مشاهده نسخه کامل
: حرکت biped در max9
matalabad2000
21-11-2008, 20:44
با سلام و خسته نباشد خدمت .......... راهنمایی میخواستم در مورد حرکت biped در مکس . می خواستم یک کاراکتر حرکت کنه و در رمسیر راه وایسته و دوباره حرکت کنه و یا در هنگام قدم برداشتم روی بعضی قدمها زیاد وایسته و بعد بره روی قدم بعدی بره ....
البته بجز motion flow mode و mixer آیا راه دیگری هم داره . با تشکر ......
اینم نمونه کارم ...... چطوره.....؟/؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SSS_HHH_OOO
21-11-2008, 23:44
دوست عزیز ورودت رو تبریک میگم..
اول در مورد نمونه کارت بگم..
کلیت کار و سایه ها خیلی قشنگ شدن..ولی شدت نور زیاده..ماده بدنه انگشتر هم مناسب نیست...
در مورد حرکات هم بگم که بهترین راهش استفاده از foot step هست...باید در چند مرحله برای biped قدم تعریف کنی که هر مرحله سرعت خاص خودش رو داشته باشه...
یا کلا یکسری foot step براش تعریف کنی و دستی key frame ها رو تغییر بدی و سرعتشون رو تنظیم کنی.
G LADIATOR
22-11-2008, 11:20
من هم میخواستم یه راهنمایی کنم که دیدم رفیقمون SsSSSs_HH_OooOOoo دقیقا همون چیزی رو که میخواستم بگم نوشته(جالبه)
نمونه کارت هم خوب شده فقط همونجور که شهاب گفت متریال بدنه خوب نیست.بکگراند هم اگه سفید نبود بهتر بود.
matalabad2000
22-11-2008, 22:18
اگه ممکنه یک کم بیشتر راهنمایی کنید
G LADIATOR
23-11-2008, 00:36
اگه ممکنه یک کم بیشتر راهنمایی کنید
خوب یعنی یه بار واسش چند تا قدم تعریف کنی و مدت زمان حرکت رو بهش بدی و اوکی کنی.
بعد دوباره مثلا دو سه تا قدم جدید واسش تعریف کن با همون خصوصیات فقط با زمان بندی متفاوت.
animator_blred
25-11-2008, 14:48
دوست عزیز بزودی یک آموزش در این مورد در سایت زیر برات میزارم
G LADIATOR
25-11-2008, 15:53
دوست عزیز بزودی یک آموزش در این مورد در سایت زیر برات میزارم چرا همینجا نمیزاری
همینجا بزار تا همه استف کنن.
ثواب(صواب-سواب) داره ها ..جای دوری نمیره...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farzad.wow
26-11-2008, 09:29
رفیق با Biped کازاس زیاد و حرفه ای کرد ...... تو ایران بیشتر انیمیشن ها با Biped هستش ..... راحترین انیمیت اینه که بری چند تا Foot step بسازی بعد biped همون قدم را بر می داره ...........
MRHArtsClube
27-11-2008, 11:14
سلام
من فقط در مورد نمونه کارتون بگم و اونم ایناس:
متریال رو همونطور که شهاب جان هم گفتن برای بدنه انگشتر خوب انتخاب نکردین
خوب بود یه Caustic (املاشو نمیدونم:31:) هم میذاشتین اونوقت رفلکت زمینه رو بجاش کم می کردین چون زیاده :10: در کل با HDRI هم حال کردم :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.