mm00
16-11-2008, 20:05
سلام به دوستان خدایش من چون ترم 1 هستم چیزی بارم نیست
تا سه شنبم باید این سوالو تحویل بدم پس لطفا از علمتون منو بی نصیب نزارید
برنامه ای بنویسید که 2 ماتریس N X N ان در ان را از ورودی دریافت کرده و سپس یک کارکتر را به عنوان انجام عملیات از کابر بخواهد در صورتی که کلید A را زده باشیم 2 ماتریس را باهم جمع و در خروجی چاپ کند
اگر M را بزند دو ماتریس ضرب و چاپ
اگر D دترمینان و....
اگر S تفریق دو ماتریس
اگر F ابتدا عددی را از ورودی دریافت کند و سپس 2 ناتریس رو بر ان عدد تقسیم کند و در غیر اینصورت ماتریس ها رو بدون تغییر و تنها با یافتن MAXماتریس 1 و min ماتریس 2 در خروجی چاپ کند
دوستان این مساله رو میخوام فقط 2 یا 3 تیکشو واسم حل کنید چون مطمین هستم روشش دستم میاد و یک چیز هاییم بلدم و در نهایت کامل حلش میکنم
فقط میخوام بصورت مساله ای حل بشه نه این که برنامشو بنویسید!!
پیشاپیش مرسی!
تا سه شنبم باید این سوالو تحویل بدم پس لطفا از علمتون منو بی نصیب نزارید
برنامه ای بنویسید که 2 ماتریس N X N ان در ان را از ورودی دریافت کرده و سپس یک کارکتر را به عنوان انجام عملیات از کابر بخواهد در صورتی که کلید A را زده باشیم 2 ماتریس را باهم جمع و در خروجی چاپ کند
اگر M را بزند دو ماتریس ضرب و چاپ
اگر D دترمینان و....
اگر S تفریق دو ماتریس
اگر F ابتدا عددی را از ورودی دریافت کند و سپس 2 ناتریس رو بر ان عدد تقسیم کند و در غیر اینصورت ماتریس ها رو بدون تغییر و تنها با یافتن MAXماتریس 1 و min ماتریس 2 در خروجی چاپ کند
دوستان این مساله رو میخوام فقط 2 یا 3 تیکشو واسم حل کنید چون مطمین هستم روشش دستم میاد و یک چیز هاییم بلدم و در نهایت کامل حلش میکنم
فقط میخوام بصورت مساله ای حل بشه نه این که برنامشو بنویسید!!
پیشاپیش مرسی!