ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه ايجاد Search براي وبسايت

Rasoul z
23-11-2008, 18:56
1- من مي خوام بعد از اينكه كاربر يك كلمه در TextBox وارد كرد و دكمه Search رو زد دنبال آن كلمه در ديتابيس بگرده و تمام كلمات مربوط به آن يا مشابه به آنرا توسط datalist نمايش بده.

2- اگه بخوام جستجو در چند جذول مختلف انجام بگيره بايذ چه كار كنم؟

لطفا كدها به زبان C# ASP.NET 2.0 باشه. ديتابيس من SQL Server هست.
ممنون

سونامی
23-11-2008, 19:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Rasoul z
23-11-2008, 19:43
ممنون دوست عزيز ولي منظور من نوشتن كد در بخش code behind بود، زماني كه رويداد كليك دكمه search فراخوني ميشه. اونجا بايد از ADO.NET و زبان مربوطه براي اينكار استفاده كرد. در ضمن شما اصلا كدي براي نمايش با Datalist ننوشتي. (من با VS.NET 2005 كار ميكنم)

_H2_
23-11-2008, 23:32
سلام
اگر میخواهید در اطلاعات موجود در دیتابیس جستجو انجام دهید، طبیعتاً باید در مبنای ساده از دستور LIKE در sql و یا سرویس جستجوی پیشرفته (full text search) استفاده کنید.
forum.p30world.com/showthread.php?p=2995691
forum.p30world.com/showthread.php?t=105095
و...

(البته تاپیک اول به زبان #C است ولی مهم متوجه شدن فرآیند کلی دستور LIKE است و ذات دستورات ارزش خاصی ندارد)

و اگر هم اطلاعات در دیتابیس نباشد که بستگی به نوع و ساختار اطلاعات دارد ...

Rasoul z
24-11-2008, 18:14
H2 شما هم در مورد نحوه نمايش اطلاعات بازيابي شده از ديتابيس توسط Datalist هيچ توضيحي ندادين.
يعني هر چي ديتا كه مشابه كلمه وارد شده در TextBox توسط كاربر است را در صفحه توسط Datalist نمايش دهد.
لطف كنيد بگيد syntax اين تكه كد درسته يا نه؟
"SELECT * FROM [myTable]"+"Where Myfield Like '%@Myfield%'1"
(بدون در نظر گرفتن عدد 1)

_H2_
24-11-2008, 23:28
سلام

شما هم در مورد نحوه نمايش اطلاعات بازيابي شده از ديتابيس توسط Datalist هيچ توضيحي ندادين.

این بخش که دیگر مشکلی ندارد!!! یک DataGrid با ستون های مورد نیاز روی page تان قرار دهید و با با خروجی Select تغذیه اش کنید !!!!

لطف كنيد بگيد syntax اين تكه كد درسته يا نه؟
"SELECT * FROM [myTable]"+"Where Myfield Like '%@Myfield%'1"

این سینتکس شما مشکل دارد.

صحیح آن چنین است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که مورد اول بهتر است و باید دستی % را در برنامه به پارامتر مورد نظر اضافه کنید.