ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حضور پاندا در الكامپ 2008 تهران



miladf
19-11-2008, 16:08
برنا: شركت امنيتي Panda Security، با توجه به استقبال گسترده كاربران خانگي و مديران شبكه هاي محلي در ايران، از طريق تنها نمايندگي رسمي خود در اين كشور در نمايشگاه بين المللي الكترونيك و كامپيوتر تهران شركت مي كند.

بنا بر اعلام اين سازمان ارائه دهنده راهكارهاي حفاظتي، ايران كشوري رو به رشد در زمينه بهره گيري از فن آوري اطلاعات، نفوذ ضريب اينترنت و نيز استفاده از خدمات الكترونيك محسوب مي شود و زمان آن رسيده است كه "امنيت اطلاعات" به عنوان مهمترين ركن دسترسي به فن آوري هاي نوين مورد توجه صاحب نظران و نيز كاربرهاي ايراني قرار بگيرد.

پاندا كه از ده سال گذشته تا كنون، بطور مستقيم در بازارهاي كشور حضور داشته است، هدف خود از شركت در نمايشگاه الكامپ تهران را تقويت حور مؤثر و فعال در حوزه امنيت اطلاعات رايانه اي و نيز معرفي نوآوري ها و فن آوري هاي متنوع حفاظتي به متخصصان حوزه آي تي، مديران شبكه هاي سازماني و نيز كاربران شخصي اينترنت اعلام كرده است.

نمايشگاه الكامپ 2008، از دوم تا پنجم آبان ماه در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران برگزار مي شود