ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک پیغام مسخره که اعصابم را خط خطی کرده

vitamin2002
18-11-2008, 08:50
با سلام
من برای دانلود از اکانت شب صبانت استفاده می کنم و این کارها به صورت اتوماتیک انجام می گیرد یعنی با نرم افزار macro ( برنامه ای که تمامی کارهایی که یک بار انجام دادین ضبط می کند و در دفعات بعدی خودش عهمان کارها را تکرار می کند ) اینم بگم که چند ساله از این برنامه استفاده می کنم همه چی درست بود که 1 هفته است این پیغام زیر نمی گذارد کار خودم را انجام بدهم یعنی تقریبا بعد 3 الی 3.5 ساعت این پیغام مسخره می آید و ری کانکت ویندوز کار نمی کند در نتیجه نمی تونم به اتوماتیک و ریکانکت به اینترنت وصل شود
[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریروز گفتم شاید مشکل از net framework بنابراین آخرین نسخه از این برنامه یعنی net framwork 3.5 sp1 را از خود سایتش دانلود کرده و نصب کردم ولی بازم این پیغام امروز برام مشاهده شده
با تشکر :11:

lvl@ster
18-11-2008, 09:40
ویندوزت ویستا هست یا ایکس پی ؟

اگر ویستا هست . قبلا استفاده کرده بودی روی ویستا ؟؟؟

اگر ایکس پی هست : باید DoTNetFrameWork را باید نصب کنی . وقتی یک برنامه به دات نت فریم ورک 2 نیاز داره . باید 2 را نصب کنی
وقتی به 3 نیاز داره باید 3 را نصب کنی .

من هم قبلا یه مشکلی برام پیش اومد اخرین ورژن فریم ورک را نصب کردم حل نشد. دیدم برنامه بازم میگه 2 را نصب کن ، 2 را نصب کردم حل شد

به نظر من شما باید ویندوزت را تعویض کنی

چاره ای نیست

vitamin2002
18-11-2008, 10:06
ویندوزم vista است و 1.5 ساله ویستا کار می کنم و آخرین باری که ویندوز زدم بر می گرده به 2 ماه قبل که تا 1 هفته پیش این مشکل را نداشتم و آخرین ورژن net framework را نصب کردم

lvl@ster
18-11-2008, 11:19
اینو باید تو انجمن vista مطرح کنی

راستی Details را بزن ببین چی نوشته بزار اینجا ببینم

*Batman*
18-11-2008, 21:21
سلام.
مشکل از Net Framework. نیست.
این برنامه باگ داره.
بهتره از یک نسخه جدیدتر برنامه استفاده کنید.یا گزارش خطا بدید به سازنده.