PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : >>>- آموزش جامع انتقال فایل از هر سایتی به Adrive.com -<<<

صفحه ها : 1 [2]

Ghaioom
20-08-2009, 17:54
سلام
یه ترفند در سایت humyo.com :31:
نمیتونید دو فایل رو باهم دانلود کنید؟
راه آسونی داره :27:
اول فایلی که دارید دانلود میکنید رو pause کنید بعد اون یکی رو دانلود کنید و اولی رو resume بزنید اینطوری میتونید دو فایل رو با هم دانلود کنید. :31:

P‌C
24-08-2009, 22:45
چطور میتونم به humiyo.com فایلهایی از سایتهای دیگه رو آپلود کنم؟

Elendil1
25-08-2009, 15:37
چطور میتونم به humiyo.com فایلهایی از سایتهای دیگه رو آپلود کنم؟

بعد از ساخت اکانت ، توی محیط کلیک راست کنید و گزینه ی Fetch From Web رو بزنید ، بعد لینک مسقیم رو بزارید داخلش و ok بزنید !

DaRiOuShJh
25-08-2009, 15:40
بابا مگه اینجا تاپیکه adrive نیست

من یه فایل 1و5 گیگی رو کشیدم روش
الان گزاشتم دانلود کنه تا 30 درصد idm گرفت بعد فحش داد گفت دیگه این به من نده!!! هنگ کرده
نه stop میکنه نه میگیره!!!

Ghaioom
25-08-2009, 18:16

الان گزاشتم دانلود کنه تا 30 درصد idm گرفت بعد فحش داد گفت دیگه این به من نده!!! هنگ کرده

چه خبره یکسره میرن به سایت 1و 5 گیگ میدن؟ :31:
حقته گاهی وقتا به این سایتها نمیشه اطمینان کرد. :27:
idm یه ترفند داره :21:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Elendil1
27-08-2009, 22:52

Adrive همینه !! اگر برای استفاده ی خودتون هست به humyo انتقال بدین !

Vahid67
30-08-2009, 12:00
دوستان من اکانت پرمیوم رپید دارم و میخوام فایل بیارم روی اکانت رپیدم از طریق این سایت امکان این کار هست؟

Hossein 12
30-08-2009, 21:53
دوستان من اکانت پرمیوم رپید دارم و میخوام فایل بیارم روی اکانت رپیدم از طریق این سایت امکان این کار هست؟

اگه منظورتون آدرايو هست که ميشه. همونجا که لينکو وارد مي‌کنين، بايد يوزر و پس بنويسيد.

humyo رو من که گزينه‌اي واسه ‌اين کار توش نديدم. فکر نمي‌کنم بشه.

Hossein 12
16-09-2009, 11:02
سلام،
يه چند روزه آدرايو براي من مشکل پيدا کرده، مثلاً مي‌خوام شير کنم، بعضي فايلارو شير نميکنه و قاطي ميکنه. اون پايينم مي‌نويسه ديسک ارور.
براي move , copy هم هميطوره.

شما مشکلي ندارين؟

pouya_99999
23-09-2009, 21:54
سلام .من هر کاری می کنم این گزینه fetch from web رو توی humyo پیدا نمی کنم . اگر میشه کمک کنید . کجا کلیک سمت راست رو بزنم ؟ روی common tasks مس زنم نمیاد .

ویرایش : با مرورگر IE تونستم ولی با opera نه . کسی راهی بلده که با اپرا هم بشه ؟

ویرایش 2 : وقتی می خوام دانلود کنم ، یک پیغامی می ده به این صورت :

No Download Slots Available

دوستان آیا می دونید این پیغام چیه ؟

P‌C
23-09-2009, 23:08
سلام .من هر کاری می کنم این گزینه fetch from web رو توی humyo پیدا نمی کنم . اگر میشه کمک کنید . کجا کلیک سمت راست رو بزنم ؟ روی common tasks مس زنم نمیاد .

ویرایش : با مرورگر IE تونستم ولی با opera نه . کسی راهی بلده که با اپرا هم بشه ؟

فکر کنم به نصب نبودن یا ناسازگاری java applet روی اپرا مربوط باشه شما این برنامه رو نصب کن(لینکش رو ندارم)شاید مشکلت برطرف شه.

mori220
15-10-2009, 17:30
به من Error saving file. ميده ..اينو چيكار كنم

bigman
31-12-2009, 04:03
سلام من یه مشکل با این سایت دارم
بیشتر مواقع توی سایت adrive این ارور را میده .برای فایلهای عمومی هم این ارور را میده . باید چیکار کرد؟
The file you are trying to access is no longer available publicly.

akhoond
31-12-2009, 09:54
سلام من یه مشکل با این سایت دارم
بیشتر مواقع توی سایت adrive این ارور را میده .برای فایلهای عمومی هم این ارور را میده . باید چیکار کرد؟
The file you are trying to access is no longer available publicly.
خود ادرایو که ور نمی داره این کار رو بکنه ، اکثر خود صاحبان فایل یا پاک می کنن ، یا از روی شیر ور میدارن

elemon
21-01-2010, 03:51
سلام

چند روزی که بعد از وارد کردن ایمیل و پسورد به جای رفتن به قستی که کد رو باید وارد کنیم و بعد وارد اکانت بشم خود به خود وارد یک سایت دیگه میشه برای حل این مشکل چیکار باید بکنم؟

elemon
21-01-2010, 03:58
ُسلام

جدیدا بعد از وارد کرددن ایمیل و پسورد وارد یک سایت دیگه میشه که فکر کنم تبلیغ باشه باید برای اینکه اینطوری نشه چیکار باید بکنم

hat3f
23-01-2010, 01:34
ُسلام

جدیدا بعد از وارد کرددن ایمیل و پسورد وارد یک سایت دیگه میشه که فکر کنم تبلیغ باشه باید برای اینکه اینطوری نشه چیکار باید بکنم

بله دوست عزیز این معضل به تازگی پیش اومده و کاربر رو به میزبانی سرویس که سایت رو پشتیبانی میکنه راهنمایی میکنه کا آدرس نهایی این هستش :

به نظر من یک شیوه تبلیغاتی هستش که یک مدتی برای جذب مشتری سرویس رایگان ارائه میدن
و بعد سرویس خودشون رو توسط به روز رسانی و سرویس های مبنی بر سیستم عامل و امکانات پشتیبانی زبان ماشین ارائه میدن.

elemon
28-01-2010, 05:38
سلام
ممنون اما مشکلم حل شد گیرش فقط یک نرم افزار بود :)

sarina_sh
28-01-2010, 10:31
سلام
ممنون اما مشکلم حل شد گیرش فقط یک نرم افزار بود :)
میشه بگی چطوری مشکلت حل شد ؟
خیلی رو اعصابه که اینطوری میشه

Mohammad King
28-01-2010, 10:36
میشه بگی چطوری مشکلت حل شد ؟
خیلی رو اعصابه که اینطوری میشه

شما چه مشکلی دارید؟

بگو تا من کمک کنم.

sarina_sh
28-01-2010, 10:53
سلاملکم
مرسی : دی
من وارد اکانتم میشم میره تو یه صفحه دیگه اینقدم سیریشه این پیجه باید چند بار بک بزنم تا دوباره بره صفحه ای که فایلا رو میاره
===
بعد یه سوالم داشتم
میشه که فولدر ساخت توی قسمت مای فایل ؟
اگه میشه چطوری ساخیده میشه ؟ : دی

Mohammad King
28-01-2010, 10:56
سلام سارینا : دی

میگم یه بار تمام فایلها ی کوکی را پاکک کن.

اگر بع ضی اوقات مشکل داره میتونه از مشکل ا سایت باشه... و کار های که دولت ....

خب راستش را بخوای من اصلا ن درست نکردم و اصلا ن عضو نشدم : دی

sarina_sh
28-01-2010, 11:01
نه مشکل از این نیس
یه سایت تبلیغاتیه
اینقدر عقل نداشتن لینک بدن تو یه پیج دیگه باز شه : دی

==========

خب راستش را بخوای من اصلا ن درست نکردم و اصلا ن عضو نشدم : دی
ئه
کرم داری مگه پس : دی

elemon
29-01-2010, 08:19
سلام به همه

برای این مشکل جدید سایت که واقعا روی اعصاب هم بود اونم برای من که هر چی بازی بود ریخته بودم توش و داشتم دانلود میکردم کم مونده بود دیونه بشم : دی
می تونید نرم افزارهای جلوگیری از باز شدن تبلیغ توی سایت ها رو دانلود کنید مشکلتون حل میشه من خودم از Ad Muncher استفاده می کنم اینم لینک دانلودش که دیگه

راحت باشین :) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پسورد فایل هم

فقط یک نکته داره اونم اینکه وقتی وارد myfile شدین نرم افزار رو خاموش کنید چون اجازه دانلود نمیده
یا علی

Subaru
28-02-2010, 10:39
واسه حل این مشکل یه راه دیگه هم هست، به محض اینکه صفحه موردنظر باز شد تا اعداد رو وارد کنید صفحه رو اتاپ کنید تا به اون صفحه دیگه نره !

Kamyar_AnathemA
03-05-2010, 15:49
آقا من شبها که لینک میذارم برا دانلود شبها هر چی دانلود میکنه درست اما هر چیش که میمونه میخوام فردا ظهر یا عصر دانلود کنم دیگه ادامه نمیده
مشکل از کجاست ؟

DaRiOuShJh
03-05-2010, 16:29
خوب اینجانب اینجا هستم
هر کی سوالی داشت بپرسه (تا پیچیده شه!×! هه هه هه)
من 2 سالی میشه 3-4 تا اکانت دارم تو این سایت

تو روزا اغلب بالا نمیاد ولی شبا خوبه

من بک آپ سایت هام رو میکشم روش

DrXoX
03-05-2010, 19:07
خوب اینجانب اینجا هستم
هر کی سوالی داشت بپرسه (تا پیچیده شه!×! هه هه هه)
من 2 سالی میشه 3-4 تا اکانت دارم تو این سایت

تو روزا اغلب بالا نمیاد ولی شبا خوبه

من بک آپ سایت هام رو میکشم روش
سلام
اینجانب سوالی دارم:

imanparsa
23-05-2010, 18:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتي ميخوام توي سايت عضو شم همه ي موارد ستاره دارو ميزنم ولي آ‌خر سر ميگه كد رو اشتباه وارد ميكنم.
الان تصوير كد رو گزاشتم.
د.ستان مگه اين كد: 23736 نيست؟؟؟؟
من همين عدد رو ميزنم ولي باز ميگه اشتباهه.
آخه اين كد چنده؟؟؟؟
همش ارور ميده كد تصويري اشتباه وارد شده است.
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد دوستان.....؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
راستي سايتي كه ميخوام داخلش عضو شم :adrive.com است

imanparsa
23-05-2010, 21:00
بچه ها لطفا راهنمايي كنيد///....:11:

tohidkh
23-05-2010, 21:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتي ميخوام توي سايت عضو شم همه ي موارد ستاره دارو ميزنم ولي آ‌خر سر ميگه كد رو اشتباه وارد ميكنم.
الان تصوير كد رو گزاشتم.
د.ستان مگه اين كد: 23736 نيست؟؟؟؟
من همين عدد رو ميزنم ولي باز ميگه اشتباهه.
آخه اين كد چنده؟؟؟؟
همش ارور ميده كد تصويري اشتباه وارد شده است.
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد دوستان.....؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
راستي سايتي كه ميخوام داخلش عضو شم :adrive.com است

بچه ها لطفا راهنمايي كنيد///....:11:
سلام.

دوست عزیز، من همین الان یه اکانت باز کردم خیلی ساده قبول میکنه.

ولی به یاد داشته باشید که پسورد رو به اینصورت بدید.

حرف اول، جزء حروف بزرگ باشه؛

و مثلا دو حرف آخر، عدد باشه.

مثلا: Tohidkh30

موفق باشید :11:

Mahdi.p30
23-05-2010, 21:28
چند تا اکانت با یه آی پی یکسان بسازی ، مشکلی پیش میاد؟؟

tohidkh
23-05-2010, 21:41
چند تا اکانت با یه آی پی یکسان بسازی ، مشکلی پیش میاد؟؟
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد..... :11:

Kamyar_AnathemA
30-05-2010, 15:01
adrive چرا باز نمیشه !!!

rayantools
31-05-2010, 14:51
دوستان مثل اینکه سایت adrive از کار افتاده
درسته
واسه من که از کار افتاده
دیشب کلا وارد سایت نمیشد
امروزم میتونم وارد سایت بشم
اما وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنم دانلود نمیشه
به نظرتون مشکل از کجاست

Kamyar_AnathemA
18-06-2010, 13:10
سلام

آقا من یه مشکلی دارم

وقتی یه فایلو میخوام از ADrive بگیرم مثلا اگه دانلودش تموم نشه و فردا بخوام از ادامه دانلود کنم دیگه ادامه نمیده

چکار کنم ؟

Mahdi.p30
18-06-2010, 13:15
سلام

آقا من یه مشکلی دارم

وقتی یه فایلو میخوام از ADrive بگیرم مثلا اگه دانلودش تموم نشه و فردا بخوام از ادامه دانلود کنم دیگه ادامه نمیده

چکار کنم ؟
اساتید adrive باید نظر بدن ، ولی فکر میکنم لینک رو باید از قسمت email a friend بفرستید به یه ایمیلی تا حالت پابلیک بشه و 24 ساعت قابل استفاده باشه و البته بعد از 24 ساعت دوباره بفرستید تا برای 24 ساعت دیگه هم همون لینک فعال بشه
ولی adrive اصلا گزینه خوبی برای ریموت آپلود نیست ، آدم بیچاره میشه تا یه لینک ازش بگیره!:41:

Kamyar_AnathemA
18-06-2010, 18:48
اساتید adrive باید نظر بدن ، ولی فکر میکنم لینک رو باید از قسمت email a friend بفرستید به یه ایمیلی تا حالت پابلیک بشه و 24 ساعت قابل استفاده باشه و البته بعد از 24 ساعت دوباره بفرستید تا برای 24 ساعت دیگه هم همون لینک فعال بشه
ولی adrive اصلا گزینه خوبی برای ریموت آپلود نیست ، آدم بیچاره میشه تا یه لینک ازش بگیره!:41:

پس چه سایتی خوبه ؟

من که از این راضیم فقط همین مشکلش بده :13:

امثال enterupload و cramit که ازشون استفاده کردم جون آدمو میگیرن تا لینک مستقیمو بهت بدن

یه لینک مستقیم که ازشون میگیری برا لینک بعدی 15 دقیقه میگه باید صبر کنی اما ADrive بالافاصله میده

سرعتشم خوبه !!!

akhoond
19-06-2010, 17:33
سلام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز ...

دوستان ، برای ادامه دانلود ، مهم هست که از سایت آدرایو سان اوت نکنید ، که با اد آن های ریلودر می تونید این کار رو بکنید ، حقیقتش من تست نکردم دقیق که چقدر لاگ این می مونه ، اما تایمر رو می ذاشتم روی 30 مین ، مشکلی نبود عمدتا ( مگه مواقعی که کل پهنای باند صرف دانلود می شد ، و واقعا چیزی نمی موند برای فایرفاکس که ریکوئست بده و ریفرش کنه : دی )

برای مواقعی هم که سان اوت کردن ، می تونن این کار رو بکنن ، من این رو تجربه کرده ام ( وقتی که نا محدود می گرفتم ، سیستم ام آن بود و کلا داشتم فیلم دان می کردم )

وقتی یه فایلی رو نصفه دان می کنن دوستان ، برای ادامه اش ( فرض اینه که با آی دی ام این کار رو انجام بدن ) روی فایل کلیک کنن ، بزنن Refresh download address بعد از این کار ، یه صفحه باز می شه که می گه داره ویتینگ می کنه ، بعد برن دوباره روی فایل ، و دانلودش کنن ، خود به خود می ره روی ادامه اش .

ادیت : این در صورتیه که فایل توی اکانت خودتون باشه ، من فایل های پابلیک رو تست نکردم ، هر چند ، اون رو هم می تونید با رپید لیچی بیارید روی اکانت خودتون ، ولی من الآن ماه هاست که از میادین فاصله گرفتم ، رپید لیچ هم هر چی گشتم ، پیدا نکرده دیگه ... :(

جسارت نشه توحید جان ، می دونم شما خودت این کاره ای ، یکی از دوستان گفته که این مشکل رو داره ، من هم عرض کردم ، خیلی مخلصیم ها :11:

ولی حیف که دیگه نا محدود ندارم و از فیلم هم الآن چند ماهیه که خبری نیست ... :13:

مرسی
یا حق

Kamyar_AnathemA
20-06-2010, 18:54
سلام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز ...

دوستان ، برای ادامه دانلود ، مهم هست که از سایت آدرایو سان اوت نکنید ، که با اد آن های ریلودر می تونید این کار رو بکنید ، حقیقتش من تست نکردم دقیق که چقدر لاگ این می مونه ، اما تایمر رو می ذاشتم روی 30 مین ، مشکلی نبود عمدتا ( مگه مواقعی که کل پهنای باند صرف دانلود می شد ، و واقعا چیزی نمی موند برای فایرفاکس که ریکوئست بده و ریفرش کنه : دی )

برای مواقعی هم که سان اوت کردن ، می تونن این کار رو بکنن ، من این رو تجربه کرده ام ( وقتی که نا محدود می گرفتم ، سیستم ام آن بود و کلا داشتم فیلم دان می کردم )

وقتی یه فایلی رو نصفه دان می کنن دوستان ، برای ادامه اش ( فرض اینه که با آی دی ام این کار رو انجام بدن ) روی فایل کلیک کنن ، بزنن Refresh download address بعد از این کار ، یه صفحه باز می شه که می گه داره ویتینگ می کنه ، بعد برن دوباره روی فایل ، و دانلودش کنن ، خود به خود می ره روی ادامه اش .

ادیت : این در صورتیه که فایل توی اکانت خودتون باشه ، من فایل های پابلیک رو تست نکردم ، هر چند ، اون رو هم می تونید با رپید لیچی بیارید روی اکانت خودتون ، ولی من الآن ماه هاست که از میادین فاصله گرفتم ، رپید لیچ هم هر چی گشتم ، پیدا نکرده دیگه ... :(

جسارت نشه توحید جان ، می دونم شما خودت این کاره ای ، یکی از دوستان گفته که این مشکل رو داره ، من هم عرض کردم ، خیلی مخلصیم ها :11:

ولی حیف که دیگه نا محدود ندارم و از فیلم هم الآن چند ماهیه که خبری نیست ... :13:

مرسی
یا حق

این کارو هم انجام دادم اما بازم نشد :41:

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

این روشو هم دقیقا نفهمیدم باید چکار کنم !!!

akhoond
21-06-2010, 08:19
این کارو هم انجام دادم اما بازم نشد :41:

چی اتفاقی می افته ؟ ارور می ده ؟ چی می که ؟
من چندین ماه با همین روش فیلم دانلود می کردم دوست من ، مشکل نبود :18:

Kamyar_AnathemA
21-06-2010, 21:09
چی اتفاقی می افته ؟ ارور می ده ؟ چی می که ؟
من چندین ماه با همین روش فیلم دانلود می کردم دوست من ، مشکل نبود :18:

آقا درست شد

ان شا الله خداوند یک در دنیا و صد در آخرت بهت بده :11:

ss_esteghlal40
26-06-2010, 11:43
ميگم چطوري ميشه از سايت adrive لينك مستقيم رو بگيري و توي idm بريزي
چون من هر وقت روي دانلود لكيك ميكنم پنجره ي آپرا باز ميشه كه نمي خوام اين پنجره با بشه اصلا مي خوام مستقيم روي idm بياد و از اونجا دانلود كنم

Kamyar_AnathemA
26-06-2010, 20:59
ميگم چطوري ميشه از سايت adrive لينك مستقيم رو بگيري و توي idm بريزي
چون من هر وقت روي دانلود لكيك ميكنم پنجره ي آپرا باز ميشه كه نمي خوام اين پنجره با بشه اصلا مي خوام مستقيم روي idm بياد و از اونجا دانلود كنم

روی لینک رایت کلیک کن و بعد گزینه دانلود رو بزن

برا من هیچ صفحا ای باز نمیشه و بلافاصله IDM میاد :20:

Kamyar_AnathemA
27-06-2010, 23:21
فایل ها تو ADrive تا چند روز میمونه ؟

Mahdi.p30
28-06-2010, 00:01
فایل ها تو ADrive تا چند روز میمونه ؟
منظورت فایله یا لینکش؟
اگه فایله ، شما 50 گیگ فضا داری ، تا وقتی خود شما دلیت نکنی ، فایل روی سرور باقی میمونه