مشاهده نسخه کامل
: سیم کارت هدیه ایرانسل؟!!
REGISTERED USER
19-11-2008, 10:18
سلام دوستان
سیم کارت هدیه ایرانسل نیاز به ثبت نام داره ؟ یا به نام خود مالک میاد ؟ چه جوریه ؟
مرسی :40:
aaaammmm87
19-11-2008, 10:30
سلام
دوست عزیز برای دریافت سیم کارت هدیه باید حتما سیم کارتت رو ثبت نام کنی . برای ثبت نام می تونی به مراکز مجاز فروش ایرانسل در سراسر ایران مرا جعه کنی و با ارئه کپی کارت شناسایی معتبر (شناسنامه ، کارت ملی ، گواهینامه و....) و پر کردن فرم همراه ادرس و کد پستی مراحل ثبت نام رو انجام بدی . و فقط می مونه ارسال دو تااس ام اس به دو تا شماره که الان واست پیداشون میکنم . و بعد از چند روز سیم هدیه میاد در خونه .
aaaammmm87
19-11-2008, 10:35
اپراتور ایرانسل به منظور تسهیل روند پیگیری مشترکان خود ، شماره 138 را به "پیگیری وضعیت سیم کارت هدیه"و شماره136 را به پیگیری وضعیت سیم کارت شماره طلایی اختصاص داده است.
فکر کنم باید حتما ثبت نام کنید و اولین تماس رو برقرار کنی تا ثبت بشه.
REGISTERED USER
19-11-2008, 10:57
بابا سیم کارت اول که ثبت نام شده ... وقتی هدیه رو برات میفرستند یعنی ثبت نام تکمیل شده و تماس برقرار کردی که این رو به کد پستی تایید شده ات فرستادن !
من الان این سیم کارت برام اومده (دیروز). سوال من این بود : نیاز به ثبت نام داره سیم کارت جدیدیه ؟
هرچند من تماس گرفتم 1000 تومن بیشتر توش نبود !
aaaammmm87
19-11-2008, 11:07
بابا سیم کارت اول که ثبت نام شده ... وقتی هدیه رو برات میفرستند یعنی ثبت نام تکمیل شده و تماس برقرار کردی که این رو به کد پستی تایید شده ات فرستادن !
من الان این سیم کارت برام اومده (دیروز). سوال من این بود : نیاز به ثبت نام داره سیم کارت جدیدیه ؟
هرچند من تماس گرفتم 1000 تومن بیشتر توش نبود !
اها حالا افتاد
نه اصلا احتیاجی به ثبت نام نیست . ولی من یه پیش نهاد میدم امتحان کن شاید جواب داد . خوب برو این سیم کارتت رو یه بار دیگه ثبت نام کن و اون دو تا اس ام اس رو بفرست ببین یه سیم هدیه دیگه میاد یا نه :21:( یه سنگی توی تاریکی بنداز شای:46::21:د )
Mojtaba N87
19-11-2008, 18:01
خیر ، اگه نمایندگی مربوط کارش رو درست انجام داده باشه نیاز به ثبت نام نداره .
ولی برای من مدارک رو ارسال نکرده بودن نامردا :31: ، خودم مجبور شدم مدارک رو فاکس کنم واسشون.
REGISTERED USER
20-11-2008, 00:30
مجتبی شماره فاکس رو میدی ؟
Hadi King
20-11-2008, 01:34
مجتبی شماره فاکس رو میدی ؟
دوســـت من اينجا رو بخونيــــد :11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سری اولی که طرح سیمکارت هدیه اجرا شد بعضی ها که دوباره سیمکارت هدیه شونو ثبت میکردند دوباره براشون یک سیمکارت دیگه میومد ولی زود جلوشو گرفتند.
برای ثبت نام سریع با شماره 120 تماس بگیرید و مشخصاتتون رو بدید.
بعد یک برگ کپی شناسنامه و یا کارت ملی و یا گذرنامه در وسط صفحه A4 بگیرید.یک برچسب که داخل جعبه سیمکارت هست رو در بالای سمت راست برگه بچسبونید.بعد شماره تلفن و سریال رو زیرش بنویسید و به شماره 09630 فکس کنید.
NINTENDO_DS
21-11-2008, 16:30
به من اس ام اس زد که اطلاعاتم درسته و سیم کارت برام میاد ولی یک ماه گذشته دیگه کی میخوان بفرستن؟
aaaammmm87
21-11-2008, 16:38
به من اس ام اس زد که اطلاعاتم درسته و سیم کارت برام میاد ولی یک ماه گذشته دیگه کی میخوان بفرستن؟
به شماره 138 زنگ بزن
NINTENDO_DS
21-11-2008, 16:44
زنگ هم زدم هم با تلفن ثابت هم با خط ایرانسلم تا اپراتور بر میداره هنوز حرف نزدی تماس قطع می شه نمی دونم مشکلش چیه
REGISTERED USER
22-11-2008, 01:15
اگر ظرف یک ماه نیاد میسوزه ... مال من برچسب روش بود نوشته :
اگر پس از ثبت نام ، 30 روز گذست و اولین تماس برقرا نشد ، سیم کارت باطل میشه !
برا من 2 هفته اومد
شماره 138 برای پیگیری سیمکارت هدیه هست.اگه جواب نداد دوباره سعی کن.
اگر هم آدرست دقیق نباشه سیمکارت تو پست میمونه و برات یک sms میاد که برو اداره پست و سیمکارتت رو بگیر.
یک سر به ادراه پست (مرکزی شهرتون) بزن شاید اونجا باشه.واسه خیلیها تو اداره پست هست و خودشون خبر ندارند.
برای من هم سیم کارت هدیه بعد10روز اومد
راستی همراه این سیم کارت هدیه ام فرم ثبت نام هست این رو یعنی باید پر کنم؟ به کی بعد بدم پست کنم یا دفاتر ببرم؟پولی باید داد؟
پست به کدام ادرس؟
برای من هم سیم کارت هدیه بعد10روز اومد
راستی همراه این سیم کارت هدیه ام فرم ثبت نام هست این رو یعنی باید پر کنم؟ به کی بعد بدم پست کنم یا دفاتر ببرم؟پولی باید داد؟
پست به کدام ادرس؟
ثبت نام برای این سیم کارت هدیه که اومده برای این بکنم یا نه؟
REGISTERED USER
01-12-2008, 01:02
نه نمیخواد ... اون ثبت شده به نام سیم کارت اصلیه
Sasuke-7
05-02-2009, 17:39
خوب الان برای این سیم کارت هدیمم یک اس ام اس اومده می گه ثبت نام شما تکمیل شد حداقل تا مثلا 28 روز دیگه یک کپی شناسنامه بفرستید تا خط شما یک طرفه نشود توی این مایه هاست برای کسی این اتفاق افتاده باید چی کار کنم!؟
REGISTERED USER
05-02-2009, 23:44
فکر کنم همین قضیه است ساسوکه !
Sasuke-7
06-02-2009, 06:26
فکر کنم همین قضیه است ساسوکه !
حق با شماست ممنون من سرچ کرده بودم اما مثل اینکه دقت نکرده بودم توی سرچم!
ممنون!:11:
123photo
12-03-2009, 16:28
ممنون از توضیحات دوستان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.