ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : end task كردن تمامي برنامه هاي در حال اجرا

mahramasrar2
13-11-2008, 09:58
سلام دوستان
من مي خوام تمامي برنامه هاي باز يا در حال اجرا رو شناسائي كنم وبا اجراي برنامه خودم همه اونها رو ببندم
يا به قولي end task بكنم يا همون :20:taskkill
فقط مهم اينجاست كه كاربر نبايد بتونه برنامه هاي بسته شده رو دوباره باز كنه پس اگه ممكنه اين كار چكينگ دائم باشه

البته من قصد دارم با كليك بروي دكمه خروج برنامه ام دوباره task هاي بسته شده يا حداقل حدودي از آنها باز بشه وهمه چيز به حال سابق برگرده

مي خواستم بدونم آيا اين كار از طريق يك فايل bat امكان پذير است؟
در صورت امكان يك مورد براي من بسازيد :10:
با تشكر فراوان

mahramasrar2
15-11-2008, 08:46
الان دقيقا 30 تا كليك روي اين تاپيك شده ولي دريغ از يه جواب ساده !!

يعني سئوال من اينقدر سخته؟!!

بچه ها خواهش مي كنم يه نفر يه كمكي بكنه
ممنون ميشم

Payman_62
15-11-2008, 15:28
سلام.
شما میتونی یه تایمر بذاری و هر چند ثانیه چک کنی اگه برنامه ای مجدد باز شده دوباره ببندیش. برنامتم که بسته شه دیگه تایمر متوقف میشه و برنامه ها میتونن اجرا شن.

Payman_62
16-11-2008, 15:16
سلام.
این کد همه پروسه های غیر سیستمی رو میبنده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگه برنامه ای به صورت سرویس ران شده باشه بسته نمیشه. باید سرویسش رو استاپ کنی. پس این روش خیلی مطمن نیست. کلا این روش اصولی نیست و میشه از روش های بهتری استفاده کرد.

mahramasrar2
16-11-2008, 21:20
پيمان جان ممنونم

تست مي كنم نتيجه رو اعلام مي كنم
باز هم ممنون براي پروسه هاي سيستمي هم هر كس اگه نظري داره ممنون ميشم كمكي بكنه

Payman_62
16-11-2008, 22:30
سلام.
برای بستن پروسه ها میتونی از دستورات داس هم استفاده کنی که میتونن پروسه های سیستمی رو هم ببندن. دستوراتی مثل tskill یا taskkill. ولی اگه بخوای با برنامه نویسی پروسه های سیستمی رو ببندی باید اسم سرویسش رو داشته باشی و استاپش کنی.

mahramasrar2
17-11-2008, 17:15
.
برای بستن پروسه ها میتونی از دستورات داس هم استفاده کنی که میتونن پروسه های سیستمی رو هم ببندن. دستوراتی مثل tskill یا taskkill. .

اين دستور رو مي دونستم ولي فعلا به كارم نيومده
در رابطه با كد هاي بالا من نتونستم استفاده كنم فراموش نكنيد كه كد ها بايد در قالب bat يا يك فايل cmd جوابگو باشند

ولی اگه بخوای با برنامه نویسی پروسه های سیستمی رو ببندی باید اسم سرویسش رو داشته باشی و استاپش کنی

مشكل من دقيقا همينجاست !!!
مي خوام اتوماتيك وار شناسائي بشند

Payman_62
21-11-2008, 12:28
اين دستور رو مي دونستم ولي فعلا به كارم نيومده
در رابطه با كد هاي بالا من نتونستم استفاده كنم فراموش نكنيد كه كد ها بايد در قالب bat يا يك فايل cmd جوابگو باشند

مشكل من دقيقا همينجاست !!!
مي خوام اتوماتيك وار شناسائي بشند

سلام.
فراموش نکن که ما داریم تو ویبی برنامه مینویسیم نه تو یه بچ فایل. شما میتونی کد ویبی رو کامپایل کنی و فایل Exe رو تو بچ فایلت اجرا کنی.
پروسه های سیستمی رو هم یه بار توضیح دادم. هم با دستورات داس میتونی ببندی. هم سرویسشون رو استاپ کنی که دومی کمی مشکله. روش اول خیلی راحت تره.

mahramasrar2
22-11-2008, 01:33
مرسي پيمان جان
من هم دارم به همين نتيجه مي رسم كه با vb يه چيزي واسش رديف كنم
البته يه كارهائي كردم ولي مي خواستم بدونم كسي فايل آماده نداره؟