مشاهده نسخه کامل
: auto startx
c30tehran
16-11-2008, 17:30
من می خواستم بدونم چطور میشه که توزیع هایی که مثل slax و... که بطور اتوماتیک
به مود گرافیک وارد نمی شود و باید دستور startx رو بزنی
چطور اینو اصلاح کنم؟
بعنوان مثال برای slax ( و احتمالا توزیع های مشابه دیگر ) به این شکل است که در صفحه ی گراب بروی گزینه ی بوت slax بروید و کلید Tab را بزنید تا بتوانید پارامترهای بوت را تغییر دهید. با اضافه کردن پارامتر زیر به انتهای خط , به طور اتوماتیک وارد محیط دسکتاپ خواهید شد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iphone3g
16-12-2008, 18:53
این کار رو بکن چون تو هر لینوکسی که Grub نداریم (Slackware) اصلا دلیل اینکه میره تو حالت تکست اینه که فایل زیر تو لینوکسای مختلف به طور متفاوتی مقدار دهی اولیه میشه...:
یه فایلی هست به نام initab با پسوند .conf محلش دقیقا یادم نیست (یه سرچ بزن) باید با روت بیای بالا بعد تو فایله یه خط هست که Default Reunlevel رو مشخص میکنه البته مود گرافیک برای لینوکسای مختلف متفاوته مثلا توی fedora باید جلوی Default Runlevel عدد 5 باشه (که هست) وتوی Slackware عدد 4 (که نیست) و....
شما هم باید ببینی که مود گرافیک Slax چنده (احتمالا 4 یا 5).
راستی هیچوقت جلوی Default Runlevel عدد 0 یا 6 رو وارد نکن(می تونی امتحان کنی ببینی چی میشه )
m a j r i x
17-12-2008, 11:36
راستی هیچوقت جلوی Default Runlevel عدد 0 یا 6 رو وارد نکن(می تونی امتحان کنی ببینی چی میشه )
halt = 0
reboot = 6
iphone3g
17-12-2008, 14:01
halt = 0
reboot = 6 :دی
راستی اشتباه تایپی پست قبلی رو اصلاح می کنم :initab رو باید inittab می نوشتم (شرمنده) فکر کنم تو پوشه /etc باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.