ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : •» اخبار دنیای سه بعدی

Aminzikzak
18-11-2008, 14:37
سلام به همه دوستان ...
در این تاپیک قصد داریم اخبار مربوط به دنیای سه بعدی از قبیل :

اخبار مربوط نرم افزارهای سه بعدی
زمان ارائه ورژنهای جدید
خصوصیات و امکانات جدید نرم افزارهای
و کلا مسائل مربوط به دنیای سه بعدی رو قرار بدیم ...

البته این تاپیک فقط محدود به اخبار نرم افزارها نیست بلکه همه مسائل رو در بر میگیره ...

مثل تصمیمات شرکت های تولید کننده نرم افزارها
اخبار جلوه های ویژه
سخت افزارهای جدید مربوط به دنیای سه بعدی و غیره ...

ممنون
•♥•

alibitaraf
18-11-2008, 15:49
این یکی از خبر های تقریبا جدید...!!!!

!!!cartoons

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمایش مجموعه ی تلوزیونی Cartoons که بر اساس فیلم معروف Cars و با محوریت شخصیتهای آن فیلم ساخته شده، از شبکه های تلوزیونی دیزنی و شبکه هایی چون ABC آغاز شده است. نخستین قسمت این مجموعه ی تلوزیونی که به کارگردانی جان لستر John Lasseter و با دستیاری راب گیبز Robb Gibbs و ویکتور نیون Victor Navone ساخته شده است، در تاریخ بیست و هفتم اکتبر از شبکه ی Toon Disney نمایش داده شد. به گفته ی ویکتور نیون ( دستیار کارگردان)، حتی کسانی که از علاقمندان و طرفداران فیلم Cars نبوده اند از تماشای این مجموعه لذت خواهند برد. او میگوید این مجموعه تلوزیونی بسیار شاد و مفرح است و در ساخت آن بسیار از کارها و ایده های درخشان چاک جونز Chuck Jones و انیمیشنهای کوتاه و کلاسیک او الهام گرفته شده.

ویکتور نیون میگوید: من و راب گیبز تحت سرپرستی جان لستر کار میکردیم اما میتوانستیم آزادانه ایده های خودمان را در پروژه ،از آغاز تا پایان ، لحاظ کنیم. بعنوان یک دستیار کارگردان ،من از کار کردن با گروهها و افراد مختلفی که معمولا ( بعنوان یک انیماتور) با آنها تماسی نداشتم لذت می بردم. کسانی چون مدل ساز ها، تیم نور پردازی، تیم سایه ها و… من خیلی خوشبخت بودم که توسط جان لستر به دستیاری انتخاب شدم و خوشبخت تر اینکه شانس همکاری با او را در ساخت یک سریال هفتگی داشتم.

هر قسمت از این مجموعه سه دقیقه است و بدون پایان بندی و لیست اسامی پخش خواهد شد. شخصیت اصلی این مجموعه ، تراکتور زهواردررفته و شنگول فیلم Cars است که خاطرات و ماجراهایش را تعریف می کند.

در پست بعدی مصاحبه ای از ویکتور نیون( بعنوان یک انیماتور شاخص و شناخته شده ی پیکسار) را تقدیم شما خواهم کرد.

ترجمه و گرد آوری : مهبد بذرافشان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع:

ehsan_wwe
18-11-2008, 20:46
بیوگرافی دکتر سید محمدتقی رادمنش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

استاد دکتر سید محمدتقی رادمنش در شهر مشهد زاده شده است . او خیلی زود توانست افکار و ایده های بدیع خود را در قالب هنر مدرن گرافیک بیان دارد .
و اکنون یکی از شاخص ترین گرافیست های معاصر کشورمان می باشد . آثار او زینت بخش بسیاری از مراکز بزرگ فرهنگی جهان است .
آثار جاودانه ایی نیز دارد که شاید بسیاری از ماها بارها و بارها شاهد آن ها بوده ایم همانند آرمهای سازمان بهزیستی کشور ، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و بازرسی کشور و صدها آرم و نشان دیگر...

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

سازمان بازرسی کل کشور
او صاحب دکترین ویژه در عرصه گرافیک تلویزیونی است . آنگاه که برای اولین بار ایده های خود را در شبکه جهانی العالم بکار بست خیلی زود توانست توجه شبکه های ماهواره ایی بزرگی همچون الجزیره ،دویچه وله و العربیه
را جلب کند او به ساختار کلی گرافیک تلویزیونی به شکل جامع و علمی می نگریست تمامی بخش ها و تمامی لگوها و تایتل ها ، کپچر ها و دکورهای حقیقی و مجازی (کروماکی) قسمتهای مختلف و به هم پیوسته دکترین او را تشکیل می دهد .
همکنون در خارج از ایران زندگی می کند و در حال نگارش دکترینی مدرن از هنر معماریست .
سعی بسیار دارد که بتواند گرافیک بومی ایران را در قالب سختارهای مدرن و هنر کاربردی زیبا سازی شهر بکار گیرد . او معتقد است جاودانه ترین آثار گرافیک آنهاییست که در نمادهای شهری بکار گرفته شده اند
معماری و گرافیک عرصه ایی بسیار نزدیک بهم دارند که نمونه های عالی آن را در سلسله های هخامنشی و اشکانی کشورمان دیده می شود .
امیدواریم این هنرمند و استاد عالیقدر در پناه خداوند برای ایران عزیز همواره سلامت باشند

alibitaraf
19-11-2008, 14:26

در باره خودتان برایمان بگویید ، اهل کجا هستید و چطور شد که به انیمیشن روی آوردید؟

من در شهر سن دیه گو در ایالت کالیفرنیا متولد و بزرگ شدم و فارغ التحصیل رشته ی هنر از دانشگاه ارواین هستم. تا سال 1994 در زمینه ی طراحی، افکت،مدل سازی ،نور و …با نرم افزار های سه بعدی آشنا شده بودم،اما تنها از سال 1998 بود که من در اوقات فراغتم آغاز به آموختن کاراکتر انیمیشن سه بعدی بصورت جدی کردم.

آیا شما قبلا انیمیشن سنتی و کلاسیک را کار کرده بودید و سپس به دنیای 3D روی آوردید یا اینکه مستقیما و از ابتدا انیمیشن را با محیط سه بعدی آغاز کردید؟

من یک هنرمند و دانش آموخته ی سنتی هستم. اگرچه که هرگز انیمیشن سنتی کار نکرده ام، اما دریافته ام که تجارب و آموخته های کلاسیک من، متحرک سازیم را تقویت میکنند. من قادرم که ابتدا طراحی هایم را بر روی کاغذ انجام دهم و سپس آنها را در محیط 3D اجرا کنم.

آیا فکر می کنید که هنرمندانی که در زمینه ی طراحی یا انیمیشن تحصیلات آکادمیک دارند، نسبت به هنرمندانی که بصورت تجربی و خود جوش کار میکنند برتری دارند؟

بله، من فکر میکنم که یک پایه و شالوده ی علمی میتواند بصورتی ظریف و عمیق خلاقیت و آثار تولیدی افراد را تحت تاثیر قرار دهد. بعلاوه اینکه اغلب مدیران و صاحبان شرکتها علاقمندند که کسانی را استخدام کنند که در زمینه های مربوطه تحصیلات دانشگاهی نیز داشته باشند.

شرکتهای تولید کننده ی بازیها و استودیو های تولید کننده ی انیمیشن به چه دسته از مهارتهایی علاقمند هستند؟

در مورد تولید کنندگان بازیها چیز زیادی نمیتوانم بگویم.چراکه مدتهاست که در این بخش کار نکرده ام. اما حدس میزنم که آنها به قابلیت ها و تواناییهای تکنیکی اهمیت بیشتری میدهند. بنظر میرسد که آنها به انیماتورهایی نیاز داشته باشند که بتوانند سیکل های حرکتی پر تحرک را بخوبی اجرا کنند. اما در مورد استودیو های انیمیشن باید بگویم که آنها بیشتر علاقمند به تواناییهای بازیگری هستند.اگر شما علاقمند هستید که در استودیویی مانند پیکسار کار کنید، باید بتوانید افکار،احساسات، و هویت کاراکتر ها را از طریق حرکات بدن ( Body Language) به نمایش در آورید. نمایش مکالمات و حرکات دهان(Lip Synch )نیز بسیار اهمیت دارد. شما باید قادر باشید که داستانی را از طریق حرکات بیان کنید و البته باید حس طنز پزدازی قوی هم داشته باشید. در کنار اینها اگر طراح قوی و کارکشته ای هم باشید چه بهتر. دانستن مدل سازی و Rigging هم خوب است،اما ضروری و حیاتی نیست.

آیا برای یک هنرمند تجربی و خود آموخته مشکل است که بتواند وارد صنعت انیمیشن شود و در یکی از استودیو ها استخدام شود؟

رقابت بسیار سختی وجود دارد و کار آسانی نیست. داشتن یک نمونه کار (Demo Reel ) قوی به تنهایی گویای بسیاری از مطالب است و ربطی به اینکه شما تحصیل کرده و یا تجربی هستید ندارد. اما نکته ی مهم این است که اگر نمیتوانید از استودیو های بزرگ شروع کنید، از استودیو های کوچکتر آغاز کنید و قادر باشید که به مرور خودتان را بالا بکشید. من بسیار خوش شانس بودم. زمان بسیار مهم است.تصور نمیکنم که با نمونه کاری که در سال 2000 ارائه دادم(و پذیرفته شدم) امروز می توانستم در پیکسار یا جایی دیگر استخدام شوم. در آن زمان پیکسار تازه داشت گسترش می یافت و اینترنت هم به این وسعت و گستردگی نشده بود و در نتیجه من پذیرفته شدم. اشاره ی من به اینترنت از این نظر است که بگویم این روزها نمونه ی کار خوب دیگر یک شرط کافی نیست.شما باید از طریق اینترنت شناخته شده باشید و در نتیجه زمانیکه کارتان را ارائه می دهید،آنها می دانند که با چه کسی روبرو هستند.

یک هنرمند با استعداد و تاثیر گذار برای وارد شدن به دنیای انیمیشن حرفه ای چه گامهایی باید بردارد؟

بیش از همه چیز باید یک انیماتور خوب باشید. تمرین ،تمرین و تمرین…از تمام امکانات برای بهبود کارتان استفاده کنید. انجمن ها و تالار های اینترنتی بسیار خوبی وجود دارند که شما می توانید کارهایتان را در آنجا به نمایش بگذارید و مورد نقد و بررسی واقع شوید. اگر بتوانید با افراد شاخص دنیای انیمیشن ارتباط داشته باشید و از آنها نظر بخواهید چه بهتر…زمانی که نمونه کار خوب و قابل قبولی را آماده کردید آنرا به استودیو های مختلف بفرستید و در گردهمایی های معتبری چون سیگراف SIGGRAPH نیز شرکت کنید.

کار کردن در پیکسار چگونه است؟ روی چه پروژه هایی تا امروز کار کرده اید؟

کار کردن در پیکسار یک شغل رویایی برای انیماتورهاست، بهترین مکان دنیا برای کار کردن است. یک محیط دنج و سرگرم کننده برای کار کردن با گروهی از افراد با استعداد و دوست داشتنی و مشارکت داشتن در تولید بهترین فیلمهای ممکن. من در پروژه های چون کمپانی هیولاها، در جستجوی نیمو، شگفت انگیزها ، ماشینها، رتتویی و… همچنین تعدادی از فیلمهای کوتاه کار کرده ام.

وقتی که برای یک استودیوی عمده ی بازی یا انیمیشن کار می کنید، تا چه اندازه برایی اضافه کردن نظرات و خلافیت های فردی به پروژه ها آزاد هستید؟

خب، این بستگی به استودیویی دارد که در آنجا کار میکنید. زمانی من در یک استودیوی کوچک بازی های کامپیوتری بنام پرستو Presto* کار می کردم . در آنجا من میتوانستم مقدار زیادی از نظرات و ایده هایم را در پروژه های مختلف اعمال کنم، در واقع بعضی وقتها تبدیل به کارگردان خلاقه Creative Director ی پروژه می شدم. بعنوان یک انیماتور ، در استودیویی چون پیکسار تا این حد آزادی عمل ندارم. به هر حال،انیماتور بودن در ذات خود یک کار خلاقه است.ما مستقیما زیر نظر کارگردان کار میکنیم، اما این آزادی عمل را داریم که اگر برداشت درستی از داستان، احساسات نهفته در آن و یا اهداف نهفته در یک صحنه ی خاص داریم، بداهه سازی کنیم یا ایده های تازه ای ارائه دهیم. البته یک انیماتور ارشد که سرپرست تیم انیماتورهاست و یا انیماتوری که به کار بقیه نظارت دارد بیشتر از سایرین میتواند اعمال نظر کند . کار کردن در بخش فیلمهای کوتاه در استودیوی پیکسار فرصت بیشتری برای بیان نظرات و ایجاد تغییرات ( در مقایسه با بخش فیلمهای بلند) به ما میدهد.در بخش فیلمهای کوتاه، به دلیل کوچکتر بودن تیم تولید، افراد بیشتر با یکدیگر در ارتباط هستند و میتوانند افکارشان و نظراتشان را بیشتر و بهتر به یکدیگر منتقل کنند.

بیشتر انیمیشنهایتان را در چه قالبی و برای چه رسانه ای ارائه می دهید؟

در واقع من هرگز برای بازیهای دیجیتالی انیمیشن نساخته ام.فقط برای فیلمهای سینمایی،فیلمهای کوتاه و یا فیلمهای شخصی متحرک سازی کرده ام.کار من در استودیوهای بازی های کامپیوتری شامل طراحی،بافت،نور پردازی، رندرینگ و کارهایی از این قبیل بوده است.

در حال حاضر با چه برنامه ها و سخت افزارهایی کار می کنید و چرا این ابزارها را انتخاب کرده اید؟

در پیکسار ما بطور سنتی از نرم افزار های تحت سیستم لینوکس استفاده می کنیم. در خانه من دو سیستم مک اینتاش و پنتیوم دارم که هردو نیازمند آپگرید شدن هستند! نرم افزارهای محبوب من: فوتوشاپ، افتر افکتز و انیمیشن: مستر Animation Master هستند. انیمیشن: مستر را بخاطر سادگی و ابزار های قوی کاراکتر سازی آن دوست دارم. اولین انیمیشنم را در این نرم افزار ساختم و از آن زمان تا امروز نتوانسته ام این نرم افزار را رها کنم .

ممکن است مراحل مختلف کارتان را در زمانی که یک پروژه ی جدید انیمیشن را آغاز می کنید برای ما شرح دهید؟

سیستم کاری بخصوصی ندارم،اما معمولا کار را با خط خطی ها و طراحی های پراکنده روی کاغذ شروع می کنم. تامب نیل thumbnail های کوچکی برای اینکه زاویه دوربینها، حالتها، شخصیتها و پیوستگی نما ها را برای خودم حلاجی کنم…خلاصه ای از داستان را نیز یاد داشت میکنم و همچنین نکات برجسته و کلیدی داستان را. وقتی که این دو کار را انجام دادم طراحی استوری بورد را شروع می کنم. برای انیمیشن کوتاه جدیدم به نام بیگ بنگ Big Bang حدود چهارصد تصویر را طراحی کردم، اسکن کردم و سپس در افتر افکتز و فاینال کات پرو Final Cut Pro ادیت کردم. دیالوگها را با صدای خودم ضبط و افکت های صوتی را نیز آماده و به تصاویر اضافه میکنم. سپس ریل Reel آماده شده را بارها و بارها بازبینی میکنم و از حرفه ایهای پیکسار نیز نظر خواهی می کنم. سپس مرحله ی تکمیل و آماده کردن نسخه نهایی از کاراکترها و ابزارها و فضاسازیها آغاز می شود. و نهایتا زمانی که همه چیز بر روی کاغذ شکل گرفت اجرای آنها در محیط 3D و متحرک سازی آغاز می شود.

در مورد بیگ بنگ بیشتر توضیح می دهید؟

کار هنوز در مرحله ی تولید است. فیلم حدود 6 دقیقه است و من هنوز نمیدانم که چطور میخواهم آنرا را تمام کنم. ایده ی اصلی فیلم در سال 2001 به ذهنم رسید و از آن زمان تا کنون من انیماتیک Animatic کار را ساخته ام، کاراکتر ها و وسایل نقلیه و ابزار ها را نیز طراحی کرده ام اما هنوز وارد مرحله ی متحرک سازی نشده ام. هنوز کار بسیار زیادی برای انجام دادن باقی مانده است.

توصیه ای برای علاقمندان به انیمیشن دارید؟

اصول اولیه انیمیشن کلاسیک را بیاموزند. دو کتاب Illusion of Life و The Animator’s Survival Kit را بخوانند. تمرین کنند،تمرین کنند و تمرین کنند .

ترجمه و تخلیص :مهبد بذرافشان

منبع:

* طبیعتا ارتباطی با فیلم کوتاه اخیر پیکسار به همین نام ندارد!!!

SSS_HHH_OOO
22-11-2008, 20:25

بزرگترین مسابقه سی جی با همایت شرکت های بزرگی همچون autodesk ، Nvidia , pixologic , softimage و ..... در سایت cgsociety.com برگذار میشود..
این مسابقه در سه دسته تصویر ثابت ، انیمیشن گروهی و انیمیشن انفرادی با جوایزی بیش از 220،000 دلار خواهد بود و موضوع آن بازسازی افسانه های مورد علاقه شما در دنیای مدرن است. در این مسابقه شرکت کنندگان باید یکی از شخصیت های افسانه ای خود را با استفاده از زیبایی شناختی عصر بخار و استفاده از ابزاری همچون چرخ دنده و فنر و .... در دنیای مدرن شبیه سازی کنند..
برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید :

G LADIATOR
22-11-2008, 22:24
خوب همون جوری که همه میدونن این مسابقه از 10 November 2008 تا 03 February 2009 وقت داره یعنی به تاریخ خودمون میشه: از 20 آبان تا 15 بهمن.

ضمنا نفرات برنده هم تو زمینه های زیر مشخص میشن.یعنی بهترین های این کارها:

مدلینگ
انیمیشن
تکسچرینگ
نور پردازی
جلوه های ویژه
Landscape/Matte Painting (واژه جایگزین فارسی گیر نیاوردم :))
بهترین کاراکتر
کمپوزیت
تازه به کارگردان هنری هم جایزه یدن

Farzad.wow
26-11-2008, 14:53

عادل عدیلی در وب سایت اختصاصی خود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به این نکته اشاره می کند که اگر داوینچی زنده بود برای خلق لبخند ژوکوند یا مونا لیسا از تکنولوژی سه بعدی بهره می گرفت نه نقاشی روی بوم .باور بکنید یا خیر ، آقای عدیلی به گفته خود ایمان دارد .
عادل عدیلی متولد سال 1965 در شهر اصفهان است او از همان دوران نوجوانی کار خود را با طراحی زیر نظر استادان وقت اصفهان شروع کرد تا با دنیای مجازی هنر های رایانه ای یا CG آشنا شد .
در سال 1986 فارغ التحصیل دانشگاه هنرهای زیبای اصفهان شد و مدارج عالی خود را در سال 1992 در دانشگاه هنر بهشت به پایان رساند .
به عنوان معدود هنرمندان ایرانی آثار زیبای او را در کتاب هایی چون FANTASY ART و SPECIAL 3D به چاپ رسیده.
در سال 1995 کار حرفه ای خود را برای صدا سیما با ساخت تبلیغات تلويزيوني شروع کرد.در همین سال می توان به ساخت چند پروژه سینمایی ، ساخت مدل های HIGH POLY و LOW POLY برای ساخت بازی ، ساخت بسیاری مدل های ORGANIC ، OBJECTS ، CHARACTER و INDUSTRIAL INSTRUMENTS و ساخت یک دمو ریل برای پروژه های معماری او اشاره کرد .او در حین انجام فعالیت های اشاره شده مدیریت شرکت طراحان اصفهان را نیز بر عهده داشت.
در سال 1992 کار خود را با آثار دستی ، کاریکاتور ، طراحی لباس ، عکاسی ، هنر دکوراسیون آسیایی یا شرقی ، ساخت مدل های پولی پلاستیک و پلاستیک و طراحی دو بعدی و سه بعدی کامپیوتری ادامه داد .
وی هنوز هم در زمینه پرسپکتیو ، هنرهای 2D ، آناتومی ، پورتره و طراحی در حال مطالعه است

با تشکر از اینکه وقت خودتان را به ایران CG دادید لطف کنید به عنوان اولین سئوال بگویید :
چطور به cg علاقه مند شدید و چگونه کار خود را آغاز کردید ؟
از ابتدای کار سعی در آفرینش در قالب هنر کردم چون اعتقادم اینست که یک هنرمند اصل کار خودش را روی خلق و آفرینش می گذارد حال بعضی ها در صنعت بعضی ها در هنر بعضی ها سه بعدی بعضی ها دو بعدی و...
این کار را با بوم نقاشی و زغال و کاغذ شروع کردم ،اما خودم را محدود نکردم با زمانه خودم را وقف دادم و از کار دوبعدی برای خلق حرکت به سه بعدی رسیدم .

عامل موفقیت عادل عدیلی چییست ؟
اولا هنوز خودم را موفق نمی دانم ، پیشرفت کرده ام اما تا موفقیت هنوز مانده . دلیل پیشرفت خودم را هم می توانم این بدانم که اغلب کار هایم خودم را راضی نمی کند اما در کل همیشه سعی کردم که فردایم بهتر از امروزم باشد .

کمی بحث را حرفه ای تر کنیم از تکنیک خودتان بگویید و از اینکه با چه نرم افزار هایی کار می کنید ؟
قبل از هر چیز بگویم که نرم افزار یک ابزار است، مهم نیست با چه ابزاری کار می کنید مهم خلاقیت و استعداد در زمینه ای است که در حال فعالیت مي كنيد. در اصل راز موفقیت در رشته های هنری اول خلاقیت بالا به همراه کمی تحمل و صبر و یک ابزار خوب است. نمی گویم که نرم افزار مهم نیست ولی درک نرم افزار و استفاده خوب و صحیح از آن مهم تر است بسیاری از عزیزان شاید از من بهتر به MAX یا MAYA وارد باشند ولی خلاقیت کمی در کارها به خرج می دهند.
در رابطه با تکنیک هم می توانم بگویم هر کسی کار خودش را با تکنیک خودش اورجینال نگه می دارد بسیاری از هنرمندان یک Mesh به عنوان Template می سازند و برای مصارف خاص آن را تغییر می دهند بسیاری دیگر برای هر پروژه یک Mesh به صورت جدا طراحی می کنند و ... به شخصه تکنیک را بستگی به نوع کار یا سفارش و یا حتی عوامل دیگر میدانم و معتقدم که بسته به کار تکنیک باید تغییر کند .

کدام کار عادل عدیلی بیشتر مورد رضایت خودش بوده ؟
هر کدام از کار ها در جایگاه خودشان یک ارزشی دارد بعضی از کار ها سفارشی بوده و بعضی ها ی دیگر برای دل کار شده اند .

مشخصا شما در سبک های مختلف از یک یا چند اثر خود بیشتر راضی هستید؟
هم بله هم خیر ، شاید بتوان گفت در DIGITAL PAITING از PERSIA یا پارس و ROSTAM بیشتر راضی ام اما در3D هنوز از هیچ یک از کار هایم راضی نیستم ، شاید EON بیشتر راضیم کرده باشد ولی به نظرم هیچکدام به آن حدی که خودم می خواهم نرسیده اند .

آیا شما تدریس هم می کنید ؟
خیر یک مدت در انرزی اتمی تدریس می کردم ولی از آن به بعد خیر .

چرا ، آیا عادل عدیلی می ترسد تکنیکش لو برود ؟
نه مطلقا این طور نیست من برای تدریس ساخته نشده ام ،من کار هنری را برای انجامش می پرستم و باور دارم نه برای یاد دادن در ضمن به کار های خودم هم نمی رسم و کمبود وقت هم دارم .

بیشتر به کار 2D علاقه مندید یا کار 3D ؟
همیشه سعی کردم استفاده بهینه را از هر دو مورد داشته باشم و یا شاید بتوانم بگویم که از هیچ کدام نتوانستم دل بکنم اما بستگی به نوع کار و این مهم که2D زودتر به نتیجه می رسد کار های سفارشی را اغلب 3D و کار های دلبخواهی را اغلب 2D انجام داده ام.

از بدو آشنایی خود با CG با چه نرم افزار های کار کردید ؟
من با PHOTOSHOP کار CG رو شروع کردم و بعد دنیای 3D خودم رو با اولین نرم افزار 3D که تحت داس بود و REAL STUIO نام داشت آغاز کردم بعدا با MAX وMAYA که با هم وارد ایران شدند آشنا شدم با MAX شروع و بعد به MAYA رسیدم اما به علت کاربردی تر بودن MAX دوباره با این نرم افزار شروع به کار کردم.
در نسل بعد هم می توان گفت با CAT studio ، Z-BRUSH و ....

در کارهای خود از چه عناصری پرهیز می کنیذ؟
من به شدت از هنرهای آبستره و انتزاعی ومینیاتور در کارهایم پرهیز می کنم و بیشتر سعی کردم کارهایم اورجینال باشه .برای من دو اصل اورجینال و همینطور رئالیستیک بودن کار همیشه بسیار مهم بوده و این دو در اغلب کارهای من به شدت تاکید شده .

آیا عادل عدیلی الگویی هم داشته ؟
بله ، طبیعت ، به شخصه در کارهایم مادر هستی طبیعت را الهام گرفته ام و سعی کردم تا حسم این امر را جهت دهم طبیعت با تمام زیبائیهایش بزرگترین گالری است که انسان می تواند با کمی از حس هنری درونش از آن به بزرگتزین نکات دست یابد. این حس همان حسی است که هنرمند را هنگام خلق اثر به دنیای دیگر می برد من این احساس را در اکثر کارهایم تجربه کردم .

به غیر از طبیعت آیا چیز یا کس دیگری الگوی شما به حساب می آمده یا خیر ؟
من به هنر سنتی و کلاسیک اروپا بسیار علاقه مندم شاید به جرئت بتوان گفت این مطلب در بعضی ار اسکیس ها و اسکچ های دستی من قابل به لمس باشه .

بسیاری از عزیزان و مخاطبان ایران CG قصد دارند پروژه های خارج از کشوری هم انجام دهند به نظر شما که این امر را تجربه کردید از کجا باید شروع کرد ؟
باید خوب کار کنند و خودشان را بالا بکشند رقابت در دنیای CG بسیار بالا گرفته است به صورتی که بسیاری از شرکت های رقیب شاید پروژه را مجانی و فقط جهت ارائه کار و جمع آوری رزومه معتبر انجام دهند . باید در پرزانته و تحویل کار بسیار قوی ظاهر شوند . خوب بودن کار به تنهایی کافی نیست ، پرزانته و معرفی خوب که تا مدتها در ذهن ارباب رجوع ها بماند بسیار می تواند راه را برای موفقیت آسان تر کند .

وضعیت CG را در ایران چگونه ارزیابی می کنید ؟
خوب نیست ، ذهنیت ها شکل لازم را گرفته اند اما جهت ندارند .من کار های بسیار خوبی می بینم ولی بدون هدف ، ما شاید در المپیاد فیزیک و شیمی و یا المپیاد های ورزشی حرفی برای گفتن داشته باشیم ولی در دنیای گرافیک کامپیوتری بسیار عقب هستیم و من تنها راهش را یک برنامه ریزی خوب می دانم. اینکه هنرمندان ما که می خواهند به جایی برسند واقعا تلاش کنند و بقیه هم برای خود یک هدف با ارزش دست و پا کنند تا با دنبال کردن آن راه موفقیت را دنبال کنند .

به عنوان سخن آخر پیشنهادی برای ایران CG و مخاطبانش ندارید ؟
از سايت ومطالب خوبتوت تشكر ميكنم وتوصيه ي من فقط اینکه از طبیعت الهام بگیرند و از تلاش و سعی دست بر ندارند . در گیر نرم افزار ها نشوند بلکه آنها را ابزار بدانند ، یک خلبان خوب را از روی تعداد پروازش می شناسند نه نوع و مدل هواپیمایش پس تعداد پروازهایتان را زیاد کنید
متشکرم.
خوب اینارو من از سایت ایران سی جی کپی کدم ........... لذت ببرید..........

Farzad.wow
26-11-2008, 14:55

وارنر براس در آخرین اعلاناتش ساخت بازی terminator salvation را تاییدکرد. این بازی اکشن سوم شخص قرار است در 22 می 2009 به طور گسترده در سراسر جهان منتشر شود.

بازی حول داستان فیلم terminator salvation شما را در نقش جان کانر قرار می دهد تا در یک اکشن سریع در مقابل نیروهای skeynet مقابله کنید. مسئولیت ساخت بازی به استودیوی GRIN سپرده شده است و انطور که به نظر می رسد ناشر اصلی بازی نیز Equity games خواهد بود.اگر بخواهیم بر اساس آنچه دیگران می گویند تصمیم گیری کنیم قرار است با یک بازی زیبا و صحنه های سینمایی توپ و گیم پلی جذاب مواجه شویم . اما سازند ه ی نوپا و ناشر گمنام حاکی از خبر های دیگری در مورد این بازی است که مانند سایر هم ردیفان خود در یاد ها نخواهد ماند.هنوز اطلاعاتی در مورد پلتفرم بازی در دست نیست.

منبع: ويدئو گيمز

Farzad.wow
26-11-2008, 14:57
بل و ديگر دوستانش در بازسازي سه بعدي ديو و دلبر حضور خواهند داشت

دون هان، كرك وايز و گري دروسدل، تهيه‌كننده و كارگردانان فيلم سال 1991 از فايل‌هاي اصلي كه براي ساخت فيلم اول استفاده شد، براي ساخت اين فيلم استفاده خواهند كرد. اين فيلم يازدهمين فيلم سه بعدي ديزني است كه در سال هاي 2009 -2010 اكران مي‌شود.

رندر كردن اين فيلم حدود 10 ماه طول مي‌كشد.

منابع: پيلبان - هاليوود ريپورتر

Farzad.wow
26-11-2008, 14:59
داستان‌هاي بهلول تحت عنوان «طنزهاي طلايي» در مركز صبا تبديل به انيميشن شد

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مركز صبا، مجموعه انيميشن تك فريم عروسكي «طنزهاي طلايي» به سفارش مركز فرهنگي هنري صبا در مجموعه «سرزمين رويايي» توسط جمعي از هنرمندان با ذوق كشور در 15 قسمت پانزده دقيقه‌اي توسط داريوش تركمان در حال توليد است.
بنا براين گزارش، اين مجموعه داستان‌هاي بهلول به كارگرداني «حسين مرادي‌زاده» و تهيه كنندگي «سيد ابوالفضل پورصالحي» و «ابوالفضل كيهاني» با متني از «ابوالفضل كيهاني» و «سيد مهدي ابوهاشم» ساخته مي‌شود.
مراحل پيش توليد اين سريال 15قسمتي مرداد ماه 1385 آغاز و بهمن ماه 1385 تصويربرداري آن شروع شد و تاكنون بيش از 80 درصد آن توليد شده است.
بنا به گفته فيلمنامه‌نويسان اين سريال، در اين طرح با توجه به مطالعه و تحقيق منابع به اين نتيجه رسيديم كه اين شخصيت، عارفي دانشمند و از مريدان خاص امام موسي كاظم(ع) و امام جعفر صادق(ع) بوده است و تنها بنا به مصلحت‌انديشي امام و جهت ندادن حكم قتل ايشان از طرف حاكمان جور خود را به ديوانگي زده است.
به همين سبب در اين مجموعه داستاني به بعد عرفاني، تيز هوشي، نكته سنجي و طنازي‌هاي بهلول يعني بارزترين خصوصيات اين شخصيت دقت شده است.
اين سريال 15 قسمتي در دو استوديو به‌صورت هم‌زمان توسط شكيبا شعباني و عليرضا اوجي جان‌بخشي مي‌شود.
بنا به گفته كارگردان هنري اين مجموعه، طراحي شخصيت در كارهاي عروسكي نقش عمده‌اي در ساخت آن دارد، زيرا به‌دليل نداشتن ميميك صورت و محدود بودن حركات عروسك‌ها، طراحي شخصيت بايد به‌شكلي انجام شود كه با ديدن كارآكتر پيش زمينه‌اي از شخصيت در ذهن بيننده ايجاد شود و در اين مجموعه سعي بر انجام اين مهم شده است.
«ابوالفضل پورصالحي» مدير ماكت اين مجموعه مي‌گويد: طراحي فضاهاي اين سريال به شكلي خاص طراحي و اجرا شده و فضاها تلفيقي از رئال و فانتزي است تا علاوه بر حفظ ارزش‌هاي خود براي مخاطب جذاب باشد و علاوه بر آن سعي كرديم با رنگ‌هاي خاصي كه در گرافيك صحنه به‌وجود آورده‌ايم فضاهايي جذاب و دلنواز ايجاد كنيم.
با تنوع بيش از حد فضاها به روند داستان كمك زيادي شده است. فضاها در عين مستقل بودن از يكديگر منفك نيست و كل فضاي كار در فرم، رنگ، بافت و ... از يك وحدت برخوردار است.
عوامل توليد اين سريال عبارتند از:كارگردان: حسين مرادي‌زاده، كارگردان هنري: ابوالفضل كيهاني، طراحان شخصيت: فاطمه مرادي، ابراهيم وطن دوست، (طراحي بهلول: ارشاد ميرشجاعي)، طراحان ماكت: سيد ابوالفضل پورصالحي، فاطمه پرداختي، احسان طاهري، طراحان استوري برد: ارشاد ميرشجاعي، سيد علي تجاره، كپشن: ارشاد ميرشجاعي، مدير گروه ساخت ماكت و آكسسوار: سيد ابوالفضل پورصالحي، تصويربردار و نور پرداز: علي شكري، دستيار تصويربردار: شاهين نيك‌خواه، افكت دو بعدي: هانيه السادات پورصالحي، ناهيد راستگو، كاظم بيات، تقي قويدل، حسين خدمتي، گروه ساخت عروسك: بيژن خوش‌خرام، حميد آقاربيع، فريبا مرادي و فاطمه پرداختي، شبنم حيدري، علي اوسط رضائي، بهرامي، تدوين: خليل الله گرجي و مسئول فني كامپوتر: عليرضا باقر.

Farzad.wow
26-11-2008, 15:02

• بدلیل عدم تسلط کامل این هنرمند به زبان فارسی مصاحبه به زبان انگلیسی انجام شده است. آنچه می خوانید برگردان این مصاحبه است.

CGART : با سلام لطفا کمی در باره خودتان بگوئید؟
سلام. من امیر صالحی هستم سالهای آغازین زندگی ام را در ایران بوده ام سپس به فرانسه رفتم و پس از آن به آمریکا. زندگی در کشورهای مختلف به من تجربه و انگیزه خوبی بخشید و از این بابت خوشحالم. حدودا هفت سال در فرانسه و باقی را تا به امروز در آمریکا سپری کردم.
CGART : چگونه به هنر و گرافیک علاقه مند شدید و در چه رشته ای تحصیل نمودید؟
در کودکی و در سن ده سالگی با طراحی های زیادی از قلعه و بناهای قرون وسطائی طراحی را شروع کردم کم کم دیدم که این طراحی ها توجه اطرافیانم را جلب می کند به همین خاطر زمان زیادی را برای بهتر شدن در طراحی صرف کردم وقتی در فرانسه بودم در دوران دبیرستان در کلاس های هنری شرکت کردم و از طریق آن نقاشی رنگ روغن را شروع کردم و همچنین به مطالعه تاریخ هنر پرداختم از اینجا بود که مهارتها و دانش پایه هنر را آموخته و دنباله رو آثار اساتید بزرگ تاریخ مثل Da Vinci و Waterhouse و غیره بودم هنگامی که به آمریکا رفتم با 3D آشنا شدم و به سرعت به آن و دیگر هنرهای دیجیتال علاقه مند شدم.
CGART : حرفه اصلی شما چیست و چطور به آن روی آوردید؟
من در حال حاضر Concept Artist یک شرکت بازی سازی در کالیفرنیا هستم که در زمینه ایجاد محیط های مجازی فعالیت می کند. وظیفه من طراحی مفهومی اشیا ، کاراکتر ها و محیط ها است قبل از آن که 3D کارها و برنامه نویسان آنها را خلق و پرداخته کنند. من طرح های دو بعدی ای را می زنم که هنرمندان 3d کار به عنوان منبع در طراحی خود از آن استفاده کنند. من به وسیله عقد قرارداد با استدیو های مختلف Concept Art را شروع کردم و از تجربه آن استفاده کرده تا بتوانم تمام وقت خود را صرف صنعت بازی سازی کنم.
CGART : مهمترین دانش ها و مهارت های پایه ای که برای این رشته کسب نمودید چه چیز بودند؟
به عنوان یک Concept Artist باید از عکس های واقعی زیادی استفاده شود تا بتوان یک نقاشی واقعی و باور پذیر خلق نمود و به همین خاطر من اطلاعات زیادی راجع به معماری و همین طور مهندسی کسب کردم این دانش ها واقعا در خیلی از طراحی های محیط و اشیا به کار آمده و کار را راحت تر می کنند. برای مثال طراحی یک شی ساده Satellite Truck برای بازی Socom نیازمند ساعت ها تحقیق روی ماهواره ها و موتورهای دیزلی واقع در Truck ها بود.

CGART : چگونه وارد مراحل جدی رشته خود شدید و چگونه اولیت کار خود را گرفتید کمی درباره آن توضیح دهید؟
اولین کار حرفه ای CG من با شرکت بازی سازی Present Creative بود . سالها پیش طی عقد قراردادهایی کار با آن را شروع کرده که باعث شد به استودیوهای دیگری چون Pop Cap و Iwin نیز راه یابم . کار من طراحی پس زمینه هایی برای بازی ها بود کاری که آن زمان خیلی برای من هیجان انگیز بود. آن موقع بیشتر کار را در خانه انجام می دادم و آنها بر اساس ساعات کاری با من حساب می کردند. به عنوان یک تازه وارد در این صنعت این شرکت های بزرگی بودند و من با تلاش زیادی برای آنها کار می کردم و یاد گرفتم که چگونه این شرکت ها را برای خود نگه دارم و در پروژه های آینده آنها نیز سهیم باشم. بدین طریق نام خوبی را در این صنعت کسب کردم که باعث شد از شرکت های بزرگ تر دعوت به کار شوم.
CGART : دنیای CG دنیای بزرگی است به نظر شما هنرمندان چگونه باید در این عرصه قدم بردارند؟
بله دنیای CG دنیایی پهناور و پر شاخه است به نظر من بهترین کاری که انجام می دهید این است که مرتبا خود را با تکنولوژی و منابع روز پیش ببرید.اگر در CG جدی هستید برای خریدن آخرین مدل Wacom یا سخت افزاری قوی برای رندر پول خود را پس انداز کنید. همان طور که این کار هزینه زیادی دارد وقتی به نتیجه برسد سرمایه تان باز می گردد. تا آنجا که می توانید به سایتهای CG سر بزنید و هر روز کارهای جدید و محبوب را ببینید. من تقریبا هر روز به دنبال آثار جدید افراد مختلف هستم و سعی می کنم تکنیک های جدید را از آثار آنها بیاموزم.

CGART : در CG به چه چیز بیشتر از همه علاقه مند هستید و بزرگ ترین رویایتان چیست؟

خیلی چیزها در CG هست که به آن علاقه دارم ، اما بهترین قسمت کار این است که کار خود را در پروژه های بزرگ ببینید و بازخوردهای آن به گوش تان برسد. به عنوان یک Concept Artist خیلی از اوقات یک بازی کامپیوتری از روی طرح هایی که شما طراحی کرده اید ساخته می شود که وقتی کامل شده آن را ببینید حس هیجان و رضایت زیادی به همراه دارد. بزرگ ترین رویای من حضور در یک فیلم هالیوودی به عنوان Matte Painter است که اگر همه چیز به خوبی پیش برود امسال به آن میرسم.

CGART : دوست دارم یکی از اولین کارهاتون را ببینم . کمی در مورد آن توضیح دهید؟
اولین رنگ آمیزی دیجیتال کامل من اثر Queen Amidala از فیلم Star Wars : Episode 1 بود. بعد از این که بر ای خودم یک Wacom کوچک خریدم می خواستم یک کاراکتر خلق کنم و پس از دیدن این فیلم به طراحی این کاراکتر روی آوردم. اینجا بود که فهمیدم چقدر تجربه و دانش پایه ای من در هنر به کمکم آمد و چقدر راحت Digital Painting را شروع کردم. این اثر با قلمو های ساده فتوشاپ طراحی شده است و تقریبا زمان زیادی از من گرفت.

CGART : “امیر صالحی” را نمی شناختم تا این که در سایت Gamewallpapers.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تصویری را با این اسم دیدم. دیدن اسم شما خیلی خوشحال کننده بود کمی در مورد صنعت بازی برایمان بگویید؟
خوشحالم که آنجا کار من را دیدید، صنعت بازی سازی در آمریکا یک صنعت چند بیلیون دلاری و به سرعت در حال رشد است . اولین چیزی که در مورد آن به آن رسیدم این بود که خیلی راحت با اتمام یک پروژه کارت را از دست بدهی و از طرفی اگر تجربه نداشته باشی ورود به آن بسیار دشوار است. به همین خاطر فهمیدم که بهترین روش برای باقی ماندن در این صنعت این است که مرتبا با کارهای با کیفیت استودیوهای بازی سازی را تحت تاثیر قرار دهی برای یک Concept Artist تعداد موقیت ها خیلی زیاد نیست اما این موقعیت ها شدیدا با اهمیت و اساسی هستند. در این صنعت فرایند تولید بازی یک Pipeline نام دارد و Concept Artist در ابتدای این Pipeline حضور دارند.
CGART : در دنیای CG چه چیز از اهمیت بیشتری برخوردار است ؟ نرم افزارها،تکنیک ها،...؟
موثر ترین عامل در CG " علاقه " است، من بدترین کامپیوتر ها و بدترین نرم افزارها را داشتم زمانی که تازه شروع به کار کردم ، اما علاقه همیشه راه را بر ای آموختن بیشتر ، تمرین و کسب مهارت هموار می کرد. همانطور که باعث ایجاد انگیزه بیشتر نیز می شد. باید کارهای خودتان را در معرض نمایش گذاشته و از حرفه ای ها بخواهید آن را نقد کنند ، اگر شما به طور صد در صد از کارخود راضی نیستید در مسیر درستی قرار دارید چرا که یک هنر مند با تجربه هیچ وقت از کار خود به طور کامل راضی نیست و دقیقا همین حس وی را در مسیر پیشرفت قرار می دهد.
CGART : مدت زیادی است که از ایران دور هستید، آیا ارتباط خود را حفظ کرده اید؟ در مورد انیمیشن و صنعت CG در ایران چقدر می دانید؟
درست است، از سال 1981 تا الان در ایران نبوده ام هرچند خانواده و اقوامم در کرمانشاه وتهران هستند. در نظر دارم به زودی سری به ایران بزنم. خوشبختانه فکر می کنم ایران به زودی پروژه های انیمیشن موفقی را تولید کند. تکنیک و تکنولوژی لازم نیز به راحتی در دسترس ایرانی ها می باشد.

CGART : "من می خواهم یک CG کار موفق شوم باید چکار کنم؟" چگونه به این سوال پاسخ میدهید؟
اولین کاری که باید بکنید این است که به یک موزه یا کتابخانه سری بزنید و با خرید کتابهایی در زمینه هنر به مطالعه هنرهای کلاسیک و مهارت های اساتید این عرصه بپردازید. ابتدا در طراحی استاد شوید و کم کم رنگ آمیزی را شروع کنید. کلید موفقیت این است که همیشه خوب به اثری که از آثار شما بهتر و موفق تر است بنگرید. تکنیک خودتان را جلو ببرید و همیشه به محیط اطراف ، اشیا ، شخصیت ها و ... دقت کنید و برای خودتان رنگ ، نور ، ماده و ... را تحلیل کنید.
CGART : همزمان از طریق این سایت اولین دوره مسابقات CG در ایران برگزار شد نظرتان در مورد آن چیست؟
قبلا باید بگویم که وقتی برخی کارهایی که به سایت ارسال شده اند را بررسی می کردم خیلی خوشحال شدم که کارهایی با این کیفیت در ایران انجام می شود. برگزاری مسابقات نیز راهی بسیار کار آمد در ایجاد انگیزه و تشویق هنرمندان در پیشرفت و کسب مهارت است . کارتان عالی است!
CGART : اگر مورد دیگری به ذهنتان می رسد از شنیدن آن خوشحال می شویم؟
من فکر می کنم اگر یه هنرمند واقعا به CG علاقه مند است و می خواهد به عنوان رشته اصلی در آن به فعالیت بپردازد، تا وقتی که به رویایش نرسیده نباید از کار دست بکشد. موانع زیادی سر راه است اما هیچ وقت، هرگز دست از کار نکشید! گذر زمان صبر شما را با خوشحالی و احساس غرور فراوان پاسخ خواهد داد.
CGART : از انجام این مصاحبه با شما بسیار ممنونم.به امید موفقیت و شاد کامی.
من هم از شما خیلی ممنونم و از انجام این مصاحبه با شما بسیار خوشحال شدم.

alibitaraf
30-11-2008, 00:10
باسلام خدمت دوستداران انیمیشن...

خبری جدید در مورد دانشگاه گوبلینر (GOBELINS) که شیش انیمیشن جدید خودش رو در سایت قرار داد:

3dforyou
01-12-2008, 09:34
خوب من هم یه نیمچه خبر برای بچه های گرافیک کار دارم
حتما خیلی از شماها که با برنامه های سه بعدی ساز کار می کنید با امکانات این نوع برنامه ها آشنا هستید.
این خبر البته خبر که نمیشه گفت بیشتر برای اطلاعات اون دسته از افرادی که با بازیها سر و کار دارند و خیلی دوست دارند بدوند این بازیها رو بیشتر با چه برنامه گرافیکی تولید می کنند شاید جالب باشه. چند روز قبل که توی سایتهای خارجی گشت می زدم به این بر خوردم . بازی metal gear solid4 رو با برنامه xsi ساختن البته من چیز زیادی از اون نفهمیدم ولی می ارزه یه نگاه بندازید.

Farzad.wow
06-12-2008, 13:16

CGART : سلام . لطفا خودتون رو کمی معرفی کنید.
من علی صیفوری هستم ، متولد کرمانشاه ، 1360 .
CGART : هنر را چطور شروع کردید؟ و در چه رشته ای به تحصیل پرداختید؟
هنر رو از کودکی با نقاشی آغاز کردم. ولی همیشه در کنار تحصیلات . رشته من ریاضی بوده و در دانشگاه هم در رشته فیزیک تحصیل می کردم . در حال حاضر هم در رشته ساخت multimedia (فیلم و انیمیشن) در کشور مالزی مشغول تحصیلم.

CGART : چطور به CG علاقه مند شدید؟ چطور آن را شروع کرده و فرا گرفتید؟
در 9 سالگی وقتی اولین کامپیوترم (ZX spectrum) رو دریافت کردم مثل خیلی علاقه من به CG از بازی شروع شد . اون موقع چالش بزرگ من درک مفهوم برنامه نویسی بود و چگونگی ایجاد CG به وسیله اون .
CGART : تخصصتون چیست ؟ و برای این تخصص چه مهارتهای پایه ای نیاز است؟
بیشتر به عنوان 3D generalist شناخته می شم . به غیر از rigging و animating در بقیه رشته های 3D مثل modeling ، texturing و rendering تخصصی کار می کنم.

CGART : چقدر از CG رو در تکنیک و نرم افزار می بینید؟ آیا کسی که نرم افزارها رو بخوبی کار کنه لزوما یکCG کار حرفه ای محسوب میشه؟

اگه به CG از دید هنر نگاه بشه ، نرم افزارها کاملا نقش ابزار را خواهند داشت. به طور مثال یک نقاش باید نقاشی رو بدونه ،بعد از این مرحله می تونه media یا ابزار خودش رو انتخاب کنه . درسته که یاد گیری ابزار خودش زمان و انرژی می بره ، ولی اصل مطلب نیست.
CGART : کمی از تکنیک خودتون برامون بگید؟
همانطور که اشاره کردم ، تصور ذهنی اولین و پایه ای ترین مرحله کاره . یعنی قبل از هر چیز تصاویر سه بعدی کاملی رو از موضوعی که قرار اجرا بشه در ذهن ترسیم می کنم . بعدش به تکنیک های پایه (که معمولا مستقل از نرم افزار هستند) برای ساخت اجسام می پردازم و سریع ترین متد رو انتخاب می کنم . معمولا این بخش نصف بیشتر پروژه هست. بعد از این ، اجرای کار پیش می آد که تکنیک های نرم افزاری تازه خودشون رو نشون می دن و معمولا در هنرمندان مختلف بنا بر تجربشون این متدها فرق می کنه .

CGART : در حال حاضر به چه کاری مشغول هستید؟دوست دارید در CG به کجا برسید؟ به نظرتون چقدر این رشته فضای کار داره؟
در حال حاضر در حال نوشتن پایان نامه و انجام پروژه در رشته تحصیلیم هستم. هدف اصلی من اینه که VFX supervisor بشم . البته با انتخاب این زمینه یک مقداری از CG خواهم گرفت و بیشتر به تکنیک های سینمایی نزدیک خواهم شد . خوشبختانه به دلیل افزایش نیاز به تبلیغات و سینما ، صنعت CG به سرعت در حال رشد و توسعه هست . خبر خوب این که برای CG artist خوب همیشه کار هست . فقط کافیه خودمون رو به روز نگه داریم.

CGART : دوست دارم یکی از کاراتون رو که خودتون علاقه مند هستید ببینم.کمی در موردش برامون توضیح بدید.
کار مورد علاقه خودم "A Pensive Moment " هست که سال 2006 کار کردم و این کار برنده جایزه CG Exellence Award در CGOverdrive سنگاپور شد.

CGART : در این راه چه موانعی سر راهتون بود؟ چطور باهاشون کنار اومدید؟
متاسفانه تقریبا در تمام راه با مشکل مواجه بودم : مخالفت اولیه خانواده به دلیل عدم شناخت . دیگریش نداشتن امکانات آموزشی در شهری مثل کرمانشاه بود.حتی اینترنت هم خیلی رایج نشده بود. خوشبختانه دونستن زبان انگلیسی بهم کمک کرد تا با مطالعه help نرم افزارها بتونم نیاز خودم رو برآورده کنم.
CGART : به نظرتون یک 3D کار باید توانایی paint و کار 2D هم داشته باشه؟ بر عکسش چطور؟ رابطه این دو رو چطور تعبییر می کنید؟
همونطور که گفتم یه visual artist (در هر زمینه ای) نیاز داره که پایه ای ترین مطالب رو در این زمینه فرا بگیره. طراحی ، پرسپکتیو و آشنایی با احجام از مهمترین مفاهیم این هنره . مسلما 3D و 2D تفکیک ناپذیرند.
CGART : اولین موفقیت مهمتان چه بود؟
جایزه ای که در سنگاپور گرفتم.

CGART : چرا هنوز CG در ایران اونطور که باید جایگاه خودش رو نداره؟ چرا فیلم سازان ما با CG هنوز بیگانه اند؟
مهمترین مشکل دوستان artist در ایران نداشتن تسلط به زبان انگلیسی هست . خوشبختانه الان منابع آموزشی بسیار زیاد هستند.به جرات می تونم بگم در ایران خیلی سی دی های آموزشی راحت تر از اینجا گیر میآد. فقط کافیه که زبان رو خوب دونست. دومین مشکل نبودن اینترنت پر سرعت هست. CG و انیمیشن با تصویر و ویدئو سر و کار دارند و بدون اینترنت پر سرعت نمی توان مراجع زیادی را گرفت . دوست دارم مطالب بعدی رو در قالب مثال واقعی بیان کنم. اینجا دوست هندی دارم که نسبتا کم سن و ساله و به شدت علاقه مند به CG . روزی نیست که این دوست ما از من سوالی نکنه ، طوری که گاهی واقعا سر درد می گیرم. مشکل بزرگش هم اینه که مطالعه نمی کنه. یعنی سوالاتش فقط در حد بر طرف کردن نیاز های موقتش هستند و و هیچ وقت مطالب عمیقی نمی پرسه. من مدت کوتاهی در آلمان ، برای شرکت pixomond کار می کردم. technical director این شرکت آقای محسن موسوی (ایرانی الاصل و بزرگ شده روسیه) به من می گفت که به هر مطلبی که برخورد می کنیم باید بخونیم . مثلا می خونیم normal mapping . بهتر بریم مطالعه کنیم و ببینیم اصل ریشه این مفهوم چیه ؟

CGART : در مورد انیمیشن چطور؟چه راهی رو پیشنهاد می کنید برای حتی میزان کمی پیشرفت؟
باز هم مطالعه ! البته مطالعه همه جانب و نه فقط تئوری .باید خیلی تست کرد . همیشه تو کار چالش هایی پیش می آد که تا حالا بهشون برخورد نکردیم. این چالش ها ذهن ما رو بارور می کنن . سوال کردن از افراد خبره بسیار کمک می کنه ، به شرط این که جهت دار باشن و عمیق .
CGART : چه پیشنهادی به CG کاران ایرانی دارید ؟ خوشبختانه افراد موفق و حرفه ای زیاد در این زمینه مشغول هستند...
خوشبختانه دوستان ایرانی درک بسیار عالی نسبت به CG دارند . پیشرفت هم بسیار عالی . اگه بتونن این قدرت رو بیشتر به دنیا نشون بدن خیلی عالی تر هم می شه . challenge ها رو شرکت کنن و کارها رو بیشتر برای کنفرانس ها و نمایشگاه های بین المللی بفرستن و نشون بدن که واقعا فعال هستند.
CGART : آیا تا به حال در صنعت بازی هم فعالیت نمودید؟ این صنعت رو چطور میبینید؟ در ایران چطور؟
خیر ! ولی در ایران دوستانی دارم که در این زمینه دارن بسیار خوب کار می کنن و امید دارم که به زودی کارای خوبی ازشون ببینیم.
CGART : مدتی پیش در این سایت موفق به برگزاری اولین دوره مسابقات CG شدیم. نظرتون در این مورد چیست؟
مسابقه و رقابت همیشه سازنده است . خیلی از پرتال های CG در دنیا این کار رو می کنن . به شخصه خیلی خوشحال شدم که دیدم حرکتی از طرف دوستان داخل ایران داره انجام می شه که هماهنگ با بقیه دنیاست.
CGART : ممنون از اینکه دعوت ما رو پذیرفتید . شاد و موفق باشید.

alibitaraf
13-12-2008, 07:00
سلام...
این خبری رو که نشــون میدم خیــلی جدید نیــست
ولی شاید بعضــــــی ها نــــشنیده باشـــــن......
انیمیشن جدید پیکسار و دیزنی به نام آپ قراره توی
29 ماه می بیاد یعنی حدود شیش هفت ماه دیگه..

ایـــــن هم چند تا عــــکس از تیزر این انیمیــــشن..

SSS_HHH_OOO
18-12-2008, 02:05
خوب تو دنیای سه بعدی هم بالاخره دعوا راه میافته...البته اینبار دعوای قوم و قبیله ای.....
دعوا سر یه عکس هست که تو cgsocity قرار داده شده...
خیلی از آمریکایی ها این عکس رو نژاد پرستانه خوندن...خیلی ها شروع به تحقیر سازنده اش کردن...
مثلا یکی نوشته بود: "سازنده این تصویر از یه کشوری هست که هیچکس نمیشناسه...یه کشوری که هیچکس در موردش عکسی نمیسازه..کشوری که برای کسی مهم نیست...ولی کشور ما مهمه براش..چون همه سرگرمیهای اونا از کشور ماست."
خیلی جالب هست که این عکس تو گالری بهترینهای cgsocity هم رفته....
البته یکی از مسئولای سایت نوشته بود :
" هر کسی شروع کنه به گفتن اینکه "کشور من از کشور تو بهتره" برای مدت نامحدودی بن میشه.این عکس یه اثر هنری هست و اگه شما نمیتونید باهاش کنار بیاید پس باید بدونید هنر چیزی نیست برای شما که وقتتون رو بذارید و برید دنبالش."

حالا این قضیه به سایتهای دیگه هم کشیده شده...
سایت 3dm3 شروع به اعتراض به این اثر هنری کرده..

اسم عکس "American Beauty" هست.سازنده هم از کشور Slovakia هست.

لینک عکس :

لینک تاپیک :

لینک اعتراض سایت 3dm3 :

alibitaraf
14-01-2009, 13:41
انیمیشنهایی که در سال ۲۰۰۹ اکران خواهند شد

سایت رسمی مجله ی لس آنجلس تایمز تصاویر و توضیحاتی را در مورد فیلمهایی که در سال 2009
اکران خواهند شد منتشر کرده است . تعدادی از این فیلمها طبیعتا فیلمــهای انیمشن هســــتند که
البته فقط بخشی از انیمیشنهای سال 2009 را در بر میگیرند. به نقل از سایت لس آنجلس تـــــایمز به
معرفی این فیلمهای انیمیشن می پردازیم :

The Princess & The Frog " شاهزاده خانم و قورباغه" نخستین فیلم دوبعدی دیزنی پس از چندین سال
که خیلی ها بی صبرانه در انتظار دیدنش هستند.فـــــیلم برداشتی معاصر و امروزی از یک داســـــتان
کلاسیک است. کارگردانان فیلم ران کلمنتس Ron Clements و جان ماسـکر John Musker هســـــــتند.
تاریخ اکران: 25 دسامبر

$9:99 یک فیلم استاپ موشن که ارزشی برابر با نه دلار و نود ونه سنت را برای زندگی تعیین می کند!
فیــلمنامه ی این فـــیلم را اتگار کرت Etgar Keret نوشـــته است و کارگــردانی آن بر عهده تاتیا روزنتال
Tatia Rosenthal بوده است. تاریخ نمایش :سوم آوریل

'Monsters vs. Aliens' هیولاها در برابر بیگانگان - رئیس جمهور ( امریکا لابد!) از گروهی از
هیـــولاهای جــورواجور که در یـــک مکان مخفـی متعلق به دولت نگـــهداری مـــی شوند
درخواست کمک میکند تا از کشور و جهان در برابر حمـله یک روبــــات عظـیم الجثه فـضای
ی محافــظت کنند. فـیلم محصـولی است از کمپانی پارامونت و به کارگردانـــی راب لترمن
Rob Letterman . تاریخ اکران: 27 مارچ

Cloudy With a Chance of Meatballs ابری با احتمال کوفته قلقلی!-فیلمی بر گرفته از یک کتاب قصه
کودکان به همـین نام که در بـــاره ی سرزمیــنی است که در آن از ابرها بــجای باران،خوراکی می بارد!
نویــسـنده و کارگـــردان : کریـــس مــیلر Chris Miller و فــیــل لــــــرد Phil Lord - محــصـول مشــترک
کلمبیا و سونی پیکچرز. تاریخ اکران 18 سپتامبر

نیازی به توضـیح نـدارد. سـومین قســـمت از مجموعه ی بســـیار موفق عصـــر یــــخی، ایــــنبار با نــــام
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs ، محصولی از کمپانی فاکس که در تاریخ اول جولای اکران خواهد شد.

coraline - یک استاپ موشن خارق العاده که مسلما شگفتی ساز خواهد بود.بر اسا کتابی به همین نام ،
محصولی از استودیوی فوکوس فیچرز و به کارگردانی هنری سلیکHenry Selick

مترجم:مهبد بذرافشان
سایت:

SSS_HHH_OOO
21-02-2009, 02:47
مهرداد رئيسي مدير دوبلاژ اين انيميشن در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي ايسنا گفت: به جز بازيگران اصلي نظير هديه تهراني،
بهرام رادان و مهران مديري كه صدا و تصويرشان جدا گرفته مي‌شود، حدود 40 نقش ديگر هم وجود دارد كه صداي آن‌ها توسط انجمن گويندگان جوان گرفته مي‌شود.
وي افزود: بهرام عظيمي به عنوان كارگردان اين كار تمام تجارب موفق سال‌هاي اخير را روي اين انيميشن گذاشته
و صحنه‌ها و كاركترهاي بي‌نظيري خلق كرده است. ما هم از بهترين گويندگان‌مان براي صداگذاري اين اثر استفاده خواهيم كرد.
رئيسي با اشاره به حضور شخصيت‌هاي «ربات» در اين فيلم گفت: براي اين‌كه صداي اين ربات‌ها متفاوت باشد
به دنبال راه‌حلي بوديم كه در نهايت مخلوطي از افكت و نوع اداي كلمات توسط آن‌ها بهره خواهيم گرفت.
مهرداد رئيسي در اين فيلم در نقش كاركتري به نام اصغر آقا به ايفاي نقش خواهد پرداخت.
بنابر اعلام رييس انجمن گويندگان جوان با استارت ضبط صداهاي انيميشن سينماي تهران 1500 از هفته آينده استوديوهاي شيشه‌اي انجمن گويندگان نيز افتتاح مي‌شود.
وي همچنين از تصويب قانون ممنوعيت استعمال دخانيات در استوديوها و دفتر انجمن خبر داد
و گفت: با توجه به عضويت انجمن در جامعه مبارزه با استعمال دخانيات، روز گذشته اين قانون در مجمع عمومي تصويب شد تا بهانه‌اي براي سلامت بيشتر گويندگان باشد.

Farzad.wow
05-03-2009, 12:48
CGART : با سلام، لطفا کمی خود را برای خوانندگان معرفی کنید.
سهیل دانش اشراقی، متولد سال 62 تهران.
CGART : چطور به هنر علاقه مند شدید؟ از کجا شروع کردید؟
خب، تقریبا از 2 سالی نقاشی را مثل خیلی ها از دیوارهای خونه شروع کردم، اما فرقش این بود که کسی جلو من رو نمی گرفت و والدینم حتی چهارپایه هم زیر پام گذاشتن. وقتی 13 ساله بودم شدیدن علاقه به سینما و make-up داشتم و می خواستم در این رشته تحصیل کنم، اما ناخودآگاه به سوی کاریکاتور کشیدن سوق داده شدم و چند جایزه بین المللی هم گرفتم، اما ادامه ندادم و سراغ کمیک استریپ رفتم و بعد هم concept design و تصویرسازی برای سینما، انیمیشن و بازی.
CGART : در چه رشته یا رشته هایی به تحصیل پرداختید؟
دوران هنرستان رو در رشته گرافیک، و دانشگاه هم کارشناسی گرافیک دانشکده هنرهای زیبا، دانشگاه تهران.
CGART : در چه شاخه ای تخصص دارید؟ و فراگیری این تخصص براتون چطور بوده است؟
البته بالا هم اشاره ای کردم با کاریکاتور شروع کردم، بعد طراحی کمیک استریپ برای مجلات، و در حال حاظر خوب سعی کردم کمی به کارم هدف بدم، تقریبا می شه گفت طراحی concept کاراکتر و فضا و story board تنها کاری که انجام می دم، برای انیمیشن، سینما و اخیرا video game .

CGART : چطور به cg علاقه مند شده و آنرا چطور شروع کردید؟ بیشتر به انجام چه نوع کارهایی در cg می پردازید؟
تقریبا فکر می کنم وقتی با کتابهای کمیک marvel و DC و غیره آشنا شدم، چون رنگ آمیزی اونها در اون زمان تازه دیجیتال شده بود، من به همراه دو تا از دوستانم گروهی تشکیل داده بودیم به نام "Enkidu" که با هم کار کمیک طراحی مربوط به اون انجام می دادیم نمایشگاه برگزار می کردیم. نمی دونم، فکر کنم سالهای 77-78 بود، اما کسی کار دیجیتال نمی کرد، البته من اون موقع با اکثر وسایل دستی مثل acrylic، ecolin و آبرنگ کار می کردم. خوب فتوشاپ هم بود و می شد تست زد، و کم کم اکثر کارهام دیجیتالی شد. ولی یادمه ما جزو اولین کسایی بودیم که تو ایران این به صورت جدی انجام دادیم، اون دو تا دوستم هم محمد تکلی و امیرحسین ابندین بودن. الان تقریبا اکثر رنگ آمیزی ها حتی طرح های اولیه بازی هم بصورت cg، و خب طراحی را هیچوقت ترک نمی کنم، و همیشه برای فکر کردن ایده پردازی باید با مداد کاغذ طراحی کنم.

CGART : به عنوان یه طراح موفق، خلق یک اثرتان شامل چه مراحلی است؟
کاملا بستگی به اون کار داره که برای چه منظوری، اما یک نقاشی دیجیتال یا یک طرح رنگی، اول باید اتود زده بشه، با مداد و یا دیجیتال. به ترکیب بندی و نوع زاویه دید دقت بشه، اگه برای استفاده خاص مثل بازی ویدویی باشه که خیلی مهمه، باید حتما جزئیات با دقت بهش توجه بشه چون مدل سازها باید عین اون رو بسازن بعد از اون رنگ آمیزی در یک نرم افزار مخصوص این کار البته، می تونه پایه کار ما بصورت سه بعدی هم باشه که اصلا مشکلی نیست. استفاده از عکس و بافت هم لازمه بعضی جاها و ...
CGART : کمی در مورد بازار کاری صحبت کنیم. چه مقدار از بازار کار پتانسیل جذب هنر و تخصصتون را دارد؟ هم بازارهای خارج هم داخل.
خوب ببینید، اصولا کار کردن و مخصوصا کار خوب بدست آوردن خیلی آسون نیست، هر جای دنیا که باشید باید خودتون رو ثابت کنید و نشون بدید که می تونید! از نظر مالی هم نباید نگران بود وقتی کارتون خوب باشه پولم خوبه. متاسفانه من بعضی از دستان رو میببینم که هنوز یک کار حرفه ای نکرده قیمت های خیلی بالا می دن، باید پله پله پیش رفت، کارهای خوب با موقعیت های خوب را با دقت قبول کرد حتی اگه پولش زیاد خوب نباشه. البته این همیشه تو ایران مشکله، چون قیمت درست و ثابتی برای این کار نیست، هر کس کار و قیمت خودش رو داره . اما من خودم واقعا مشتاقم طراح ها دور هم جمع بشن و قیمت رو ثابت کنن، و تعیین قیمت برای هر نوع طراحی و کار .
بازارهای خارج هم خوب اگه بشه به صورت freelance کار کرد، البته اگه آمریکا باشه، خوب تحریم شدیم، نمی تونن پول بفرستن، پس کار رو از دست دادیم!!!

CGART : اولین اثری که خیلی به دل خودتون چسبید کدوم اثرتون بود؟ کمی در موردش توضیح دهید.
اوه، خیلی سخته، من اکثرا وقتی در حال انجام یک کار هستم خیلی دوستش دارم و خیلی مشتاقم بدونم وقتی تمومش کنم چطور می شه، انگار خودم اون رو نمی کشم و یکی دیگه داره طراحی می کنه و من تماشا می کنم، اما وقتی تموم شد، دیگه اون جذابیت رو برام نداره، و باز کار بعدی شروع می شه!
CGART : و موفق ترین اثرتون؟ چه از دید هنری چه از دید کاربردی؟
اول بذارید این قضیه کاربردی و هنری رو حل کنم، چن من زیاد به این قضیه فکر نمی کنم. شما صنعت بازی های ویدئویی ، سینما و انیمیشن را انتخاب کردید هدف مشخصه، می تونه کار شما دارای ارزش های هنری هم باشه، اما باید به تفریح سرگرمی هم فکر کرد چون مهمترین هدف این نوع صنعت ها اول سرگرمی هست!
من فکر می کنم پوستر بازی soushiant و اثر پهلوانان و پوستر تاتر کردگدن ( به کارگردانی فرهاد آییش) که البته این آخری از نظر مردم مورد توجه بود!

CGART : به چه نرم افزارهایی مسلط هستید؟ و تسلط به نرم افزار رو چند درصد از کار می دونید؟
به فتو شاپ و paitner برای نقاشی دیجیتال در حد لازم مسلط هستم. خوب ابزار شما هر چی باشه : مداد، قلمو، نرم افزار، آبرنگ، ecolin و ... باید بهش مسلط باشید تا بتونید چیزی که توی ذهنتونه به بهترین نحو پیدا کنید. هر حرفه ای ابزار خودش رو داره و هر کس در هر حرفه باید بهترین آشنایی رو با ابزار خودش و همچنین ابزارهای موجود و در ارتباط با کار خودش داشته باشه.
CGART : چطور وارد صنعت بازی شدید؟ آینده آن را چطور پیش بینی می کنید؟
خوب کاملا اتفاقی، البته من قبلش کاراکتر و فضا برای انیمیشن و سینما طراحی کرده بودم، اما تقریبا 1 سال طول کشید تا بفهمم که خیلی بین طراحی برای اون ها و بازی های ویدئویی فرق هست. و می شه گفت تجربه کردن سعی و خطا و اشتباه باعث شد یاد بگیرم.
آینده صنعت بازی در ایران خوب به نظر می آد، اما ببینید، اینجا یه رسم هست، و اونم اینکه یک چیزی مد می شه، مثلا انیمیشن، گرافیک و ... بعد یهو می بینید همه انیماتور می شن، همه گرافیست می شن، اگه بخواد مد بشه و مثل انیمیشن که واقعا اوضاع اون خرابه و اصلا هیچ امیدی به آیندش در ایران نیست پیش بره، نمی دونم شاید خوب نباشه. اما با یک مدیریت خوب می شه آینده خوبی رو پیش بینی کرد!! اینو بگم که اگرچه هنرمندان خیلی خوب در ایران کار می کنن، اما واقعا تعدادشون نسبت به جمعیت و نیاز این کشور خیلی کم.واقعا نمی دونم این برمی گرده به چه چیزی؟

CGART : تا به حال در چه پروژه هایی به فعالیت پرداختید؟ و کار شما در این پروژه ها چه بوده است؟

چون الان خیلی وقته که کار اصلی من طراحی فضا و کاراکتر، این نمونه ها رو فقط می گم:
- انیمیشن سینمایی " سفر به سرزمین دور"، طراحی story board .
-انیمیشن جمشید و خورشید، طراحی نور و رنگ و فضا و پوستر.
- انیمیشن " Ario"، story board و پوستر.
- انیمیشن " باران"،concept و فضا.
- فیلم سینمایی " راه ابریشم آبی" (محمد بزرگ نیا)، طراحی فضا
- پارک بازی سپاد مشهد، طراحی فضا و کاراکتر.
- بازی ویدئویی " soushiant" و " گرشاسب" ، کارگردان هنری، طراحی فضا و کاراکتر، ساخت موزیک بازی.
و خوب خیلی پروژه های انیمیشن که یا به صورت سریال و یا سینمایی بوده!
CGART : به نظرتون مشکل کار این صنایع در ایران چیست؟ برای برطرف کردنش چه پیشنهادی دارید؟
مشکل اصلی همون کمبود متخصص در هر رشته ای، نمی گم که نیست، خیلی کمه! کلاس های آموزشی، آموزش ها، دی وی دی ها، کارگاه و خیلی چیزای دیگه که اطلاع رسانی بشه، به خیلی ها که حتی نمی دونن دوست دارن این چیزا رو یا نه، تا بعضی استعدادهای پایین کشف بشه.برای نمونه به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و گروه Massive black نگاه کنید، چطور با برپایی نمایشگاه، کارگاه و جمع شدن دور هم پیش رفت می کنن و استعدادها رو کشف می کنن.

CGART : اگر تیم ایده آل و امکانات کافی در اختیارتان باشد اولین کاری که می کنید چیست؟
همیشه آرزوم ساخت فیلم بوده، که البته شاید خیلی سخت بشه این روزها. اولین کاری که انجام بدم اینه که یک فیلم با موضوع اسطوره و ایران باستان بسازم.
CGART : بزرگترین افتخار و بزرگترین آرزوتون؟
افتخار خاصی شاید نباشه، اما برام این مهم که شاید تونستم یک کار تو ایران انجام بدم به همراه بعضی از دوستان. اما خیلی کوچیک، و در مقابل کارهای بزرگ غربی ها واقعا هیچه!
و آرزو همیشه تغییر می کنه با سن و سال و پله پیشرفت، اما مهمترین آرزوم اینه که هیچ وقت راکد و ثابت باقی نمونن در یکجا (منظور توی حرفه و زندگی) و همیشه در حال حرکت و یاد گیری باشم.

CGART : به غیر از طراحی و فعالیت در این شاخه به چه کارهای دیگری می پردازید؟ و مطالعه و تحقیق در چه مباحثی را برای کارتون مفید می دونید؟ در کنار کار طراحی، فعالیت در زمینه موزیک هم دارم، با افراد مختلفی کار کردم و کنسزت هم داشتم. گروه progressive metal رو هم تاسیس کردیم به اسم vispard. و همچنین اخیرا یه سی دی به نام " 6 جهت" ( آهنگ سازی : علی بلبلی) منتشر شد که موزیک تلفیقی، و من در اون آلبوم قطعاتی رو خوندم، و گیتار باس و الکتریک هم نواختم. و همچنین ساختن آهنگ برای بازی ویدویی soshiant و گرشاسب رو هم انجام می دم.
من اصولا هر چیزی رو سعی می کنم بخونم، اما خوب داستان رو بیشتر دوست دارم. برای کار و حرفه، مطالعه تاریخ اسطوره ها، و همچنین دونستن آثار باستانی و دقت به هر هنر و زمینه تاریخ اون خیلی برام مهم بوده.
CGART : چه توصیه ای برای طراحان، انیماتورها و علاقه مندان در این رشته دارید؟
تنها چیزی که می تونم بگم اینه که کار کنید، خیلی زیاد و از کاری که می کنید در مرحله های اول خوشحال و شاد نباشید و دچار توهم نشید، همیشه هدف های خیلی بالاتر رو در نظر بگیرید و اینکه با همکاران و هنرمندان دیگه دشمنی نداشته باشید، ببینید، خارجی ها همه باهم دوستن همه هم رو قبول دارن و برای هم تبلیغ می کنن، این باعث پیشرفت و رقابت می شه! دوستی!
CGART : نظرتن در مورد مسابقات cg چیست؟ آیا این مسابقات می تونن در ایران مفید باشند؟
مطمئنا ! من اولین کسی هستم که تو این مسابقات شرکت کنم. اما باید با اسپانسر های خوب و قدرتمند وارد عمل شد، تا انگیزه به وجود بیاید و بشه، بهتر روی مسابقه تبلیغ کرد.
CGART : چه پیغامی با مدیران، دست اندرکاران و برنامه ریزان صنعت انیمیشن و بازی ایران دارید؟
خسته نباشید. پیامی نیست، فکر کنم دارن کار خودشون رو می کنن، و ادامه خواهند داد، ما هم کار خودمون رو می کنیم!! اما باید از بنیاد ملی بازی ها که تازه تاسیس هم هست تشکر کرد، چون تا اینجا که خوب داره پیش می ره و امیدوارم با دقت نظر بیشتر که حتما خواهد بود به پیشرفت صنعت بازی ویدئویی کمک کنن!
CGART : از اینکه وقتتون رو به ما دادید بسیار ممنونم. براتون آرزوی موفقیت های بیشتری رو دارم.
من هم تشکر می کنم و به امید موفقیت و پیشرفت همه ما جوان ها.

SSS_HHH_OOO
28-03-2009, 16:34
سلام
من امروز اینا رو دیدم کلی لذت بردم
مکس اصا تو مدلسازی خیلی عوض شده یهو
امکانات خیلی زیادی بهش اضافه شده
امکانات انتخاب لوپ و رینگ خیلی خیلی پیشرفت کردن
اصا یه چیز عجیبی شده...این لینکها رو تو یو تیوب ببینید
تازه این مکس دیزاین هست... و فقط امکانات مدلسازیش پیشرفت کردن
مکس اصلی هنوز چیزی ازش نیومده و اون دیگه معلوم نیست چی میخواد بشه...

دی کل بگم که مدلسازی فوق العده توش قشنگ و بهتر شده

غیر از مدلسازی رندر هم کلی تغییر کرده
کلی امکانات جدید به رندر منتال ری اضافه شده

و از همه اینا جالب تر امکانات ریل تایم مکس هست
غیز ار اون سایه ها که قبلا بود سایه ها ambient occlusion هست که تو ریل تایم میتونید اضافه کنیدش
و امکان دیدن سایه های نرم و area تو محیط
امکان مشاهده متریال تو ویوپورت...تقریبا کامل..
استفاده از exposure ها توی ویوپورت که باعث میشه بدون تست رندر شما میزان رنگ و نور تصویرتون رو تنظیم کنید

اضافه شدن امکان material explorer که کار رو برای کنترل متریال های صحنه راحت کرده

تو فیلم دوم از امکانات ریل تایم
نگا کنید....یه دی لایت میذاره
بعد که ساعت عوض میکنه همزمان ویوپورت هم نور و سایه ها رو خیلی طبیعی عوض میکنه
مث رندر میمونه

امکان review اضافه شده که خیلی عالیه باید فیلمش رو ببینید
و کلی امکانات دیگه

شکل مکس هم کلا عوض شده...یعنی خیلی چیزاش تغییر کرده
بالای صفحه یه جور دیگه شده..

من دیگه طاقت ندارم صبر کنم...کی میاد این پس؟

خودتون ببینید :

امکانات مدلسازی :

امکانات رندر:

امکانات ریل تایم:

امکانات review :

امکانات جدید متریال اکسپلورر:

خلاصه بگم که مکس خدا شده اساسی..
من همیشه دوسش دارم مکسو...:40::40::40::31:

با تشکر از سارینا به خاطر نشون دادن این ویدیو به من...:11:

Farzad.wow
28-03-2009, 18:58
متاسفانه اين امكانات به درد ما فك كنم نخوره چون .............. مينيم رم مورد نياز واسه 32 بيتي 1 G و 64 بيتي 2g .... پيشنهاد خوده شركت 4 گيگ هست .............. واسه ريل تايم هم باس بگم زياد ذق نكنين .............. چون اين Performance بالا با Fbs زياد با كارت گرافيك هاي بالا مث Quadro .Fire GL هست كه كمترين قيمتشون از 600 هزار تومن هست به بالا .... ولي من خودم خيلي با امكانات جديدش حال كردم مخصوصا با تم جديدش

SSS_HHH_OOO
02-04-2009, 01:55
یه سری عکس از محیطش گیر آوردم که فکر کنم جالب باشه براتون..
حجمشون زیاده لینک میذارم..

SSS_HHH_OOO
02-04-2009, 01:59
خوب یه لینک دانلود 30 روزه ازش هست که اتودسک گذاشته ولی هنوز کیجنش نیومده
میتونید دانلود کنید استفاده کنید تا 30 روز دیگه حتما کیجنش میاد..

اینم کانال اتودسک تو یوتیوبه:

SSS_HHH_OOO
12-04-2009, 19:07
خوب یه لینک مستقیم ازش پیدا کردم
میتونید دانلود کنید
حجمش 700 مگ هست
فقط هنوز keygen نداره..به محض اینکه اومد میذارم..

Aminzikzak
13-04-2009, 07:06
ای خدا نصفت کنه اتودسک ... من نوموخوم ...
حالم از این استاندارn جدید مایکروسافت واسه اینترفیس برنامه ها به هم میخوره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه نرم افزارا شبیه دارن همینجوری میشن ...
از افیس شروع شد ...
بعد اتوکد
حالا مکس
حتما بعدشم مایا ...

ممنون شهاب جان
پست اول به تاپیک اخبار سه بعدی اضاف میشه ...

SSS_HHH_OOO
13-04-2009, 14:40
خوب امین اینطوری که بهتره
نگا کن
الان همین زبراش
برنامه به این قدرتمندی بعد اعصاب آدمو خورد میکنه با اون محیطش
اونم اگه مثل برنامه های دیگه بود خیلی بهتر بود
یا اصلا همین مایا و مکس
8 ساله محیطش دست نخورده..دیگه برنامه های تحت داس یادمه این شکلیا بودن
خوب عوض بشه که بهتره..
ولی تنها چیزی که من الان دیدم تو محیط مکس عوض شده یه گرافیت مدلینگ بود و دو تا چیز دیگه که به صورت تب اون بالا اومدن..بقیه چیزا همون تقریبا...

iload
13-04-2009, 21:10
سلام

اینم 3ds max 2010 به همراه کرک . من خودم گرفتمش کار کرد اگه تو کرک به مشکل خوردید بپرسید من کرکش کردم .

SSS_HHH_OOO
14-04-2009, 00:17
خوب بچه ها
هر گی دانلود کرده بدون کرک که اینم کرکش
هر کی هم دانلود نکرده از یکی از لینکای بالا دانلود کنه و این کرک رو استفاده کنه
من خودم استفاده نکردم
نمیدونم ولی تو نظراتی که داده بودن همه تشکر کرده بودن و گفتن کار میکنه
کافیه فقط این فایل رو کپی کنید تو فولدر مکس تا برنامه کرک بشه..

حجم : 1.8 mb

پسورد : p30world.com

SSS_HHH_OOO
15-04-2009, 10:51
نه هنوز تو بازار که ندیدمش

بچه ها من اینو دانلود کردم
کرکی هم که گذاشتم امتحان کردم
گیری نداد که رجیستر نشده ولی بالای صفحه نوشته ورژن رجیستر نشده
کرک به احتمال زیاد کار کرده و دیگه به من گیر نمیده اما اسمش همچنان رجیستر نشده نوشته میشه که مشکلی هم نیست..

راستی یه چیز جالب

یه چیز جدیدی تو رندر اضافه شده به اسم render surface map که عکسش رو میتونین ببینین

امکانات جدیدش هر چی جالب بود اینجا مینویسم..

البته به غیر از چیزایی که تو اون فیلما دیدین

SSS_HHH_OOO
15-04-2009, 11:12
خوب یه ازار دیگه هم که پیشرفت کرده این قلمهای مکسه
قبلا یه push/pull و relax بود الان 7 تا شده
دوتاش همون قبلیا 5 تا هم جدید

SSS_HHH_OOO
15-04-2009, 11:21
خوب به به
یه امکاناتی اضافه شده که خوراک ریتوپولوژی و این حرفاس
یعنی مکس تو زمینه پلی مدلینگ واقعا محشر شده
یه گوشه کوچیکشو نگاه کنی
با ماوس رو جسمتون میکشید و دنبال ماوستون پلی ساخته میشه دقیقا روی سطح

SSS_HHH_OOO
15-04-2009, 11:28
ها آره
این یه گوشه کوچیکی از امکاناتشه
اینم یه چیز دیگه
اینا همش تو بخش freeform هستن

ماوس رو ری جسم بکشید عین شاخه درخت اون پلی که روش کلیک کردید رو رشد میده..
ولی یه مشکل فوق العاده بزرگ با این کرک پیدا کردم
ctrl +z از کار میفته
یعنی آندو دیگه نداریم
و این یعنی رسما غیر قابل استفاده
باید منتظر یه کرک درست و حسابی تر باشیم...

SSS_HHH_OOO
15-04-2009, 11:45
خوب به مدلسازی که طبق گفته اتودسک 100 تا ابزار جدید اضافه شده
من یکی دو تاش رو نشونتون دادم
حالا رندر هم تغییراتی داشته
البته نه زیاد
یکی از چیزایی که برام جالب بود تو منتال ری اضافه شده، کنترل کیفیت متریال سایه همه اجسام و همه منابع نور با هم هست
یعنی شما قبلا دونه دونه نورهاتون رو سمپل هاش رو کم زیاد میکردین
اینجا این امکان هست که همه رو تو تنظیمات رندر با هم تنظیم کنید و مثلا مشخص کنید سمپل های سایه های نرم چقدر باشن یا وقتی متریال رو مات میکنید سمپلهای همه متریال های مات شده چقدر باشه
البته جدا تو متریال ادیتور تظنیم میکنید ولی اینجا کیفیت کلی رو کنترل میکنید

جالبه بگم که رندر تو زمان محاسبه final gather مث وی ری تو چند مرحله رندر میکنه..
البته قبلا هم اینطوری بود ولی نشون نمیداد
الان تو نمایشش چندتا مرحله رندر میکنه...

SSS_HHH_OOO
15-04-2009, 11:57
امکان نقاشی رو تکسچر هم که قبلا پلی بوست داشت رو به مکس اضافه کردن
امکانات زیادی برای کشیدن روی تکسچر داره که خیلی مفیده..
تو هلپ مکس که بخونید میبینید چه ابزار گسترده و قدرتمندیه..

SSS_HHH_OOO
15-04-2009, 16:59
هادی خوب خودم دانلود کردم دیگه
اینا رو هم خودم عکس گرفتم از صفحه..

Mostafa 3D
16-04-2009, 12:59
بالاخره رسید

Autodesk 3ds Max 2010 32/64bit Full DVD + Crack

Password : 51render.com

3d-meysam
17-04-2009, 07:40

Autodesk 3ds Max 2010
Autodesk 3ds Max 2010 + Crack

Autodesk 3ds Max 2010 software is a powerful, integrated 3D modeling, 3D animation, and rendering application. Its accessible tools enable artists to quickly ramp up for production. Autodesk 3ds Max software is popular with film and video artists, game developers, and 3D enthusiasts who want to achieve stunning results in less time.

500 MB | Rapidshare - Megaupload

Autodesk 3ds Max 2010 + Crack

Download Autodesk 3ds Max 2010 + Crack From Rapidshare

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownload Autodesk 3ds Max 2010 + Crack From Megaupload

دانلود کرک تنها :

G LADIATOR
19-04-2009, 15:25
این یه کرک دیگه مکس(شاید همون باشه :31:)

G LADIATOR
21-04-2009, 10:27
خوب اینم یه خبر خوف...:

Zbrush4 داره خودشو آماده میکنه که بیاد...
به قول برو بچه های پیکسول این ورژن از زیبراش از این رو به اون رو میشه...ینی ابزار های زیادی بهش اضاف شده و میشه...

به قول خودشون که انقلابی رو بر پا کردن...حالا ببینیم و تعریف کنیم...

گویا این ورژن از زیبراش حدودا 3_4 ماهه دیگه میاد دست ملت(August 2009)
ما که منتظرشیم...

alibitaraf
25-04-2009, 22:41
UP، موفقیت یا سقوط پیکسار؟

در تاریخ استودیوی پیکسار تا به امروز هرگز سابقه نداشته است که فیلمی از محصولات این اســـتودیو روانه ی بازار

شود و از لحاظ تجاری و همچنین از دیدگاههای هنری با موفقیت بزرگی روبرو نشود و همه انــــتظار دارند که دهمین

محصول این استودیو، یعنی UP نیز حداقل از لحاظ هنری در صدر موفقیت های پیـــکسار قرار بگیرد. بر اساس زمزمه

هایی که از اینسو و آنسو به گوش می رسد، پیش بینی ها در مورد موفقیت مالی UP کمی توام با احتیاط است! چرا

که علیرغم ناخرسندی بسیار استودیوی دیزنی، حداقل در دو مکان شاخص تجاری امریکا یعنی وال استریت و صنف

تولیدکنــــندگان و فروشــندگان اسباب بازی ، نظرات چندان مســـاعدی در مورد بازده مالی فـــیلم UP وجود نــــدارد.

داستان فیلم UP در مورد ماجراجویی های پیرمرد تند خو و بداخلــاقی است که با گره زدن صدها بادکنک به خانــه اش،

آنرا به پرواز در مــــی آورد. فیلم از تکنیکهای انیمــیشنی درخشانی بهره برده است ، مانند فــیلم قبلی اســـتودیوی

پیکسار ،Wall E ، بخش طولانی از این فیلم هم بدون هیچ گفتگویی سپری می شود و قســمتهایی از آن هم بصورت

سیاه و سفید رندر شده است. تعدادی از دست اندرکاران صنعت انیمیشن، بخصوص آنــــهایی که حتی بعد از گذشت

بیش از سه سال ، هنوز هم بابت مبلغ افسانه ای 7.4 میلیارد دلاری که اســتودیوی دیزنی برای خرید پیکسار پرداخت

کرد غر غر می کنند، دائما در حال ابراز تردید در مورد قابلیت های تجاری فیلم UP هستند. این ابراز تردید ها زمانی اوج

می گیرد که به قابلیت های فیلم UP در زمینه ورود به بازار در قالب ارائه ی محصولات جانبی آن اشـاره می شود :” چه

کسی حاضر است عروسکهایی با شخصیت یک پیرمرد را بخرد؟”

ریچارد گرینفیلد Richard Greenfield ، محـــقق در امور مالی مــی گوید:” ما به شدت تردید داریم که شخـصیت اصلی

داستان مورد توجه پسران نوجوان قرار بگیرد، بخــــصوص که در فیلم شخصیت اصلی مونثی نیز حضور ندارد”. اینروزها

آقای گرینفیلد ظاهرا تنها کسی است که توانسته عقایدش را با صدای بلند ابراز کند، اما ظاهرا او در این طرز تفکر تنها

نیست. کریس مرنگی Chris Marangi از موسسه ی Gabelli & Company می گوید:” بـنظر می رسد که مردم به دقت

این فیلم را زیر ذره بین گذاشته اند.” و داگ کروتز Doug Creutz از موسسه ی Cowen and Company عقــیده دارد که Up

مسلما فیلم پرفروشی خواهد شد، اما اینکه این فیلم بتواند به موفقیت درخشانی چون فیلمهای پـیشین پیکسار

دست یابد جای تردید دارد. او می گوید:” اگر به مسیر فیــــلمهای تولید شده در پیکسار دقت کنید به حقیــقتی دست

خواهید یافت، هر فیلمی که در این استودیو تولید شد نسبت به فیلم قبلی از مولفه های تجاری کمتری برخوردار بود.”

رابرت آیگر Robert A. Iger مدیراجرایی اســـتودیوی دیــزنی در پاسخ به این دیدگاهها می گوید: ” هدف نخـــستین ما

همیشه تولید فیلمهای با کیفیت بوده است و اگر قرار باشد یک فیلم خوب و با کیفیت به موفقیت درخشانی نیز دست

یابد، تولیدات ما بهترین نمونه از این دست بوده اند. اما بررسی بازار و امور مالـــی در آغاز و برای تولید یک فیلم خوب ،

اغلب ما را( نسبت به ضعف هایمان) نابینا می کند و منجر به تولید یک فیلم بد می شــــــود که در گیشه نیز شکست

خواهد خورد.” بودجه ی تولید UP ، منهای هزینه های جانبی چیزی در حدود 175 میــــــــــلیون دلار است. فیلم برای

نمایش در تاریخ 29 ماه می آماده شده است و از هم اکنون مشتاقان بسـیاری در انتظار دارد. می توان دید که بسیاری

از طرفداران پیکسار اعتنای چندانی به پیشبینی های مالی ندارند و با تـــوجه به نمایش بخشـــهایی از فیلم بـــصورت

محدود، اشتیاق طرفداران فیلم دو چندان شده است. Blue Sky Disney وبـــلاگی که به بــررسی تولیدات و عملــکرد

پیکـــسار می پـــردازد ، UP را چنـــین توصیف مــــی کند :” سطــــح بــــالا، در حــــد کــــمال و پـــر از نـیش و کنایه” .

با توجه به نرخ تورم، فیلمهای پیکسار تا به امروز بالغ بر 2.65 میلیارد دلار در سطح امریکای شمالی فروش داشته اند

که با توجه به فروش 405.6 میلیون دلاری ” در جستجوی نیمو” ، این فــیلم در صدر فروش تولیدات پـــــیکسار قرار می

گیرد.دو فیلم آخر پیکسار، Wall-E و رتتویی به ترتیب با فروش 224 و 216 مــــــیلیون دلار ، باز هم با توجه به نرخ تورم،

بدترین و پایینترین میزان فروش را در میان فیلمهای پیکسار داشته اند. تماشــــاچیان فیلمهای پیکسار نیز در سالهای

اخیر افت چشمگیری داشته اند و تنها افزاش قیمت بلیتها بوده است که موازنه ی نسبی در فروش فیــــــلمهای این

استودیو را حفظ کرده است. خرده فروشان نیز امید چندانی به سود حاصل از فروش محصولات جانبی UP ندارند. حتی

به نظر می رسد میزان فروش جانبی محصولات این فیلم، از فروش محصولات مشابه فیلم رتـــــــتویی ( که رکورد دار

کمترین میزان فروش این قبیل محصولات است) نیز پایینتر باشد. لازم به اشاره است که انیمیشن “ماشینها” با فروش

5 میلیارد دلاری محصولات جانبی، جواهر گرانبهای استودیوی پیکسار است.

فروشگاههای زنجیره ای “ وال مارت” از هم اکنون اعلام کرده اند که بخش اندکی از محصولات جانبی UP را ذخـــیره و

آماده ی فروش نگاه خواهند داشت چرا که هیچگونه اشتیاقی از سوی تولید کنندگان این محصـــولات برای ســــرمایه

گذاری بر روی فیلم UP نمی بینند. به عنوان مثال شرکت تولید اسباب بازی Thinkway Toys که از ســــــال 1995 و با

فیلم “داستان اسباب بازی ” هزاران قطعه از اسباب بازیهای مربوط به فیلمهای پیکسار را تولید کرده است، هنوز حتی

حاضر به تولید یک قطعه اسباب بازی مربوط به فیلم UP نشــــده است! فروشگاههای اصلی متعلق به اســـــتودیوی

دیزنی مطمئنا اسباب بازیها، پیراهنها، کتابها و سایر محصولات مربوط به UP را به فـــــروش خواهند رسانید، اما ناظران

پیش بینی میکنند که حتی در این فروشگاهها نیز فروش بصورت محدود خواهد بود.

با تمام اینها، استودیوی دیزنی این پیشبینی ها و نظرات را غیر منصفانه و مزاحم می خواند:” زمانی که رتتویی آمـاده

ی اکران بود، خیلی ها زمزمه می کردند که چه کسی حاضر است به دیدن فیلمی در باره ی یک موش آشـــــپز بـرود؟

زمانی که Wal-E آماده ی اکران بود بازهم عده ای گفتند چه کسی حاضر است به دیدن فیلمی در باره ی یک روبــــات

زنگ زده ی عاشق برود؟ اما دیدیم که هزاران نفر به دیدن این دو فیلم رفتند. پس پیکسار هنوز هم می تواند از تــردید

ها پول بسازد.”

مترجم : مهبد بذرافشان

منبع :

sarina_sh
22-06-2009, 08:07
انیمیشن سینمایی سه‌بعدی "بالا" محصول مشترک دیسنی و پیکسار در چهارمین هفته اکران به چنان فروشی دست یافت که به زودی لقب دومین کارتون پرفروش پیکسار را در بازار داخلی آمریکا پس از "در جستجوی نیمو" از آن خود می‌کند.

ورایتی اعلام کرد "بالا" به کارگردانی پیت داکتر و باب پیترسن تا یکشنبه 187 میلیون دلار فروخته و تا امروز پس از "سفر ستاره‌ای" 232 میلیون دلاری دومین فیلم پرفروش اکران تابستانی هالیوود شده است. نمایش این فیلم در سالن‌های ویژه فیلم‌های سه‌بعدی نشان می‌دهد قیمت بیشتر بلیت این سالن‌ها می‌تواند به افزایش درآمد فیلم کمک کند.
گرچه تعداد نسخه‌های سه‌بعدی "بالا" تنها 40 درصد مجموع نسخه‌های اکران‌شده در سینماهای آمریکا است، اما 60 درصد درآمد کلی فیلم از اکران در این سالن‌ها به دست آمده است. استودیو دریم‌ورکز در فصل بهار نخستین انیمیشن سه‌بعدی خود "هیولاها در برابر بیگانگان" را اکران کرد که فیلم در آمریکای شمالی 193 و در بازار بین‌المللی 170 میلیون دلار فروخت.
بزرگترین چالش "بالا" در دست یافتن به یک رکورد رویایی فروش روز اول ژوئیه با اکران گسترده کارتون سه‌بعدی "عصر یخبندان: ظهور دایناسورها" آغاز می‌شود. با توجه به کم بودن سالن‌های ویژه فیلم‌های سه‌بعدی، محصول تازه استودیو فوکس قطعا تمام سینماهای سه‌بعدی "بالا" را از آن خود می‌کند و این فیلم تنها می‌تواند در سینماهای معمولی به اکران خود ادامه دهد.
"بالا" در هفته‌ای که گذشت 31 میلیون دلار فروخت و با این حساب به زودی فروش 206 میلیون دلاری "راتاتویی" پیکسار را در تابستان 2007 پشت سر می‌گذارد. عبور از مرز فروش 224 میلیون دلاری "وال ـ ای" هم که در تابستان پارسال به دست آمد، چندان برای انیمیشن تازه پیکسار دور از دسترس نیست.
"در جستجوی نیمو" که سال 2003 به نمایش درآمد، با 340 میلیون دلار فروش در بازار داخلی آمریکا و کانادا پرفروشترین فیلم پیکسار است و "اینکردیبل‌ها" با 261 میلیون دلار در رده دوم است. کارشناسان گیشه
معتقدند "بالا" با توجه به عملکرد یک ماه اخیر خود در بازار سینما توان شکستن رکورد "اینکردیبل‌ها" را دارد. "بالا" در بازار بین‌المللی هم 27 میلیون دلار فروخته است.
منبع :خبرگزاری مهر

sarina_sh
22-06-2009, 08:09
كارگردان شرك، «روزي روزگاري» در گلدن ماير

«مايك ميشل»، كارگردان قسمت جديد انيميشن «شرك»، فيلم «روزي روزگاري» را براي كمپاني «مترو گلدن ماير» خواهد ساخت.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت سينمايي اسكرين ديلي، كمپاني مترو گلدن ماير، در نظر تا با كارگرداني «مايك ميشل»،انيميشن زنده و خيالي «روزي روزگاري» را جلوي دوربين ببرد.
فيلمنامه اين انيميشن را «چارلي وينگولا»، «كوين ماركوس» و «برادلي ماركوس» با همكاري هم نوشته و تهيه‌كنندگي آن را نيز «داريل تاجا» به عهده خواهد داشت.
«روزي روزگاري»، درباره «سيندرلا»، «سفيد برفي» و «زيباي خفته» است كه با برادراني دلاور ازدواج مي‌كنند ولي اين برادران گم مي‌شوند و اين سه شخصيت افسانه‌اي تصميم مي‌گيرند تا آنها را پيدا كنند.
به گزارش اسكرين ديلي، «مايك ميشل» اخيرا «شرك براي هميشه» را ساخته كه بزودي به نمايش درخواهد آمد.

منبع : پیلبان

sarina_sh
23-06-2009, 21:54
«آندرو استانتن» فيلم «جان كارتر مريخي» براي كمپاني «والت ديزني» كارگرداني مي‌كند. اين فيلم، علمي - تخيلي و حماسي است و قصه‌اش را به زباني فانتزي تعريف مي‌كند.

اين نخستين بار است كه استانتن يك فيلم زنده و غير انيميشن را جلوي دوربين سينما مي‌برد.
«تيلور كيچ» كه با بازي در «سرچشمه‌هاي مردان ايكس: ولورين» به صورت چهره‌اي مطرح در آمده است نقش اصلي «جان كارتر مريخي» را بازي مي‌كند.
نقش مقابل او را در اين فيلم «لين كالينز» به عهده دارد.
كيچ كه يكي از بازيگران اصلي مجموعه تلويزيوني پربيننده «روشنايي‌هاي شب جمعه» است با بازي در قسمت چهارم «مردان ايكس» وارد دنياي سينما شد.
او در اين اثر كميك استريپي ابر قهرمانانه در نقش «گامبيت» ظاهر شد كه به مرد گرگ‌نما كاراكتر اصلي قصه (با بازي «هيو جكمن») كمك كرد تا با عوامل منفي قصه مبارزه كند.
در «جان كارتر مريخي» او در نقش اصلي ماجراها ظاهر مي‌شود. وي يكي از سربازان جنگ داخلي است كه به شكلي اسرارآميز سر از كره مريخ درمي‌آورد.
در اين محل است كه وي درگير مبارزات داخلي جماعت حاضر در كره مريخ مي‌شود. نيروهاي در حال نابودي در داخل مريخ از او كمك مي‌خواهد تا مانع از نابودي نسل بشر در اين كره شود.
كالينز هم در قصه فيلم در نقش «دجا توريس» شاهزاده خانم كره مريخ بازي مي‌كند. نكته جالب اين است كه وي در قسمت چهارم «مردان ايكس» هم با كيچ همبازي بود. وي در اين فيلم در نقش جواني ظاهر شد كه مرد گرگ نما به او دل مي‌بندد.
فيلم‌برداري «جان كارتر مريخي» اوايل سال آينده ميلادي شروع مي‌شود
فيلم‌نام فيلم را استانتن با همكاري «مارك اندروز»نوشته است
از استانتن سال قبل انيميشن كامپيوتري «وال - اي» به روي پرده سينماها رفت كه با تحسين منتقدان سينمايي در سراسر جهان روبرو شد.
اين فيلم كه در سطح جهان بيش از 600 ميليون دلار فروش كرد (250 ميليون دلار آن متعلق به آمريكاي شمالي است) اسكار بهترين انيميشن سال را به خود اختصاص داد و تمام انجمن‌هاي منتقدان سينمايي در آمريكا، جايزه بهترين انيميشن خود را به اين فيلم اهدا كردند.
استانتن قبل از اين در سال‌هاي 1998 و 2003 انيميشن‌هاي «زندگي يك مورچه» و «پيدا كردن نيمو» را نيز كارگرداني كرده است.
منبع:ایرانیان انیمیشن

SIMON137
17-07-2009, 18:30
خب من می خواستم یک مطلبی رو بگم که شاید به نوعی با دنیای سه بعدی در ارتباط باشه و اون هم فلسفه وجودی Teapot یا قوری در نرم افزارهای ساخت تصاویر سه بعدی مثل مکس ، مایا و ... و نمایش این شکل به صورت وایر فریم به عنوان سمبل CG ... هست
در اصل این گزینه به منظور احترام به یک محقق به اسم دکتر مارتین نول به این برنامه ها اضافه شده چون ایشون برای ارائه تز دکترای خودش برای اولین بار یک قوری رو در حالت وایر فریم ساخت و تو نماهای مختلف رندر کرد و به همین دلیل هست که قوری های موجود در حالت وایر فریم به عنوان سمبل گرافیک کامپیوتری شناخته میشه و این ابزار به ابزارهای ساخت اجسام و تصویرهای سه بعدی اضافه شده.

SSS_HHH_OOO
04-08-2009, 01:04
خوب تاپیکشم زدم
مایا 2010 هم وارد بازار شد
خیلی جالب تر از قبل شده

برای اطلاعات بیشتر برین به این تاپیک :

samadsam
05-08-2009, 22:34
خوب تاپیکشم زدم
مایا 2010 هم وارد بازار شد
خیلی جالب تر از قبل شده

برای اطلاعات بیشتر برین به این تاپیک :

بر عکس اون 3ds max 2010 هیچ تغیری نکرده

HOMAYOON.F
07-08-2009, 22:26
چگونه در پیکسار استخدام شویم !؟

این روزها یکی از سوالهای رایجی که پیکسار دریافت می کند این است: "من چه طور میتوانم یکی از انیماتورهای شرکت پیکسار شوم ؟ "

این سوال جواب دقیقی ندارد ولی در ادامه به نکاتی اشاره می کنیم که می تواند راهنمای افرادی باشد که در آرزوی پیوستن به پیکسار هستند.

پیکسار مکانی ست برای خدمت تکنولوژی گرافیک کامپیوتری به هنر انیمیشن. تکنیک گرافیک کامپیوتری گرچه مهم است ولی اهمیت آن به اندازه ی خود انیمیشن نیست .در حقیقت انیماتورهای گرافیک کامپیوتری مزیتی بر انیماتورهای pen&inkیا انیماتورهایclayیا انیماتورهایstop-motionندارند. در واقع 4/3انیماتورهای "داستان اسباب بازیها" وقتی استخدام شدند در زمینه ی کامپیوتر تازه کار بودند.

بارها پرسیده شده "بهتر است چه نرم افزاری را یادبگیریم؟" اما جواب ما این است : نرم افزار مهم نیست, مهم یادگیری انیمیت کردن است.

از دید پیکسار یک انیماتور خوب چه خصوصیاتی دارد ؟
یک انیماتور پیکسار باید بتواند زندگی و حیات را به هر شی یا کاراکتری ببرد,تفکر درونی کاراکترها و احساساتشان را از طریق حرکات فیزیکی آنها ,نمایش دهد;برای انجام این کار ,انیماتور باید یک بازیگر خوب باشد.
کار انیماتور باید به طور واضح با مخاطب ارتباط بر قرار کندو شامل ایده ای ساده باشد تا مخاطب بتواند آن را حس کند.
انیمیشن باید سرگرم کننده و منحصر به فرد بوده و دارای کاراکترهای باورکردنی برای نمایش شوخی و شور و هیجان باشد و زمانبندی مناسب داشته باشد .
یک انیماتور باید حرکات فیزیکی,وزن,تعادل,اصطکاک,همپ وشانی ,را درک کرده و بافت و فرم در کارش مشهود باشد.
پیکسار در ارزیابی یک انیماتور آینده ی خود,به "دمو ریل" ارائه شده ی داوطلب بسیار توجه دارد,به طوریکه می توان گفت , 3 چیز در صعود یک فرد به پیکسار مهم است : "1-دموریل ,2-دموریل ,3-دموریل "
البته بعد از پذیرفته شدن دموریل,فاکتورهای دیگری از جمله : روحیه ی همکاری ,به جا بودن ,سازگاری با پیکسار هم مطرح خواهند شد.
در واقع ما میخواهیم توانایی شما را در ظاهر کردن یک حس قوی و حرکت و جنبش را,در قالب یک داستان ساده ببینیم. ما علاقه مندیم توانایی انیمیشن شما را ببینیم نه توانایی شما در مدلسازی و سایه زنی ونورپردازی و ... .ما دموریل ها را برای حس کردن acting وtiming ودرک شما از وزن و فیزیک و ... مرور میکنیم.
ما هرگز از گفتن این عبارت خسته نمیشویم :"کامپیوتر انیمیت نمیکند,افراد این کار را انجام میدهند"

برای اطلاعات بیشتر چند گفته ی کارگردان و ناظر انیماتورهای پیکسار را ذکر میکنیم:
شما می خواهید برای انیمیشن استخدام شوید ؟ خوب ,پس یک انیمیشن خوب به من ارائه دهید.به من actingو تفکر نشان دهیدبه من کاراکتری را نشان دهید که زنده است. من کاری به نورپردازی ومدلسازی وسایه زنی و افکتهای ذره ای یا انکه چه قدر باهوشید ,ندارم. روح مرا با دیدن چیزی که هرگز ندیده ام زنده کنید.به من یک کاراکتر متفکر با شخصیتی ممتاز ارائه دهید.
اگر شما یک طراح یا نقاش خوب هستید مطمئن باشید این هنر در انیمیشن کامپیوتری شما,مفید است.ما نمی خواهیم فقط یک چیز کامپیوتری ببینیم ,ممکن است ما شما را بدون در نظر گرفتن واسطی که برای انیمیشن از آن استفاده کرده اید استخدام کنیم.
دموریلتان را کوتاه و با مزه نگه دارید.
ما افرادی را می خواهیم که از تجربه ی خودشان از زندگی نقاشی می کشند و از اساتید این حرفه کمک میگیرند.

نکات مهم در ساخت یک دمو ریل:

1- هر تقاضانامه ی استخدام باید دارای 5 قسمت زیر باشد:
الف) cover letter (استانداردی ست در آمریکاوکانادا که باید مشخصات فردی را طبق آن فرمت بنویسید)
ب) رزومه (که باید طبق روش متداول و کوتاه و مفید در حداکثر 2 صفحه ارئه شود )
ج) دمو ریل (نسخه ی نمایشی نمونه کار)
د) چگونگی تقسیم کار در ساخت دموریل
ه) تقاضا در یک خط (تقاضا باید دارای یک موافقت نامه ی ارسال قرارداد باشد)

2- دموریل نباید بیش از 4 دقیقه باشد.

3- کارهای تایید نشده ی دیگر استودیوها را نفرستید.

4- کسی به صدای دموریل شما توجه نمیکند,پس سعی کنید صدای آن ابتدایی یا بی صدا باشد.

5- بهترین و موثرترین کارتان را اول قراردهید

6- دقیقا بنویسید که شما در ساخت این دموریل چه نقشی داشته اید و از چه ابزاری استفاده کرده اید .

7- در فیلم ارسالی ,نام ,آدرس , تلفن و Emailخود را نمایش دهید.

8- اگر شما برای ساخت دموریل دنباله ای از کارها را انجام داده اید ,آنها را در چندین مرحله از تولید نشان دهید.

9- برای پرداخت کردن و اصلاح دموریلتان وقت صرف کنید

10- دموریلتان را برای دیگران نمایش دهید تا آن را نقد کنندو اگر به صورت گروهی کار می کنید یک شب دور هم دمو ریل را تماشا کنید.

11- اگر وسیله ی انتقال انیمیشنتان به Reelرا ندارید آن را نفرستید.

مترجم : الهام سپهرجو

منابع:

.................................................. .................................................. ..........

منبع این خبر: انیمیشن از نگاه گلپایگانی 87

sarina_sh
20-08-2009, 20:08
پیت و فرل در انیمیشن سینمایی "اوبرمایند" حرف می‌زنند

ویل فرل، براد پیت و جونا هیل به جمع صداپیشگان انیمیشن سینمایی "اوبرمایند" پیوستند که استودیو دریم‌ورکس آن را برای اکران در پائیز 2010 آماده می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ورایتی اعلام کرد این سه بازیگر به همراه تینا فی به جای شخصیت‌های اصلی انیمیشن "اوبرمایند" حرف می‌زنند که تام مگراث روی صندلی کارگردانی آن نشسته است. مگراث یکی از دو کارگردانی انیمیشن سینمایی "ماداگاسکار" است که اکرانی بسیار موفق در سطح جهان داشت.
پیش از این قرار بود رابرت داونی جونیر به جای شخصیت اصلی "اوبرمایند" حرف بزند که به دلیل تداخل پروژه‌ها ترجیح داد از این پروژه کنار بکشد و فرل جایگزین او شد. سه بازیگر جدید که به پروژه دریم‌ورکس پیوسته‌اند برخلاف داونی سابقه صداپیشگی دارند و حضور آنها می‌تواند تا حدی موفقیت فیلم را تضمین کند.
فرل پیشتر در انیمیشن سینمایی "جرج کنجکاو" حرف زده و هیل هم این روزها نسخه انگلیسی‌زبان انیمیشن ژاپنی "پونیو روی صخره کنار دریا" به کارگردانی هایائو میازاکی را روی پرده سینماهای آمریکا دارد. ضمن اینکه براد پیت هم به جای شخصیت اصلی "سندباد: افسانه هفت دریاها" حرف زده است.
جونا هیل صداپیشه شخصیت اصلی "چگونه اژدهایتان را تربیت کنید" است که سال آینده دریم‌ورکس انیمیشن آن را سال آینده اکران می‌کند. "اوبرمایند" داستان یک شخصیت بسیار شرور را روایت می‌کند که زندگی‌اش پس از مرگ قهرمان ماجرا خسته‌کننده می‌شود و او برای تنوع یک قهرمان تازه برای خود خلق می‌کند.
جفری کاتزنبرگ مدیر عامل دریم‌ورکس اوایل تابستان امسال به ورایتی گفت انتظار دارد 2010 سالی بزرگ برای این شرکت باشد و عملکرد ضعیف تنها فیلم سال 2009 آن "هیولاها علیه بیگانگان" را جبران کند. دریم‌ورکس سال آینده میلادی سه فیلم "اژدها"، "شرک جاودانی" و "اوبرمایند" را در نوبت اکران دارد.

منبع : سایت پیلبان

sarina_sh
20-08-2009, 20:13
والت‌ديزني نسخه انگليسي «پونيو» را مي‌سازد

نسخه انگليسي‌زبان انيميشن ژاپني «پونيو» هم ساخته مي‌شود. كمپاني «والت ديزني» كه متخصص ساخت فيلم‌هاي انيميشن است، تهيه‌كننده اين نسخه جديد است.

به گزارش خبرگزاري فارس، «جان لستر» تهيه‌‌كننده و كارگردان مطرح دنياي انيميشن، كارگردان اين نسخه خواهد بود. نخسه اصلي فيلم كه سال قبل با فروشي 160 ميليون دلاري صدرنشين جدول گيشه نمايش سينماي ژاپن شد، از روز جمعه در حدود هزار سالن سينماي آمريكاي شمالي اكران عمومي شد.
در اين فيلم كه به زبان انگيسي دوبله شده، بازيگراني مثل «كيت بلانشت»،«مت ديمون» و «تينافي» صداي خود را به كاراكترهاي اصلي قصه قرض‌ داده‌اند.
به گفته لستر: «اين فيلم قصه و حال و هواي بسيار جذابي دارد و حيف است كه نسخه انگليسي زبان توسط كمپاني والت ديزني تهيه نشود.
ما امتياز ساخت نسخه جديد آن را از «هايائو ميازاكي» تهيه كننده و كارگردان آن خريداري كرده‌ايم و بزودي كار توليد آن آغاز مي‌شود.»
اين هنرمند كهنه‌كار تاكيد مي‌كند كه نسخه جديد به حال و هواي كلي نسخه اريژينال وفادار خواهد ماند.
در همين حال، جان لستر قصد دارد تمام انيميشن‌هاي ميازاكي را در آمريكاي شمالي توزيع كند. او مي‌گويد: «از همكارانم در كمپاني والت‌ديزني درخواست كردم تمام فيلم‌هاي اين هنرمند را براي نمايش عمومي در آمريكا و كانادا خريدار كنند. من اين فيلم‌ها را ديده‌ام و مي‌خواهم تمام دوستداران سينماي انيميشن در آمريكا و بقيه نقاط جهان هم آن‌ها را ببينند. انيميشن‌هاي ميازاكي حال و هوايي فانتزي، خلاق و حساس دارند.»
كمپاني والت ديزني در شرايطي قصد بازسازي انگليسي زبان «پونيو» را دارد كه گروهي از منتقدان سينماي عقيده دارند «بالا» انيميشن موفق و جذاب اين كمپاني، با الهام از انيميشن قبلي ميازاكي «قلعه متحرك هاول» ساخته شده است.
در اين انيميشن هم مثل انيميشن والت ديزني، يك خانه بزرگ كه در حال حركت است نقش يكي از كاراكترهاي اصلي قصه را بازي مي‌كند و بحث‌هاي محيط زيستي در آ‌ن مطرح مي‌شود.
ميازاكي 68 ساله كارگردان «شهر ارواح» نيز هست. اين فيلم كه چهار سال قبل در آمريكا اكران عمومي شد، موفق شد جايزه اسكار بهترين انيميشن‌ سال را از آن خود كند.
انيميشن «پونيو»ي او كه با الهام از «پري دريايي كوچولو» انيميشن موفق دهه هشتادي كمپاني والت ديزني ساخته شده، قصه يك ماهي را تعريف مي‌كند كه مي‌خواهد تبديل به انسان شود و دوستي او با يك پسربچه كوچولو، سرآغاز ماجراجويي‌هاي شگفت‌انگيز فيلم است.
جان لستر تهيه كننده و كارگردان انيميشن‌هاي مطرحي مثل «قصه اسباب‌بازي» و «ماشين‌ها» است. كمپاني ديزني در حال توليد قسمت‌هاي جديد هر دو انيميشن است .

منبع : سایت پیلبان

samadsam
21-08-2009, 18:30
سلام
بخشید الان من می خوام متحرک سازی یه انیمیشن 3 الی 4 دقیقه ای رو بکنم
حالا فرایم تایم را روی چند تنظیم کنم که بتونم راحت تر کار کنم ممنون می شم

sarina_sh
23-08-2009, 00:04
زمکیس انیمیشن زیر دریایی زرد را میسازد.

با دوباره‌سازي يك فيلم كلاسيك؛رابرت زمه‌كيس انيميشن مي‌سازد .او فيلم جديد خود را به صورت سه بعدي كارگرداني مي‌كند. اين فيلم با نام «زير دريايي زرد» جلوي دوربين مي‌رود.

فيلم جديد اين فيلم‌ساز همكاري تازه او با كمپاني «والت ديزني» است.
سازندگان فيلم اميدوارند آن را تا سال 2012 آماده نمايش كنند تا همزمان با بازي‌هاي المپيك تابستاني نمايش عمومي آن را آغاز كنند.
«زير دريايي زرد» نسخه دوباره‌سازي يك انيميشن كلاسيك است كه سال 1968 ساخته شد.
نسخه سينمايي با كمك كامپيوتر ديجيتالي تهيه خواهد شد.
نسخه اريژينال «زير دريايي زرد» را «جرج دانينگ» كارگرداني كرد و كل قصه آن در سرزميني دور به نام پپرلند اتفاق مي‌افتاد.
پيرلند به نوعي يك بهشت در زير آب‌هاي اقيانوس‌ بود كه يك گروه موسيقي به نام لاونلي هارت كلاب، وظيفه محافظت از آن را به عهده داشتند.
با ورود يك نيروي تهديد كننده كه اعضاي اين گروه را به گروگان مي‌گيرد، سربازي به منطقه ليورپول فرستاده مي‌شود تا گروهي به نام نت فور را به كمك بطلبد. اعضاي اين گروه با يك زير دريايي خودشان را به پيرلند مي‌رسانند، تا مردم آن‌جا را از شر نيروي بد قصه نجات دهند.
بخشي از صحنه‌هاي انيميشن اريژينال زنده بود و «پل مك كارتي» (خواننده و نوازنده قديمي) همراه دوستانش در آن بازي داشتند.
نسخه جديد هم چند صحنه زنده با حضور بازيگران واقعي خواهد داشت. اين فيلم هم مثل نسخه ارژينال ،حال و هوايي اكشن و موزيكال خواهد داشت. چند سال قبل نمايش صحنه‌اي «زير دريايي زرد» هم در برادوي اجرا شد، كه دوستداران تئاتر استقبال خوبي از آن كردند.
زمه‌كيس و ديزني هنوز بازيگراني را كه بايد به جاي كاراكترهاي اصلي قصه اين فيلم انيميشن صحبت كنند، انتخاب نكرده‌اند.
پيش توليد فيلم در شرايطي شروع شده كه قرار است توليد آن از يكي دو هفته ديگر شروع شود.
زمه‌كيس در حال حاضر «يك كريسمس كارولي» را با بازي «جيم كري» آماده نمايش دارد. در كنار نسخه‌هاي دو بعدي فيلم، نسخه‌هاي سه بعدي آن هم نمايش داده خواهد شد.
اين فيلم‌ساز در دهه هشتاد ميلادي با كارگرداني اكشن ماجراجويانه و نوجوانانه سه قسمتي «بازگشت به آينده» مطرح شد.

منبع : ایرانیان انیمیشن

sarina_sh
23-08-2009, 00:09
مخاطب در انیمیشن کیست؟
نوشته علیرضا گلپایگانی

مخاطب کیست ؟

فیلم ساز مولف ، واژه ای پر شکوه اما پر دردسر ! آنجا که فیلم ساز ، بی نیاز از نوشته دیگران به آنچه می اندیشد دست می یابد . همین عامل فیلم سازان انیمیشن را وسوسه می کند تا در اعماق وجودشان به جستجو بپردازند و اثری خلق کنند که تمام جزئیات آن از درون شان نشات گرفته باشد و گاه هم موفق می شوند . ولی به واقع این چه اصراری است ؟ مگر جز این است که افکار و اندیشه ی همه ی ما سرچشمه در جای دیگری دارد ؟ این تنوع انتخاب ماست که شخصیتی خاص به ما می بخشد و انتخاب خود جلوه ای از شخصت ماست . بالطبع اگر داستان و فیلم نامه حاصا کار نویسنده ای حرفه ای باشد کار ساده تر است و شما به عنوان انیماتور تصویر درستی از موضوع را به بیننده انعکاس خواهید داد .

واضح است که همه مثل هم به یک موضوع نگاه نمی کنند ولی شما به عنوان یک انیماتور ابتدا باید نظر تهیه کننده و نویسنده و سپس مخاطب عام را در نظر بگیرید . مخاطب عام کیست ؟ مردم آمریکا به فیلمهای کم تر از سبک دیزنی وقعی نمی گذارند . آنان با یک غرور ملی از این آثار دفاع می کنند و مذهب گونه های کارهای این کمپانی را می پرستند . شکی نیست که توانایی های فنی دیزنی بسیار بالاست اما این به این معنا نیست که سبک دیزنی اوج انیمیشن است. در واقع در این سبک با مدد از جاذبه های فراوان و با تکیه بر سابقه و مهارت در تولید سلیقه مخاطب ( مردم امریکا ) را به نفع خود تغییر داده اند .
تحلیل دقیق نگاه مخاطبین در ابتدای کار بسیار مهم است . تصور این که انیمیشن زا فقط کودکان تماشا می کنند اشتباه محض است . مخاطب تمام فیلمهای انیمیشن ، کودکان ، بزرگسالان و به طور کلی عموم مردم هستند . ولی این نکته را فراموش نکنید که شما در اصل فیلم را برای بزرگترها می سازید . تهیه کننده فیلم شما بچه ها نیستند و کسی که فیلم را می خرد نیز قطعا کودک نیست . حتی در جشنواره ها قضاوت به عهده ی بزرگتر هاست . شما برای بچه هایی فیلم می سازید که خیلی بزرگ شده اند و ناچارید سلیقه ی آنها را مد نظر قرار دهید .
نمی توانید تنها به اصول دینامیک و ماجراهای پر کنش که همه ی بچه ها شیفته ی آن هستند بپردازید چرا که مسائلی چون شرایط جغرافیایی ، علمی و اجتمای مطروحه در فیلم از دید ریزبین بزرگتر ها پنهان نمی ماند . یک فیلم انیمیشن باید مطمئن و درست ساخته شود و نباید هیچ مطلبی را به تصور اینکه بیننده نخواهد فهمید سرسری گرفت . بر سر این راه موانع دیگری نیز وجود دارد . تهیه کنندگان در هر 2 بخش خصوصی و دولتی توقعات خاصی دارند و هر یک با ایدئولوژی های خاص و شعار ها و پزهای مخصوص خود در مقابل شما خواهند بود . تسلط کارگردان و توانایی های او می تواند او را در مقابل تهیه کننده موفق گرداند و بدین وسیله اولین مخاطب خود را راضی نماید .
در مرحله بعد گروه تولید فیلم انیمشن قرار دارند ؛ مهره هایی که اگر درست در جای خود قرار گیرند بهترین باز دهی را خواهند داشت و البته نباید فراموش کرد که هر یک از آنها نیز عقیده و سلیقه خاص خود را دارند . تمام اینها به رابطه ی درست و منطقی کارگردانان با تک تک آنها بستگی پیدا می کند . ارتباط کارگردان و عواملش بیشتر جنبه ی روان شناختی دارد .
کارگردان باید بتواند به خوبی از عهده ی این مهم برآید . و این میسر نخواهد بود مگر با انتخاب و تشخیص درست ، تشویق به جا ، تنبیه به موقع و ...
سر انجام پس از طی همه ی این مراحل تماشاچی در مقابل شما قرار می گیرد . درک درست از مفاهیم اجتماعی ، علایق ،عادات ،فرهنگ عامه ،تیپ ها، شوخی ها، لهجه ها، زندگی خصوصی، ارتباطات، شرایط اقلیمی، لباس ها، لهجه ها و ... پشتوانه ی مناسبی را برای طرح موضوع برای کارگردان یک فیلم انیمیشن فراهم می سازد کلام آخر این که یک کارگردان انیمیشن ، یک جامعه شناس ، یک روان شناس ، یک طنز پرداز ، یک هنرمند، و ... هم هست .
نوشته : سید علیرضا گلپایگانی(مدرس و عضو هیات علمی دانشگاه هنر )
منبع:سیمیا
انتشار : سایت ایرانیان انیمیشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3Dmajid
31-08-2009, 10:51

چند وقتی میشه که شرکت DAZ نسخه ی جدید یکی از نرم افزار های محبوب خودش یعنی Carrara رو منتشر کرده و این نرم افزار در نسخه های جدیدش واقعا پیشرفت های چشمگیری میکنه. Carrara با Interface جالبی که داره یادگیری رو برای کاربر آسون کرده. از این برنامه در ساخت بازی های کامپیوتری و جلوه ویژه های فیلم و ... استفاده میشه.

و اما برخی ویژگی های جدیدی که شرکت DAZ در نسخه ی 7 این برنامه اضافه کرده :

- در این نسخه Content Browser برنامه بهبودی پیدا کرده ... توسط این ویژگی شما میتونید از فایل های موجود در پوشه ی RunTime نرم افزار Poser استفاده کنید و جالب اینجاست که از تمام ویژگی های برنامه ی Poser مانند
Figures, Morph, Pose و ... پشتیبانی میکنه و شما میتونید برنامه ی Poser رو در Carrara داشته باشید !!!

- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- ویژگی جالب دیگری که در این نسخه اضافه شده ابزار 3D Paint هست ... همونطور که در عکس زیر مشاهده میکنید شما میتونید مانند نرم افزارهای دیگه ای مثل Cinema 4D یا Deep Paint 3D یا مایا و یا BodyPaint و در این اواخر که Photoshop CS4 هم به جمع اونا پیوسته روی آبجکت دلخواهتون به صورت تکسچر یا رنگ و تنظیمات دیگری مثل Bump نقاشی بکشید ... البته فراموش نکنید که Carrara به حرفه ای بودن نرم افزارهای نام برده شده نیست !

- ویژگی دیگه UV Editing هست که مثل مدیفایر Unwarp map تو مکس عمل میکنه ... توسط این ویژگی میتونید تسکچر های روی مدلتون رو به صورت دقیق طبق مش مدلتون تنظیم کنید.

- در این نسخه شرکت DAZ ابزار ویرایش ورتکس مدل هارو در روم اسمبلی این نرم افزار محیا کرده و ابزار رو بهبودی بخشید.

و چندین ویژگی دیگه ...

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :

G LADIATOR
12-12-2009, 20:23
MAXWELL RENDER
Version2

__________________________________________________ _____________________

خوب اين خبر ديگه داغ نيست و از وقوعش 3/2 ماه ميگذره...
ولي خوب گفتم اينجا بگم شايد شايد شايد يه سري افراد بي اطلاع باشن.....
نكاتي كه تو اين ورژن بهبود يافته:

_افزايش سرعت رندر
_كاهش سريع نويز رندر ها
_ٍبالا رفتن كيفيت سايه ها و رندر...
_كارايي بهتر با سيستم هاي چند هسته و رندر فارم...
_ و....

ليست كامل فيوچر ها رو هم ميتونيد اينجا ببينيد:

meysam 3d
17-04-2010, 17:34
نامزد های بهترین انیمیشن به پنج فیلم افزایش می یابد

امسال به لطف فعالیت استودیوهای دیسنی، فوکوس، فوکس، سونی و تقریباً هر شرکتی که یک یا چند انیمیشن برای اکران عمومی تولید کرده است، تعداد فیلم هایی که می توانند برای حضور در بخش بهترین انیمیشن سینمایی سال نامزد شوند بیش از چند سال اخیر است و به نظر می رسد می توان روی افزایش تعداد نامزدهای این بخش هم حساب کرد. به گزارش لس آنجلس تایمز پس از افزایش تعداد نامزدهای اسکار بهترین فیلم سال به 10 فیلم، این احتمال به وجود آمده که تعداد نامزدهای بخش بهترین فیلم اسکار هم پس از سال ها به پنج فیلم برسد. بر همین اساس برای نخستین بار از سال 2002 احتمال افزایش تعداد نامزدهای اسکار بهترین انیمیشن سال از سه به پنج فیلم در این دوره از مراسم اسکار وجود دارد.
مهر گزارش داده است اسکار بهترین فیلم سال 2001 بنیان نهاده شد و تنها در سال 2002 بیش از سه فیلم نامزد دریافت آن شدند. براساس قوانین آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا، اگر هر سال بین هشت تا 15 فیلم انیمیشن برای رقابت در بخش بهترین انیمیشن اسکار نامزد شوند، تعداد نامزدهای نهایی این بخش سه فیلم خواهد بود اما اگر تعداد فیلم های حائز شرایط حضور در اسکار 16 فیلم یا بیشتر باشد، نامزدها می توانند از سه به پنج فیلم افزایش یابند. امسال تا این لحظه انیمیشن های سینمایی « بالا »، « پونیو روی صخره کنار دریا »، « کورالاین »، « عصر یخبندان: ظهور دایناسورها »، « هیولاها علیه بیگانگان » و « ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی » با موفقیت به نمایش عمومی درآمده و 2009 را به سالی پربار از هر دو منظر تجاری و هنری برای عرصه انیمیشن تبدیل کرده اند. انیمیشن « آقای فوکس شگفت انگیز » ساخته وس آندرسن هم به زودی روی پرده می رود و با اکران سه محصول دیگر استودیو دیسنی در آینده نزدیک می توان به احتمال قریب به یقین از افزایش تعداد نامزدهای بهترین انیمیشن سال اسکار هشتاد و دوم به پنج فیلم خبر داد. اگر انتخاب 10 فیلم برای نامزدی در اسکار چندان آسان نباشد اما انتخاب پنج انیمیشن کاری ساده خواهد بود. کریس میلر یکی از نویسندگان و کارگردان انیمیشن سینمایی بسیار موفق « ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی » محصول استودیو سونی در این باره می گوید: «امسال فیلم هایی شگفت انگیز به نمایش درآمده اند و تعداد بیشتری هم در راهند. سال 2009 برای انیمیشن دنیا بسیار ماندگار و خاطره انگیز خواهد بود.» میلر و همکارش فیل لرد در نخستین تجربه انیمیشن سازی خود بسیار موفق عمل کرده و حالا در پی نامزدی در اسکار هستند. «ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی » نه تنها در گیشه بسیار موفق بوده، بلکه 85 درصد نقدهای موافق منتقدان سایت معتبر روتن تومیتوز را هم از آن خود کرده و این نشان می دهد فیلم می تواند نامزد اسکار باشد. اما این اتفاق در صورتی محقق می شود که تعداد نامزدهای اسکار انیمیشن به پنج افزایش یابد. چون اگر قرار باشد همین امروز سه فیلم را برای اسکار نامزد کنیم، « بالا » محصول دیسنی و پیکسار، « کورالاین » شاهکار هنری سلیک محصول فوکوس و « پونیو » ساخته خدایگان انیمیشن ژاپن و فیلمساز برنده اسکار هایائو میازاکی بی تردید سه رقیب اصلی خواهند بود. دیگر فیلم هایی که می توان برای حضور احتمالی آنها در بخش اسکار بهترین انیمیشن بختی قائل شد، عبارتند از: « 9 »، « نبرد برای ترا »، « شاهزاده و قورباغه »، « سیاره 51 »، « پسر ستاره شناس » و « گنج گمشده ». انیمیشن های استرالیایی « مری و مکس » و ژاپنی « ایوانجریون » هم احتمالاً وارد رقابت اسکار خواهند شد. ضمن اینکه کارتون فرانسوی « شهری به نام پنیک » هم قصد دارد بخت خود را در اسکار امسال بیازماید. به نظر می رسد با توجه به انتخاب 10 فیلم در بخش بهترین فیلم اسکار و درخشش فیلم های « بالا » و « آقای فوکس شگفت انگیز »، شاید امسال این دو انیمیشن را در میان نامزدهای بهترین فیلم اسکار هشتاد و دوم هم ببینیم. این در حالی است که آکادمی اسکار فهرست فیلم های مستند کوتاه برای کسب جایزه سال 2010 را اعلام کرده است.

به نقا از :

meysam 3d
17-04-2010, 17:39
نامزدهای اسکار بهترین انیمیشن به پنج فیلم افزایش می یابد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرمایه : امسال به لطف فعالیت استودیوهای دیسنی، فوکوس، فوکس، سونی و تقریباً هر شرکتی که یک یا چند انیمیشن برای اکران عمومی تولید کرده است، تعداد فیلم هایی که می توانند برای حضور در بخش بهترین انیمیشن سینمایی سال نامزد شوند بیش از چند سال اخیر است و به نظر می رسد می توان روی افزایش تعداد نامزدهای این بخش هم حساب کرد. به گزارش لس آنجلس تایمز پس از افزایش تعداد نامزدهای اسکار بهترین فیلم سال به 10 فیلم، این احتمال به وجود آمده که تعداد نامزدهای بخش بهترین فیلم اسکار هم پس از سال ها به پنج فیلم برسد. بر همین اساس برای نخستین بار از سال 2002 احتمال افزایش تعداد نامزدهای اسکار بهترین انیمیشن سال از سه به پنج فیلم در این دوره از مراسم اسکار وجود دارد.

مهر گزارش داده است اسکار بهترین فیلم سال 2001 بنیان نهاده شد و تنها در سال 2002 بیش از سه فیلم نامزد دریافت آن شدند. براساس قوانین آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا، اگر هر سال بین هشت تا 15 فیلم انیمیشن برای رقابت در بخش بهترین انیمیشن اسکار نامزد شوند، تعداد نامزدهای نهایی این بخش سه فیلم خواهد بود اما اگر تعداد فیلم های حائز شرایط حضور در اسکار 16 فیلم یا بیشتر باشد، نامزدها می توانند از سه به پنج فیلم افزایش یابند. امسال تا این لحظه انیمیشن های سینمایی « بالا »، « پونیو روی صخره کنار دریا »، « کورالاین »، « عصر یخبندان: ظهور دایناسورها »، « هیولاها علیه بیگانگان » و « ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی » با موفقیت به نمایش عمومی درآمده و 2009 را به سالی پربار از هر دو منظر تجاری و هنری برای عرصه انیمیشن تبدیل کرده اند. انیمیشن « آقای فوکس شگفت انگیز » ساخته وس آندرسن هم به زودی روی پرده می رود و با اکران سه محصول دیگر استودیو دیسنی در آینده نزدیک می توان به احتمال قریب به یقین از افزایش تعداد نامزدهای بهترین انیمیشن سال اسکار هشتاد و دوم به پنج فیلم خبر داد. اگر انتخاب 10 فیلم برای نامزدی در اسکار چندان آسان نباشد اما انتخاب پنج انیمیشن کاری ساده خواهد بود. کریس میلر یکی از نویسندگان و کارگردان انیمیشن سینمایی بسیار موفق « ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی » محصول استودیو سونی در این باره می گوید: «امسال فیلم هایی شگفت انگیز به نمایش درآمده اند و تعداد بیشتری هم در راهند. سال 2009 برای انیمیشن دنیا بسیار ماندگار و خاطره انگیز خواهد بود.» میلر و همکارش فیل لرد در نخستین تجربه انیمیشن سازی خود بسیار موفق عمل کرده و حالا در پی نامزدی در اسکار هستند. «ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی » نه تنها در گیشه بسیار موفق بوده، بلکه 85 درصد نقدهای موافق منتقدان سایت معتبر روتن تومیتوز را هم از آن خود کرده و این نشان می دهد فیلم می تواند نامزد اسکار باشد. اما این اتفاق در صورتی محقق می شود که تعداد نامزدهای اسکار انیمیشن به پنج افزایش یابد. چون اگر قرار باشد همین امروز سه فیلم را برای اسکار نامزد کنیم، « بالا » محصول دیسنی و پیکسار، « کورالاین » شاهکار هنری سلیک محصول فوکوس و « پونیو » ساخته خدایگان انیمیشن ژاپن و فیلمساز برنده اسکار هایائو میازاکی بی تردید سه رقیب اصلی خواهند بود. دیگر فیلم هایی که می توان برای حضور احتمالی آنها در بخش اسکار بهترین انیمیشن بختی قائل شد، عبارتند از: « 9 »، « نبرد برای ترا »، « شاهزاده و قورباغه »، « سیاره 51 »، « پسر ستاره شناس » و « گنج گمشده ». انیمیشن های استرالیایی « مری و مکس » و ژاپنی « ایوانجریون » هم احتمالاً وارد رقابت اسکار خواهند شد. ضمن اینکه کارتون فرانسوی « شهری به نام پنیک » هم قصد دارد بخت خود را در اسکار امسال بیازماید. به نظر می رسد با توجه به انتخاب 10 فیلم در بخش بهترین فیلم اسکار و درخشش فیلم های « بالا » و « آقای فوکس شگفت انگیز »، شاید امسال این دو انیمیشن را در میان نامزدهای بهترین فیلم اسکار هشتاد و دوم هم ببینیم. این در حالی است که آکادمی اسکار فهرست فیلم های مستند کوتاه برای کسب جایزه سال 2010 را اعلام کرده است.

به نقل از: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Raـــــ Hـــــ Za
29-06-2013, 11:29
در 24 ساعت، صاحب «دوقلوی سه‌بعدی» خود شوید!

یک شرکت انگلیسی از فناوری چاپ و اسکن سه بعدی برای تولید نمونه کوچک افراد با ریزترین جزئیات استفاده کرده است.

به گزارش ایسنا، نمونه‌های واقعی مشتریان در سه اندازه از 15 تا 25 سانتیمتر ساخته شده و از ترکیبی از فناوری اسکن و چاپ برای ثبت ویژگی‌های افراد استفاده می‌کند.

جزئیات دقیق از لباس و جواهرات گرفته تا حالت چهره و حتی سایه لوازم آرایش می‌تواند به ترکیب سطح بالای مدل پلاستیکی ویژه انتقال یابد.

این خدمات موسوم به «دوقلوی سه بعدی من» مدعی است که اولین نمونه در انگلیس بوده و همکاری مشترکی بین شرکت چاپ سه بعدی Cadvanture و شرکت اسکن Levavo است.

برای داشتن یک نمونه کوچک از فرد، تصویر افراد توسط 50 دوربین از هر زاویه در استودیویی در شوردیچ لندن برای 15 دقیقه ثبت می‌شود.

به گفته شرکت Levavo فرآیند اسکن سه بعدی به انتقال سریع و دقیق یک انسان به دنیای مجازی می‌پردازد.

«دوقلوی سه بعدی من» از شیوه‌ای مبتنی بر فتوگرامتری استفاده کرده که ویژگی‌های یک جسم را از تصویر ثبت شده برای ایجاد یک مدل سه بعدی استخراج می‌کند.

این شیوه شامل اندازه گیری‌های دقیق بدن و اشکال به همراه رنگهای طبیعی برای ایجاد یک همزاد کوچک کامل است.

خود این مدل توسط یک چاپگر تمام رنگی سه بعدی پیشرفته چاپ شده که می‌تواند 390 هزار رنگ را برای اطمینان از واقعی بودن هر چه ممکن‌تر مدل کوچک تولید کند.

قیمت این مدلها بین 84 تا 192 پوند بوده و 24 ساعت پس از فرآیند اسکن آماده است.

این مدل توسط سه دوست بنیاد گذاشته شده که بطور اتفاقی به فناوری سه بعدی وارد شده و از همه چیز با استفاده از لیزرهای اسکن سه بعدی و فتوگرامتری عکس گرفتند.

آنها سپس به اسکن انسانها روی آورده و ایده ساخت یک همزاد کوچک را ایجاد کردند.

برنامه‌هایی برای ایجاد یک واحد سیار برای بردن فناوری «دوقلوی سه بعدی من» در اطراف کشور وجود دارد.

این شرکت همچنین امیدوار است بتواند در آینده تصاویر گروهی را به شکل کوچک تولید کند تا خانواده‌ها بتوانند جایگزین جدیدی را برای آلبوم‌های قدیمی خانوادگی داشته باشند.

منبع:
کد: