مشاهده نسخه کامل
: چطوری به یک Movie Clip لینک بدم ؟
سلامخوبین ؟من می خوام به یه Movie Clip لینک بدم که اگر روی اون کلیک کنن به یه سایت بره .چطوری این کارو کنم ؟
flashman
17-11-2008, 20:58
سلام دوسته من
شما برای این کار کافیه که یک دکمه طراحی کنید و دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو اعمال کنید .
موفق باشی
سلام . به Button نمی خوام لینک بدم . به Movie Clip می خوام لینک بدم .
flashman
18-11-2008, 19:16
سلام دوسته من
دوسته عزیز من منظورتونو نفهمیدم شما میخواین روی یک دکمه کلیک شد این Movie Clip نشون داده شه ؟
موفق باشی
سلام . نه عزیز . وقتی ماوس روی این Movie Clip میره ، محتویات داخلی اون شروع به نمایش کار می کنن . می خوام وقتی که ماوس روی همون Movie Clip زده شد ، یه سایت مثله yourmae.c o m باز کنه . اقا من که فایل FLA. رو برای شما پ.خ کردم . اگه میشه یه نگاهی بنداز . ممنون .
سلام . اگه میشه کمک کن . ممنون
flashman
19-11-2008, 21:33
سلام دوسته من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوسته عزیز فکر کنم شما این طور چیزی میخواین
موفق باشی
سلام . فایلی که بهم دادید ، فایل swf. کار کرد و لینک هم میزذ . اما فایل fla. که دادی با ارور Unxepect File Format رو به رو شد . میشه همین جا بگی چیکار کردی ؟ یا فایل رو دوباره برام آپلود کنی ؟ ممنون .
flashman
20-11-2008, 19:42
سلام دوسته من
دوسته عزیز این فایل رو با Adobe Flash Cs3 (9) باز کن
موفق باشی
flashman
20-11-2008, 19:45
سلام دوسته من
دوسته عزیز لطفا فایل رو با برنامه Adboe Flash 9 Cs3 باز کنید
موفق باشید
سلام . بابا Flash CS 9 من کجا بود ؟ بابا Flash MX 8 بده . فدات
flashman
20-11-2008, 20:44
سلام دوسته من یه مقدار آروم تر هم بگی درست میشه اینجا کسی واسه کاراش مزد نمیگیره که زیره منت کسی باشه
موفق باشی
سلام . من با Ie پست میدم . برای همین نمی تونم شکلک بفرستم . وگرنه من آدم خودخواه و منت گذار و زورگویی نیستم . این فایلی هم که دادی باز نمیشه . اون نمونه هم که گذاشتی ، براش مشکل پیش اومده . یعنی بعد از این که لینک دادی ، نافص شده . ممنون
سلاممن یه Movie Clip ساختم و محتویات داخلشو متحرک کردم . وقتی ماوس رو میبرم روی این Movie Clip محتویات داخلی اون حرکت می کنه و هیچ مشکلی نداره . اما می خوام به این Movie Clip لینک بدم . یعنی اگه ماوس بره روی این Movie Clip محتویات داخلی حرکت داده بشه و اگر روی این Movie Clip کلیک کردم یه سایت رو باز کنه . وقتی کد زیر رو به Movie Clip می دم ، دیگه وقتی روی Movie Clip میرم ، محتویات داخلی از حرکت می استن . on (release) {getURL("[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);} چیکا کنم ؟
flashman
21-11-2008, 08:27
سلام دوسته من
دوسته عزیز این کاری که شما میخواینو من انجام دادم لینکشم سالمه
موفق باشی
سلام . لینک که درست هست . اما وقتی می خوام فایل رو باز کنم ، Dont Sent میده . فایل باز نمیشه .
میشه هیمن جا بگید که چیکار کردید ؟ ممنون .
flashman
21-11-2008, 20:42
سلام دوسته من
دوسته عزیز من برای اینکار از یه دکمه نامریی استفاده کردم همین
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.