مشاهده نسخه کامل
: پرفروش ترین آلبوم های 87
separate
19-11-2008, 12:15
پر فروش ترین آلبوم های سال 87 تا نیمه مهر
01 نفسهای بی هدف (محسن یگانه) / موسیقی : شهاب اکبری / شرکت : آوای نکیسا
02 بی تو با تو ( گروه آریان) / موسیقی : نینف امیر خاص / شرکت :ترانه شرقی و آوای نکیسا
03 نیستی تو ( بهنام علمشاهی) / موسیقی : سعید حسین / شرکت : آوای نکیسا
04 دلم نیومد (امیر شهیار )/ موسیقی : مختلف / شرکت : نوای رامشه
05 دیگه قیدمو بزن (رامین بیباک) / موسیقی : مختلف / شرکت : آوای نکیسا
06- پرونده ( مهدی مقدریان )/ موسیقی : مختلف / شرکت : نوای رامشه
07 t.k (طوفان کرمی ) / موسیقی : مختلف / شرکت : هم آواز آهنگ
08 من هنوز (ماهان بهرام خان )/ موسیقی : ماهان بهرام خان / شرکت : آوای نکیسا
09 هفته ی عاشقی ( روزبه نعمت اللهی) / موسیقی : پیام قربانی / شرکت : آوای باربد
10 ریمیکس (فریدون) / موسیقی : مختلف / شرکت : ایران گام
من 2 تا آلبوم نفس های بی هدف یگانه و من هنوز از ماهان رو ارجینال خریدم.شما چی؟
Retired User
19-11-2008, 15:24
در آمار بعدي يه شاخه نيلوفر اول ميشه
امار جالبيه.مخصوصا اينكه البوم يگانه اوله. اين نشون ميده كه يگانه طرفدار زياد داره.
silent-assassin
19-11-2008, 17:21
رکورد پرفروشترین البوم رو البوم یه شاخه نیلوفر میشکنه بدون شک ...
پس میزان فروشش چی؟
اینجوری که راحت میشه یک لیست تهیه کرد
separate
21-11-2008, 14:27
رکورد پرفروشترین البوم رو البوم یه شاخه نیلوفر میشکنه بدون شک ...
در آمار بعدي يه شاخه نيلوفر اول ميشه
من که فکر نمیکنم این آلبوم بتونه رکورد آلبوم یگانه رو بزنه حتی توی نظر سنجی که توی همین فروم شد اکثرا از این آلبوم ناراضی بودن به هر حال هنوز تا پایان سال چند ماهی مونده و آلبوم های دیگه ای هم در راهه.
aluminum
21-11-2008, 14:41
من که فکر نمیکنم این آلبوم بتونه رکورد آلبوم یگانه رو بزنه حتی توی نظر سنجی که توی همین فروم شد اکثرا از این آلبوم ناراضی بودن به هر حال هنوز تا پایان سال چند ماهی مونده و آلبوم های دیگه ای هم در راهه.
»نم با شما موافقم
این آلبوم زیاد جالب از آب در نیومده
بعیده پر فروشترین بشه
ariansa3
22-11-2008, 14:20
آقا این آمارو کی داده یعنی مرجعش از کجاست؟
separate
22-11-2008, 19:07
آقا این آمارو کی داده یعنی مرجعش از کجاست؟
من تو چند تا سایت موزیک دیدم ولی هیچ کدوم منبعی ننوشته بودن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
....
silent-assassin
22-11-2008, 19:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جدیدش
تا صد ها سال دیگه شاهکار محسن چاووشی اون ردیف اول جا خوش کرده
منتظر آلبوم جدید رضا صادقی باشید که رکورد فروش تاریخ موسیقی کشورمون رو متعلق به خودش میکنه
Retired User
22-11-2008, 19:40
محسن بلاخره به حقش رسيد هر چند بايد زودتر ميرسيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
silent-assassin
22-11-2008, 20:17
منتظر آلبوم جدید رضا صادقی باشید که رکورد فروش تاریخ موسیقی کشورمون رو متعلق به خودش میکنه
جوک زیبایی بود خنده رو بر لبانمون اوردی تو البومایی که امسال میخواد بیاد حالا بنیامین اقلا میتونه فروش کنه فقط اونم در حدی که بتونه سوم چهارم شه امسال بقیشون که ولشون کن
separate
23-11-2008, 14:49
جوک زیبایی بود خنده رو بر لبانمون اوردی تو البومایی که امسال میخواد بیاد حالا
بنیامین اقلا میتونه فروش کنه فقط اونم در حدی که بتونه سوم چهارم شه امسال بقیشون که ولشون کن
هنوز 4 ماه تا پایان سال مونده و معلوم نیست شاید دوباره یه خواننده جدید بیاد و رکوردو اون بزنه! :46:
در ضمن از الان نمیشه گفت که از میون آلبوم های" یه شاخه نیلوفر"."نفس های بی هدف" کدوم بالاتر باشه مثلا تو آمار مربوط به قبل از پخش آلبوم یه شاخه نیلوفر آلبوم شوک اصلا توش نیست ولی تو آماری که شما گذاشتید دوم هست و این تغییرات همش توی چند هفته بوده.پس نمیشه گفت تا 4 ماه بعد کدوم آلبوم ها بالا میمونن.
جوک زیبایی بود خنده رو بر لبانمون اوردی تو البومایی که امسال میخواد بیاد حالا بنیامین اقلا میتونه فروش کنه فقط اونم در حدی که بتونه سوم چهارم شه امسال بقیشون که ولشون کن
اینکه رضا صادقی پر طرفداره شوخیه ؟ اینکه آلبوم پارسالش ((وایسا دنیا)) رکورد بازار رو شکوند شوخیه ؟ اینکه صدای قشنگی داره که نه موج عظیمی از غم و غصه توشه نه خش داره شوخیه ؟ اگه جوابات برای همه اینها بله هست که واقعا به حال موسیقی کشورمون متاسفم .
ولی به هر صورت من بنظر شما احترام میزارم .
separate
24-11-2008, 20:05
اینکه صدای قشنگی داره که نه موج عظیمی از غم و غصه توشه نه خش داره شوخیه ؟
.
البته نکته اصلی اینه که صداش افکت نداره!
mohammad.moein
24-11-2008, 22:01
اینکه رضا صادقی پر طرفداره شوخیه ؟
به اندازه چاوشي طرفدار نداره...
توي همين وبسايت تايپك طرفدار هاي چاوشي مطالبش به 224 صفحه رسيده... رضا صادقي بايد خواب يه همچين روزي رو ببينه!!!
اینکه صدای قشنگی داره
صداش قشنگه ولي به پاي خيلي خواننده هاي ديگه (از جمله چاوشي و يگانه و بنيامين و... نمي رسه)
نه موج عظیمی از غم و غصه توشه نه خش داره شوخیه ؟
مگه غم و غصه وش خش چيز بديه
البته نکته اصلی اینه که صداش افکت نداره!
مگه خواننده هاي خوب ديگه از افكت استفاده مي كنند
separate
25-11-2008, 13:57
مگه خواننده هاي خوب ديگه از افكت استفاده مي كنند
همه خواننده های دنیا کم و زیاد از افکت استفاده میکنن ولی صدای محسن چاوشی کاملا افکت هست.
silent-assassin
25-11-2008, 15:56
به اندازه چاوشي طرفدار نداره...
اصلا در برابر سیل میلیونی طرفدارای چاوشی بدون طرفدار محسوب میشه اصلا به حساب نمیاد
خواننده های دنیا کم و زیاد از افکت استفاده میکنن ولی صدای محسن چاوشی کاملا افکت هست.
کم میارن حسودا از حسودی / جواب بهتر از این نمیشد پیدا کرد
mohammad.moein
25-11-2008, 19:32
همه خواننده های دنیا کم و زیاد از افکت استفاده میکنن ولی صدای محسن چاوشی کاملا افکت هست.
من حدود چهار سال اديت صدا مي كنم و افكتي نيست كه من نشناسم و مي تونم بگم تو آلبوم يك شاخه گل نيلوفر جز delay از هيچ افكتي استفاده نشده حتي يه reverb ساده. آخه اگه از افكت استفاده مي كرد انقدر صداش خش دار نمي شد. اصلا افكت رو براي برداشتن خش از روي صدا استفاده مي كنن. نه براي خش دار كردن صدا. اصلا شما برو بگرد اگه افكتي بود كه صدا رو انقدر قشنگ خش دار مي كرد بيا نشونم بده.
اكه به اين راحتي يه خش به اين قشنگي درست كرد همه خواننده ها اين كار رو مي كردن.
linkinkurd
25-11-2008, 22:27
اولا اینکه صدای سلطان با توجه به گفته خودش و اساتید موسیقی هیچگونه افکتی جز تاخیر انداختن یا همون delay نداره.
دوما آمارهای بعدی رو خواهیم دید - یه شاخه نیلوفر رکوردی رو میزنه که تا چند سال دیگه هم شکسته نخواهد شد مگر بوسیلهه خودش...
سوما آخه چرا قبولانده نمیکنید به خودتون که چاووشی پرطرفدارترینه ؟ مگه نظرسنجی های مختلفو نمیبینید؟
D o l f i n
25-11-2008, 22:45
من فقط می خوام یه نظر بدم شخصی هم هست رد این نظر رو نگیرید دنیا رو رو سرتون خراب کنید
به نظر من بدترین آلبوم چاووشی همین بود نمیدونم چطوری می خواد رکورد بزنه
این همه طرفدار هم به خاطر اینکه خیلی تعصبین شلوغش کردن و گرنه اونقدر صدای قشنگ و خواننده خوب داریم که چاوشی........
separate
25-11-2008, 23:15
من حدود چهار سال اديت صدا مي كنم و افكتي نيست كه من نشناسم و مي تونم بگم تو آلبوم يك شاخه گل نيلوفر جز delay از هيچ افكتي استفاده نشده حتي يه reverb ساده. آخه اگه از افكت استفاده مي كرد انقدر صداش خش دار نمي شد. اصلا افكت رو براي برداشتن خش از روي صدا استفاده مي كنن. نه براي خش دار كردن صدا. اصلا شما برو بگرد اگه افكتي بود كه صدا رو انقدر قشنگ خش دار مي كرد بيا نشونم بده.
اكه به اين راحتي يه خش به اين قشنگي درست كرد همه خواننده ها اين كار رو مي كردن.
این حرف هایی هست که من توی مصاحبه مجله خانواده سبز با چاوشی زمان آلبوم دومش خوندم که از افکت استفاده میکنم
اولا اینکه صدای سلطان با توجه به گفته خودش و اساتید موسیقی هیچگونه افکتی جز تاخیر انداختن یا همون delay نداره.
دوما آمارهای بعدی رو خواهیم دید - یه شاخه نیلوفر رکوردی رو میزنه که تا چند سال دیگه هم شکسته نخواهد شد مگر بوسیلهه خودش...
سوما آخه چرا قبولانده نمیکنید به خودتون که چاووشی پرطرفدارترینه ؟ مگه نظرسنجی های مختلفو نمیبینید؟
من هم از طرفداران چاوشی هستم ولی نمیگم پر طرفدارترینه به هر حال همه چیز چند ماهه دیگه معلوم میشه
mohammad.moein
26-11-2008, 21:49
این حرف هایی هست که من توی مصاحبه مجله خانواده سبز با چاوشی زمان آلبوم دومش خوندم که از افکت استفاده میکنم
اون موقع از افكت اوتو تيون و ريورب استفاده مي گرده ولي تو متاسفم و يك شاخه گل نيلوفر از اين افكت ها استفاده نكرده. براي همينه گه صداش تو اين آلبوم ها با آلبوم هاي قبليش فرق كرده.
mohammad.moein
26-11-2008, 21:50
من هم از طرفداران چاوشی هستم ولی نمیگم پر طرفدارترینه
پس پرطرفتار ترين كيه؟؟؟؟
separate
28-11-2008, 00:05
اگه بخوایم همین عده اندکی که توی کشور به اینترنت دسترسی دارن رو مرجع قرار بدیم(که کاراشتباهیه) یگانه و چاوشی پرطرفدارترین هستن .این جمله رو چهار بار گفتم همه چی آخر سال معلوم میشه :46:
باز دوباره کل کل متعصبین و مخالفین چاوشی شروع شد.
مخالفین مگه نمیدونن نباید بگن بالای چشمن چاوشی ابرو هست :دی (بیخیال شید شوخی کردم)
اون عکسی هم که تو صفحه اول گذاشتند و چاوشی توش اوله و فرزاد فرزین دوم مال آلبومهای پرفروش مهرماه هست نه کل سال.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.