PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رضايا از دنیای موسیقی خداحافظی کرد!

S A A M
12-11-2008, 16:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متأسفانه يکی ديگر از ستاره های موزيک کشورمون هم واسه هميشه از موسيقی خداحافظی کرد.

هرگونه صدا و تصوير مربوط به رضايا مربوط به قبل بوده و از تاريخ 22 آبان 1387 به بعد چيزی وجود نخواهد داشت.
تا چند روز آينده به خواسته خودش يه مصاحبه تصويری ميشينيم و باهم ضبط ميکنيم که در اين مورد خداحافظی خودش با طرف داراش و همه کسانی که تو اين مدّت تو راه موفقيتش کمکش کردن صحبت ميکنه و پايان واقعاً نميدونم چی بگم و هممون براش آرزوی موفقيت در تمام مراحل زندگيش رو ميکنيم.

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EHSANRF
12-11-2008, 17:16
اين كي بود كه رفت! من كه صداش رو گوش نداده بودم : دي

Oracle_Eldorado
12-11-2008, 17:23
واقعا حیف بود .
آهنگ های شلنگ تخته ی باهالی میخوند .
کاش یه آهنگ خداحافظی هم میخوند .
موفق باشه و باشید .

separate
12-11-2008, 18:22
اين كي بود كه رفت! من كه صداش رو گوش نداده بودم : دي

واقعا حیف بود .
آهنگ های شلنگ تخته ی باهالی میخوند .
کاش یه آهنگ خداحافظی هم میخوند .
موفق باشه و باشید .

من نمیگم خواننده ی بزرگی بود ولی برای اینکه خواننده های بزرگی داشته باشیم و موزیک این کشور هم پیشرفت کنه به امثال این خواننده ها احتیاجه و نباید باهاشون اینطور برخورد بشه من همین رو درباره این خواننده بگم که بطور قطع بعد آهنگ کرواتی که با 2afm خوندند کم کم موزیک های dance توی کشور رایج شد و الان هم خواننده های زیادی توی این سبک دارن فعالیت میکنن

به هر حال براش آرزوی موفقیت میکنم

maxeemo
13-11-2008, 01:34
دوستان عزیز، سلام...

تذکر جدی؛

طبق قوانین انجمن موسیقی:

1-1- از هرگونه توهین و بی احترامی نسبت به هر گروه، خواننده، نوازنده، سبک و ... خودداری کنید.

یک پست به دلیل نقض همین بند حذف شد. امیدوارم دیگه توهینی در کنار نباشه که ما هم شرمنده نشیم. :10:

» با توجه به این تذکر و در صورت پیشامد مجدد مورد فوق، هیچ عذری پذیرفته نیست.

:40::40::40::40::40:

vioman
13-11-2008, 02:50
نه هر که چهره بر قروخت ، دلبری داند.... نه هرکه آینه سازد ، سکندری داند

هزار نکته ی باریکتر ز مو اینجاست..... نه هر که سر بتراشد ، قلندری داند...

از مدیریت محترم معذرت میخوام:20:
اما عنوان این تاپیک من رو یاد این غرل از حافظ انداخت:10:
اگر در خور حذف شدنه ، مطیع امر شما هستم:11:

shahramcat
13-11-2008, 03:57
اه ه ه ه !!!! چرا ؟ این رو من واقعا دوسش دارم ! علتش چیه ؟ منبع خبر ؟

nafe-bandar
13-11-2008, 15:15
این منبع هست دیگه !!
تازه زد بازی هم واسه یه مدت کار بیرون نمیده!!!

iman_s
13-11-2008, 23:53
عمرا دیگه آهنگ نخونه یا کار موسیقی نکنه. میدونید از این راه چه پولی در میورد.و چند تا کنسرت هم گذاشته بود.

pandemonium
14-11-2008, 02:58
این کی به دنیای "موسیقی" وارد شد که حالا ازش بخواد خداحافظی کنه ؟!

Retired User
14-11-2008, 11:10
این کی به دنیای "موسیقی" وارد شد که حالا ازش بخواد خداحافظی کنه ؟

تاييد ميشه منكه ازش خوشم نميومد

kkr129
14-11-2008, 15:50
نظری ندارم

ولی بهتر که رفت

V A H I D
14-11-2008, 15:55
جالب نیست وقتی یکی داره می ره این قدر پشت سرش حرف بزنیدا !!! هر چی باشه ادم بوده !

ya30n
14-11-2008, 17:36
ميدوني حيف بود
خوب معروف شده بود ها!

برام عجيب بود
اين خبر
البته دو روز پيش شنيدم
ولي باور نميكردم!

يا حق (:

sepehr_x50
14-11-2008, 17:45
برا من که فرقی نداره.

ولی معلوم نیست خبر درست باشه یا نه.

تا حالا کسی از دنیای موسیقی خداحافظی کرده بود؟!

iman_s
15-11-2008, 00:15
برا من که فرقی نداره.

ولی معلوم نیست خبر درست باشه یا نه.

تا حالا کسی از دنیای موسیقی خداحافظی کرده بود؟!

اینها همه واسه جلب توجه بیشتره.میگه خداحافظی کردم بعد چند وقت دیگه میاد میگه از بس مردم ازم درخواست کردند دوباره برگشتم و از اینجور حرفها.
خیلی ها قبلا از این کار ها کردند.مثل رضا پیشرو که حتی آهنگ خداحافظی هم خوند ولی.....
واسه جلب توجه راه های زیاده هست مثل پخش شایعه دستگیر شدن و خداحافظی کردن . و حتی مریض شدن و رو به مرگ بودن.

ravani_13
15-11-2008, 00:34
اخه اگه این نخونه پول واشه ..... از کجا بیاره
اخه اگه ....

اصلا مگه اومد تو دل مردم کع بخواد بره .

دروغه و فقط واسه معروف شدن بیشتر هست .

sepehr_x50
15-11-2008, 00:51
مثله اینکه داره مد میشه؟!!!:31:

همین الان تماسی از طرف اردلان طعمه عزیز صورت گرفت که صحبتش با هوادارانش رو به عرض شما عزیزان می رسونیم

اردلان گفت : من و امیر تتلو در جریان کنسرت دبی که برگزار شد یه سری مسائلی پیش اومد که دیگه نمی تونیم کار کنیم و اینکه از همه هواداراش عذر خواهی کرد و اینم اضافه کرد که همه طرفداراش رو دوست داره و خیلی عذر خواهی کرد .

ادامه جریان اینه که رضایا و تتلو و اردلان طعمه هم از موسیقی خداحافظی کردند بدون شک جای خالی این عزیزان در موزیک ایران خالی میشه و بعد از چندین آهنگ خیلی قوی از این خوانندگان عزیز دیگه هیچ فعالیتی در ضمینه موسیقی نمی تونن بکنن

ما نیز از همین جا برای این دوستان گلمون آرزوی موفقیت می کنیم که در همه مراحل زندگی موفق باشن

kiwi
15-11-2008, 08:35
مثله اینکه داره مد میشه؟!!!:31:

همین الان تماسی از طرف اردلان طعمه عزیز صورت گرفت که صحبتش با هوادارانش رو به عرض شما عزیزان می رسونیم

اردلان گفت : من و امیر تتلو در جریان کنسرت دبی که برگزار شد یه سری مسائلی پیش اومد که دیگه نمی تونیم کار کنیم و اینکه از همه هواداراش عذر خواهی کرد و اینم اضافه کرد که همه طرفداراش رو دوست داره و خیلی عذر خواهی کرد .

ادامه جریان اینه که رضایا و تتلو و اردلان طعمه هم از موسیقی خداحافظی کردند بدون شک جای خالی این عزیزان در موزیک ایران خالی میشه و بعد از چندین آهنگ خیلی قوی از این خوانندگان عزیز دیگه هیچ فعالیتی در ضمینه موسیقی نمی تونن بکنن

ما نیز از همین جا برای این دوستان گلمون آرزوی موفقیت می کنیم که در همه مراحل زندگی موفق باشن

هر وقت تموم شدن به من بگو!!!!!!!:27:

brad pitt
15-11-2008, 11:35
آره تو سايت رپفا هم زده به دليل يه سري اتفاقات كنسرت دبي

هر كاريش كني اينجا ايرانه و رپ رو نميذارن جا بيفته و ماموران دولت با رپ مخالفن

salar . salga2r از رپراي معروف شيراز هم به من گفت : قاف از مرز خارج شده و بعضي از بكس صامت رو گرفتن

دقت كنيد چقدر وقته اين معروفا آهنگ ندادن بيرون

پس يه مسايلي هست به مولا

ممنون

يا حق

jamshidjap
16-11-2008, 00:18
حيف شــــــــد

nafe-bandar
16-11-2008, 13:42
مثله اینکه داره مد میشه؟!!!

چهار روز دیگه همه ی استدیوهای رپ ورشکست میکنن چون رپ خون نداریم و همشون خداحفظی کردن
بعد 1 2 ماه رپر ها باز میان واسه استدیو ها عید میشه . . .. . .
واسه معروف شدن چه کارهایی که نمیکنن !

iman_s
16-11-2008, 23:16
آره تو سايت رپفا هم زده به دليل يه سري اتفاقات كنسرت دبي

هر كاريش كني اينجا ايرانه و رپ رو نميذارن جا بيفته و ماموران دولت با رپ مخالفن

salar . salga2r از رپراي معروف شيراز هم به من گفت : قاف از مرز خارج شده و بعضي از بكس صامت رو گرفتن

دقت كنيد چقدر وقته اين معروفا آهنگ ندادن بيرون

پس يه مسايلي هست به مولا

ممنون

يا حق
اینم شده مثل دفعه قبل.
اون زمان از تو شاهین فلاکت مواد گرفتند.طرف برای اینکه ضایع نشه گفت به خاطر طرح مبارزه با رپرها گرفتندش.
بعد از اون هر کی میخواست یک اسمی در کنه میگفت دنبال منم هستم.
ابلیس که تو ارمنستان دانشجو هست میگفت از ایران فرار کردم.تتلو رفته بودش دوبی واسه تفریح میگفت منم فرار کردم.
حسام استپس میگفت چند بار اومدن دم خونمون ولی من رفتم یکجا مخفی شدم. میگفتن دنبال هیچکس هم هستند و بعدش گفتند هیچکس رفته خودشو معرفی کرده:5: و چندین مثال دیگه
حالا هم مد شده همه میگن خداحافظی کردیم :46:
شاید از کنسرتشون استقبال نشده یا تو کنسرت سوتی دادند و مردم مسخره شون کردند اینها هم دپسرده شدند:27:

Damian
17-11-2008, 01:51
به نظر من باید به تمام خوانندگان در هر سبکی احترام گذاشت و اگر کسی کار خوانند ای را نپسندد فقط باید کارهای او را گوش نکند و به او بی احترامی نکند.
من خودم به هیچ وجه به آهنگهای این خوانندگان گوش نمیدم ولی به خود اجازه بی احترامی به هیچ خواننده ای را نمیدهم.

Luxe
17-11-2008, 14:03
بی ربطه ولی محض اطلاع:

S A A M
17-11-2008, 14:05
اينو سايت tehran2kids.biz نوشته!

به دلیل سوالات مکرر و زیاد شما دوستان عزیز دلایل خداحافظی برخی از رپرها رو واستون گرفتیم
اخبار هم تایید شده می باشد

بعضی از دوستان در یاهو پی ام دادن که رضایا چرا رفت ساسی مانکن کجاس آیا..........

در پستهای قبلی گفتیم حسین مخته سالم می باشد و می تونید با او تلفنها تماس بگیرید.

دوستاي عزيز واقعيت اينه كه اين شايعه حقيقت داره . ارلان طعمه و رضايا و احتمالا چند تن از خوانندگان ديگري
هم كه در كنسرت 25 مرداد دوبي برنامه داشتن از موسيقي كناره گيري كردند. داستان به اين صورته كه آقاي
امير شعاعي برنامه گذار ، برنامه ريز ، دلقك ( ببخشيد اين حرفو ميزنم اگه برنامه ي تليغاتيشو تو كانال جم تيوي
ميديد شما هم همين لقبو براش در نظر مگرفتيد) با يسري وعده بچه ها رو دعوت مي كنه به كنسرتي كه قراره
به مناسبت ميلاد امام زمان برگدار شه و بيشترين درصد درامدش صرف كمك به خانه ي هنرمندان بم شه . بچه
ها هم با اين ذهنيت رفتن و كنسرت رو اجرا كردن ولي موقع برگشتن در فرودگاه امام خميني ره ... پاسپورتاشون
توقيف ميشه . دليلشم ظاهرا برگذاري كنسرت غير مجاز (كه آقاي شجاعي گفته بود شما بيايد همچيش با من
و به هيچ مشكلي بر نميخوريد) بوده ولي بعد از پيگيريه بچه ها براي دريافت پاسپورد متوجه ميشن قضيه حاد تر از
اين حرفاست . پاسپورت بچه ها به دليل ظبط و پخش آهنگ هاي غير مجاز داخل ايران و كلمات و الفاظ نا مناسب
در آهنگاشون ! گرفته شده ، تهي و آرمين و ياس فعلا در ايران نيستن ولي به محض بازگشت همين اتفاقها احتمالن
براشون ميفته . كه اگه به ياس در مورد الفاظ و كلمات نامناسب گير بدن ديگه خييييلي زور داره . طعمه رضايا رسما
اعلام كرن كه ديگه آهنگ و كليپي از خودشون نميدن بيرون مگر با مجوز كه اونم با توجه به جوي كه درست كردن و
اون برنامهي مزخرفشون(شوك) بعيد مي دونم ... . اين خلا صه ماجرا بود و اما زدبازي خبري كه ما
در دسترس داريم اينهكه سامان ويلسون براي ركورد يك آهنگ در ايران به تهران اومده بود كه از طرف جمهموري
اسلامي ايران خفتش ميكنن و همين جريانات براش پيش مياد ولي قبل از بچه هاي ديگه . به هر حال براي همه بچه
ها آرزوي موفقيت مي كنيم و به شما دوستان هم پيشنهاد مي كنم در آهنگاتون از الفاظ ركيك استفاده نكنيد شايد
نو خارج از كشور اينو قبول كنن و اين كار جواب بده ولي فرهنگ كشور ما اينو قبول نميكنه پس بيايد با كمك هم و
دست به دست هم اين فضاي بد رو تغيير بديم و باعث پيشرفت موسيقي كشور شيم

ReZa DN
17-11-2008, 14:11
عجب مملکتی!!!
واقعا متاسفم تو جایی زندگی میکنیم که همه چیزو دارن ازمون میگیرین

Scary Feelings
17-11-2008, 14:18
دارم دیوونه میشم...
نکنه بقیه هم خداحافظی کنن و بشه مثل 8 سال پیش:(
:( بازم باید موزیک هایه رپ خارجی و پاپ ایرانی رو گوش بدیم؟؟یعنی رپ بی رپ....

ya30n
17-11-2008, 16:00
امير شجاعي نامردي بزرگي كرد
دلقك برازندشه به خدا

بچه ها اگه چند وقت ديگه شنيدين رپ كلا نابود شد تعجب نكنيد...

اگه رپ سالم هم بخونيم بازم گير ميدن و بازم برنامه شوك لعنتي رو ميسازن... و يه مشت دروغ و اراجيف

يا حق (:

Oracle_Eldorado
17-11-2008, 16:30
دوستان قرار شد اینجا توهینی نشه پس لطفا رعایت کنید .
در مورد اون کنسرت هم واقعا کارشون درست نبود .
واسه همینه که میگن به کسی نباید اعتماد کنی .
بعدشم فکر نکنم رضایا و یاس و کسایی که توی اون کنسرت شرکت کردن انقدر .... باشن که رو هوا بخوان به کسی اعتماد کنند و برن کنسرت اجرا کنند .
در کل امیدوارم بازم این خواننده ها شروع به کار کنند .
مخصوصا زدبازی ...

armia
17-11-2008, 17:04
دستگيری خواننده معروف و مبتذل خوان رپ
تابناک: در روزهاي اخير، ابتذال بيش از حد شماري از خوانندگان رپ كه با برگزاري كنسرت‌هاي مستهجن كه حتي نشريات زرد نيز اقدام آنها را بي‌شرمانه خوانده و خواستار برخورد با خوانندگان و عوامل اين نمايش وقيح شده‌اند، موجب نوعي آشفتگي در فضاي فرهنگي كشور شده است.

در همين زمينه با افزايش اعتراضات نسبت به كنسرت مبتذل «ا ـ م»، معروف به «تتلو»، و نيز توهين ها و هتاكي هايي كه وي در ترانه هاي خود انجام داده است وي پس از بازگشت به ايران بازداشت شد.

اين در حالي است كه چندي پيش از اين نيز شايعاتي درباره دستگيري اين خواننده رپ منتشر شده بود كه بعدها تكذيب شد اما اين بار بنا بر اظهارات منابع آگاه وي در بازگشت به ايران دستگير و روانه زندان شده است.

گفتني است، در كنار رپ‌خوان‌هايي كه با استفاده از الفاظ ركيك و مستهجن و با در هم شكستن فرهنگ جامعه درصدد جذب مخاطب هستند، شماري از گروه‌ها و خوانندگان رپ با استفاده از اين قالب جديد و در چهارچوب‌هاي فرهنگي كشورمان به اظهارنظر در مسائل اجتماعي مي‌پردازند كه از آن جمله مي‌توان به همدردي برخي گروه‌ها با داغ‌ديدگان حادثه بم اشاره نمود، اما از سوي ديگر نيز برخي از افراد با الگوبرداري نادرست از فرهنگ غربي و زير پا نهادن مباني و اصول ملي، نوعي هتاكي و دريدگي فرهنگي و جمعي را تبليغ مي‌كنند كه پيامدهاي ناخوشايندي به همراه داشته است.

همچنين بايد خاطرنشان كرد كه بنا بر اظهارات برخي منابع خبري، با توجه به نفوذ روز‌افزون رپ‌خوان‌هاي منفي و تحت‌الشعاع قرار گرفتن افراد و گرو‌‌هاي مثبتي كه در اين زمينه فعاليت مي‌كنند، اقدامات گسترده‌اي براي دستگيري رپرهاي مستهجن در آينده نزديك رخ خواهد داد
اینها حرف من نیستا . منبع رو میزارم خودتون نگاه بندازید:

Oracle_Eldorado
17-11-2008, 17:16
امروز روزنامه ها نوشته بودن امیر تتلو بازداشت شده کسی خبری نداره؟

چرا اتفاقا دیشب صدای آمریکا اعلام کرد که دستگیر شده تو تهران .

ya30n
17-11-2008, 17:44
3 سال حبس

يا حق (:

ya30n
17-11-2008, 17:48
دستگيری خواننده معروف و مبتذل خوان رپ

ويلسون و هيچكس و... بايد دار بزنن پس؟!!!!!

يا حق (:

Scary Feelings
17-11-2008, 18:57
lol
الان چیکار کنیم؟؟بریم انقلاب کنیم؟

Big-Boss
17-11-2008, 19:03
برخي از افراد با الگوبرداري نادرست از فرهنگ غربي و زير پا نهادن مباني و اصول ملي، نوعي هتاكي و دريدگي فرهنگي و جمعي را تبليغ مي‌كنند كه پيامدهاي ناخوشايندي به همراه داشته است.

یکی توضیح بده این مبانی و اصول ملی چیه ؟
و چرا این همه سسته که با یه ترانه بنیادش پاشیده میشه؟؟؟؟؟؟؟:21:

ya30n
17-11-2008, 21:17
خبر داغ:

تتلو دستگير نشده!!!

يا حق (:

Oracle_Eldorado
17-11-2008, 22:49
یاسین جان ببخشیدا ولی اولا این خبر منبعی نداره .
دوما اگه هم درست باشه به نظرت اون یارو میاد راستشو میگه ؟!
میاد میگه : بله به کمک برادران بسیجی جناب امیر تتلو رو موقع ورود به ایران دستگیر کردیم ؟!!!
خوب معلومه که نمیگه . بعدشم اگه شما دیشب صدای آمریکا رو گوش داده باشی گفت که دستگیر شده .
حالا منم نمیگم که 100% دستگیر شده باشه ( امیدوارم اینطور هم نباشه ) ولی تا یه منبع موثقی پیدا نشده خبر نذارید .
با تشکر ...

BioHazard
17-11-2008, 23:14
چه بد ، صداش تو پاپ ایران (به نظر من) تک بود
:41:

shadgol
17-11-2008, 23:39
اٌه...خیلی حیف شد....خوب یعنی اینا قبل اینکه بیان اینجا نمی دونن که قراره دستگیر بشن؟؟؟؟اگه میدونن چرا میان پس؟؟؟؟یعنی یه آدمه عاقلی اونجا نیست بهشون بگه نرید؟؟؟؟؟؟؟؟

برای من که خیلی عجیبه....

ya30n
18-11-2008, 01:01
یاسین جان ببخشیدا ولی اولا این خبر منبعی نداره .
دوما اگه هم درست باشه به نظرت اون یارو میاد راستشو میگه ؟!
میاد میگه : بله به کمک برادران بسیجی جناب امیر تتلو رو موقع ورود به ایران دستگیر کردیم ؟!!!
خوب معلومه که نمیگه . بعدشم اگه شما دیشب صدای آمریکا رو گوش داده باشی گفت که دستگیر شده .
حالا منم نمیگم که 100% دستگیر شده باشه ( امیدوارم اینطور هم نباشه ) ولی تا یه منبع موثقی پیدا نشده خبر نذارید .
با تشکر ...

چي بگم والله
ما كه از خدامونه دستگير نشده باشه
منبع خبر هم ايسنا بود !

آره منم ديدم ديشب

بازم اميدواريم شايعه باشه!

يا حق (:

S A A M
18-11-2008, 17:09

«ا ـ م»، معروف به «تتلو» پس از بازگشت به ايران بازداشت شد. هر چند پيش از اين نيز شايعاتي درباره دستگيري اين خواننده رپ منتشر شده بود كه بعدها تكذيب شد اما اين بار بنا بر اظهارات منابع آگاه وي در بازگشت به ايران دستگير و روانه زندان شده است

با افزايش تعداد خوانندگان رپ و بي‌توجهي اين افراد به مضامين اخلاقي و فرهنگي، شاهد گسترش كاربرد الفاظ ركيك و مستهجن به صورت ريتميك در سطح جامعه هستيم.

به گزارش خبرنگار «تابناك» در روزهاي اخير، ابتذال بيش از حد شماري از خوانندگان رپ كه با برگزاري كنسرت‌هاي مستهجن كه حتي نشريات زرد نيز اقدام آنها را بي‌شرمانه خوانده و خواستار برخورد با خوانندگان و عوامل اين نمايش وقيح شده‌اند، موجب نوعي آشفتگي در فضاي فرهنگي كشور شده است.

در همين ز مينه با افزايش اعتراضات نسبت به كنسرت مبتذل «ا ـ م»، معروف به «تتلو»، و نيز توهين ها و هتاكي هايي كه وي در ترانه هاي خود انجام داده است وي پس از بازگشت به ايران بازداشت شد. اين در حالي است كه چندي پيش از اين نيز شايعاتي درباره دستگيري اين خواننده رپ منتشر شده بود كه بعدها تكذيب شد اما اين بار بنا بر اظهارات منابع آگاه وي در بازگشت به ايران دستگير و روانه زندان شده است.

گفتني است، در كنار رپ‌خوان‌هايي كه با استفاده از الفاظ ركيك و مستهجن و با در هم شكستن فرهنگ جامعه درصدد جذب مخاطب هستند، شماري از گروه‌ها و خوانندگان رپ با استفاده از اين قالب جديد و در چهارچوب‌هاي فرهنگي كشورمان به اظهارنظر در مسائل اجتماعي مي‌پردازند كه از آن جمله مي‌توان به همدردي برخي گروه‌ها با داغ‌ديدگان حادثه بم اشاره نمود، اما از سوي ديگر نيز برخي از افراد با الگوبرداري نادرست از فرهنگ غربي و زير پا نهادن مباني و اصول ملي، نوعي هتاكي و دريدگي فرهنگي و جمعي را تبليغ مي‌كنند كه پيامدهاي ناخوشايندي به همراه داشته است.

همچنين بايد خاطرنشان كرد كه بنا بر اظهارات برخي منابع خبري، با توجه به نفوذ روز‌افزون رپ‌خوان‌هاي منفي و تحت‌الشعاع قرار گرفتن افراد و گرو‌‌هاي مثبتي كه در اين زمينه فعاليت مي‌كنند، اقدامات گسترده‌اي براي دستگيري رپرهاي مستهجن در آينده نزديك رخ خواهد داد

Big-Boss
18-11-2008, 17:14
صفحات قبل هم یه نگاه بندازید!!!!!
خبرتون تکراری همین صفحه قبل این خبر ذکر شده بود :

armia
18-11-2008, 20:12

«ا ـ م»، معروف به «تتلو» پس از بازگشت به ايران بازداشت شد. هر چند پيش از اين نيز شايعاتي درباره دستگيري اين خواننده رپ منتشر شده بود كه بعدها تكذيب شد اما اين بار بنا بر اظهارات منابع آگاه وي در بازگشت به ايران دستگير و روانه زندان شده است

با افزايش تعداد خوانندگان رپ و بي‌توجهي اين افراد به مضامين اخلاقي و فرهنگي، شاهد گسترش كاربرد الفاظ ركيك و مستهجن به صورت ريتميك در سطح جامعه هستيم.

به گزارش خبرنگار «تابناك» در روزهاي اخير، ابتذال بيش از حد شماري از خوانندگان رپ كه با برگزاري كنسرت‌هاي مستهجن كه حتي نشريات زرد نيز اقدام آنها را بي‌شرمانه خوانده و خواستار برخورد با خوانندگان و عوامل اين نمايش وقيح شده‌اند، موجب نوعي آشفتگي در فضاي فرهنگي كشور شده است.

در همين ز مينه با افزايش اعتراضات نسبت به كنسرت مبتذل «ا ـ م»، معروف به «تتلو»، و نيز توهين ها و هتاكي هايي كه وي در ترانه هاي خود انجام داده است وي پس از بازگشت به ايران بازداشت شد. اين در حالي است كه چندي پيش از اين نيز شايعاتي درباره دستگيري اين خواننده رپ منتشر شده بود كه بعدها تكذيب شد اما اين بار بنا بر اظهارات منابع آگاه وي در بازگشت به ايران دستگير و روانه زندان شده است.

من همین متن رو تو چند پست بالاتر گذاشتم. دقت کن دوست من