ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فایل های ایجاد کننده بد سکتور

negahefarda
14-11-2008, 07:24
سلام من نیاز به فایل ها ی دارم که بعد از اضافه کردن به مجموعه مورد نظر برای رایت و ساختن cue ( قرار دادن فایل های بد سکتور در cue) و رایت کردن سی دی دارای بد سکتور باشه ! من از Wtm-CD- استفاده کردم ولی بعد رایت کردن cue مثا اینه که هیچ بد سکتوری نداشته باشه !!!! شاید من اشتباه کردم اگه کسی این روش رو بلد یه توضیحی بده ممنون میشم !!! wtm فقط روی کلون جواب میده ؟؟؟

shahrokh2008
15-11-2008, 00:46
شما کاملا اشتباه کردید....wtm به تنهایی بد سکتور ایجاد نمیکنه ...باید از برنامه tz copy هم استفاده کنی...در ضمن هنگام رایت باید از cdrwin استفاده کنی و گزینه write buffer under protection رو فعال کنی....و گرنه الکی که بد سکتور تو سی دی نمی افته.....

negahefarda
16-11-2008, 07:33
خوب منظورت چیه ؟ یعنی باید فایل های img رو توی cue بزارم و بعد اعمال با wtm از tzdcopy هم استفاده بشه ؟؟؟

wtm به تنهایی بد سکتور ایجاد نمیکنه چرا دقیقا ً برعکس حرفی که می زنی :: UltraISO رو با لا بیار به مجموعه درست کن !! توش فایلهای img بزار , و ایمیج کلون سی دی درست کن بد به wtm برات بد سکتور درست میکنه حالا همونو رایت کن می بینی که بد سکتور داره !!!!!!

shahrokh2008
16-11-2008, 16:31
چرا دقیقا ً برعکس حرفی که می زنی :: UltraISO رو با لا بیار به مجموعه درست کن !! توش فایلهای img بزار , و ایمیج کلون سی دی درست کن بد به wtm برات بد سکتور درست میکنه حالا همونو رایت کن می بینی که بد سکتور داره !!!!!!

دوست عزیز من همه اینا رو میدونم....ولی اینجوری قفلی رو که ایجاد میکنی خیلی ضعیفه...فقط محدود به چند تا بد سکتوره....که اون هم با clone چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه....اگه درست step های tzcopy رو جلو بری . در قسمت پایین برنامه ترکهای صوتی مجازی هم به سی دی اضافه کنی قفل به مراتب قوی تر میشه....البته یادت نره با cdrwin رایتشون کنی
و اون گزینه رو هم فعال کنی...نمیدونم شاید با نرو هم فکر کنم بشه..........حتی میتونی این دوتا نرم افزار رو با هم قاطی کنی و یه قفل قویتر بسازی.........

negahefarda
17-11-2008, 07:19
این کارو قاطی کردم هر دوتا با هم چه جوریه ؟؟؟ من یه قفل می خوام که با کلون رایت شدی مشکلی نیست قفلی باشی که با برنامه های دیگه رایت نشه .... ...
هر چی داری بزار ...
مر30

shahrokh2008
17-11-2008, 11:43
ببینم شما اهل کدوم شهر ایرانی....جدی میگم ....لهجه ات آشناست......راستش در مورد درخواست شما باید بگم یعنی چی که با کلون رایت بشه با بقیه نشه...مگه میشه.......در ضمن دارم روی سه تا آموزش قفل ترکیبی کار میکنم....به محض تموم شدن آپلود میکنم....ولی فعلا کلی درس عقب مونده دارم..........

negahefarda
17-11-2008, 15:01
ماشالله : لهجه :: () ؟ تو بگو حدس بزن شاید همشری باشیم ؟؟؟ ها !! هستیم ؟
بابا کلون جلو گیری ازش سخته !!! مهم نیست : بد سکتور یکمی جلوی کلون رو هم میگیره و بقیه هم توش می مونن ( البته ترکیبی ) ...
باشه امید وارم کارت طول نکشه ؟؟؟ چندروز دیگه آپلودش رو میزاری ؟؟

shahrokh2008
17-11-2008, 18:37
اینم یه نمونه از آموزش تصویری شکستن قفلهای سخت افزاری...همشون سه سوته میشکنند..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lvl@ster
18-11-2008, 02:51
اینم یه نمونه از آموزش تصویری شکستن قفلهای سخت افزاری...همشون سه سوته میشکنند..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شوخی جالبی بود

mahramasrar2
18-11-2008, 12:38
شاهرخ !!:grrr:
حيف از اون تشكر كه برات فرستادم

بچه ها كسي نمي دونه چطور ميشه تشكر رو ديليت كرد؟!!!!!!:2: