ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قیمت mp3 player

m93
18-11-2008, 15:43
می خواستم بدونم samsung u3 چهار گیگ الان قیمتش تو بازار چنده؟ و آیا سایت مرجعی واسه قیمت mp3 player هم سراغ دارین مثل gsm که برای گوشیه؟ ممنون

seymour
18-11-2008, 16:48
2 گیگ u3 باید حدود 150 باشه ؛ پس 4 گیگش باید زیر 200 باشه ...

نه - سایت خاصی نمی شناسم ... سایت هایی هستن که قیمت های mp3 player رو داشته باشن ، اما خیلی مدلها رو ندارن یا قیمت های روز نیستن ... بهرحال اینا رو چک کن ببین بدردت می خوره : rayansaba.com و rayaneh.com

m93
20-11-2008, 08:35
ممنون والا تا لونجایی که من میدونم 4 گیگش الان دوروبر صدو هفت هشت تومان شده

البته مثل اینکه یکی از مدلای ipod زیر 130 اومده درسته؟

m93
20-11-2008, 11:04
راستی تو یکی از این سایتهای فروش انلاین قیمت creativ zen neeon 2 با ظرفیت 2 گیگ رو 85 تومن زده بود می خواستم بدونم با ظرفیتهای بالا تر هم هست؟ مثلا 3 یا 4 گیگ؟ و قیمتشون چنده؟ هیچ جا چیزی گیر نیو وردم ازشون ولی فکر کنم ظرفیت بالاتر هم داشته باشه

ممنون

seymour
20-11-2008, 12:00
ممنون والا تا لونجایی که من میدونم 4 گیگش الان دوروبر صدو هفت هشت تومان شده

البته مثل اینکه یکی از مدلای ipod زیر 130 اومده درسته؟
والا قیمت اینطوری محصولات ممکنه مغازه به مغازه فرق کنه ... قیمتی که من دارم اینه (ماه قبل) .. و اتفاقا قیمت 100 تومن برای 4 گیگی ، یه مقدار پایین به نظر میاد ... اما اگه واقعا جایی با این قیمت میده ، نوش جونت ... (کجا هست؟)

راستی تو یکی از این سایتهای فروش انلاین قیمت creativ zen neeon 2 با ظرفیت 2 گیگ رو 85 تومن زده بود می خواستم بدونم با ظرفیتهای بالا تر هم هست؟ مثلا 3 یا 4 گیگ؟ و قیمتشون چنده؟ هیچ جا چیزی گیر نیو وردم ازشون ولی فکر کنم ظرفیت بالاتر هم داشته باشه

ممنون
درست زده قیمتش رو ...همین حدوده ... شاید هم پایین تر

//

neeon2 ظرفیت های یک ، دو و 4 گیگ داره

sasoolee
12-12-2008, 22:22
سلام

کسی هست به من بگه الان قیمت

creative zen nano plus 1 gb

چه قیمته؟

و به نسبت قیمتش پلیر خوبی هست یا نه؟

seymour
13-12-2008, 21:09
باید الان 60 تومن باشه ... حالا 2-3 تومن بالا یا پایین تر ...

به نسبت قیمتش ، کیفیت بسیار خوبی داره ...

perjixen
21-12-2008, 09:57
خوب اول از همه جالبه که اینجا یه تاپیک جامع برای قیمتها نیست............!!!
منم دیدم ، اسم تاپیک خیلی ردیفه..... گفتم همیجا بپرسم..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....

من قیمت ، Ipod نانو (ورژن آخر) 4گیگ و 8 گیگش رو میخوام........
و اگه کسی دوست داشت .... نظر خودش و درباره ی اینکه از اون ور بیارم یا نه مطرح کنه.........!!!

seymour
21-12-2008, 19:58
خوب اول از همه جالبه که اینجا یه تاپیک جامع برای قیمتها نیست............!!!
منم دیدم ، اسم تاپیک خیلی ردیفه..... گفتم همیجا بپرسم..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....

من قیمت ، ipod نانو (ورژن آخر) 4گیگ و 8 گیگش رو میخوام........
و اگه کسی دوست داشت .... نظر خودش و درباره ی اینکه از اون ور بیارم یا نه مطرح کنه.........!!!
در مورد تاپیک مخصوص قیمت : هممم ... خب تاپیک در مورد قیمت ها نیست ، چون کسی چنین تاپیکی نزده ... و کلا هم سعی کردیم بحث رو بیشتر تخصصی نگه داریم تا تجاری ...

نسل جدید نانو رو 4 گیگش رو من 185 دیدم اگه اشتباه نکنم ماه پیش توی پاساژ ایران ... 8 گیگ باید حدود 220 تومن باشه ...

در مورد اینکه از اونور بیاری : با فرض اینکه اینجا هم گارانتی خاصی نداره ، اگه آوردنش واسه ات راحته ، بیار ... اگه نه ، از همین جا بگیر ؛ اختلاف هزینه بین قیمت داخل و خارج به نظر من قابل تحمله ...