مشاهده نسخه کامل
: چطور میشه حافظه گوشی رو اسکن کرد ؟
hadi_balaa
16-11-2008, 09:34
من یه سوال دارم که خیلی واسم مهمه : من چطور میتونم حافظه گوشیمو با آنتی ویروس اسکن کنم ؟ دقت کنید حافظه خود گوشی نه رمی که به گوشی اضافه میکنیم ؟ گوشی من سامسونگ u600 هست . البته فکر نکنم مدل گوشی فرق چندانی در روال اسکن داشته باشه چون مدل گوشی هر چی باشه به طور معمولی اسکن نمیشه . رو سیستم من آنتی ویروسهای کسپرسکی 2009 و آویرا نسخه فری نصبه که هر دوی اونا هم فول آپدیت هستند .
سلام
یک آنتی ویروس مخصوص موبایل نصب کنید
hadi_balaa
16-11-2008, 13:01
عزیز من میگم گوشیم u600 سامسونگ هست که پلتفرم جاوا داره اونوقت شما میگی آنتی ویروس موبایل روش نصب کن . تازه اگه آدم بخواد یه گوشیه کلاس پایین که روش برنامه نصب نمیشه رو اسکن کنه بایستی چیکار کنه ؟
خوب دوست عزیز گوشیهای جاوا که ویروسی نمیشن و اگر هم ویروسی باشه اونم فقط مموری گوشی هست که ویروسیه
hadi_balaa
18-11-2008, 19:23
خوب دوست عزیز گوشیهای جاوا که ویروسی نمیشن و اگر هم ویروسی باشه اونم فقط مموری گوشی هست که ویروسیه
عزیز من مگه گوشی که جاوا باشه حجمش حافظه گوشی صفر میشه . خوب عزیز من ویروس میتونه اونجا خودشو اونجا کپی کنه اما به خاطر اینکه پلتفرم گوشی جاوا هست نتونه فعالیتی داشته باشه اما به محض اتصال به کامپیوتر و کار کردن با گوشی میتونه دوباره وارد سیستم بشه و الا آخر ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.