اینکریپت خاص خودشه ( کدک ) و اون برنامه باید از ائن لایه ها بگذره : به خاطر اینه مه مدیا پلیر توی چنین مواقعی کم میاره ...
یه کاری بکن ببین جواب میده : برای از بین بردن ( کدک ) : فیلم روی روی هار کپی کن : ( با کپی پیست یا با ایزو باستر و .. ) بعد با کانور توره ای مختلف فرمت بندی های رو عوض کن : و در آخر که فکر می کنی عوض کردن فرمت درست و با حال شده ( ترجیحا ً با cdrw ) یه رایت فیلم با نرو ( ورژن بالاتر ها فکر میکنم بهتر باشه ) بزن .... ببین چی میشه ...
موفق باشی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.