ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال: مجاسبات مکس

/.,mnb
12-11-2008, 21:59
سلام.

من یه مدتیه یه سوال برام پیش اومده که یه مقدار به نظرم غیر ممکن هست.

می خواستم بدونم آیا میشه تمام محاسبات مکس (به خصوص در انیمیشن / سیستم های ذره ای / رکتور) رو به صورت روابط فیزیکی و ریاضی که مکس انجام می ده خروجی بگیریم؟

تشکر..... .

armin_software
12-11-2008, 22:06
فکر نکنم.
حالا برای چی می خوای؟

P30SERVER
12-11-2008, 22:18
il]dن کاری از راههای زمینی نشدنی هست ولی دلیلی نداره شما همه اونا رو بخوای میخوای چیکارشون کنی؟ مثلا مختصات xyz کل ورتکس های یه جسمو در حال سقوط میخوای؟ جواب شما یقینا نه هست. شما فقط می خوای بدونی که از چه فرمول هایی استفاده میشه که فورمول هاش گیر میاد. مثلا واسه رکتور از همون فرمول های شتاب جاذبه و ... که من یادم بیست چی بودن(مثلا امسال کنکور دارما:دی) استفاده میشه. جالب ترینش برای اسموت بود که ترکیبی از اصل حمار(یه اصل تو هندسه هست که به اصل حمار معروفه و دربارهی اندازه ی سه ضلع مثاث بحث میکنه . میگه صد درصد اگر یه الاق هم داشته باشیم در مسیر رسیدن به قضاش نمیاد مسیر دوضلع مثلث رو طی کنه بلکه یک ظلع رو طی میکنه و این نشون میده که یک ضلع کوچک تر از دو ضلع دیگشت:دی) و فک کنم یه چیزی بود که بازم اونم اسمش یادم نمیاد و به ماتریس مربوط میشد استفاده میکنه.

در کل کل فمول ها رو سرچ کنی گیر میاری ولی اینکه از همش خروجی بگیری....

J U N I P E R
12-11-2008, 22:54
محاسباتي كه خود مكس انجام ميده رو كه فكر نكنم.
ميدوني كه اينا چيزايي نيست كه در اختيار عموم بذارن.
ولي فكر كنم با مكس اسكريپت بشه يه سري از اعدادي كه توسط كاربر محاسبه شده رو نشون داد.
موفق باشي...

SSS_HHH_OOO
12-11-2008, 23:19
خوب محاسبات که نه ولی کدهاش رو میشه دید...مثلا برای پارچه اگه پلاگین simcloth رو بگیری open source هست...
یا مثلا تو راکتور تقریبا بعضی قسمتهاش رو میشه تو مکس اسکریپت دید...

/.,mnb
13-11-2008, 12:51
سلام.

دوستان خیلی متشکرم.
من اینها رو همینجوری می خواستم. بله می دونم یه مقدار چیز غیر ممکنی هست.

گفتم چون بعضی قسمت هاش توی مکس اسکریپت نشون داده می شه پس شاید راهی هست که تمام محاسبات رو نشون بده.

موفق باشید.......... .