مشاهده نسخه کامل
: 3D Game Maker بدون برنامه نویسی ؟
Reza Azimy_RW
18-11-2008, 11:56
سلام دوستان
من در حال گشت و گذار بودم که این نرم افزار رو دیدم که نوشته بود بازی سازی بدون برنامه نویسی در چند دقیقه گفتم شما هم اگه اطلاعاتی از این موتور دارید بگید ببینیم واقعا همینطوره یا نه .
موفق باشید
این هم منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CuriousTux
18-11-2008, 17:03
سلام دوست عزیز.
همونطور که خودتون هم گفتید (فهمیدید) این انجین (البته اسمش رو نمیشه گذاشت انجین!) نیازی به داشتن تجربه و مهارت در زمینه هنر بازی سازی و برنامه نویسی نداره.
بهتر بود که قبل از زدن تاپیکتون یه گوگل کوچولو می کردید! البته بهترین منبع همون لینکی هست که خودتون دادید چون سایت سازنده اش هست. ولی مطالبی هم که از ویکی پدیا به دست اومد جالبه:
The 3D Gamemaker is a computer application developed by The Game Creators ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) that allows users to make basic shooter/adventure games for Microsoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Programming and art skills are not required to develop Gamemaker games, but developers may optionally add custom media to their games using the DarkBASIC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) programming language.
The 3D Gamemaker does not encourage one-theme game making, but encourages mixing different themes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) to make a game that's unique and fun to play.
Games developed with 3D Gamemaker require at least 400 MHz Pentium processor, 64 MB of RAM and DirectX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 7.0b to run.
این هم لینکش، خودتون ببینید اطلاعات دیگه اش رو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن، برداشتی که من از این پست شما + امضاتون + برخی از مطالبتون توی وبلاگ داشتم، این بود که دنبال بازی سازی بدون برنامه نویسی هستید! البته شاید من بد برداشت کردم.
ولی یه نصحیت برادرانه، اگر برنامه نویسی نمی خواید بکنید برید سراغ گرافیک بازی های رایانه ای! البته منظورم مدل سازی و انیمیت هست که البته در اونحا هم به یه سری مطالبی در مورد برنامه نویسی و اصول اولیه و درست بازی سازی نیاز هست!
البته من این رو فقط بر حسب تجربه ی چند ساله ام که در این موارد زیاد جستجو کردم گفتم!
با تشکر
خیلی قدیمی هست ، چیز زیاد خوب نیست ولی برای تازه کارا خوبه.من خودم یه زمانی دنبالش بودم یه سرچ راجع بهش بزن میبینی که چیزای خیلی مزخرفی باهاش ساخته شده ، در حد حسنی و لوبیای سحر آمیز (من می گم در حد اون ، اون را با virtools ساختن.)
مزرخف
افتضاخ
آشغال
دیگه چی بگم
خیلی بدردنخوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.