ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنودا Nsx-کمک!

کاربر_P30W
20-11-2008, 14:10
مهم!!!:

این پروژه واسه دوستمه و چون گفت کامپیوترش توان رندر کردن رو نداره؛داد به من (چند ماه پیش) حالا من هی متریال شیشه رو دستـکاری میکنم امٌا هیچی خوب نمیشه... حالا به این عکس و سؤالی که در آن نوشتم ، جواب بدین و اصلاً بگین متریال بدنه چه رنگی باشه بهتره و نظر بدین تا قشنگترش کنم...

عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وایر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamid_archi
20-11-2008, 15:58
تویه متریال شیشه گزینه Refractرو غیر فعال کن..چون شیشه ماشیم هیچ وقت حالت عدسی نداره
چ.ن شیشه ماشینت قوس داره داخل ماشینتو اینچورکی نیشون میده شیشتم یه کمی دودی کنی بهتره چون اصلا معلوم نیست
ضمنا محیطی که انتخاب کردی اصلا برای چیزی که قراره reflection داشته باشه مناسب نیست اینجور محیطها که کدر هستن و رنگ روشنی دارن و گوشه هم ندارن بیشتر تو کارای معماری استفاده میشه..اگه میخوای ماشینت خوقشل بشه بهتره که پیچیدگیهای محیط رو بیشتر کنی و حتما هم به محیطت یه بافتی بدی.
برای بدنه هم از متریال فال اف استفاده کن.
تمام این توضیحات در صورتی به دردت می‌خوره که از مکس استفاده کنی که منم فک میکنم همینطوره..اگه از مایا استفاده میکنی بگو تا این پست رو عوض کنم.

G LADIATOR
20-11-2008, 16:36
IOR شیشه بالاست...
همون که رفیقمون گفت رو اجرا کن...
اگه با منتال رندر میکنی یه متریال َArch & Design بهش بده و نوعش رو بزار روی: Glass Thin Geometry حل میشه...

کاربر_P30W
20-11-2008, 17:34
ممنون... اما یکمی در مورد خود مدل هم نظر بدین (می خوام اسپرتش کنم بذارم واسه دانلود).

Farzad.wow
20-11-2008, 18:09
مدل رفیق خیلی خوبه آفرین.///

کاربر_P30W
20-11-2008, 21:02
ممنون!....راستی ببینین ای خوب شده:

(اسپرت):

NSX R Type
+ Proto type

DDR Type

عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SSS_HHH_OOO
20-11-2008, 21:28
رندرت خیلی خوب شده..
همین رنگی قشنگه..

کاربر_P30W
21-11-2008, 13:36
ممنون...

اشکال بگین... در جست و جوی مشکلم من...

P30SERVER
21-11-2008, 14:50
به شیشه shell بده درست میشه (اگر هم شل داره شللشو بردار :دی هرچیه بهه اون ربط داره)