aryan1423
18-11-2008, 21:24
سلام
این را در قسمت پردازنده و مادربرد رم زدم کسی جواب نداد.:41:
پروفسور جان و بقیه اساتید: ما منتظریم!:31:
دوستان لطفا کمک کنید! مردم از سر در گمی.gif
1-از یه طرف بین ddr2 و ddr3 موندم کدومو بگیرم:
دلایلی که برای خریدن DDR2 دارم:
از نظر سرعت و کارایی تفاوت چندانی با DDR3 ندارد.خوب اگه فرقی با هم ندارند میرم DDR2 می گیرم.
دلایلی که برای خریدن DDR3 دارم:
بعدا اگه خواستم رم عوض کنم شاید رم های سریع تر و بهتر و با تایمینگ کمتر برای DDR3 بیاید یعنی در کل برای آینده نگری خواستم DDR3 بگیرم. و بعدا نگم کاش مادربردم DDR3 می خورد.
در ضمن اگه با دلایلی که گفتم DDR3 برام بهتره اون اختلاف قیمتشون خیلی برام مهم نیست.بعدا پشیمون نشم کاش DDR3 می گرفتم!
2-از طرف دیگه موندم چه مینی بگیرم:
برای DDR2 در نظر داشتم یا asus p5q deluxe بگیرم یا GIGABYTE EP45-DS3R
دلایلی که برای خریدن p5q deluxe داشتم:
از پر فروشترین مین ها بوده و خیلی ها آن را توصیه کردند.
دلایلی که برای خریدن EP45-DS3R داشتم:
شنیده بودم که مین های asus ضعیف تر از گیگا هستند و بایوس آنها دارای مشکل است برای همین سراغ گیگا رفتم و این را پیدا کردم ولی نمی دونم مین خوبی هست یا نه.
برای DDR3 هم فقط EP45T-DS3R را پیدا کردم که باز هم نمی دونم مین خوبی هست یا نه( asus هم p5qc را داشت ولی چون هم ddr2 می خورد هم ddr3 گفته شد نخرم)
از اساتید خواهش دارم من را راهنمایی کنید و با دلیل به من بگید چی بگیرم و مرا از سردگمی در بیارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
پیشاپیش ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
این را در قسمت پردازنده و مادربرد رم زدم کسی جواب نداد.:41:
پروفسور جان و بقیه اساتید: ما منتظریم!:31:
دوستان لطفا کمک کنید! مردم از سر در گمی.gif
1-از یه طرف بین ddr2 و ddr3 موندم کدومو بگیرم:
دلایلی که برای خریدن DDR2 دارم:
از نظر سرعت و کارایی تفاوت چندانی با DDR3 ندارد.خوب اگه فرقی با هم ندارند میرم DDR2 می گیرم.
دلایلی که برای خریدن DDR3 دارم:
بعدا اگه خواستم رم عوض کنم شاید رم های سریع تر و بهتر و با تایمینگ کمتر برای DDR3 بیاید یعنی در کل برای آینده نگری خواستم DDR3 بگیرم. و بعدا نگم کاش مادربردم DDR3 می خورد.
در ضمن اگه با دلایلی که گفتم DDR3 برام بهتره اون اختلاف قیمتشون خیلی برام مهم نیست.بعدا پشیمون نشم کاش DDR3 می گرفتم!
2-از طرف دیگه موندم چه مینی بگیرم:
برای DDR2 در نظر داشتم یا asus p5q deluxe بگیرم یا GIGABYTE EP45-DS3R
دلایلی که برای خریدن p5q deluxe داشتم:
از پر فروشترین مین ها بوده و خیلی ها آن را توصیه کردند.
دلایلی که برای خریدن EP45-DS3R داشتم:
شنیده بودم که مین های asus ضعیف تر از گیگا هستند و بایوس آنها دارای مشکل است برای همین سراغ گیگا رفتم و این را پیدا کردم ولی نمی دونم مین خوبی هست یا نه.
برای DDR3 هم فقط EP45T-DS3R را پیدا کردم که باز هم نمی دونم مین خوبی هست یا نه( asus هم p5qc را داشت ولی چون هم ddr2 می خورد هم ddr3 گفته شد نخرم)
از اساتید خواهش دارم من را راهنمایی کنید و با دلیل به من بگید چی بگیرم و مرا از سردگمی در بیارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
پیشاپیش ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif