مشاهده نسخه کامل
: كسي ميتونه اين اصطلاحات رو واسه من توضيح بده؟
دوستان كسي ميتونه اين اصطلاحاتو واسه من تعريف كنه:
Coppershot – accapela – dubplate
ميتونين فرق edit version و raw version رو هم توضيح بديد؟
مرسي!
دوست عزیز ببین اینجا چیزی پیدا میکنی ... ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A cappella
ترانه ای که یک خواننده بدون همراهی نوازندگان اجرا کنه رو A cappella میگن.
به عبارتی آهنگ فقط شامل آواز باشه و از ساز خبری نباشه( یا استفاده خیلی کمی بشه) مثلا سرودهای کلیسایی از این دسته اند.
دو حالت هم ممکنه باشه:
1- بعضی ها کلا A cappella کار میکنند. آهنگ از همون اول اینطور تنظیم و ساخته شده.
2- در بعضی موارد ممکنه یک خواننده از آهنگیش که در اجرای اصلی همراه با ساز بوده باشه، در محفلی! ( مثلا یک برنامه تلویزیونی که در اونجا گروه نوازندگانش همراهش نیستن یا حتی در یک کنسرت برای تنوع) به صورت A cappella اجرا کنه.
مثلا این یه اجرای A cappella از آهنگ My Heart Will Go On از سلن دیون هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3DKscY8eueXys)
البته یه حالت دیگه هم هست یه بنده خدایی یه شعر یک خواننده معروف رو به صورت A cappella بخونه. :دی
مرسی
من قبلا یکی دو تا acapella از sean paul گوش کردم
ولی نمیدونم dubplate یعنی چی!
البته اهنگ dubplate هم از شان پال گوش کردم ولی نمیدونم چرا بهش میگن dubplate!
و اینکه چره جلور بعضی از اهنگا مینویسن raw یا edit
یا مثلا clean یا dirty
Dirty به آهنگ هایی میگن که کلمات نامناسب و بی ادبانه :دی در آهنگ موجود باشن (سانسور نشده باشه)
Clean هم نسخه ای از آهنگ که سانسور شده و جملات وکلمات بی ادبانه آهنگ حذف کرده باشن
بقیه موارد رو نمیدونم
ممنون گيتا جان!
فكر ميكنم تفاوت raw و edit هم مثل همين clean و dirty باشه.
dubplate نوعی صفحه (دیسک،تو مایه های همون چیزی که دی جی ها استفاده می کنن) است که برای ضبط و تست صدای مقدماتی استفاده میشه ، یعنی آهنگ رو قبل از مسترینگ نهایی روی این صفحه رکورد می کنن... (توضیحات تخصصی تر خواستی ، بگو بذارم واست)
اگه جلوی اسم آهنگ این عبارت رو نوشتن ، ممکنه به مهنای همون Demo خودمون باشه ، یعنی این مسترینگ نهایی آهنگ نیست...
مرسی جناب كوروش
من قبلا فكر ميكردم اول خود اهنگ اصلی رو ميخونن بعد dubplate رو اجرا ميكنن!!!!
shahrokh_sib
19-01-2009, 20:25
babylon:
Acapella
(مو.)اواز دسته جمعي بسبك كليسايي
يه سوال ديگه
اين Radio Edit كه جلوی بعضی از اهنگا مينويسن يعنی چی؟!
بازسازی آهنگ (Remix) به گونه ای که برای پخش عمومی که از طریق رسانه هایی مانند رادیو صورت می گیره ، مناسب بشه...
رادیو ادیت ، در مقایسه با آهنگ اصلی ، معمولا" کوتاه تر و عاری از کلمات ناپسند یا توهین آمیز (ضد مذهب) است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.