مشاهده نسخه کامل
: چه جوی این جوری رندر بگیرم#2
کاربر_P30W
14-11-2008, 09:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه جوری حرکت ماسه ها و ماشین این جوری شده؟:18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
G LADIATOR
14-11-2008, 10:04
خوب روش زیاد داره...
میتونی به ماسه ها موشن بلار بدی و یه متریال گرادینت هم که کم کم محو میشه بش بدی دیگه حله...
یا اینکه میتنی از After Burn استفاده کنی که دیگه 100% همینشکلی میتونی درستش کنی...
با همون پارتیکل مکس هم میشه
G LADIATOR
14-11-2008, 10:06
روی پارتیکل کلیک راست کن و برو دخل Object Properties بعد اون پایین سمت راست یه تیک هست واسه موشن بلار باید اونو زده باشه میزانش رو هم بزاری رو یک و دو خوبه
SSS_HHH_OOO
14-11-2008, 12:59
خوب شما میخوای اینطوری رندر کنی یا اینطوری گرد و خاک درست کنی؟؟
گرد و خاکش رو با خود مکس هم میتونی در بیاری ولی من بهت afterburn رو پیشنهاد میکنم...
برای رندر این صحنه باید حسابی به نورپردازی مسلط باشی..... به این راحتی نیست.....
کاربر_P30W
14-11-2008, 13:55
اه!!!
چقدز سخته! بابا نا امید شدیم!!
من میرم سر یه ماشین ببیم میتونم این جوریش کنم یا نه...
گرد و خاکش رو با خود مکس هم میتونی در بیاری ولی من بهت afterburn رو پیشنهاد میکنم...
چه طوری میتونم یا مکس این کار رو انجام بدم؟
چه طوری میتونم این کار رو با اون پلاگینه انجام بدم؟
SSS_HHH_OOO
14-11-2008, 15:45
با اون پلاگین اگه بخوای خودش یه هلپ داره که بهت یاد میده....
ولی با خود مکس باید PF source رو یاد بگیری... همه جلوه های حیرت آور فیلم ماتریکس رو با همین pf source خود مکس و ترکیبش با afterburn در آورده بودن...
کاربر_P30W
14-11-2008, 16:34
مثل رندر HDRi خودم در گوگل سزچش میکنم؛آموزشش رو به همه نشون میدم.
P30SERVER
14-11-2008, 17:32
خوب روش زیاد داره...
میتونی به ماسه ها موشن بلار بدی و یه متریال گرادینت هم که کم کم محو میشه بش بدی دیگه حله...
یا اینکه میتنی از After Burn استفاده کنی که دیگه 100% همینشکلی میتونی درستش کنی...
با همون پارتیکل مکس هم میشه
دقیقا تایید میشه.
برای رندر این صحنه باید حسابی به نورپردازی مسلط باشی..... به این راحتی نیست.....
تنظیمات دیفالت دیلایت و منتالری سان + منتالری اسکای دقیقا همچین نتیجه ای میده البته باید از تو تنظیمات انوایرونمنت گزینه ی منتال ری فتوگرافیک ... رو انتخاب کنی.
با اون پلاگین اگه بخوای خودش یه هلپ داره که بهت یاد میده....
مثل رندر HDRi خودم در گوگل سزچش میکنم؛آموزشش رو به همه نشون میدم.
هلپ خودش خیلی خفنه دیگه چیو میخوای سرچ کنی؟ در ضمن:
ولی با خود مکس باید PF source رو یاد بگیری... همه جلوه های حیرت آور فیلم ماتریکس رو با همین pf source خود مکس و ترکیبش با afterburn در آورده بودن...
نیازی هم به به افتر برن نداری با خود پارتیکل مکس میشه ولی اگه افتر برن یاد گرفتی چه بهتر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.