ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آرايه اي از اعداد صحيح يك رقمي

mahdi7s
20-11-2008, 18:51
سلام

آيا ميشه كاري كرد نوع int مثل نوع char فقط يك كاراكتر(يه عدد كوچكتر از 10) را بگيره و اگر اونو به صورت آرايه بنويسيم تا عدد يك رقمي اول رو گرفت آرايه ي بعدي شروع به پر شدن كنه؟
يعني اصل سوالم اينه كه ايا ميشه يه نوع int طوري استفاده كرد كه كاملا مثل يه char كه نمي تونه يه كاراكتر بيشتر بگيره اونم يه كاركتر بيشتر نگيره كه البته نوع اون عدد صحيح باشه.:11::11:

aryan1423
20-11-2008, 18:59
سلام
من کلا موافق کدهای با زبانی ساده هستم!:31:
ولی فکر نکنم بشه این کارو با یک دستور خاص انجام داد.

من باشم این کار را می کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hoax3r
20-11-2008, 20:19
سلام

در ادامه صحبت دوستمون، شما میتونید یه مقدار جدید بسازی به این صورت

cint الان معادل unsigned char هست.
برای مثال

البته خود C چنین امکانی داره و در کامپایلرهایی که زبان C رو کامل پشتیبانی میکنند
کافیه هدر فایل stdint.h رو تعریف کنی بعد از int8_t یا uint8_t استفاده کنی
این هدر فایل هم همون کاری کا بالا گفتم انجام میده فرقی ندارن

شاد باشید

mahdi7s
22-11-2008, 21:42
من با توجه صحبت هاي اقاي hoaxr و araya (تاپيك قبلي) دو تا كد زير و درباره ي اعداد بزرگ نوشتم به نظر شما كدومش بيشتر بدرد مي خوره با تئجه به اينكه بعدا كلاس هاي ديگه از جمله چهار عمل اصلي ازش مشتق ميشن يا به صورت پيوندي در اونها ازش استفاده ميشه.؟

البته كد زير يه مشكل داره كه دارم برطرفش مي كنم

Shahab_H
23-11-2008, 06:24
میتونی 1 رشته از کاراکترهای اعداد بگیری و ازشون 0 تا کم کنی تا بشن خود عدد!‌بعد اونارو بریزی از رشته به آرایه!

mahdi7s
23-11-2008, 16:15
میتونی 1 رشته از کاراکترهای اعداد بگیری و ازشون 0 تا کم کنی تا بشن خود عدد!‌بعد اونارو بریزی از رشته به آرایه!

دوست عزيز سوال من يه چيز ديگه بود

[quote=mahdi7s;3199701]...به نظر شما كدومش بيشتر بدرد مي خوره با تئجه به اينكه بعدا كلاس هاي ديگه از جمله چهار عمل اصلي ازش مشتق ميشن يا به صورت پيوندي در اونها ازش استفاده ميشه.؟
[quote/]