ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده كردن دو كارت گرافيك مدل7300gt x fix

camel_60
21-11-2008, 16:06
سلام خسته نباشيد خدمت شما اساتيد سايت
من جديدا براي بازيهاي جديدي مثل Call of Duty - World at War - Silent Hill Homecoming به مشكل بر خوردم بازي رو به خوبي اجرا مكنه ولي بازي وقتي كه از حالت دمو خارج ميشه بازي كاملا
كند و اعصاب خورد كن ميشه البته اين حالت توي بازي Silent Hill Homecoming خيلي زيادتر است
ودر بازي Call of Duty - World at War وقتي بازي شلوغ ميشه حركت موس كند است حالا به نظر شما مشكل چي ميتونه باشه از كارت گرفيك من است يا رم وسي پي يو ؟ اين مشصات سيستم من است.
مادر بورد : ASUS- M2N-E-SLI
سي پي يو: AMD 3800 X2
كارت گرافيك : X FIX 7300 GT SLI 256MB
رم : PNY 1GB B667

اگه به نظر شما اشكال از كارت گرافيك باشه ميتونم از سيستم SLI استفاده كنم يعني 1كارت گرفيك ديگه اي مثل همين كارت گرافيك پيدا كنم ومشكلم رو حل كنم . يا اور كلاك كنم منتظر پيشنهادهاي سازنده هميشگي شما دوستان هستم

shahramcat
21-11-2008, 16:34
خوب اولا سیستم شما به صورت کلی جزو سطح متوسط رو به پایین حساب میشه الان ....

مهمترین چیز برای گیمینگ اول کارت گرافیک و بعد سی پی یو و در آخر رم هست ...... پس هر زمان برای بهتر اجرا شدن بازیها باید اول به فکر ارتقاء کارت گرافیک باشید . کارت شما سری 7 از انویدیا هست که برای بازیهای الان دیگه حدود 60 تا 70٪ از قابلیتهاش رو از دست داده ! شما بهتره الان یک کارت از سری 9 مثل 9600 GSO با قیمت 130 تا 135 بگیری .... و اگر تونستی یک عدد رم 1 گیگ هم مارک خودت هم بگیر و با این قبلی حالت دوال بهش بده ..

در مورد استفاده همزمان دو کارت که به اصطلاح بهش SLI میگن ( برای کارتهای ATI بهش Cr میگن ) باید بگم که هیچ ارزشی نداره کارتهایی مثل 7300 gt رو SLI کنی ! چرا ؟ چون با این هزینه که میکنید مثلا 2 تا 70 هزار تومن میشه 140 تومن شما میتونید یک کارت سری 9 مثل 9500 یا 9600 GSO بگیری و حدود 30 تا 35٪ فریم بالاتر از دو کارت در حالت SLI ازش بکشی بیرون ! پس اصلا به فکر اس ال آی کردن کارتهای پایین قیمت نباش .

شما تو جه رزولوشنی بازی میکنید ؟

mohmrg
21-11-2008, 17:07
برای من هم 7300 هست ولی زیاد بد نبود البته من مجبور شدم که به 600 *800 برسونم تا خیلی رون اجرا بشه(duty)

شما اپدیت کردید؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

canopus252
14-12-2008, 23:00
من دو گرافیک 7300 را SLI کردم و بازی need for speed HD را جواب داده