ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خریدHIS HD4850IceQ4 TurboX512MB

ARAIK84
14-11-2008, 13:29
سلام به همه ی دوستان

لطفا درباره ی این کارت ومخصوصا برندHIS منو راهنمایی کنین.تو ایران با گارانتی عرضه میشه یانه؟
قیمت بازار چنده؟

chaos theory
14-11-2008, 13:45
سلام به همه ی دوستان

لطفا درباره ی این کارت ومخصوصا برندHIS منو راهنمایی کنین.تو ایران با گارانتی عرضه میشه یانه؟
قیمت بازار چنده؟
his برند خوبیه ....
در حال حاضر من از این کارت دارم استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم قدرت فوق العاده ای داره...
سری Turbo x از مدل های overclock شده کمپانی his هستش و من توصیه میکنم normal رو خریداری کن و البته این مدل turbox هم من تو ایران ندیدم و همین مدل normal رو با قیمت حدود 265 میتونی از گارانتی های مختلف که خودشون وارد کننده این برند هستند مثل ------------ با اعتبار یک ساله خریداری کنی.
سوال دیگه ای راجع به این کارت داشتی میتونی ازم بپرسی .
در ضمن برای این میگم normal بگیر چون این کارت در حالت معمولی جای اوور خیلی داره خودت هم خواستی میتونی این کار رو روش انجام بدی البته با قدرتی که این کارت داره هیچ نیازی به این کار نیست.

ganje nahofte
14-11-2008, 13:58
his برند خوبیه ....
در حال حاضر من از این کارت دارم استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم قدرت فوق العاده ای داره...
سری Turbo x از مدل های overclock شده کمپانی his هستش و من توصیه میکنم normal رو خریداری کن و البته این مدل turbox هم من تو ایران ندیدم و همین مدل normal رو با قیمت حدود 265 میتونی از گارانتی های مختلف که خودشون وارد کننده این برند هستند مثل ------------ با اعتبار یک ساله خریداری کنی.
در ضمن برای این میگم normal بگیر چون این کارت در حالت معمولی جای اوور خیلی داره خودت هم خواستی میتونی این کار رو روش انجام بدی البته با قدرتی که این کارت داره هیچ نیازی به این کار نیست.
موافقم
اگه ATI 4850 ICQ4 بگیرید بعد خودتون اور کنید بهتره چون هم پول کمتری میدید و هم عملکرد بالایی میگیرید. قیمتش هم 265 باید باشه!
وارد کننش هم کو لینگ سیز هست

ARAIK84
14-11-2008, 21:10
[quote=chaos theory;3173337]his برند خوبیه ....

کلا His IceQ4850تو تهران کجاها میشه گیر اورد؟همونnormalرو

ganje nahofte
14-11-2008, 21:29
[quote=chaos theory;3173337]his برند خوبیه ....
سری Turbo x از مدل های overclock شده کمپانی his هستش و من توصیه میکنم normal رو خریداری کن و البته این مدل turbox هم من تو ایران ندیدم و همین مدل normal رو با قیمت حدود 265 میتونی از گارانتی های مختلف که خودشون وارد کننده این برند هستند مثل کو لینگ سیز با اعتبار یک ساله خریداری کنی.

کلا His IceQ4850تو تهران کجاها میشه گیر اورد؟همونnormalرو

اگه آدرس بدیم سرمون بالای دار میره، حتی وارد کنندشو!!!!!!!:41:
اگه دقت کنی متن نقل قول رو با دقت بخون نوشته که وارد کنندش کیه!

ARAIK84
14-11-2008, 23:09
میدونستم ولی چون چند وقته منتظرم تا همکار فروشنده ای که من بهش سفارش دادم از تهران ارسال کنه خبری ازش نیست
من تبریزم
در ضمن تو نوشته ی شما نقطه چین افتاده بود ولی الان میشه خوند.خیلی ممنون

D o l f i n
15-11-2008, 10:35
منم قرار بود یه 4870 بگیرم ولی وقتی برام آوردن 4850 1gb بود منم خواستم پسش بدم تا یه 4870 از تهران بیاد دیدم طول میکشه منم کم صبر همین 4850 رو ورداشتم با برند sapphire قیمت 1gb چنده الان ببینم کلاه سرمون نرفته؟

MicroSystem
15-11-2008, 10:38
منم قرار بود یه 4870 بگیرم ولی وقتی برام آوردن 4850 1gb بود منم خواستم پسش بدم تا یه 4870 از تهران بیاد دیدم طول میکشه منم کم صبر همین 4850 رو ورداشتم با برند sapphire قیمت 1gb چنده الان ببینم کلاه سرمون نرفته؟
يك گيگش فقط قيمت رو ميبره بالا و تو كارائي تاثيرش جزئيه