ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست مشورت: تبادل لوگو با فرمت gif و تنظیمات آن ?!؟

DaRiOuShJh
12-11-2008, 13:01
دوستان خسته نباشید

میخواستم لوگوم رو برای تبادل اینا بزارم

میخواستم png بزارم که گفتم ممکنه بعضی ها مشکل پیدا کنن

اگر هم gif باشه مشکل اینجاس که با بک گراند صفحه مچ نمیشه

یعنی اگه index کنم رنگ ها رو باید براش MATTE انتخاب کنم که بالاخره اونم مثلا سفید یا سیاه میگیرم
ولی در مورده بقیه صفحات چی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید در این مورد:20:

eAmin
12-11-2008, 16:43
سلام.

فلش مگه قابلیت ترنسپرنت نداره؟
خوب از اون استفاده کن.

rahnemoun
12-11-2008, 18:28
مي توني عکست رو با فرمت JPG توي FrontPage باز کني، بعد روي عکس کليک کني (انتخابش کني) و از ToolBar: Pictures روي Add Transparent Color کليک کني و در پاسخ سوالش براي تبديل فرمت عکس به GIF روي Ok کليک کني. به اين ترتيب يک عکس با فرمت Gif داري که ترانسپرنت هم هست.
ميدونم اين روش زياد هم حرفه اي نيست ولي من براي سايتم از اين روش استفاده مي کنم.

رامين

DaRiOuShJh
12-11-2008, 21:56
سلام.

فلش مگه قابلیت ترنسپرنت نداره؟
خوب از اون استفاده کن.

ساملیک!
داره خوب گزینه ای هم هست! ولی چون کدش ایناش زیاده و ممکنه همه باهاش حال نکنن یا اصلا بلد نباشن چی کارش کنن باید یه نسخه ی گرافیکی هم داشته باشم:31:

مي توني عکست رو با فرمت JPG توي FrontPage باز کني، بعد روي عکس کليک کني (انتخابش کني) و از ToolBar: Pictures روي Add Transparent Color کليک کني و در پاسخ سوالش براي تبديل فرمت عکس به GIF روي Ok کليک کني. به اين ترتيب يک عکس با فرمت Gif داري که ترانسپرنت هم هست.
ميدونم اين روش زياد هم حرفه اي نيست ولي من براي سايتم از اين روش استفاده مي کنم.

رامين

مرسی
ولی من از فتوشا استفاده میکنم که امکاناتش به مراتب حرفه ای تر هست و آپشن های بیشتری رو اجازه میده:46:

این عکسی که درست میشه در هر صورت با بعضی بک گراند ها مچ نمیشه

DaRiOuShJh
12-11-2008, 22:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مثلا این که برای صفحه اوله اگه بک گراند تیره باشه جالب نمیشه

DaRiOuShJh
14-11-2008, 19:11
بچه ها امروز مقادیری وقت داشتم این چند تا رو درست کردم

خوبن به نظرتون؟

2 تا بنر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 تا لوگو: