PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Speaking, Listening And Understanding

***Spring***
20-11-2008, 09:32
Speaking, Listening And Understanding

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gary Rybold "Speaking, Listening And Understanding: Debate for Non-native English Speakers"
International Debate Education Association (2006)
ISBN: 1932716246 | 192 pages | PDF | English | 21 MB

Speaking, Listening and Understanding introduces new English language speakers to the basics of debate. The initial version of this text was presented at the International Debate Festival held at the Xi'an International Studies University in the People's Republic of China in August 2004.Before writing this book, I noticed that there were no simple debate texts for new English language students. Texts available in the United States seemed too complex or used excessive cultural references. Too often, these qualities made learning difficult. This text was written with the non-native English speakers in mind.

حجم : 21 مگابایت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.

manima20
22-12-2008, 08:59
اسپرینگ عزیز سلام
من سطح زبانم تقریبا intermediat است. شاید ضعیفتر باشه نمی دونم. فقط اینو می دونم که دوست دارم راحت مکالمه کنم ولی نمی توانم. می شه لطف کنی و بفرمایی کدوم یک از این منابع انگلیسی که در این انجمن هست را دانلود کنم؟
از رهنمای شما سپاسگزارم

***Spring***
22-12-2008, 12:38
سلام manima عزیز ... شما به انجمن آموزش زبان انگلیسی / English as a Foreign Language ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم سر بزنید ... دوستان زیادی اونجا هستند و بهتر میتونند راهنمایی بفرمایند ...

یکی از تاپیکهای این انجمن : سريعترين راه و متد فراگيري انگليسي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... و خیلی تاپیکهای دیگه ... البته بیشتر اونها به زبان انگلیسی هستند و این تاپیک ( و یکی دو تا دیگه ) استثنائآ برای کمک به دوستان فارسی هستند ...

در مورد اینکه در چه سطحی هستید و از کدوم روش و کدوم کتابها باید شروع بفرمایید و چه کتابهایی رو به ترتیب بخونید ، حتمآ با چند تا از اساتید آموزش زبان مشورت بفرمایید ... فقط مهمترین مطلبی که در مورد مکالمه هست ، یکی از روشهای خوب و پیشنهادی رفتن به کلاس یا تمرین مکالمه زبان با حداقل یکی از دوستانتون هست ... یعنی دو نفر باشید یا بیشتر که با هم تمرین مکالمه و صحبت به زبان انگلیسی داشته باشید ... حتمآ به انجمن بالا سر بزنید ، اونجا دوستان حرفه ای زیادی داریم ، سریعتر به جواب میرسید ... بازم امری بود در خدمتم ، موفق باشید ...

.

manima20
23-12-2008, 08:12
ممنونم از راهنماییت. خیلی ماهی.
خوشحالم با دوستانی مثل شما آشنا شدم. امیدوارم مجددا فرصت و بهانه ای برای ارتباط و استفاده از تجربه شما فراهم بشه. دوست دارم بازم در آینده اگه مطلبی برای راهنمایی داشتید بهم بگید.
پاینده باشی