ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس ناشناس و خطرناک :: کمک ::

M.etallic.A
19-11-2008, 15:39
تو یه فروم یه فایلی زیپ رو گرفتم که توش به فایلی بود با پسوند cmd.

بعد از اجرای این فایل سیستم هنگ کامل کرد. طوریکه مجبور شدم سیستم رو ری استارت کنم. بعد از ری استارت کردن قبل از روشن شدن مانیتور از بلندگوی کیس صدای یه بوق پلیسی عجیبی اومد و بعد مانیتور روشن شد و سیستم بالا اومد. اما به شدت کند... وقتی از تو تسک منیجر چک کردم دیدم سی پی یو یوزیج 100% کامله.... و تو پروسس ها هم چک کردم دیدم فایلی به اسم system که از نوع سیستمی هم هست 99 درصد این استفاده رو داره. هیچ آنتی ویروسی هم موفق با شناسایی این ویروس نشد. با توجه به بوق بلندگوی کیس موقع روشن شدن سیستم احتمال میدم بایوس سیستم آلوده شده باشه. اما نمیدونم باید چیکار کنم. اگر این ویروس با این مشخصات رو قبلا جایی دیدید یا اسمش رو میدونید و راه حذف کردنش رو هم بلدید خواهشا دریغ نکنید چون کارم بدجوری گیر کرده....

p_s_m
19-11-2008, 20:25
اگر اون فایل آلوده رو که گفتید یک جایی آپلود کنید یا لینک دانلودش رو بدین مشکلتون رو حل می کنم .

در ضمن با avira هم سیستم رو چک کردین ؟

M.etallic.A
20-11-2008, 00:12
اینم خدمت شما :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نه چک نکردم.

p_s_m
20-11-2008, 23:19
کدهای فایل رو چک کردم فایلی که شما گذاشتین کاملا سالمه و برای از بین بردن یک نوع ویروس اتوران

استفاده میشه.

این مشکلی که شما دارین احتمالا به خاطر یک فایل یا نرم افزار آلوده دیگه بوده در ضمن بوق هایی که از

case شنیده میشه هر کدوم معنی خاصی میدن ممکنه یکی از سخت افزار های شما مشکل پیدا کرده باشه

[البته اگه هر دفعه که سیستم رو روشن می کنید این بوق رو می شنوید]

البته بعضی از ویروس ها می تونن اطلاعات بایوس رو تغییر بدن

شما بایوس سیستم رو چک کنید ببینید تنظیم غیر عادی نشده باشه

M.etallic.A
21-11-2008, 00:29
بایوس سیستم رو آپدیت کردم و مشکل حل شد. ممنون از شما...