مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن مایا در Xp
سلام
من حدود یک هفته ای هست که سیپیو و مادربوردم رو ارتقا دادم از همون موقع هم مشکلاتم با مایا شروع شد یعنی توی ویندوز xp چه sp2 چه 3 من با مایا مشکل دارم .
مشکلم اینه که هر موقع میخوام با فیسهای یه آبجکت کار کنم بعد از چند لحظه مایا هنگ میکنه نمیدونم مشکل از کجاست تو سیستم قبلی اصلا این مشکل رو نداشتم .
البته اینو بگم که با ویستا اصلا مشکل نداشتم با مایا
حالا موندم چیکار کنم از دوستان خواهش میکنم کمکم کنند.
اینم 2 قطعه ای که جدیدن گرفتم :
E 7300
P5Q
ممنون
ممنون میشم حداقل یه ایمیلی از اتودسک بدید تا با خودشون در میون بزارم مثل اینکه مشکل خیلی عجیبیه .
سلام
بایوس مادربوردتون رو با توجه به آموزش های بخش سخت افزار آپدیت کنید شاید حل بشه !
رم ها هم عوض شد ؟
سلام
بایوس مادربوردتون رو با توجه به آموزش های بخش سخت افزار آپدیت کنید شاید حل بشه !
رم ها هم عوض شد ؟
آخه جالبش اینجاست که توی ویستا هنگ نکرده اما اینکارم انجام میدم ایشالا جواب بده .
نخیر رمها رو عوض نکردم .
ممنون
دوست عزیز شاید Maya که شما باهاش کار میکنید مشکل داره یا بهتره بگم که با XP مشکل داره.....
به نظره من با همون Vista کار کنی بهتره....
البته اون موضوعی که دوستمونم گفت حتما انجام بده اینشاالله که درست میشه....
دوست عزیز شاید Maya که شما باهاش کار میکنید مشکل داره یا بهتره بگم که با XP مشکل داره.....
به نظره من با همون Vista کار کنی بهتره....
البته اون موضوعی که دوستمونم گفت حتما انجام بده اینشاالله که درست میشه....
والا من با همین مایا تو سیستم قبلی راحت کار میکردم و مشکلی نداشتم !!!
hamid_archi
17-11-2008, 22:03
به نظر من هیچ ربط الارتباطی به قطعه هایی که خریدی نداره..حتما رفتی توی تنضیمات OpenGL یا اینکه. یا درایور کات گرافیکی رو آپدیت کردی یا یه پلاگین ناسازگار نصب کردی
اگر هم از کارتهای حرفه ای مثل Quadro fx ya Fire GL استفاده میکنی حتما نرم افزار Max streem نصب کن راستی مطمئن نیستم که املاشو درست نوشته باشم خیلی وقته که کار نکردم یادم رفته.
در کل برو تو کار کارت گرافیک...به تنظیماتش دقت کن.
شایدم کارت گرافیکت اصلا با مین سازگار نیست.در هر صورت اگه بیشتر توضیح میدادی منم بیشتر حالیم میشد
مثلا فیسی که باهاش کار میکنی تکستچر داره یا نه..تو وایر فریم هم اینطور میشه؟
از رندرر خاصی استفاده میکنی؟؟؟
اینا همش مهمه
یه احتمال هم میدم ..درایور مادربرد یا درایور کارت گرافیکت مال وین ویستاست
Farzad.wow
18-11-2008, 08:27
رفیق به نظر من باید بایوستو یه Up بکنی ..
2- مطمئن باشی عیب نرم افزاری نیست ...
Animators
19-11-2008, 22:54
بله من هم همین مشکل ر با سیستم قبلیم داشتم ولی الان با این سیستم جدید و با ویندوز ویستا مشکلی ندارم....نمی دونم مشکل مایا با xp چیه...
راستی این E700 و P5Q چیه...:41:
Farzad.wow
20-11-2008, 10:28
راستی این E700 و P5q چی
رفیق اینا مربوط به بخش سخت افزاره و به بحث ما مربوط نیست ....اما ......... برات میگم E7200 سی پی یو ایتل هستش با 2 مگ کش ..(فرکانسش یادم نیست )..... P5q هم مادربرد اسوس با چیپ P45 .......
nasr2000
23-11-2008, 14:26
من هم این مشکل را داشتم که مربوط می شد به کارت گرافیکم
شاید از شما هم همینطور باشه درایور کارت گرافیکی و دایرکت ایکس را به روز کنید
بایوس مادر برد را هم همینطور من این کارها را کردم مشکلم حل شد.
امیدوارم برای شما هم حل بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.