PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گفتگوی آزاد پیرامون برنامه های تلویزیون و رادیو

صفحه ها : 1 [2]

SAMCRO
02-06-2011, 19:01
سلام
اسم اصلی فیلم "علیه دون ها" چیه؟
فردا جمعه ساعت 11 پخش میشه
Lorna Doone.

.
..
.
.
.

SAMCRO
03-06-2011, 15:01
الان داره سریال Sherlock رو کانال 3 نشون می ده ...
فک کنم داره به صورت فیلم هم نشون می ده ! :دي
خیلی جالبن اینا ! :دي

bleu2u4u
03-06-2011, 22:13
نه عزیز همون سریالیشو نشون داد
فصل اول شرلاک 3 قسمت تقریبا 90 دقیقه ای هست
2 دقیقه هم بیشتر سانسور نداشت که بسی جای تعجبه
رفقا از سریال 45 دقیقه ای 20 دقیقه درمیارن اینجا حسابی ناپرهیزی کردن

online_amin
03-06-2011, 22:24

عجیبه که من این فیلم رو ندیدم. خیلی زیبا بود.

Leon-117
04-06-2011, 10:08
فک کنم داره به صورت فیلم هم نشون می ده ! :دي
خیلی جالبن اینا ! :دي طبیعیه!
یه فیلمیم بود به اسم "بازی"پخش کردن!یه بار به عنوان فیلم سینمایی 2 قسمت پخش کردن یه بار دیگه به عنوان سریال!:31:

milad_takjoo
04-06-2011, 20:12
مدیران محترم اگه میشه تاپیک مختارنامه رو باز کنن.....ترکیدیم ما...:41:

SAMCRO
04-06-2011, 20:36
حرفای شرلوک بعضی وقتا سانسوری بودشا ! :دي
اون یه تیکش که اون خاتومه توی ازماشگاه هی می ره آرایش می کنه هی پاک می کنه خیلی با حال بودش ...:دي
من خودم 3 تا قسمتش رو دیده بودم ... البته فصل دوش هم شروع شده ...

online_amin
05-06-2011, 16:17
حرفای شرلوک بعضی وقتا سانسوری بودشا ! :دي
اون یه تیکش که اون خاتومه توی ازماشگاه هی می ره آرایش می کنه هی پاک می کنه خیلی با حال بودش ...:دي
من خودم 3 تا قسمتش رو دیده بودم ... البته فصل دوش هم شروع شده ...

ویکی پدیا نوشته فصل 2 پاییز 2011 میاد. یعنی میگی زودتر میاد؟

آقا ما این قسمت 3 رو هیچی نفهمیدیم. این موری آرتی کی بود آخر؟ در داستان اصلی شرلوک هولمز هم یه نفر به نام موری آرتی هست. ربط این به اون چیه؟

ظاهرا شرلوک هلمز معتاد به کوکایینه. به همین خاطر فکر میکنه یه پروفسور بیگناه یه جانی خیلی خطرناک هست. اسم اون پروفسور, موری آرتی هست.

ولی تو این فیلم من نفهمیدم موری آرتی کی بود؟ همون یارو آخری که مثل شرلوک نابغه هست؟

Leon-117
05-06-2011, 18:37
ولی سریالش خیلی قشنگ بود..........
الانم دیدم توی imdb امتیاز 9 گرفته که خیلی خوبه.
یه نظرم پایان خوبی هم داشت.

Lady parisa
06-06-2011, 10:37
دوستان سلام
دانلود سریال تبریز در مه برای کسانی که به این سریال علاقه داشتند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارگردان: محمدرضا ورزی
سال تولید: ۱۳۸۹
بازیگران: محمد مطیع، جمشید مشایخی، محمد صادقی، محمدرضدا شریفی نیا، حسام نواب صفوی، الهام حمیدی، داریوش کاردان، رزیتا غفاری، سعید امیرسلیمانی، ارژنگ امیرفضلی، سید جواد هاشمی، ژیلا سهرابی، امیر دژاکام، شهرام عبدلی، چنگیز وثوقی، ولی‌الله مومنی، عنایت بخشی، رضا فیضی، امیریل ارجمند، علیرضا اولیا و علی کریمی

خلاصه: این مجموعه تلویزیونی زندگی عباس میرزا و جنگ های ایران و روسیه در مناطق شمالی کشور را روایت می کند…
«تبریز در مه» در ۲۰ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای به تهیه کنندگی علی لدنی تهیه و در بهمن و اسفندماه سال ۸۹ از شبکه یک سیما پخش گردید.

online_amin
11-06-2011, 15:17
دیروز و امروز شبکه 4 ساعت حدودا 3 یه مستند شیمی پخش کرد که تاریخچه دانشمندان علم شیمی رو میگفت. کسی اسم انگلیسی اون رو میدونه چیه؟

ویرایش: خودم فهمیدم: chemistry a volatile history

ظاهرا سه قسمت داره.

moslem47
18-06-2011, 13:38
سلام
پنجشنبه گذشته شبکه 1 بعد از فیلم سینمایی "پروانه ها" رو پخش کرد کسی میدونه تکرارش کی هست؟

Lady parisa
22-06-2011, 10:52
عجیب تر اینکه در پایان برنامه یک خانم روانشناس نیز روی آنتن آمد و پیشنهاد کرد که بهتر است دختر و پسر قبل از خواستگاری به مدت سه ماه با هم آشنا بوده و یکدیگر را بشناسند...

مشرق: شبکه رادیویی جوان برنامه ای را با موضوع آشنایی های پیش از ازدواج روی آنتن داشت.

در ساعت بین 10 تا 11 صبح، شبکه رادیویی جوان برنامه ای را با موضوع آشنایی های پیش از ازدواج روی آنتن داشت.

در این برنامه آن طور که مجری برنامه چند بار تکرار کرد، در مورد آشنایی های دختر و پسر تاکید می شد که قبل از ازدواج صورت می گرفت. البته آقای مجری در اواخر برنامه توضیح داد که منظور ما تنها آشنایی هایی را منظور داریم که به نیت ازدواج باشد و منظور دوستی های بدون نیت ازدواج نیست که بعضی ها تماس می گیرند و انتقاد می کنند که این دوستی ها باعث بالا رفتن آمار طلاق می شود.

عجیب تر اینکه در پایان برنامه یک خانم روانشناس نیز روی آنتن آمد و پیشنهاد کرد که بهتر است دختر و پسر قبل از خواستگاری به مدت سه ماه با هم آشنا بوده و یکدیگر را بشناسند و پس از انجام مراحل خواستگاری نیز به مدت دست کم سه تا شش ماه دوره نامزدی است که در این مدت خانواده ها با یکدیگر آشنا شوند.
این نوع از آشنایی و دوستی ها که رسانه ملی به این شکل در حال تبلیغ و مشروعیت بخشی به آن است اگر چه ممکن است در جامعه ما وجود داشته و حتی در برخی اقشار عمومیت پیدا کرده باشد، اما تبلیغ و مشروعیت بخشی به آن، آن هم به این شکل تبعات دیگری دارد که مدیران رسانه ملی بعدها باید پاسخگوی آن باشند.

منبع:mashreghnews.ir

:21:

:27:

SAMCRO
22-06-2011, 12:01
عجیب تر اینکه در پایان برنامه یک خانم روانشناس نیز روی آنتن آمد و پیشنهاد کرد که بهتر است دختر و پسر قبل از خواستگاری به مدت سه ماه با هم آشنا بوده و یکدیگر را بشناسند...

مشرق: شبکه رادیویی جوان برنامه ای را با موضوع آشنایی های پیش از ازدواج روی آنتن داشت.

در ساعت بین 10 تا 11 صبح، شبکه رادیویی جوان برنامه ای را با موضوع آشنایی های پیش از ازدواج روی آنتن داشت.

در این برنامه آن طور که مجری برنامه چند بار تکرار کرد، در مورد آشنایی های دختر و پسر تاکید می شد که قبل از ازدواج صورت می گرفت. البته آقای مجری در اواخر برنامه توضیح داد که منظور ما تنها آشنایی هایی را منظور داریم که به نیت ازدواج باشد و منظور دوستی های بدون نیت ازدواج نیست که بعضی ها تماس می گیرند و انتقاد می کنند که این دوستی ها باعث بالا رفتن آمار طلاق می شود.

عجیب تر اینکه در پایان برنامه یک خانم روانشناس نیز روی آنتن آمد و پیشنهاد کرد که بهتر است دختر و پسر قبل از خواستگاری به مدت سه ماه با هم آشنا بوده و یکدیگر را بشناسند و پس از انجام مراحل خواستگاری نیز به مدت دست کم سه تا شش ماه دوره نامزدی است که در این مدت خانواده ها با یکدیگر آشنا شوند.
این نوع از آشنایی و دوستی ها که رسانه ملی به این شکل در حال تبلیغ و مشروعیت بخشی به آن است اگر چه ممکن است در جامعه ما وجود داشته و حتی در برخی اقشار عمومیت پیدا کرده باشد، اما تبلیغ و مشروعیت بخشی به آن، آن هم به این شکل تبعات دیگری دارد که مدیران رسانه ملی بعدها باید پاسخگوی آن باشند.

منبع:mashreghnews.ir

:21:

:27:
یاد ساختمان پزشکان افتادم ! :دي
اون قسمتی که رفته بود توی تلویزیون در مورد مسائل زناشویی حرف می زد ! :دي

SHADEL
30-06-2011, 17:59

وای من انقدر از این نوع پاراگراف ها که آخر مقاله به نارگیل اندازی ختم میشه بدم میاد.حدااقل اگه مطلبی رو نقل می کننین این آخرش رو حذف کنید.
همین چیزا هست که رسانه ملی رو مجبور به بسته نگه داشتن هرچه بیشتر این موضوعات مهم میشه که منجر به مطرح نشدن همین موضوعات در رسانه ها میشه.

hopee
08-07-2011, 00:21
دو ، سه روز پیش یکی ار برنامه های خبری صدا و سیما یه بچه سه سالرو نشون داد که دیالوگای سریال مختار نامرو از حفظ میگفت ، خیلی ام بامزه بود ، ما ام دیدیم و خندیدیم ....
امروز دوباره خبر بیست و سی و اخبار شبانگاهی اخباری با همون موضوع پخش کردن :
تاثیر مختارنامه بر روی کودکان خردسال!!!

من یه سوالی دارم ، آیا اینکه بچه های ما از فرهنگ بیگانه تاثیر می گیرن باعث افتخاره ؟!
آیا اینکه ، نسل آینده ما بیان از - به اصطلاح- اسطوره های بیگانه ها تقلید کنن خنده دار و جالبه ؟!
چرا نباید یه بچه ایرانی از نیاکان خودش (که اتفاقا خیلی خیلی خداپرست تر از بعضی شخصیت ها هستن) تاثیر بگیره؟!
چرا نباید یه بچه ایرانی ادای کوروش و سورنا و رستم و هزاران نفر دیگه رو که انقدر زیادن که حتی نمیشه اسمشونو به زبان آورد دربیاره و ازشون تقلید کنه؟!
چرا حتی یه انیمیشن هم در مورد این افراد ساخته نمیشه؟!
میگن کسی رو که لباسشو ازش بگیری هر لباسی رو که دستش بیاد می پوشه ؛
یه روز بچه های ما سوپر من میشن ، یه روز جومونگ ، یه روزم عبدالله بن زبیر !!!
.................................................. ................................................
پ.ن1:این پست صرفا نظر شخصی خودمه و قصد ندارم اونو به کسی تحمیل کنم.
پ.ن 2: من یه ایرانی مسلمانم و به مسلملن بودن خودم افتخار میکنم و به هیچ وجه عقاید عرب ستیزانه ندارم و نژاد پرست نیستم و پیامبر و ائمه عزیزمون و همینطور هموطنای عرب زبانمونو خیلی دوست دارم.
پ.ن 3: پست من کاملا اجتماعی و مرتبط با موضوع تاپیکه و به هیچ وجه 0-3-یاسی نیست ، و فکر نمیکنم دلیلی برای پاک کردنش وجود داشته باشه.

SAMCRO
08-07-2011, 02:01
دو ، سه روز پیش یکی ار برنامه های خبری صدا و سیما یه بچه سه سالرو نشون داد که دیالوگای سریال مختار نامرو از حفظ میگفت ، خیلی ام بامزه بود ، ما ام دیدیم و خندیدیم ....
امروز دوباره خبر بیست و سی و اخبار شبانگاهی اخباری با همون موضوع پخش کردن :
تاثیر مختارنامه بر روی کودکان خردسال!!!

من یه سوالی دارم ، آیا اینکه بچه های ما از فرهنگ بیگانه تاثیر می گیرن باعث افتخاره ؟!
آیا اینکه ، نسل آینده ما بیان از - به اصطلاح- اسطوره های بیگانه ها تقلید کنن خنده دار و جالبه ؟!
چرا نباید یه بچه ایرانی از نیاکان خودش (که اتفاقا خیلی خیلی خداپرست تر از بعضی شخصیت ها هستن) تاثیر بگیره؟!
چرا نباید یه بچه ایرانی ادای کوروش و سورنا و رستم و هزاران نفر دیگه رو که انقدر زیادن که حتی نمیشه اسمشونو به زبان آورد دربیاره و ازشون تقلید کنه؟!
یه روز بچه های ما سوپر من میشن ، یه روز جومونگ ، یه روزم عبدالله بن زبیر !!!
.................................................. ................................................
پ.ن1:این پست صرفا نظر شخصی خودمه و قصد ندارم اونو به کسی تحمیل کنم.
پ.ن 2: من یه ایرانی مسلمانم و به مسلملن بودن خودم افتخار میکنم و به هیچ وجه عقاید عرب ستیزانه ندارم و نژاد پرست نیستم و پیامبر و ائمه عزیزمون و همینطور هموطنای عرب زبانمونو خیلی دوست دارم.
پ.ن 3: پست من کاملا اجتماعی و مرتبط با موضوع تاپیکه و به هیچ وجه 0-3-یاسی نیست ، و فکر نمیکنم دلیلی برای پاک کردنش وجود داشته باشه.
این پست اگه بخواد در موردش بحث را بیفته فک کنم تایپیک بسته می شه !
من خودم توی این وضع دنیا فهمیدم الکی در مورد چیزی بحث کردن هیچ سودی نداره ! مثل اینکه بری وسط یه بیابون بی آب و علف که تا 100 کیلومتری پشه هم بال نمی زنه داد بزنی کمک بخوای ! به جز اینکه خودتو خسته کنی چیز دیگه ای بهت نمی رسه ! آخرش که چی ؟

Behsood
14-07-2011, 16:05
سلام
آقا یه اعتراض!
چرا دیالوگ های فراموش نشدنی برنامه های سیما نداریم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آزاده نامداری مجری نه چندان جوان این روز های برنامه ی "در جمع ما"
خطاب به یه خانم آلمانی :

آیا مردهای ایرانی رو دوست داری؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سوال نکات فلسفی عمق داره و از درک من و شما خارجه! :27:
خانم آلمانی : من فقط شوهرم رو دوست دارم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حیف این دیالوگ های ماندگار سیمایی! نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

peaceful1
22-07-2011, 10:57
^^^^^^^^^^^^^^

در ادامه پست بالایی با یه خانوم غربی سن بالای انگلیسی زبان غرقفه دار پخش مستقیم کانال 4 به مناسب نمایشگاه کتاب چند سال پیش مصاحبه میکرد

مجری به انگلیسی دست و پا شکسته گفت نظر شما درباره حضور جوانان ایرانی در نمایشگاه کتاب چیست؟!
خانوم کهنسال جوری دیگری برداشت کرد یه همچین چیزی گفت.
will i never thought Iranian girls are so Gorgeous & beautiful
و خیلی خوب پوش هستند و....
مترجم رنگش پرید و نمیدونست چی بگه ترجمه کرد :
بله جوانان ایرانی به مطالعه علاقه دارند و...

essi4300
22-07-2011, 11:09

برای اینکه رستم،جلوی حاکم زمانش زانو نزد،گفت اگر کسی دست مرا ببندد سبب ننگ من است.
اما این عزیزان معتقدند،اگر فردی به نام فصل الخطاب گفت باید همسرت را طلاق دهی،باید بدهی.

تنها همین سریال های مذهبی میتواند اطاعت مطلق از یک فرد را از کودکی در ذهن همه القا کند و اسارت و بردگی از ما بهترون را بیاموزد.

شستشوی مغزی تمام عیاری پشت این سریال های مذهبی رسانه ملی نهفته.

milad_takjoo
30-07-2011, 18:20
شستشوی مغزی تمام عیاری پشت این سریال های مذهبی رسانه ملی نهفته.

دوست عزیز پست دوستمون رو خوب نخوندی....
البته من هم موافقم که درباره اسطورها کم کاری میشه....ولی شستشوی مغزی یعنی چه؟
اگه منظورتون مختارنامه هست من این شستشو رو با جان دل می پذیرم....
شستشوی راه و روش علی(ع) و مریدش مختار....

essi4300
31-07-2011, 18:56
دوست عزیز پست دوستمون رو خوب نخوندی....
البته من هم موافقم که درباره اسطورها کم کاری میشه....ولی شستشوی مغزی یعنی چه؟
اگه منظورتون مختارنامه هست من این شستشو رو با جان دل می پذیرم....
شستشوی راه و روش علی(ع) و مریدش مختار....

شستشوی مغزی،یعنی خوراندن هر باوری در همون راهی که شما بهش باور دارین.
اینکه بنده مثلا فلان فرد را قبول دارم،یعنی هر اغراق و هر دروغی به اون فرد هم نسبت داده میشه باید قبول کنم؟

در ضمن درباره اسطوره ها کم کاری نمیشه،اصلا کاری صورت نمیگره !!!

Big-Boss
05-08-2011, 22:34
حجت الاسلام «محمدحسن راستگو» هورا کشيدن، کف زدن، اختلاط دختر و پسر و موسيقي برنامه هاي کودک را قابل پذيرش ندانست. به گزارش سايت خبري رسا رئيس مرکز تربيت مربي کودک و نوجوان دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به طور مشخص برنامه تلويزيوني «فيتيله جمعه تعطيله» را که صبح هاي جمعه از شبکه دوم سيما پخش مي شود، مورد ارزيابي قرار داد و گفت؛«اختلاط دختر و پسر از اشکالات برنامه فيتيله است. هر چند بچه هاي حاضر در اين برنامه کوچکند و از نظر شرعي، تکليفي ندارند و من هم انسان تنگ نظري نيستم که حجاب کامل را براي بچه هاي نابالغ واجب بدانم، ولي مساله اين است که دختربچه بايد بداند پوشش او با پسرها فرق دارد و مجاورتش با آنها کار درستي نيست، از اين رو مي توان با پوشاندن لباس هاي رنگي زيبا با پوشش مناسب به دختربچه ها، آنها را از کودکي با اين مفاهيم آشنا کرد و در برنامه هاي تلويزيوني هم مي توان آنها را از هم جدا، يا يک برنامه ويژه دختران و يک برنامه ويژه پسران توليد کرد.» اين پژوهشگر کودک و نوجوان حضور خود را در برنامه فيتيله و عمو پورنگ منتفي دانست و خاطرنشان کرد؛ «حضور يک شخصيت حقيقي و حقوقي با لباس روحانيت در چنين برنامه ها يي که همراه با تحرک وسيع و قوي هنرمندان آن است، هيچ تناسبي ندارد و تاثيرگذار هم نيست، هرچند مي توان به صورت کمکي و جنبي مثل تماس تلفني در اين برنامه حاضر شد.»

essi4300
07-08-2011, 13:52
حجت الاسلام «محمدحسن راستگو» هورا کشيدن، کف زدن، اختلاط دختر و پسر و موسيقي برنامه هاي کودک را قابل پذيرش ندانست. به گزارش سايت خبري رسا رئيس مرکز تربيت مربي کودک و نوجوان دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به طور مشخص برنامه تلويزيوني «فيتيله جمعه تعطيله» را که صبح هاي جمعه از شبکه دوم سيما پخش مي شود، مورد ارزيابي قرار داد و گفت؛«اختلاط دختر و پسر از اشکالات برنامه فيتيله است.

آره این برنامه فیتیله هم خیلی بدآموزی داره،مرتبا ترویج بدحجابی و بی بند و باری بین خردسالان ما میکنه.

من مطمئن هستم که چند تا از این خردسالان از استکبار جهانی پول میگیرند،تا فضای بین خردسالان را مسموم کند.

Slim_shady
12-08-2011, 17:47
امروز فیلم سینمایی مسیر سبز نشون داد
خیلی وقت بود دنبال اینطور فیلمی بودم فیلم خیلی احساسی بود ادم نمی تونست ببین وگریه نکنه فکر کنم تکرارشو تی وی هفته اینده نشون می ده
از تی وی هم اینطور فیلم نشون دادن بعید
خیلی احساسی بازی کرده بودن

فیتیله قبلا نا خیلی خوب بودش الان یه جوری شده
عمو ها انگار مثل سابق نیستن
دیگه از دیدن فیتیله لذت نمی برم
شاید من بزرگ شدم

Lady parisa
27-08-2011, 09:44
آیت الله هادوی تهرانی محتوای برخی سریالهای تلویزیونی رمضان را دور از مفاهیم دینی دانست و روح‌های سرگردان را مشکل تازه تلویزیون عنوان کرد و گفت: تصوراتی که از عوالم قبل و بعد از مرگ نشان داده می‌شود نه علمی و نه دینی است.

آیت الله هادوی تهرانی مدرس عالی درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با اظهار تأسف از ساختار بسیار ضعیف محتوایی مجموعه های تلویزیونی ماه مبارک رمضان رسانه ملی گفت: سریالهای تلویزیونی در ماه رمضان با انگیزه خوبی تهیه می شوند اما متأسفانه در تمام این سریالها ضعف جدی محتوایی را می بینیم که به دلیل این است که در هیچکدام از این سریالها از کارشناسان دینی، حقوقی، اجتماعی، روانشناسی- اجتماعی، مسائل تربیتی و... استفاده درست نشده است و بر اساس تصورات بسیار بسیار عوامانه این مجموعه ها ساخته شده است.

وی تأکید کرد: این مجموعه ها تحت تأثیر برخی آثار غربی به ویژه هالیوودی سامان پیدا کرده است و حتی باوجود استفاده از هنرمندان باسابقه و چیره دست این مجموعه ها هم به لحاظ هنری و هم محتوایی به دلیل عدم توجه به مسائل مختلف دینی، حقوقی، تربیتی، روان شناسی و... بسیار بسیار ضعیف هستند.

آیت الله هادوی تهرانی با بیان اینکه روحهای سرگردان هم یکی از مصیبتهای تلویزیون جمهوری اسلامی ایران است، افزود: سریالهای صدا و سیما پر شده از ارواح و شیاطین و فرشتگان که این خود جای نقدی جداگانه دارد.

رئیس مؤسسه رواق حکمت با اشاره به بخشهایی از یکی از مجموعه های رمضانی تلویزیون که رابطه صمیمانه دو روح دختر و پسر را به تصویر می کشد آن را بسیار زننده توصیف کرد و گفت: در بخشهایی از این سریال نشان می دهد که آن پسری که در زندگی دنیوی اش متدین بوده و با دختری که سالهای سال از نزدیک با او آشنا بوده و به او علاقمند هم بوده و رعایت حریم را می کرده حالا روح سرگردان او به راحتی یک رابطه صمیمانه را با دختری دیگر می تواند داشته باشد که این نوع نگاه نشان دهنده عدم بهره گیری از منابع دینی است.

وی تأکید کرد: تصوراتی که از عوالم قبل از مرگ و بعد از مرگ نشان داده می شود نه علمی و نه دینی است که اگر سازندگان این سریالها منابع علمی و دینی را مطالعه می کردند و یا از کارشناسان بهره می گرفتند بطور قطع مطالب دقیقتر و بهتری را ارائه می کردند نه اینکه از فیلم درجه چندم هالیوودی الگو گرفته و با گرته برداری از آن، فیلمی برای ماه رمضان تهیه کنند.

استاد دروس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که اگر انسانی در زندگی عادی و مادی خود یک انسان متدین است التزام روح او قطعا بیشتر از جسم مادی اوست؛ یکی از داستانهایی که از زندگی مرحوم شیخ عبدالکریم حائری یزدی بنیانگذار حوزه علمیه قم نقل می کنند این است که ایشان می فرمود من اگر در خواب هم با زن نامحرمی برخورد می کنم سرم را پایین می اندازم. وقتی انسانی تربیت شده که با ارزشهای دینی زندگی کند این انسان در همه عوالم چه در عالم خواب، یا برزخ و ... مراقبتهایش بیشتر است که کمتر نیست.

آیت الله هادوی تهرانی با هشدار نسبت به آثار نامطلوب تربیتی که این نوع سریالها بر آموزه های دینی جامعه می تواند داشته باشد، گفت: اصلا القایی که توسط این نوع صحنه ها متأسفانه در جامعه اشاعه می شود با ارزشهای دینی ناسازگار است و حریمهای موجود در جامعه را مخدوش می کند. قطعا سازندگان این مجموعه ها با انگیزه خوبی دست به ساخت فیلمهای ویژه ماه رمضان زده اند اما متأسفانه محصولی که تولید شده زیاد با آن انگیزه ها سازگاری ندارد و علت آن ضعف جدی محتوایی و هنری است.

منبع: مهر

samar2
27-08-2011, 13:47
حجت الاسلام «محمدحسن راستگو» هورا کشيدن، کف زدن، اختلاط دختر و پسر و موسيقي برنامه هاي کودک را قابل پذيرش ندانست. به گزارش سايت خبري رسا رئيس مرکز تربيت مربي کودک و نوجوان دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به طور مشخص برنامه تلويزيوني «فيتيله جمعه تعطيله» را که صبح هاي جمعه از شبکه دوم سيما پخش مي شود، مورد ارزيابي قرار داد و گفت؛«اختلاط دختر و پسر از اشکالات برنامه فيتيله است. هر چند بچه هاي حاضر در اين برنامه کوچکند و از نظر شرعي، تکليفي ندارند و من هم انسان تنگ نظري نيستم که حجاب کامل را براي بچه هاي نابالغ واجب بدانم، ولي مساله اين است که دختربچه بايد بداند پوشش او با پسرها فرق دارد و مجاورتش با آنها کار درستي نيست، از اين رو مي توان با پوشاندن لباس هاي رنگي زيبا با پوشش مناسب به دختربچه ها، آنها را از کودکي با اين مفاهيم آشنا کرد و در برنامه هاي تلويزيوني هم مي توان آنها را از هم جدا، يا يک برنامه ويژه دختران و يک برنامه ويژه پسران توليد کرد.» اين پژوهشگر کودک و نوجوان حضور خود را در برنامه فيتيله و عمو پورنگ منتفي دانست و خاطرنشان کرد؛ «حضور يک شخصيت حقيقي و حقوقي با لباس روحانيت در چنين برنامه ها يي که همراه با تحرک وسيع و قوي هنرمندان آن است، هيچ تناسبي ندارد و تاثيرگذار هم نيست، هرچند مي توان به صورت کمکي و جنبي مثل تماس تلفني در اين برنامه حاضر شد.»

اتفاقا واسه بچها برنامه خیلی خوبیه خیلی شاده.بیچاره بچهای این اقا حجت الاسلام

Havbb
02-09-2011, 22:01
بسم الله الرحمن الرحیم

متاسفانه چند سالی است که رسانه ملی به جولانگاه قائلین به نظریه غیر اسلامی "جسمانیت شیطان" آن هم در مبارک ترین ماه خدا شده است.

دقیقا همان ماهی که دست شیاطین بسته است و حتی در حوزه وسوسه و وحی شیطانی نیز چندان کاری از دستشان بر نمی آید.

درد آنجاست که امروز ظهر در برنامه وزین این شبها به وضوح این نظریه مطرح و از آن دفاع شد.

در حالی که بنده به شخصه حاضرهستم با هر شخصی در هر جایی که او بگوید مناظره نمایم و اثبات کنم بر مبنای آیات الهی و روایات مستند (نه روایات ضعیف که برخی آقایان به آن متوسل) می شوند.

شیطان قدرت انجام کار جسمانی را نداشته و واضح ترین دلیل بر آن را خود قرآن عزیز طرح می نماید:

سوره ابراهیم آیه 22:

وَ قالَ الشَّيْطانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ وَ ما كانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لي‏ فَلا تَلُومُوني‏ وَ لُومُوا أَنْفُسَكُمْ ما أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَ ما أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَّ إِنِّي كَفَرْتُ بِما أَشْرَكْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمينَ لَهُمْ عَذابٌ أَليمٌ .

ترجمه:

و همين كه كار خاتمه پذيرد(روز قیامت)، شيطان مى‏گويد: خدا به شما وعده درست داد. و من نيز به شما وعده (باطل و نادرست) دادم و تخلف كردم، من بر شما تسلطى نداشتم جز اينكه دعوتتان كردم و شما اجابتم كرديد، مرا ملامت نكنيد، خودتان را ملامت كنيد، من فريادرس شما نيستم، و شما نيز فريادرس من نيستيد من آن شركتى كه پيش از اين (در كار خدا) برايم قائل بوديد انكار دارم. به درستى ستمگران، عذابى دردناك دارند.

برادران و خواهرانم همانطور که دیدید شیطان قدرت انجام کار جسمانی نداشته و تنها وعده می دهد و وسوسه می نماید و می بینید که خود را نیز از گناه گناه کاران مبرا می داند.
در واقع او فقط ایده می دهد و از طریق وسوسه ، وحی شیطانی ، تسویل، امنیه،نزغ، استزلال، استحواذ، نسیان و همز، انسان را به بیراهه می کشاند.

دوستان آنچه سریالهای سیما نشان می دهند ترکیبی از عقاید اسلامی و اسرائلیات است و با نگاه صحیح قرآنی مطابقت ندارد.

اما تمثل جنیان و شیاطین تنها بر یاران و اولیاء ایشان ممکن است و آن هم به این معنی که تنها فرد مذکور آن موجود را می بیند و دیگران قادر به دیدن وی نیستند.

تمام اینها در حالی است که باید میزان نفوذ شیاطین جنی در زندگی انسان را به دو دوره قبل از بعثت (یا تولد) پیامبر و یا بعد از آن تقسیم نمود که پر واضح است بعد از بعثت پیامبر حوزه نفوذ آنها محدودیت بیشتری یافت.

در هر حال نه آنچه در باره افراد به کما رفته می گویند صحیح است و نه شیاطینی که با کاراکتر "الیاس" ایده آن وارد سریالهای ماه مبارک شد.

خیالات و وهمیات نویسندگان و کارشناسان مذهبی برخی از این سریالها تا جایی است که برای ماست مال کردن و به قولی خوراندن مطالب کذبشان دست به داستان پردازی های هالیوودی نیز بزنند.

برای نمونه در سریال پنج کیلومتر تا بهشت ، کاراکتر امیر حسین از همراه و راهنمایش (بخوانید دوست دخترش در عالم ارواح) می پرسد :

چرا ما از دیوار می توانیم عبور کنیم ولی در عین حال می شود بر روی مبل نشست؟

کاراکتر مینا در پاسخ می گوید:

"چون در زندگی عادی عادت کرده ایم و اگر حواست را جمع کنی از این اشیا هم عبور خواهی کرد"

با این فرمول امیر حسین بر صندلی می نشیند و ناگهان از آن عبور کرده و به زمین می افتد.

بنده نیز سوالی از خانم مینا دارم:

"مگر ما در زندگی عادی خودمان از دیوار رد می شده ایم که ارواح مذکور می توانند عبور کنند و گویا عادت دارند، و دیگر اینکه لابد اگر فرد حواسش را به زمین هم جمع کند از کره زمین عبور خواهد کرد ".

در یکی از افطاری هایی که جایی دعوت بودم یکی از عزیزان همزمان با پخش سریال مذکور و متاثر از آن گفت: بیایید تا زنده هستیم همه جا را بچرخیم چون هنگام مردن و یا کما روحمان فقط اماکنی را می تواند برود که قبلا رفته باشد.

متاسفانه این تفکر در ماه خدا ، سال به سال در حال گسترش است و ارواح افراد به کما رفته وظایف عجیبی را نیز به عهده می گیرند.

از پیغام رسانی برای افراد زنده گرفته تا حلالیت طلبی و اخیرا هم رفتن به خواب مردم.

براستی چه جریانی صدا و سیمای شیعه خانه امام زمان را به این سمت کشانده است.(البته به شرطی که باز بنده را به توهم توطئه محکوم نکنند)

البته آنچه خواندید فقط نمونه کوچکی از این نابسامانی های فکری در تولیدات این سازمان است.

شاید اگر می خواستیم با امریکا یی ها پای میز مذاکره بنشینیم حاضر بودند ده ها هزار دلار بدهند تا فیلم هایی نظیر انیمیشن "ناین" "شرلوک هلمز" ، "گنجینه ملی " و اخیرا در عید سعید فطر فیلم سینمایی "Paul" از شبکه های ما پخش شود تا ما هم در جنگ نرم صهیونیستها نقشی داشته باشیم!

همه این ها در حالی است که رسانه ملی نسبت به استفاده از کارشناسان نیز سنگ تمام گذاشته و صد البته اجازه به افرادی نمی دهد تا انحرافات جدی دینی و مذهبی تولیدات این سازمان را زیر سوال ببرند و ظاهرا مهم نیست به چه قیمتی قرار است این اتفاق بیافتد؟

علی اکبر رائفی پور

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehdi_vsgh
07-09-2011, 10:16
سلام
چند روز پیش دستگاه گیرنده دیجیتالمون را یه سرچی زدیم و متوجه شدم که یه شبکه جدید اضافه شده به اسم
bazarTV
دو سه سوال دارم راجع بهش
اولا اینکه چرا این شبکه روی شبکه 15 نیومده و اومده روی شبکه 16؟؟؟
بعد اینکه هر وقت ما تلویزیون رو گذاشتیم شبکه دیدیم برنامه نداره!!!

کسی اطلاعی داره راجع به این شبکه تلویزیونی؟

yas1385
08-09-2011, 19:36
واقعا خوب اومدی

mb1372
08-09-2011, 20:13
نمي دونم چقدر براي حرفاتون تحقيق كردين ولي روايت ها و داستان هاي زيادي داريم كه شيطان به صورت يك فرد ظاهر مي شود.(كتاب داستان هاي عبرت آموز در مورد شيطان را مطالعه كنيد كه در اينترنت هم موجوده)البته من طرفدار هيچ كدوم نيستم! فقط اگر پاسخي داريد بفرماييد.
تا جايي كه من ديدم توي سريال شيطان تسلطي بر فرد مقابلش نداشت و فقط وسوسه مي كرد.
اگر خاطرتان باشد در سريال «يوسف پيامبر» هم اين جسمانيت شيطان به تصوير كشيده شده بود!
:11:

Havbb
11-09-2011, 23:45
نمي دونم چقدر براي حرفاتون تحقيق كردين ولي روايت ها و داستان هاي زيادي داريم كه شيطان به صورت يك فرد ظاهر مي شود
بله البته اولش بگم که شما داری به کتاب هایی در مورد شیطان و فیلم یوسف پیامبر استناد میکنی برای حرفهات در حالی که اولا فکر نمیکنم کتابی معتبر تر از قرآن باشه (که توی اون مقاله از قرآن سند اورده شد) و اصلا اون مقاله داره انتقاد میکنه از فیلم هایی که ساخته میشه....

اون چیزی که شما میگی رو بهش میگن "تجسم پیدا کردن جن ها" که ابلیس هم یک جن هست. این تجسم پیدا کردن به این معنیه که جوری میشن که انسان میتونه اون رو ببینه.... تازه اونم نه همه ی انسانها....
اگه چیزایی از جلساتی که با جن در ارتباط هستند شنیده باید میبینید که اکثر اوغات جنی که میاد فقط خودش رو به اون استاد جلسه نشون میده و درواقع اون استاد میشه یه واسطه....

خلاصه اینکه بنابر این اسناد ، شیطان میتونه تجسم پیدا کنه ولی هیچ کار جسمانی از دستش بر نمیاد.

milad8m
16-09-2011, 15:13
گفته بودن قراره اخر شهریور یه شبکه فیلم و سریال راه بیفته
فکر کنم همینه ولی چرا اسمش بازاره نمیدونم؟؟:20:

nar nia
16-09-2011, 17:20
«وضعيت سفيد» از اول مهرماه روي آنتن شبكه سه مي‌رود
خبرگزاری فارس: مجموعه تلویزیونی «وضعیت سفید» به کارگردانی «حمید نعمت‌الله» از روز یکشنبه -3 مهرماه- روی آنتن شبکه سه سیما می رود.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تاکنون بیش از 20 قسمت از سریال «وضعیت سفید» به کارگردانی حمید نعمت‌الله به اتمام رسیده و قرار است با آغاز هفته دفاع مقدس پخش این سریال از شبکه سه سیما آغاز شود.
بنا بر این گزارش، این سریال از روز یکشنبه -3 مهرماه- آغاز می‌شود و تدوین مجموعه توسط خشایار موحدیان و سودابه سعیدنیا در حال انجام است. صداگذاری و میکس مجموعه بر عهده مهرشاد ملکوتی و ساخت موسیقی به سهراب پورناظری سپرده شده است همچنین جلوه‌های ویژه رایانه‌ای کار هم‌اینک در حال انجام است.
ساخت موسیقی سریال توسط سهراب پورناظری با همکاری 80 نوازنده اکراینی در این کشور ادامه دارد. موسیقی سریال «وضعیت سفید» شامل 50 دقیقه سمفونی و 150 دقیقه ارکسترال ایرانی است.
گفته شده غیر از تیتراژ پایانی حسام الدین سراج، علیرضا قربانی و جلال محمدیان برای بخش‌هایی از سریال قطعه‌هایی را می‌خوانند.
هم‌چنین کار ساخت تیتراژ سریال «وضعیت سفید» توسط ساسان توکلی فارسانی در حال انجام است و موسیقی تیتراژ پایانی را نیز خسرو پورناظری ساخته است.
مراحل تدوین نهایی سریال نیز توسط خشایار موحدیان و سودابه سعیدنیا در حال انجام است و کار جلوه‌های ویژه و صداگذاری آن با همکاری سید حسن ایزدی و مهرشاد ملکوتی رو به اتمام است.
در این سریال رخدادهای دفاع مقدس خانواده‌ای که با هم مشکلاتی دارند را به هم نزدیک می‌کند و آنها را از پیله خود خارج کرده و با بقیه مردم همراه می‌کند.
«وضعیت سفید» به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما تهیه و تولید شده است.
بازیگران این سریال، عبارتند از: عرفان ابراهیمی (رضا)، مونا احمدی (شیرین)، افسانه بایگان (محترم)، ابوالفضل پورعرب (بیژن)، ناز شادمان
(پوری عروس)، افسانه چهره‌آزاد (سیما)، سیما خزرآبادی (شهناز)، امیرحسین رستمی (فراز)، شیرین زنگنه (مادر شهاب)، حمیرا ریاضی (مهناز)، اسماعیل سلطانیان (بهرام)، علی سلیمانی (بهزاد)، فرهاد شریفی (همایون)، شهین تسلیمی (احترام)، شیرین شهباززاده (همدم)، ناصر شهریاری (ناصر)، عباس غزالی ( بهروز)، یونس غزالی (امیر)، امیر کاظمی (شهروز)، لیندا کیانی (منیره)، سهیلا گلستانی (منیژه)، پوراندخت مهیمن (افتخار)، رابعه مدنی (مادربزرگ)، عزت‌الله مهرآوران (هوشنگ)، اصغر نقی زاده (عباس)، سارا همتی (مینا)، رویا جاویدنیا (سهیلا)، سید امیر کاظمی (شهروز)، یونس کفاشیان (امیر)، شهنوش شهباز زاده (همدم)، سپهر حیدری نژاد (شهاب)، شکرالله حسنی
(فراش مدرسه)، سید جواد هاشمی (احمد)، اصغر نیک ورز (پیر مرد روستایی)، امین حیایی (پسر همسایه)، دانیال عابد (شهرام)، ملکه خانم شریعت پناهی (حشمت سادات)، رحمان تقی‌پور (صاحب رستوران)، پرویز سنگ سهیل (خلافکار)، میثاق جمشیدی (خلاف‌کار)، پریسا محمدی (الهه)، محمد علی مژدهی (سمسار)، عصمت قاراج لود (پیرزن).

mehdi_vsgh
17-09-2011, 09:12
گفته بودن قراره اخر شهریور یه شبکه فیلم و سریال راه بیفته
فکر کنم همینه ولی چرا اسمش بازاره نمیدونم؟؟:20:
شبکه فیلم و سریال شبکه ifilm هست دیگه 24ساعته دراه فیلمهای ایرانی رو پخش میکنه

H A M A S
17-09-2011, 09:46
بازار تی وی که فعلا تعطیله
قراره این شبکه در رابطه با چند و چون خرید کالا و ملزومات یه خونواده باشه
اما آی فیلم شبکه خیلی خوبیه
شبا ساعت 8 زیر آسمان شهر یک رو نشون میده

MOHAMMAD2010
17-09-2011, 10:39
سلام
جای این برنامه رو واقعا اینجا خالی دیدم
همین طور که در جریان هستین این شبکه جز شبکه های هست که به طور رسمی از وزارت ارشاد مجوز گرفته !
این شبکه یه برنامه داره به اسم شب شما بخیر که هر شب ساعت 8:30 از این شبکه پخش میشه
تو این برنامه درباره مسائل مختلفی حرف میزنه ( مسائل مربوط به ایران ) و یه مجری خیلی خوب به اسم رضا رشید پور داره !
پیشنهاد میکنم حتما این برنامه رو نگاه کنین .

فرکانس این شبکه روی ماهواره هاتبرد :

فرکانس : 12245
سیمبل ریت : 27500
جهت : افقی H
FEC: 3 / 4

Dark Shine
17-09-2011, 10:44
پـارازیـت داری بسـی رو هاتـبرد .

MOHAMMAD2010
17-09-2011, 10:58
پـارازیـت داری بسـی رو هاتـبرد .

آره اتفاقا منم شنیده بودم تو بعضی شهرا پارازیت داره !

ali_agha1981
17-09-2011, 18:35
خوبی برنامش اینه که خط قرمز های مزخرف صدا و سیما رو نداره و با اجرای رضا رشید پور بهتر هم میشه...
من بعضی مواقع وقت کنم نگاه میکنم.....البته الان یه ذره برنامش چون تازه شروع شده کسل کننده است ولی حتما در آینده بهتر میشه..

poonel
17-09-2011, 22:25
رشیدپور بعضی خبرهایی که میخونه خیلی قدیمیه. مثلا ممنوع کار شدن یگانه
راستی برنامش زنده بود یا ضبط شده؟

MOHAMMAD2010
18-09-2011, 02:30
راستی برنامش زنده بود یا ضبط شده؟
ضبط شده روزه قبله
--------------------------------
اون تیکه رندان ، شعر هایی که توش میخونن خیلی باحاله ( بعضیاش کاملا س یا سی هست )
راستی امشب رضا رشید پور گفت شبکه ایرانیان هیچ ارتباطی به اسفندیار رحیم مشایی نداره

ahzo
18-09-2011, 18:22
از تبلیغاش که به نظر میاد سریال خوبی اما به نظرم اون پسر اسمش نمیدونم می خواد ادای حامد بهداد رو در بیاره شما این طور فکر نمیکنین؟

MOHAMMAD2010
18-09-2011, 18:51
1 -چرا همش توش حرف از عیده !؟
2 - چرا توش همش حیوونه !؟

h-blade
18-09-2011, 19:08
از تبلیغاش که به نظر میاد سریال خوبی اما به نظرم اون پسر اسمش نمیدونم می خواد ادای حامد بهداد رو در بیاره شما این طور فکر نمیکنین؟

كدوم پسره منظورتونه؟

ahzo
18-09-2011, 20:53
كدوم پسره منظورتونه؟

همون پسر که تو رستگاران هم بازی میکرد اسمشم عباس غزالی است .تو این سریال ریش داره یه کم حالت خل و چلا داره بازی میکنه:11:

Lady parisa
19-09-2011, 08:16
سریال شبکه یک سیما در نوروز 91 به کارگردانی «مسعود ده نمکی» ساخته می شود.

قرار است سریال نوروزی شبکه یک سیما به کارگردانی «مسعود ده نمکی» ساخته شود و تا به حال حدود 70 درصد از کارهای مقدماتی ساخت آن انجام شده است.

بنا بر این گزارش، نام این سریال هنوز مشخص نشده است و فیلمنامه آن نیز توسط خود ده نمکی نوشته می شود.

این سریال با موضوع اردوهای راهیان نور با نگاهی طنز به مقوله دفاع مقدس می پردازد.:21::27::31:

ده نمکی ساخت سریال «دارا و ندار» ویژه نوروز شبکه تهران را در کارنامه خود دارد.

درحالی شبکه یک سیما با ده نمکی برای ساخت این سریال توافق کرده است که قرار بود سیروس مقدم «پایتخت2»را برای نوروز 91 کارگردانی کند.

منبع: فارس

poonel
22-09-2011, 05:54
این سریال با موضوع اردوهای راهیان نور با نگاهی طنز به مقوله دفاع مقدس می پردازد.:21::27::31:

منبع: فارس

موضوعش که زیاد جالب نیست ولی همین که طنزه جای امیدواریه.
اگه بتونه یه چند تا بازیگر بامزه و خل و چل بزاره شاید یه مقدار بیننده جذب کنه.

Havbb
22-09-2011, 17:17
بسم الله الرحمن الرحیم

متاسفانه چند سالی است که رسانه ملی به جولانگاه قائلین به نظریه غیر اسلامی "جسمانیت شیطان" آن هم در مبارک ترین ماه خدا شده است...........

در ادامه ی مقاله ی بالا (کلیک کنید) و در پاسخ به این:

نمي دونم چقدر براي حرفاتون تحقيق كردين ولي روايت ها و داستان هاي زيادي داريم كه شيطان به صورت يك فرد ظاهر مي شود.(كتاب داستان هاي عبرت آموز در مورد شيطان را مطالعه كنيد كه در اينترنت هم موجوده)البته من طرفدار هيچ كدوم نيستم! فقط اگر پاسخي داريد بفرماييد.
تا جايي كه من ديدم توي سريال شيطان تسلطي بر فرد مقابلش نداشت و فقط وسوسه مي كرد.
اگر خاطرتان باشد در سريال «يوسف پيامبر» هم اين جسمانيت شيطان به تصوير كشيده شده بود!
:11:

تبصره!

برخی از دوستان فرموده بودند که آیه مذکور ارتباطی با جسمانیت شیطان ندارد
و یا فرموده بودند در زمان حضرت ابراهیم ظاهرا شیطان جسمانیت پیدا کرده و اگر جسم نمی بود چشمش نیز کور نمی شد و یا اینکه در زمان حضرت ابراهیم قوم برادر زاده اش "لـوط" اولین بار با ابلیس لواط نمودند و ...

در پاسخ باید گفت :

1- بحث ارتباط شیطان درباره پیامبران را به کل باید با دیگر انسان ها مجزا نمود چراکه بسیاری از مسائل این بزرگواران با ما سازگاری ندارد اعم از عصمت ایشان ، آگاهی از علوم خفیه ، انجام معجزات و ...

2- دوره قبل از بعثت و بعد از بعثت حضرت رسول درباره برخی ویژگی ها و اختیارات جنیان کاملا مجزا است و دو دوره متفاوت محسوب می شود و از این رو شیاطین من الجن نیز تحت این قانون قرارمی گیرند.

3- هر حدیثی که با قرآن تطابق نداشته باشد را بنا بر فرمایش معصوم (پیامبر) باید بر سینه دیوار زد!

4- برخی شباهت ها بین تجسم و تمثل وجود دارد که باعث اشتباه و خلط مبحث شده است.
برای نمونه در برخی داستان ها آمده است که در جریان قوم لوط (علیه السلام) اولین کسی که مردم را به لــواط فراخواند و خود در آن عمل شرکت نمود خود ابلیس بود!
در این زمینه باید گفت این ماجرا در تضاد با آیه قران قرار دارد که ابلیس می گوید من فقط شما را دعوت کردم و فیزیکی کاری را انجام نداده ام.
همچنین باید گفت رابطه جـنسی با جنیان نیازی به تجسم ندارد چراکه در حالت های خلسه نیز این مسئله روی داده است و در منابع دینی درباره آن فراوان سخن به میان آمده است.
همچنین انسان در عالم رویا نیز دچار تجربیاتی شبیه به این مسئله بوده است (احـتلام در خواب).
نکته دیگر این است که تمام موارد مذکور یا مربوط به پیامبران است و یا قبل از اسلام که در هر حالت با توجه به توضیحات داده شده مسئله حل شده است.
همچنین باید گفت در تاریخ ، مواردی آمده است که قطعا تحریف است و با عمد و هدف سوء صورت گرفته است.

برای نمونه :

می گویند در جنگ احد شیطان فریاد زد که پیامبر کشته شده است و این خبر دروغ موجب دلسردی مسلمانان شد و ایشان را تا مرز شکست پیش برد.
باید گفت ایجاد صدا از ویژگی های "جهان جسمانی" است ؛ فلذا این خبر ، دروغ محض است که تحریف گران یهودی برای گم کردن نقش خود و یارانشان از تاریخ ، انجام داده اند و گناه را به گردن شیطان انداخته اند.

سعد ابن عباده که از حضار در سقیفه بنی ساعده بود پس از چند روز پشیمان شد و به امیرالمومنین رجوع کرد و تقاضای عفو نمود و جالب اینکه چندی بعد جسد وی را در بیابان یافتند ؛ در حالی که با شمشیر کشته شده بود . جالب اینجاست که چندی بعد شایعه کردند که وی توسط جنیان با شمشیر کشته شده است!!!
در این مورد نیز ترورگران ، با جسمانیت دادن به جنیان رد خود را گم کرده اند.

و در پایان باید گفت حتی تمثل ابلیس بر انسان های عادی نیز عملا نادر است تا چه رسد به تجسد وی!!!
برای نمونه شخصیت "فاطمه" در سریال "سقوط یک فرشته" نمونه یک انسان نرمال و مومن است و هرگز ابلیس بر او متمثل نخواهد شد چه رسد به جسم که زنگ در حیاط را هم بزند.

و دیگر اینکه تمثل نیز معمولا بر یک فرد صورت می گیرد ؛ اما ما در این سریال می بینیم که این شیطان مجسم را همه می بینند ؛ از جمله حاج حبیب، فاطمه ،سارا ، نیما و ...
براستی شخصی چون فاطمه به چه کسی می تواند اعتماد کند؟
آیا با این تفکر نباید همه اطرافیان را ابلیس دانست(یا حتی احتمالش را داد)؟ دوستانی که هر لحظه ممکن است به یکباره از کنارمان ناپدید شوند؟

در یک کلام می توان گفت ، جسمانیت ابلیس در عصر حاضر – با توجه به موارد مذکور (آنچه در سریال ها دیدیم) عملا غیر ممکن است.

علی اکبر رائفی پور

Slim_shady
25-09-2011, 14:21
شیطان که نمی تونه باعث سکته زدن و مردن ادم بشه پس سریال شبکه 1 کلوهم اون موضوع بالایی رو شامل می شد
سریال شبکه دو و 3 یکم شامل این قضیه نمی شدن
ولی خدایی این بازیگرها کلوهم(چه سریال تلوزیون یا سینما(چه انتقادی چه اونجوری) وقتی فیلم نامه رو می خونن پیش خودشو ن چه فکری می کنن یا اصلا فکر می کنند؟واقعاااااااااااااااا ااااااا

essi4300
25-09-2011, 17:42
بنا بر این گزارش، نام این سریال هنوز مشخص نشده است و فیلمنامه آن نیز توسط خود ده نمکی نوشته می شود.

فیلم اخراجی های 3 او تحریم شد از رو نرفته هنوز !!
دوران ده نمکی به پایان رسیده،یک زمانی سعی کرد با لوس بازی، یک سری چیزهایی که فکر میکرد خیلی ارزش است را در ذهن جوانان فرو کند.

اما حنای این فرد هم دیگر رنگی ندارد،شبکه 1 همینطوری مخاطبش کمه،این ده نمکی هم واردش بشه چه شود !!

sajjad kharrazi
30-09-2011, 23:17
سلام
توی قسمت امشبش
وقتی که شهاب حسینی(شهید عباس بابایی) رفت تو مدرسه و پیش داییش که مدیرش هم بود
نشست و داییش براش چایی آورد
بد ازش پرسید که چیکار میکنی؟
شهاب حسینی جواب داد که: به نگهبانی دل مشغولم و ...
میخوام بدونم دقیق چی جواب داد و ادامه اش چی بود
به نظرم شعر خیلی قشنگی بود
اگه کسی میدونه خواهشا راهنمایی کنه

joseph.n
06-10-2011, 19:16
دیشب نوشته بود برنامه ی شوک 23:30 ولی به جاش خنده بازار نشون داد.چرااااااااااااااا؟؟؟
اصلاً شوک نشون داد؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
زنده باد هر کی جواب منو بده!!!:31:

h-blade
07-10-2011, 09:54
سری جدید «صندلی داغ» با اجرای فرزاد حسنی روی آنتن می‌رود

سري جديد برنامه صندلي داغ قرار است با تغييراتي در آيتم هاي برنامه از شبکه دو پخش شود. پس از پخش آخرين سري از مجموعه برنامه صندلي داغ به زودي قرار است سري جديد اين برنامه با اجراي فرزاد حسني به روي آنتن برود.اين در حالي بود که براي پخش سري جديد اين برنامه در نوروز سال گذشته از طريق پخش تيزر از بينندگان برنامه درباره انتخاب مجري نظر خواهي ميشد.

مجريان «صندلي داغ» تاکنون داريوش کاردان ، احمد نجفي ، زنده ياد منوچهر نوذري و نيز مهدي سجاده‌چي و امیرحسین مدرس بوده‌اند.

سري جديد به سفارش گروه اجتماعي شبکه دو سيما ساخته مي‌شود و تهيه‌کنندگان اين برنامه همانند قبل حميد آخوندي و عليرضا جلالي هستند.

برنامه «صندلي داغ» در زمره‌ نخستين برنامه‌هاي گفت‌وگو محور در تلويزيون ايران قرار مي‌گيرد که اولين بار سال 83 روي آنتن شبکه دو سيما رفت.

«صندلي داغ» در ابتدا زنده پخش مي‌شد اما پس از مدتي توليدي شد.

Lady parisa
23-10-2011, 10:24
نوع اجرای خانم مجری، کار دستش داد قانون- مجری برنامه جنجالی رادیو که در چند روز گذشته اخباری از نارضایتی نوع اجرای او در رسانه‌ها منتشر شد، از اجرا منع شد!
به گزارش «24»، انتشار اخباری مبنی بر نارضایتی برخی اعضای هیئت نظارت سازمان صداوسیما در خصوص اجرای برخی مجریان زن این رسانه، واکنش مدیران سازمان را در پی داشت.
بعد از آنکه در رسانه‌ها اعلام شد «حسین مظفر» رییس شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، نسبت به رفتارهای مجری زن برنامه «جوان ایرانی سلام» با انتشار نامه ای خطاب به رییس سازمان صدا و سیما به شدت انتقاد کرده، چند روزی است این برنامه پر مخاطب صبح‌های رادیو جوان بدون مجری سابق روی آنتن می‌رود.
شنیده‌های خبرنگار ما حاکی است، این خانم مجری از اجرای این برنامه منع شده است.

خانم «ص» از مجریان با سابقه رادیو جوان محسوب می‌شود.
:31:

befermatooo
25-10-2011, 09:03
سلام .

این مجموعه شبکه های MBC مدتی هست که انگار دچار مشکل شدن و همشون 1 برنامه واحد رو بطور همزمان پخش میکنن و دیگه خبری از فیلم و ... نیست . جالب اینجاست که وقتی وارد مشخصات شبکه میشیم میبینیم که نام یک فیلم جدید گذاشته شده و چند ساعت بعد نام یک فیلم جدید دیگه میاد اما محتوای برنامه همون قبلی هست و خبری از فیلم و ... نیست .

دوستان در جریان هستین موضوع چیه
؟

+

تکمیلی : مشکل حل شد .

Golbarg01
20-11-2011, 19:22
دوستان اون صحنه های مربوط به حضرت ابوالفضل که از سریال مختار نامه حذف شد نیومده؟
یعنی جایی نیست بشه اونا رو دانلود کرد و دید؟

ضمنا اون قسمت هایی که کربلا رو به تصویر کشید یعنی قسمت وهب و زهیر دقیقا کدوم قسمت ها بودن؟
همچنین اون قسمتی که حضرت عباس رو با صورت نورانی نشون میده تو رودخونه کدوم قسمت بود؟

aluminum
10-12-2011, 22:24
«آقای خنده ایران» شش سال است در میان ما نیست

شش سال از درگذشت «آقای خنده ایران» گذشت.

منوچهر نوذری از جمله هنرمندانی است كه هم در تلویزیون و هم در رادیو و هم در سینما، حضور فعالی داشته است؛ هر چند هنوز هم مردم ایران او را با اجرا در برنامه «مسابقه هفته» به خاطر می‌آورند. این برنامه در اوایل دهه هفتاد یكی از پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون بود.

نوذری خود را به عنوان یكی از نخستین كسانی كه جعبه جادو را به مردم ایران معرفی كرده می‌داند و می‌گوید:«من اولین کسی بودم که در تلویزیون ایران مقابل دوربین رفتم و گفتم نام جعبه‌ای که تصویر من را در آن می‌بینید تلویزیون است‌».

نوذری در رادیو هم هنرمند مطرح و شناخته‌شده‌ای بود. او در برنامه رادیویی طنز «صبح جمعه با شما»، نویسنده بود و در عین حال، صداپیشگی شخصیت‌های «آقای مُلَوَّن»‌ و «آقای دست و دلباز» را برعهده داشت. «صبح جمعه با شما» كه سال‌های دهه 60 روی آنتن رادیو ایران می‌رفت، به جمعه‌ صبح‌های مردم ایران شادی و نشاط می‌بخشید. بعدها «جمعه ایرانی» جایگزین این برنامه‌ی پرشنونده شد.

«آقای خنده ایران»، در صداپیشگی و دوبله نیز دستی داشت؛ صداپیشگی او به جای شخصیت‌های مطرحی چون گلن فورد، جك لمون، راج كاپور، دنی كی و باب هوپ به یاد اهالی سینما باقی‌ مانده است. نوذری كه فعالیت هنری خود را در سال 1332 آغاز كرده بود،‌ از جمله نخستین دوبلورهای تاریخ دوبله ایران محسوب می‌شود.

منوچهر نوذری در كارنامه هنری خود، علاوه بر اجرا، گویندگی و بازیگری، تجربه كارگردانی چند اثر سینمایی در سال‌های دور را نیز دارد كه از جمله آنها می‌توان به «الو من گربه هستم» و «خیلی هم ممنون» اشاره كرد.

زنده‌یاد نوذری پس از تجربه موفق «مسابقه هفته» مدتی هم به اجرای برنامه تلویزیونی «صندلی داغ» پرداخت. یكی از قسمت‌های به یادماندنی این برنامه زمانی بود كه پسرش ـ ایرج نوذری ـ در جایگاه مهمان روبه‌روی او قرار گرفت.

«جدی نگیرید»، «باجناق‌ها» و «كوچه اقاقیا» سریال‌هایی بودند كه با بازی منوچهر نوذری روی آنتن رفتند. مرحوم نوذری همچنین در آخرین حضور سینمایی خود،‌ «چند میگیری گریه كنی» را بازی كرد.

«آقای خنده ایران»، در شانزده آذر سال 1384 به دلیل ابتلا به بیماری ریوی و كلیوی در 69 سالگی درگذشت.

Lady parisa
07-01-2012, 10:13
نخستین فیلم سینمایی فرزاد موتمن در مقام کارگردان با عنوان «هفت پرده» که حدودا ده سال قبل یعنی در سال ۷۹ تولید شده بود ولی به دلیل مضمون صریح اجتماعی اش هیچ گاه فرصت اکران عمومی نیافته بود، به شبکه نمایش خانگی عرضه شد.

یکی از نقشهای اصلی این فیلم را گلشیفته فراهانی بازیگر مهاجر ایرانی بازی میکند و «هفت پرده» در زمان خود دومین تجربه بازیگری فراهانی بعد از «درخت گلابی» بود!

فریبرز عرب نیا، مهدی احمدی، عسل بدیعی، ماهایا پطروسیان، مجید مشیری و مانی کسراییان دیگر بازیگران فیلم بوده اند ضمن اینکه بهزاد فراهانی هنرمند بزرگ تئاتر ایران و پدر گلشیفته هم در این فیلم یکی از نقشهای مکمل را ایفا کرده است.

جالب اینجاست که هرچند تابستان امسال شایعاتی درباره اکران محدود این فیلم مطرح شد و حتی ماه رمضان به عنوان تاریخ احتمالی اکران آن پیش بینی شد اما هیچ کدام از عوامل فیلم و حتی خودِ موتمن از سرنوشت این فیلم آگاهی نداشتند تا اینکه به ناگاه این فیلم بدون حتی یک خط تبلیغ به صورت گسترده وارد شبکه نمایش خانگی شد. احتمالا دست اندرکاران شرکت سینما رسانه آسیا که پخش این فیلم را برعهده داشته اند، این احتمال را میدادند که اطلاع رسانی پیش از موعد درباره پخش این فیلم ممکن است سبب ساز سوء تفاهم نسبت به چگونگی دریافت مجوز پخش آن شود و برای همین به صورتی کاملا چراغ خاموش و بدون کمترین پیش زمینه ای فیلم را در شبکه نمایش خانگی توزیع کرده اند.

توزیع این فیلم نه تنها در تهران بلکه در شهرستانها نیز انجام شده و تیراژ تقریبی آن حدود ۲۵۰ هزار نسخه بوده است!یک نکته درباره طراحی اینسرت این فیلم جلب توجه میکند و آن هم اینکه در بالای نام این فیلم با فونتی درشت تر از نام کارگردان و سایر بازیگران نام گلشیفته فراهانی آمده است .

"روزنامه ایران"

osmaan
07-01-2012, 12:35
نوع اجرای خانم مجری، کار دستش داد قانون- مجری برنامه جنجالی رادیو که در چند روز گذشته اخباری از نارضایتی نوع اجرای او در رسانه‌ها منتشر شد، از اجرا منع شد!
به گزارش «24»، انتشار اخباری مبنی بر نارضایتی برخی اعضای هیئت نظارت سازمان صداوسیما در خصوص اجرای برخی مجریان زن این رسانه، واکنش مدیران سازمان را در پی داشت.
بعد از آنکه در رسانه‌ها اعلام شد «حسین مظفر» رییس شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، نسبت به رفتارهای مجری زن برنامه «جوان ایرانی سلام» با انتشار نامه ای خطاب به رییس سازمان صدا و سیما به شدت انتقاد کرده، چند روزی است این برنامه پر مخاطب صبح‌های رادیو جوان بدون مجری سابق روی آنتن می‌رود.
شنیده‌های خبرنگار ما حاکی است، این خانم مجری از اجرای این برنامه منع شده است.

خانم «ص» از مجریان با سابقه رادیو جوان محسوب می‌شود.
:31:
حالا مگه چی کار کرده بود؟

Lady parisa
09-01-2012, 11:05
مجری سابق برنامه «دیروز، امروز، فردا» طی سخنانی به شدت به انتقاد از صدا و سیما و مدیریت ضرغامی بر این سازمان پرداخت و مدعی شد که فراماسونرهایی که در این سازمان نفوذ کرده اند، دلیل حذف او بوده‌اند.

پایگاه خبری کاشف‌نیوز ، بخش‌هایی از سخنان وحید یامین پور که چندی پیش در جمع دانشجویان یکی از دانشگاه ها عنوان شده، را منتشر می‌کند. ضمن اینکه بخشهایی ازسخنان وی نقل قول های غیر مستندی از مقامات ارشد کشور و نیز عبارات نا مناسب نسبت به طیف های مختلف اجتماعی بود که انتشار آن بدلایل اخلاقی و حرفه ای صحیح نیست. پیش از این بدلیل مواضع فکری وی گفته می شد که از کاندیداهای انتخاباتی جبهه پایداری در انتخابات مجلس نهم خواهد بود. حال آنکه گویا وی ثبت نام نکرده است.

بخش هایی از اظهارات یامین پور به شرح زیر است:

* اگر استثنا قائل شوم در برخی از برنامه ها که در صدا و سیما رخ می دهد باید بگویم که صدا و سیما رسما در بسیاری از مواقع به عنوان سرباز جبهه مقابل انقلاب اسلامی نقش ایفا کرده تا موافق با انقلاب ، یعنی همان غضنفر است که به دروازه خودی گل می زند، ما خیلی به حضور مارادونا نیاز نداریم با وجود غضنفر و در جنگ رسانه ای این را باید مهار کنیم .

* اینکه عرض می کنم رسما صدا و سیمای ما در بسیاری از مواقع در جنگ نرم سرباز ضد انقلاب بوده از این جهت است که یعنی نه تنها خیری از آن به جبهه فرهنگی نرسیده ، خیری از آن نیز برای ساختن فضای مطلوب انقلاب فرهنگی نرسیده و شرش خیلی از اوقات دامن گیر ما بوده و این اوضاعی است که صدا و سیما را در بر گرفته و متاسفانه ما هر سال در انتظار این هستیم که اتفاقی در این سازمان روی دهد اما هر بار متوجه می شویم که هر سال دریغ از پارسال و هر سال اتفاق بدتری به نسبت سال پیشش روی می دهد.

* صدا وسیما در ترویج سکولاریسم، رسمیت بخشیدن به زندگی منفک از دین نقش ایفا کرده و کار صدا و سیما مانند این است که تنها دو قوی سیاه در دنیا وجود دارد و شکارچی از خیر شکار تمام قوهای سفید دست کشیده و می خواهد قوی سیاه را شکار کند و نسل قوی سیاه را منقرض سازد . بعضی از کارهای صدا و سیما اینگونه است ، در حال منقرض کردن نسل برخی از گزاره های فرهنگی ما است.

* 75 یا 80 درصد کارمندان صدا و سیما به موسوی رای دادند که واقعا هم اینگونه است و این نشانه است نه دلیل ، کسانی که بدنه صدا و سیما را تشکیل می دهند غالبا بدنه روشنفکر زده بالا شهر نشین هستند و خودشان به لحاظ نگاه جامعه شناختی متعلق به طبقه متوسط شهری بوده و نگاه های بی استقرار در حوزه ارزش های اسلامی دارند، دقت کنید نمی گویم غیر اسلامی می گویم استقرار ندارند و متزلزند و اهل تساهل و تسامح بوده و شریعت گرایی و نگاه ایدوئولوژی اشان به اسلام در حوزه سیاست، اقتصاد خود را متجلی می سازد و همچنین در اثری که از آنها در صدا و سیما متولد می شود تاثیرگذار هستند.

* آقای دارابی معاون سیما که به این سمت منصوب شده زمانی که وارد سازمان شد همه ما خوشحال بودیم که یک بچه حزب اللهی وارد سازمان شده است، اما اولین اقدام ایشان تعطیل کردن برنامه دیروز امروز فردا بوده و پس از آن نیز ما هر روز می دیدیم که با هر گروهی جلسه ای تحت عنوان دیدار صمیمی معاون محترم صدا و سیما با طنز پردازان، دیدار صمیمی معاون صدا و سیما با مداحان با فیلم بردارن و... برگزار می کند و وقتی علت را سئوال کردیم گفتند که این جلسه برای بهبود روابط اداری در آینده صورت می گیرد. ... با خود گفتم خب این می تواند یک دستور سازمانی از سوی معاون سیما باشد که به مدیر شبکه بگوید این کار را انجام بده و آن کار را انجام نده اما باید این جلسه در بهترین ساعات از تلویزیون پخش شود؟ مثلا وزیر راه می خواهد جایی را آسفالت کند آیا با کارگران جلسه گذاشته و فیلم می گیرد و یا دستور می دهد که کار صورت گیرد ؟ این ها رفتارهای تبلیغاتی و نمایشی بود که ما متوجه شدیم در حال جا افتادن بوده و هر چند روز یک بار صدا و سیما جلسه ای برگزار کرده و از خودش تقدیر می کند. دیدار صمیمی می گذارد و سکه و پول می دهد.

* چندی پیش یکی از تهیه کننده ها با من تماس گرفت و گفت در جلسه برگزار شده و یا همان دیدار صمیمی 3 میلیون تومان دریافت کرده که من از او پرسیدم چرا پول را دریافت کرده و در جلسه چه کرده است که پاسخ داد"پول را در جیبم گذاشتم و فحش دادم". علت را که پرسیدم، گفت:"این چه وضع مدیریت است ؟ بزرگترین نهاد فرهنگی و تبلیغاتی کشور می خواهد با سکه و پول سر و صداها را بخواباند".

* روزی مدیر بخشی از صدا و سیما مثالی زد که صدا و سیما مانند شتر مجنون است که مجنون می خواهد به سمت لیلی برود اما شتر می خواهد به سراغ کره اش برود.بخش عظیم مشکلات صدا و سیما به بی عرضگی مدیرانش مربوط می شود و مدیران سازمان به لحاظ نگرش های فرهنگی و سیاسی چندان تفاوتی با این بدنه که ما از آن ها انتقاد می کنیم ندارند . به هر حال من می توانم نام آنها را ببرم اما درست نیست و صلاح هم نمی باشد . من 10 سال از نزدیک آن ها را می شناسم و با روحیات فرهنگی و سیاسی اشان آشنا هستم.

* زمانی که برنامه دیروز امروز فردا در اوج قرار داشت و بقال و سبزی فروش و راننده تاکسی نیز آن را نگاه می کردند، قائم مقام شبکه 3 به من گفت : ما داریم به خاطر تو فحش می خوریم، مثلا نیمه اول فوتبال فشنگ سازی بوشهر با بندر چموشک مارسی بود و به خاطر برنامه شما فوتبال را پخش نکردیم و به این دلیل مردم فحش می دهند، مردم فوتبال دوست دارند...

* مدیران سیما می گویند ما اصل تعادل را باید رعایت کنیم و اصل تعادل این است که در رسانه ما نه طاغوتی ها بتوانند آن چیزی که دوست دارند مشاهده کنند و نه حزب اللهی ها و برنامه ها باید برای مردم خاکستری طبقه متوسط ساخته شود.

* در سازمان معروف است که در مورد خدا و پیامبر می توانی راحت صحبت کنی اما در مورد سازمان نمی توانید صحبت کنید ، انتقاد از سازمان خط قرمز است. من اخیرا در وبلاگم نوشتم در سفری که به سمت بوشهر برای سخنرانی در مورد طرح ولایت داشتم ، با یکی از اساتید که سال ها پیش سخنرانی هایش بسیار از صدا و سیما پخش می شد همسفر بودم که وی آسیب شناس معروفی است و بیش از 60 سال سن دارد . آقای دکتر ..... که از من سئوال کرد زمانی است که در تلویزیون نسیتم و کجا هستم که گفتم ممنوع التصویر شدم و وی نیز به دلیل اینکه به صدا و سیما اعلام کرده طبق بررسی های صورت گرفته مهم ترین عامل استفاده از ماهواره تلویزیون جمهوری اسلامی است، ممنوع التصویر شده است و همچنین ممنوع المصاحبه و زمانی که به بوشهر رسیدیم گفت همین الان معاون سیما به من پیامکی ارسال کرد که با یک سایتی مصاحبه ای انجام بدهید و فضا را تلطیف سازید تا به صدا و سیما برگردید.

* در تاریخ صدا و سیما بی نظیر است که معاون و رئیس صدا و سیما بر علیه یک مجری و یا کارگردان با یک رسانه مصاحبه کنند که در مورد من این اتفاق افتاد. چرا ؟ به این دلیل که یک سیستم سیاسی در حال وارد کردن فشار بوده که این مجری در سازمان صدا و سیما چه می کند. مدیر بازنشسته یکی از شبکه های تلویزیونی اخیرا من را در جایی دید و گفت : اول انقلاب می گفتند ما بیش از 300 شبکه ساواکی در کشور داریم و همینطور بیش از 300 شبکه فراماسونری در کشور وجود دارد، شبکه های متصل به شبکه امنیت کشور یعنی ساواک منهدم شده اما حتی یکی از شبکه های فراماسونری در کشور منهدم نشده است و بخشی از این شبکه ها در تلویزیون نفوذ کرده است و یکی از اقداماتی که انجام دادند حذف شما و تعطیل کردن برنامه دیروز امروز فردا بوده است.البته این حرف ها، امنیتی بوده و سند و مدرک نیاز دارد که من ندارم...

* جریان انحرافی مشایی در حوزه فرهنگ چه می گوید؟ آیا اگر مشایی رئیس سازمان صدا و سیما شود تغییری در خط مشی سازمان به وجود می آید؟ هم اکنون صدا و سیما همان گونه کار می کند که مورد دلخواه مشایی است . مثلا مشایی به ایرانی گری و احساسات ناسیونالیستی تاکید می کند که در تلویزیون جمهوری اسلامی نیز حتی در ظاهر هم اینگونه است.دینی ترین مقوله فرهنگ ما را که به دفاع مقدس مربوط می شود در تلویزیون تحلیل محتوا کنید.کدام یک از فیلم ها و سریال ها این انگاره را تولید می کند که ما برای اسلام و حرف امام به جبهه رفتیم ؟ ... مطرح کردن دفاع از وطن در سریال های دفاع مقدس اجرای یکی از انگاره های مشایی است و اینکه نشان می دهد صدا و سیما در این راستا به خوبی به خدمت رسانی پرداخته است.

* آیا تاکنون در یک روزنامه و یا سایت اصلاح طلب دیده اید که از یک سریال تلویزیونی انتقاد شود، این مسئله خیلی به ندرت اتفاق می افتد.سریال های تلویزیونی دقیقا همان چیزی است که اصلاح طلب ها و بی بی سی می خواهد. بی بی سی چه میزان طرفدار برنامه 90 است؟ چقدر طرفدار هنرپیشه های طنزپرداز ما است؟ آیا دیده اید این سریال ها و برنامه ها را نقد کند؟ فقط ما حزب اللهی ها نقد می کنیم. سریالها و فیلم های ما همان چیزی است که آنها می خواهند.جریان انحرافی در حوزه زن و مرد می گوید سختگیری نکنید، همینطور در حوزه حجاب و در تلویزیون هم این مسائل رعایت می شود.جو حاکم در خصوص جریان انحرافی نباید شما را گمراه سازد، اصلا جریان انحرافی چیست و از کجا پیدا شده؟ ... مشایی حرفش را می زند اما صدا و سیما آن گفته را اجرایی می کند و در این صورت شما که از جریان انحرافی، منحرف ترید . صدا و سیما میلیاردی هزینه می کند تا سخنان مشایی به عمل مبدل شود و اگر برنامه های صدا و سیما خصوصا سریال ها و فیلم ها تحلیل شود به همین نتیجه می رسیم .

* من بسیار ناراحت هستم که برنامه دیروز امروز فردا از رسانه جمهوری اسلامی ایران پخش شد و بر این باورم که اگر این برنامه به صورت سی دی در اختیار مردم قرار می گرفت دیگر نامی از صدا و سیما نبود. روزی که ما در این برنامه از سعید قاسمی دعوت کردیم تا در برنامه حضور یابد، من از مدیران ارشد برنامه فحش و ناسزا شنیدم، اما دعوتش را بلافاصله در زیر نویس تیزر برنامه قرار دادم تا نتوانند برنامه را کنسل کنند و بلافاصله رئیس سازمان تماس گرفت و شروع کرد صفت های نامناسب را به سعید قاسمی عنوان کردن...

* شما باید فضای مطالبه را افزایش دهید این فضا را آن قدر بالا نگه دارید تا صدا و سیما جرات نکند یک سریال بد پخش کند. سا ل ها است که بچه حزب اللهی ها از پخش برنامه 90 ناراحتند، چرا هر سال برنامه 90 شروع می شود. علت را از دارابی پرسیدم گفت: ما نمی خواهیم شما محور باشید و برنامه به اسم شما تمام شود. گفتم تنها با من مشکل دارید؟گفت:نه تمام برنامه ها به اینصورت اجرا خواهد شد مثلا برنامه شما، 90 و درستکار.

* در سال 84 از من پرسیدند که چرا می خواهم به احمدی نژاد رای بدهم که پاسخ دادم ، با توجه به مشابهت دیدگاه های کاندیداها این فرد با دیگران متمایز بوده لااقل این بار یه چیز دیگر را تجربه کنیم، شاید درست جواب بدهد، ما در حال حاضر به آستانه یاس رسیدیم، احساس می کنیم یک تحولی باید صورت بگیرد، در حال حاضر ما یک احمدی نژاد نداریم که بفرستیم صدا و سیما را مدیریت کند. در حوزه فرهنگی من از تنوع استقبال می کنم، ضرغامی در حوزه رسانه دارای برجستگی هایی نیز بوده و تمام انتقادهای من متوجه ایشان نیست و منظور من افرادی که وی را احاطه کردند نیز بود، ضرغامی نسبت به برخی کاندیداهای ریاست بر سازمان ارجحیت داشته اما در حال حاضر به یقین رسیدم که ایشان اراده اصلاح ندارد...

* به نظر من فتنه 88 را صدا و سیما راه انداخت و خود نیز آن را مدیریت کرد این هم از معجزات صدا و سیما است. بعضی وقت ها صدا و سیما یک بچه حزب اللهی را می آورد در یک بخش هایی از تلویزیون قرار می دهند مثلا به خود من بارها می گفتند شما در شبکه بمان جواب بچه حزب اللهی ها را بده و آنها فکر کنند شما هم هستید، آنها می خواستند برخی مسائل مسئله روز نشود اما با وجود بچه حزب اللهی ها دهن یک عده ای بسته بماند. یک بار (یک) معاون (سازمان) در برنامه رادیو جوان دعوت شد و در آن زمان که برنامه سازها بسیار افتضاح کار می کردند، گفت"فکر کنید 10 درصد از افرادی که در این کشور زندگی می کنند حزب اللهی هستند.... این ها را عصبانی نکنید" نگاه این گونه به حزب اللهی ها، مثل وز وز پشه نمی گذارند ما کارمان را انجام دهیم ، البته تقصیر خودمان است که اینگونه رفتار کردیم. و نگاه رسانه به ما اینگونه است. حقمان است . یک بار ...

dany_3p4u
08-03-2012, 17:41
سلام
یه برنامه هست به اسم سپهر معرفت از شبکه 4 که حدود ساعت 12 پنج شنبه ها پخش می شه
می خواستم بدونم کسی می دونه اسم مجموعه اصلیش چیه؟ چون معلومه روی سخنرانی افکت گذاشتن و چند تا جمله خودشون اضافه کردن

یا اگه بشه کامل این مجموع یا اصلیش را راهنمایی کنید از کجا می شه تهیه کرد
ممنون

اینم یه عکس ازش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Reza31001
11-03-2012, 21:34
خبری از برنامه های نوروزی نیست؟

hamijoon
20-03-2012, 10:51
دوستان كسي نميدونه از كجا ميتونم برنامه ويژه سال تحويل شبكه 2 رو دانلود كنم؟؟

مثل اينكه مازيار فلاحي و شهرام شكوهي اومده بودن ...

Dark Shine
20-03-2012, 11:11
کلـاً امسـال برتـری بـا شبکـه ی دو بـود .
بـا اجـرای بسیـار خوبِ احسـانِ علـی خـانـی :31:

مثل اينكه مازيار فلاحي و شهرام شكوهي اومده بودن ...
مـازیـار دیشب حـدود 12 اومـده بـود ، شهـرام شکـوهـی امـروز صبح + مهـدی یراحـی و گـروهِ رستـاک و اینـا هـم آوردن .
شبکـه ی 3 همـون یـه ذره کـه دیدم ، سیروان بـود و خواجـه امیـری .

hamijoon
20-03-2012, 11:39
يه تيكه امروز نشون داد آهنگ مجنون ليلي رو خونده بود ... بــه نظرت مياد رو نت واسه دانلود ؟؟

nafe-bandar
23-03-2012, 17:19
سلام

دوستان از شبکه جام جم یه قسمت یه سریال دیدم که:

پسره از سفر کانادا اومده بود همراه همسرش که دو رگه بود
بعدش باباش مرده بود و ایران توی خونشون خاله هاش بودن

اسم سریال چیه؟؟؟؟
هرچی فکر می کنم یادم نمیاد
هرچی گشتم هم پیداش نکردم

کمک کنید ممنون میشم ♥

CAnZO
30-03-2012, 17:39
داشتم کانالها رو عوض میکردم که یکدفعه چشمم افتاد به تصویر سوسن تسلیمی در اوج جوانی. فیلم چریکه تارا بهرام بیضایی. فیلم ساخت سال 58 هست ولی کیفیت تصویرش بهتر از فیلمهای الان بود. از یک شبکه به اسم کهکشان .
امیدوارم برنامه هاش به همین منوال ادامه پیدا کنه.

poonel
26-04-2012, 04:23
شبکه کهکشان یه زمانی قطع شده بود. الآن راه افتاده؟

+ شبکه ورزش کی رسماً افتتاح میشه. میاد روی ساتلایت؟

+ یه شبکه ای بنام آموزش هست. هر موقع میزارم هر چیزه داره جز آموزش!:27:

+ شبکه مستند هم مسخره شده ها. شب ها فوتبال لیگ انگلیس میزاره!:18:

manya-atashin
18-05-2012, 14:17
يه فيلم شبكه تهران نشون داد امروز

گروه پنجم در جستجوی گنجینه گمشده

اسم خارجيش چيه ؟!

manya-atashin
18-05-2012, 14:24
V Tsenturiya. V poiskakh zacharovannykh sokrovishch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omid-p30
31-05-2012, 08:15
آقا در قسمت اول سریال روزی روزگاری، بازیگر نقش چوپان که جاسوس مراد بیگ اینا هم بود کی هست ؟

poonel
14-06-2012, 00:54
V Tsenturiya. V poiskakh zacharovannykh sokrovishch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خب این پست یعنی چی؟

+

الآن دیگه تماشای فوتبال از شبکه 3 روی ما.هوا.ره غیر ممکن شده!

روی فرکانس 11900 بدر که فقط صدای فوتبال داره و تصویر نداره.

روی فرکانس 11881 بدر هم که موقع فوتبال فقط عکس رنگین کمون میاد!

حالا اگه یکی یه جایی زندگی میکنه که به امواج زمینی دسترسی نداره تکلیفش چیه؟

شبکه 3 باید با یه مبلغ خیلی ناچیز اشتراک شبکه رو به بیننده ها بفروشه که مردم از تماشای فوتبال، حداقل تیم ملی خودمون محروم نشن.

poonel
31-08-2012, 15:41
برنامه راه شب شبکه تهران خیلی قشنگه ها.

خواننده هایی که آوردنه تا حالا هیچ برنامه ای نیاورده یا کمتر آورده. مثلاً کی فکرش رو میکرد حمید عسکری بیاد تلویزیون!

چند شب پیش هومن حاجی عبداللهی میگفت قراره محسن چاوشی هم بیارن. خود محسن قول داده تا آخر شهریور بیاد برنامه.

وای اگه بیاد چه برنامه با حالی میشه.

hamid_diablo
23-09-2012, 09:55
سلام

والا دیشب شبکه 1 برتامه ای داشت برای انتخاب بهترین سریال درزیمنهدفاع مقدس

مجری این برنامه آقای سلوکی هست و هر شب هم 2 تا مهمون دعوت میکنن.دیشب یکی از مهمانها آقای " رحیم نوروزی " کی از بازیگرای موفق سینما و تلویزیون بود

به شخصه علاقه عجیبی به این بازیگر دارم.خیلی دوسش دارم.اما در لا به لای بحثها و سئوالها حرفی رو مطرح کرد کگه بد جور به دلم نشست

رحیم نوروزی : تو جامعه ما مردم وارد مسابقه ای شدن برای رفاه و ثروت بیشتر.کدام جوان 15 تا 20 ساله اگه جنگ بشه مثل دوران 8 ساله امروز روز جنگ میره؟

PersiBoy
27-09-2012, 14:27
سلام
این شبکه های دیجیتالی دیگه شورش رو در آوردن.
شبکه ی نمایش یه جشنواره گذاشته برای پخش آثار برگزیده ی بازیگران بزرگ سینما، که فعلا داره از رابرت دنیرو پخش میکنه. اونوقت اومده فیلم cop land رو پخش کرده که فکر نکنم دنیرو توی این فیلم جمعا 5 دقیقه بازی کرده باشه! اما اوج کارشون اونجاست که فیلم داستان یک برانکسی که 120 دقیقه هست رو ناشیانه چیدن و به کمتر از یک ساعت رسوندن! خب بابا فیلم اینجوری رو پخش نکنید که بهتره، یا از اون بهتر میتونید یه نفر رو بنشونید داستان فیلم رو 5 دقیقه ای تعریف کنه که وقت با ارزش شبکتون هدر نره و بتونید فیلم های هندی بیشتری پخش کنید!
اولین بار نیست که شبکه نمایش فیلم ها رو میچینه،از ابتدای راه اندازی شبکه همینجور بوده و تو اکثر فیلم های هالیوودی دست میبرن و جاهایی(صحنه های سالم و مفید) که هیچ چیز خاصی نداره رو الکی میچینن، نمیدونم چرا این کار رو میکنن در حالی که کلی وقت آزاد دارن، من فکر میکنم این کار در راستای کم کردن جزابیت فیلم های هالیوودی و روی برگرداندن مردم از این سینما انجام میشه!
البته به جز این بعضی جاها صحنه های زد و خورد رو میچینن تا افراد زیر 14 هم بتونن ببینن که من فکر میکنم اونم الکی هست، چون اصولا افراد زیر 14 سال از این فیلم ها چیزی نمیفهمن به خصوص که با حذف این صحنه ها افراد بزرگسال هم چیز زیادی از فیلم نمیفهمن!
اما با این صحبت های من اگه فکر میکنید شبکه ی نمایش ضعیفترین شبکه ی دیجیتالی هست، حق دارید چون هنوز شبکه ی پویا رو ندیدید!
قطعا ضعیفترین شبکه همین شبکه ی پویا هست. تصور کنید سریال بی خانمان(پرین) به صورت به هم ریخته مثلا یه بار قسمت 17 یه بار قسمت 24 یه بار قسمت2 و یه بار دوباره قسمت 24 پخش بشه! این دقیقا کاری هست که شبکه ی پویا با سریال های انیمیشن میکنه. من به شخصه فکر میکنم این شبکه یه کارمند داره که یه جعبه بزرگ جلوش گذاشته و هر روز چند تا فیلم از تو این جعبه بر میداره و داخل دستگاه میذاره!!!
دسته گل دیگه ای که این شبکه به آب داده!: جالبه بدونید این شبکه کارتن های قدیمی مثل میگ میگ که هزار بار از تلوزیون پخش شده و قطعا تو آرشیو صدا و سیما موجود هستش رو از اینترنت دانلود میکنه و حتی زحمت این که آرم سایت "دانلودها" رو هم از روی فیلم پاک کنه به خودش نمیده!! شاید نمیدونن که جایی هم به نام آرشیو صدا و سیما وجود داره!! باز هم احتمال وجود فقط یک کارمند رو مطرح میکنم!
حالا یه سوال اینجا به وجود میاد: آیا شبکه های دیجیتال به این روش میخواهند جای ماهواره ها رو توی خانواده های ایرانی پر کنند؟! و آیا موفق خواهند شد؟! من که فکر میکنم راه اندازی این شبکه ها فقط برای از سر باز کردن وظیفه بوده و بعدا احتمالا میگن ما آثار رابرت دنیرو و فلان و فلان رو پخش کردیم! نظر شما چیه؟
میخواستم یه تاپیک جدا بزنم ولی دیدم اینجا هست گفتم اینجا بنویسم، امیدوارم جای درست نوشته باشم.

SNOW PATROL
27-09-2012, 14:49
داداش کی تلویزیون ایران نگاه میکنه من از ایران فقط نود رو نگاه میکنم
الان پکیج جم 12 تا شبکه زده که 6 تاش اچ دی هست و داره بهترین برنامه ها رو پخش میکنه اونوقت تلوزیون ایران با این همه بودجه حتی توانایی پخش فوتبال ملی رو هم نداره
Sent from my ST25i using Tapatalk 2

Iloveu-ALL
28-12-2012, 19:28
برنامه فرصت برتر (زنده) / شنبه تا پنچ شنبه ساعت 17 تا 18 و جمعه ساعت 11 تا 12 از شبکه آموزش
برنامه کنکور آسان است / هرشب از رادیو فرهنگ

سوال: چه شبکه هایی برنامه های مربوط به کنکور رو میزارن؟
تو شبکه ی آموزش ، فرصت برتر چه روز هایی و چه ساعت های پخش میشه؟
همچنین توی رادیو جوان یه برنامه مربرط به کنکور است اون چه روز هایی پخش میشه؟
آیا هنوز برنامه گزینه جوان پخش میشه کی؟

برنامه گزینه جوان هم نزدیک های کنکور و موقع امتحانات نوبت دوم از اواسط خرداد تا اوایل تیر پخش میشه!

avator20002000
28-12-2012, 22:46
سوال: چه شبکه هایی برنامه های مربوط به کنکور رو میزارن؟
تو شبکه ی آموزش ، فرصت برتر چه روز هایی و چه ساعت های پخش میشه؟
همچنین توی رادیو جوان یه برنامه مربرط به کنکور است اون چه روز هایی پخش میشه؟
آیا هنوز برنامه گزینه جوان پخش میشه کی؟

ساعت دقیقشو نمی دونم الان ولی شماره 162 رو بگیری همه اینا رو با روزو ساعت دقیقشو بهت می گن

Zaghan_13
31-12-2012, 19:37
دوستان چه شبکه هایی (ماه.واره ای) برنامه ی ویژه برای امشب دارن؟
ایرانی خارجی فرقی نمیکنه ولی شبکه های خارجی فکر کنم برنامه هاشون باحاتر باشه.
دوستان سریع بیاین بگین که کدوم شبکه ها کی برنامه دارن بشینیم فیض ببریم:n02:

پ.ن:هات*برد باشه بهتره:n16:

befermatooo
06-01-2013, 12:38
سلام .

از دوستان کسی اطلاع داره این مجری معروف تلویزیونی رو که بخاطر اغفال یه دختر گرفتن کی بود ؟

اگه میدونید بصورت خ.م.ل نفرمایید :n02:

SIMON137
07-01-2013, 02:58
نمی دونم چرا وقتی Victoria Justice رو می بینم ، یاد Nina Dobrev می افتم ، Nina Dobrev رو می بنم یاد شبنم قلی خانی :n29::n27: :n02:

اینا ته چهرشون به هم میزنه یا من خیلی چیزم ؟ :n02:

hojjatinho
07-01-2013, 04:26
نمی دونم چرا وقتی Victoria Justice رو می بینم ، یاد Nina Dobrev می افتم ، Nina Dobrev رو می بنم یاد شبنم قلی خانی :n29::n27: :n02:

nina dobrev و شبنم قلی خانی که به هم شبیه هستند . با یک سرچ :

نه انصافا خیلی شبیه هم اند .

SNOW PATROL
07-01-2013, 09:19
سلام .

از دوستان کسی اطلاع داره این مجری معروف تلویزیونی رو که بخاطر اغفال یه دختر گرفتن کی بود ؟

یعنی شما هنوز نمیدونی ؟؟ :n02:
پ.خ شد

A/|\IR
08-01-2013, 11:16

من بار اول سریالو دیدم گفتم اِ اِ این کِی رفت خارج:دی

پ.خ شد

اگه میشه به منم بگین

M . Sayid
08-01-2013, 22:30
ای بابا منم این مجریو نمی شناسم !!!:n02:

M . Sayid
09-01-2013, 13:28
این قسمت سربازی برره چندمین قسمتش بود ؟

I-Tech
13-01-2013, 01:41
اشتباه شد....

bad_guy
14-01-2013, 18:55
سلام .

قضیه چیه؟
من رو هم بی اطلاع نگذارید؟

S0R3N4
21-01-2013, 02:36
سلام به همه ی دوستان عزیز

راستش مدتیه یه سوال برام پیش اومده از نحوه ی سریال سازی در خارج(خصوصا آمریکا)

اونم اینه که چرا بر خلاف کارگردان های آماتور داخلی که سریال میسازن!هر اپیزود رو یک کاگردان کارگردانی میکنه !!
یعنی من در بین سریال های معروف ندیدم که تنها یک نفر کاگردان همه ی اپیزود ها باشه!!!
اگه به خاطر حجم کاری باشه که بازم منطقی نیست!(همه رو که یک شبه پخش نمیکنن و در طول چند سال بعضا پخش میشه)
اگه به خاطر تنوع باشه که بازم منظقی نمیتونه باشه!چون یک مشخصه ی سریال خوب یک دست بودن کل کار هست!
پس چرا معمولا یک تیم چند نفره (که معمولا تعدادشون هم 2 رقمیه:n13: یک سریال رو کارگردانی میکنن اپیزود به اپیزود؟ )
و اصلا تهیه کننده گان سریال بر چه مبنایی هر اپیزود رو میدن به یک کارگردان خاص!؟

سوال بعدیم در مورد نویسندگان سریال!یا بهتره بگم تیم نویسندگان...
معمولا تو صفحه ی مخصوص هر سریال در سایت IMDB بریم نام یک نفر رو به عنوان CREATOR یا خالق اون سریال مینوسین!!
اما کمی که وارد جزئیات بشیم میبینیم که یک تیم چندین نفره پشت یک سریال عظیم قرار دارند!
خب در این مورد کاملا منطقی به نظر میاد که نوشتن سریال های با عظمتی چون (24 و فرار از زندان و لاست و .........) نیاز به یک تیم بزرگ برای همفکری داره!
اما حالا اومدیم سر یه قضیه ای هر کی واسه خودش رو داد و زیر بار نظر بقیه نرفت!!اونوقت تکلیف چیه؟:n02: :n08:
اینا اصلا سیستم کاریشون چه جوری؟وظیفه های جداگونه ای دارند یا هر روز و شب کنار هم میشینن و با هم فکری هم مینویسن هر چی به ذهن تواناشون اومد!(آخ بلای این نویسنده های این سریال های بزرگ بخوره تو سر بعضیا :n02: )

ممنون میشم در مورد نحوه ی سریال سازی در آمریکا توضیح بدید ...
مشخصه علت موفقیت های بی همتاشون هم در همین نحوه های ساخت نهفته اس...
ممنونم بازم :n12:

S0R3N4
21-01-2013, 02:40
رحیم نوروزی : تو جامعه ما مردم وارد مسابقه ای شدن برای رفاه و ثروت بیشتر.کدام جوان 15 تا 20 ساله اگه جنگ بشه مثل دوران 8 ساله امروز روز جنگ میره؟
این آقا ظاهرا خودشون شدیدا در رفاه و ثروت غوطه ور شدن و خبر بیرون رو ندارن!!
الان هر پیر و جوونی هر روز داره برای زنده مونده و پول در آوردن (هرچند ناچیز) میجنگه!!! با دشمنایی از جنس و نژاد خودمون!اما 1000 بار بی رحم تر از هر دشمن غریبه ای...

ما هر روز در حال جنگیدن هستیم...
در برابر سلاح هایی بسیار مرگبار و وحشتناک نظیر دروغ و خیانت و دزدی و دورویی و ...!!!
حتما باید تفنگ بگیریم دستمون تا اسم رزمنده رو بذارن رو ما این آقا؟؟
ما در میدانی بی رحم تر و نا برابر تر از جنگ 8 ساله داریم میجنگیم حاجی!! هر روز !!!
بیدار شو لطفا!!!:n28:

Abdolreza2012
21-01-2013, 03:38
پ.خ شد

سلام دوسته عزیز اگه میشه به ما هم بگو اسمه طرفو
ممنون

vanish
06-03-2013, 10:45
فصل سوم suits کی شروع میشه؟

jomong666
18-03-2013, 21:48
چه بلایی سر اون همه پست این بخش امده .
:n04:
حیففففففففففففففف شد .

senaps
10-05-2013, 13:34
شبکه‌ی 3 داشت یه سریالی رو تبلیغ میکرد، یک ثانیه‌اش رو که دیدم(بسته شدن در زندان به روی طرف!) فهمیدم که ورژن ایرانی فرار از زندان میباشه!!!.....
هوش سیاه اگر اشتباه نکنم بودش!!....

ساختار زندان‌های ایران کاملا متفاوته با ساختار زندان‌های غربی/امریکایی!!... چطوری این مسئله رو حل میخوان بکنن؟!

سریالی بی‌مزه و مزخرف بدون هیچ چیز جدیدی با بازی مصنوعی رو شاهد خواهیم بود احتمالا! :(

3D-Max
10-05-2013, 21:36
سریالی بی‌مزه و مزخرف بدون هیچ چیز جدیدی با بازی مصنوعی رو شاهد خواهیم بود احتمالا! :(
خو داداش بذار شروع شه بعد شروع کنیم به بد گفتن:دی
داستانشو نمیدونم نویسنده که آرش قادری
ولی مطمئن باش حداقل بازی نقش اصلی منفی خیلی طبیعی خواهد بود
واقعا بازی کیکاوس یاکیده فوق العادست درسته به پای مایکل اسکافیلد نمیرسه ولی حداقل صداش از مایلکل بهتره:n12::n02:

alex_pk
05-06-2013, 19:34
آقا این برنامه مناظره ها رو الان داشتم میدیدم
نمیدونم درست شنیدم یا نه
یکی از کاندیداها برگشت گفت اینا باهم بند و بست دارن :n13: مثل اینکه هواسش نبود بلندگوش وصله :n08:
همه هم شنیدن ولی صداشون در نیومد:n05:

123arash
09-06-2013, 18:15
سلام.
عزیزان اسم ترکی این سریال چی هست؟
هرچی تو گوگل گشتم چیزی پیدا نکردم حتی نمیدونم اسم کارگردانش کیه..
میخوام یه منبع خارجی ازش پیدا کنم و بعدش برم اسم بازیگراش بدست بیارم تا عکس ها و فیلمهای دیگه اون بازیگرارو گیر بیارم..
لطفا اطلاعاتی از فیلم بهم بدید مثلا اگر لینکی مثل imdb داره یا لینک خود ترکیه میخوام اسم بازیگراش گیر بیارم.
اگر قطره ای عبرت رو دیده باشید یه قسمتی چندی پیش پخش کرد که یه مادر و دختری بودن بعد خواهر شوهر اون زن بعد از مرگ شوهره میره تهمت به زنه میزنه و حضانت دختر رو میگیره ولی در انتها یه ماشین کامیون اونو زیر میکنه...اسم این بازیگرای این قسمت از فیلم قطره عبرت رو لازم دارم..
ممنون از همگی

Raـــــ Hـــــ Za
26-07-2013, 22:22
رادیو سریال «خداحافظ بچه» را پخش می‌کند

رادیو نمایش از 24 تیر ماه سریال «خداحافظ بچه» را پخش می‌کند.

به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، «خداحافظ بچه» نام یک مجموعه تلویزیونی به کارگردانی منوجهر هادی است و داستان آن درباره‌ی زوجی به نام مرتضی و لیلا است که بچه‌دار نمی‌شوند و تصمیم می‌گیرند بچه‌ای را به فرزندی قبول کنند اما به‌ خاطر سابقه‌ی زندان مرتضی، تصمیم می‌گیرند بچه‌ای را بدزدند و این کار را انجام می‌دهند ولی در خانه صاحب بچه یادداشتی می‌گذارند این یادداشت مدرکی می‌شود تا پدر بچه دنبال انها بگردد.

سریال «خداحافظ بچه» ماه رمضان سال گذشته از شبکه سه سیما پخش شد.

بر اساس این خبر، فرشاد آذرنیا تهیه‌کنندگی و سردبیری، نگین خواجه‌نصیر گویندگی و تنظیم رادیویی و علی حاجی نوروزی صدابرداری این برنامه را بر عهده دارند.

شهرام حقیقت دوست، مهراوه شریفی نیا، بهاره رهنما، آتیلا پسیانی از بازیگران این سریال هستند.

«خداحافظ بچه» هر روز ساعت 18 از رادیو نمایش بر روی موج اف ام ، ردیف 5/107 پخش می‌شود.

منبع:
کد:

pedram_sad
13-09-2013, 12:13
دوستان نمیدونم جای درستی دارم مطرح میکنم یا نه ( اگه جاش درست نیست لینک تاپیک مناسب رو بهم بدید )
میخواستم بدونم برای تهیه یک برنامه خاص حالا یا دانلودش یا حتی خریدش باید چه کرد ؟

من خیلی دنبال مراسم رژه نیورهای مسلح در روز 31 شهریور سال 1390 هستم با کیفیت بالا و خوب همونی که از شبکه 1 پخش شده

راهی هست از خود صدا و سیما این مراسم رو تهیه کرد ؟

ممنون میشم جواب بدید برام خیلی مهمه

silent-assassin
02-10-2013, 22:14
سلام

سوالی دارم که دقیقا نمی‌دونم جاش اینجاست یا نه و البته کمی هم شک دارم کسی بتونه جواب بده!

امشب داشت از شبکه 6 قند پهلو پخش میشد (به گمانم تکراری هم بود از شب‌های گذشته). مجری و داور یه بیت خوندن با این مضمون که من توی روز قیامت شرمنده میشم که نتونستم اندازه رحمت و بخشش خدا گناه کنم! کسی میتونه این بیت دقیقا چی بود؟

poonel
09-10-2013, 22:42
تو سایت، تاپیک شبکه نمایش خانگی داریم؟

هر چی گشتم نبود.

مجبورم این عکس رو یزارم اینجا چون جای بهتری براش پیدا نکردم :

poonel
15-10-2013, 03:00
فیلم من کجا خوابم برد اومده تو شبکه نمایش خانگی

تعریفش رو شنیدم اما خودم هنوز ندیدم

Aryana_b
16-10-2013, 17:48
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی
میشه بگید مسابقه 4 3 2 1 که کانال 4 میداد الان چه روزایی پخش میشه؟

maverick100
05-11-2013, 16:04
درود بر دوستان :n16:

اول از همه پوزش میخوام اگر سوالم رو در جایی مناسب مطرح نکردم

چندی پیش شبکه ی تهران مجموعه ای روسی با عنوان تک تیرانداز پخش می کرد کسی از دوستان میدونه نام اصلی این مجموعه چیست ؟ اگر امکان دارد لینک imbd و یا چیزی که این مجموعه را معرفی می کند قرار بدهید ممنون می شوم

farzan311
05-11-2013, 16:48
درود بر دوستان :n16:

اول از همه پوزش میخوام اگر سوالم رو در جایی مناسب مطرح نکردم

چندی پیش شبکه ی تهران مجموعه ای روسی با عنوان تک تیرانداز پخش می کرد کسی از دوستان میدونه نام اصلی این مجموعه چیست ؟ اگر امکان دارد لینک imbd و یا چیزی که این مجموعه را معرفی می کند قرار بدهید ممنون می شوم

فکر کنم این بود
Sniper: Weapons of retaliation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

a6543210
22-01-2014, 22:56
سلام دوستان
یه چیزی ذهنمو درگیر کرده!
به نظرتون صدا سیما که می یاد فیلم های خارجی رو تو شبکه های ایران نشون می ده آیا واسه خرید این فیلم ها هزینه ای هم به سازنده فیلم ها یا کمپانی های تولید کننده خارجی می ده!؟
یعنی فیلم های هالیوود که مطمعنن هزینه میلیاردی دارند چطور اجازه داره پخش کنه. حق کپی رایت چی می شه(هر چی باشه در سطح جهانی هست و می تونه واسه ایران دردسر ساز باشه!).البته شنیدم شبکه های استانی اگه چیزی بخش بشه زیاد دردسر نداره.
ممنونم

Masоud
23-01-2014, 00:52
سلام دوستان
به نظرتون صدا سیما که می یاد فیلم های خارجی رو تو شبکه های ایران نشون می ده آیا واسه خرید این فیلم ها هزینه ای هم به سازنده فیلم ها یا کمپانی های تولید کننده خارجی می ده!؟
یعنی فیلم های هالیوود که مطمعنن هزینه میلیاردی دارند چطور اجازه داره پخش کنه. حق کپی رایت چی می شه(هر چی باشه در سطح جهانی هست و می تونه واسه ایران دردسر ساز باشه!).البته شنیدم شبکه های استانی اگه چیزی بخش بشه زیاد دردسر نداره.
ممنونم

بسیار بسیار بعید میدونم. به احتمال زیاد تو 90 درصد موارد غیرقانونی دانلود و پخش میکنن!

مگر در موارد خاص که سـورس خـوبی براش پیـدا نشه که خیـلی خیـلی کـم اتفـاق می‏افـته.

یادمه یه بار اسم یکی از انکودرهای غیرقانونی معروف فیلم (Ganool) افتاده بود گوشه تلویزیون!

چون خود انکودره اسمشو چند ثانیه میندازه گوشه فیلماش. اینا همونو دانلود و پخش کرده بودن!!!

اگه بخوان قانونی بخرن و پخش کنن باید پول ساندترک و موسیقی متن رو که هم استفاده میکنن بدن.

تو زمان انتخابات بارها و بارها از آهنگ های سریال Game of Thrones استفاده کردن. چند بار هم از آهنگ های

سریال دکستر و فیلم Inception و ارباب حلقه ها و ماتریکس و ... :n02: دیگه شما خودت حساب کن چه خبره اینجا :n02:

Sara
29-01-2014, 17:11
سلام دوستان
ممنونم
مسلماً نه! چون صدا و سیما کاملاً مخالف هالیوود هست و از نظر شرعی و ... قبول نداره هالیوود رو حالا چرا فیلم هاش رو پخش می کنه دیگه دیگه! اگه به فیلم های مخصوصاً مطرح خارجی توجه کنید کیفیت پایین و عدم پخش موسیقی متن اصلی رو متوجه می شید. با نسخه اصلی مقایسه کنین کاملاً تفاوت ها مشخصه. برای فوتبال هم صدا و سیما حق پخشی پرداخت نمی کنه. در کل به نظر من وقتی ارشاد از حق کپی رایت صحبت می کنه باید اولین انتقاد رو به خودش وارد کنه نه مردم...

poonel
07-02-2014, 02:13
آگهی این فیلمو به تازگی تو روزنامه ها دیدم.
معلومه شونه تخم مرغی هست.
فقط محض اطلاع عکسش رو گذاشتم اینجا.

3D-Max
07-02-2014, 02:42
مطمئنی این مجموعه جدیده؟
به نظر سریال های قبلی + سینمایی های اکران شده رو میخوان بدن بیرون
مثلا دوتا فیلم سینمایی در یک دی وی دی!

a6543210
09-02-2014, 18:59
دوستان یه سوال!
این چند مدته می بینیم که تو صدا سیما اومدن یه پیام بازرگانی هایی می زارن که واقعن آدم به عقل کسی که می یاد این محصولات رو می گیره شک می کنه با این قیمت گزاف!!!
نمونش مثلا یه کباب پز مگه چیه که آدم باید 150ت بده! یه مثلا یه بسته آموزشی که توش فقط 4 تا کتاب کوچولو و یه خورده خرت و پرت هست مه مثلا واسه اموزش زبان است و ....
قبلا تو شبکه های ماهواره ای اینارو می دیدیم می گفتیم اینا دروغن و ....
به نظرتون چرا باید صدا سیما که یه نهاد اموزشی و تفریحی و فرهنگسازی تو جامعه ماست دست به این کارا بزنه محصولات قلابی رو تبلیغ کنه.اونم نه با قیمت کم به قیمت عجیب!
مگه ما شورای نظارت بر صدا سیما نداریم؟! یعنی بودجه صدا سیما کم هست که این کارو می کنه!؟
آدمو یاد فروش دخانیات می کنند! بعد می گن نکشین بده زشته!!!
به نظرتون چرا تو این یه سال این همه رفته تو تبیلغ این چرندیات.به کجا باید بگیم تمومش کنند!؟
:n16:

pcforlife
09-02-2014, 22:18
به نظرتون چرا تو این یه سال این همه رفته تو تبیلغ این چرندیات.به کجا باید بگیم تمومش کنند!؟
دادا کو گوش شنوا؟ من سر سریال های تکراری و اینکه نوع پخششون مثل پاسکاری تو فوتبال شده (بین کانال های تی وی) چند بار زنگیدم صدا سیما... بهتر نشد هیچ، بدتر هم شد!
تلویزیون مون رو نبینیم یا کلا کمتر ببینیم متاسفانه بهترین روشه. /
درباره تبلیغات هم با یکی از دوستانم که سابقه کار تو صداسیما رو داره، چند وقت پیش اتفاقی حرفمون به تبلیغات رسید و به گفته اون صداسیما به واسطه تحریم ها و افت کیفی آثار تولیدی به واسطه کاهش هزینه ها و ندادن پول تهیه کنندها، به شدت بدهکار هست و طبیعتا استقبال میکنه از پولدارها و میلیاردر هایی که به صورت کنتراتی میخوان تبلیغ کنن که پول عمده ای میتونن بابت تبلیغات بگیرن.

ehsan_iace
13-02-2014, 19:58
دوستان یه سوال!
این چند مدته می بینیم که تو صدا سیما اومدن یه پیام بازرگانی هایی می زارن که واقعن آدم به عقل کسی که می یاد این محصولات رو می گیره شک می کنه با این قیمت گزاف!!!
نمونش مثلا یه کباب پز مگه چیه که آدم باید 150ت بده! یه مثلا یه بسته آموزشی که توش فقط 4 تا کتاب کوچولو و یه خورده خرت و پرت هست مه مثلا واسه اموزش زبان است و ....
قبلا تو شبکه های ماهواره ای اینارو می دیدیم می گفتیم اینا دروغن و ....
به نظرتون چرا باید صدا سیما که یه نهاد اموزشی و تفریحی و فرهنگسازی تو جامعه ماست دست به این کارا بزنه محصولات قلابی رو تبلیغ کنه.اونم نه با قیمت کم به قیمت عجیب!
مگه ما شورای نظارت بر صدا سیما نداریم؟! یعنی بودجه صدا سیما کم هست که این کارو می کنه!؟
آدمو یاد فروش دخانیات می کنند! بعد می گن نکشین بده زشته!!!
:n16:

جواب سئوالت را در این لینک میتوانی پیدا کنی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن‌فروشی-صدا-و-سیما

manya-atashin
16-03-2014, 12:40
دوستان این هفته قبل بود برنامه یادگاری یه قسمت از فیلم استاد مهرجویی بود فک کنم که نشون داد
زود اسمش رو برد !
میخوام بدونم اسمش چیه میخوام دانلود کنم

ماجرای یه پسر بود که دیالوگ میگفتن واسش
میخواست نویسنده یا شاعر بشه
تو یه مزرعه داشت یا یه دختر میدوید و بازی میکرد و میخندید!

ممنون میشم کمک کنید
Amin4All
23-03-2014, 13:41
سلام.
یکی میگفت مهران مدیری با صدا و سیما مشکل بر خورده و ممنوع التصویر شده و ....
چرا جدیدا مدیری توی سیدی و دی وی دی عرضه میکنه برنامه هاش رو ؟

این قضیه ـش چیه ؟

Iloveu-ALL
23-03-2014, 13:48
سلام.
یکی میگفت مهران مدیری با صدا و سیما مشکل بر خورده و ممنوع التصویر شده و ....

این قضیه ـش چیه ؟

دلیلش همون که خودتون گفتید، با صدا و سیما مشکل داشت. میگفتن سر پول تبلیغات که مدیری میگفت موقع ای که سریالم پخش میشه پول تبلیغاتش برا من! من اینطوری شنیدم.
ولی بعد از 6 سال دوری از تی وی، تو ویژه برنامه نوروز شبکه 3 برگشت و گفت که تو سال 93 قراره برا تی وی سریال بسازه!

manya-atashin
23-03-2014, 13:58

سوالتون این بود !
اولا که قهوه تلخ جدیدا بود ؟!
خیلی وقته که تو نمایش خانگی میده بیرون کاراشو
نمایش خانگی هم ربطی به ضرغام تی وی نداره ...
مثلا آقای x یا خانم x ممنوع التصویر میشه تو صدا و سیما !
خب این میتونه بره بیرون از صدا و سیما ( نمایش خانگی ) فعالیت کنه!

یکی از دلایلی هم که بر میگرده رفتن همین آقای میم.الف بود
و البته مهم تر از اون چند وقت دیگه ضرغامی هم باید بره ...

Amin4All
23-03-2014, 20:07
سوالتون این بود !
اولا که قهوه تلخ جدیدا بود ؟!
خیلی وقته که تو نمایش خانگی میده بیرون کاراشو
نمایش خانگی هم ربطی به ضرغام تی وی نداره ...
مثلا آقای x یا خانم x ممنوع التصویر میشه تو صدا و سیما !
خب این میتونه بره بیرون از صدا و سیما ( نمایش خانگی ) فعالیت کنه!

یکی از دلایلی هم که بر میگرده رفتن همین آقای میم.الف بود
و البته مهم تر از اون چند وقت دیگه ضرغامی هم باید بره ...

حالا ما یه چیزی شنیدیم گفتیم ممنوع التصویر شما سخت نگیر .
م.ا کیه باز ؟

manya-atashin
23-03-2014, 20:39
همون دیگه! آقای 40 سانتی! :n30:

pcforlife
23-03-2014, 21:06
م.ا کیه باز ؟
احتمالا رئیس جمهور سابق منظورشونه!
تهه همه این صحبت ها میرسه به پول، چه صدا سیما و چه مدیری... وقتی پول اوکی باشه، میان در نوشابه واسه هم باز میکنن، وقتی پول اوکی نباشه، میان افشاگری میکنن./
البته همه چیز و همه اصناف همین شده، صرفا مربوط به سریال سازا و تی وی نیست...

manya-atashin
23-03-2014, 21:21
عاقا ولی ما خیلی دلخوریم از مهران مدیری!
بخدا تمام مجموعه های قهوه تلخ رو خریدم
آخرش اونجوری تموم کردن! بی احترامی مطلق به بیننده!
مجموعه ویلای من رو دیگه نگرفتم
تحریم کردم
ولی شوخی کردم رو دیدم ... ولی نمیتونم اون بی احترامی رو فراموش کنم!

Amin4All
23-03-2014, 21:51
به نظرم تو ایران با این همه ظلمی که به ماها میشه و درامد های کمی که داریم خرید این مجموعه ها به صرفه نیست و پول دور ریخته (البته من اصلا نمیخرم :n05:)
ولی شوخی کردم رو دارم میبینم و خوشم اومده (دانلود میکنم :n02: )

manya-atashin
23-03-2014, 22:32
منم شوخی کردم رو دانلود میکنم فقط !
دیگه گذشت تحت تاثیر قسم خوردن های مدیری واقع شدن !!!

ولی خب
بازم به صرفه نیست
چون پهنای باند شهر ما محدود هستش
هر گیگ هم 4500 تومن هست پهنای باند!

چه میشه کرد ... پولا فقط میره تو جیب بزرگان!:n27:

نمیخوام 30یا30 کنم
ولی 40 ت یارانه میدن
از اونور میگن سونامی بیکاری
از اونور مگن خط فقر 2200 میلیون در ماه !
بعد فرت و فرت زیرنویس میکنه ضرغام تی وی که دست رد به سینه یارانه بزنین !
والله ما بزنیم که نداریم
بعد اون نماینده محترم مجلس و اون رییس تامین اجتماعی و اون ... نزنه؟ ظلم اگه این نیست پس چیه!
اینقدرم آزادی داریم که درد خودمون رو باید تو تاکسی ها با راننده تاکسی ها بگیم
وگرنه یه فروم من دارم دو خط مینویسم
الان باید منتظر باشم یکی ریپورت بده یا یه مدیریت ببینه زود کارت بده و بن کنه و ...
والله از ماست که بر ماست ... نوش جونمون! گوارای وجودمون! فقط نالیدن رو یاد گرفتیم

ehsan_iace
23-03-2014, 23:23
عاقا ولی ما خیلی دلخوریم از مهران مدیری!
بخدا تمام مجموعه های قهوه تلخ رو خریدم
آخرش اونجوری تموم کردن! بی احترامی مطلق به بیننده!
مجموعه ویلای من رو دیگه نگرفتم
تحریم کردم
ولی شوخی کردم رو دیدم ... ولی نمیتونم اون بی احترامی رو فراموش کنم!

یک مصاحبه با امیر مهدی ژوله (که از زمان ساخت «شب های برره» یکی از نویسندگان ثابت کارهای مدیری است) خواندم که جواب این موضوع را داده است :

"ما سر «قهوه تلخ» خیلی اذیت شدیم؛ چه زمان ساخت چه بعد از آن. آن کار به لحاظ محتوایی خیلی حساسیت ایجاد کرد. ما بعضی وقت ها اصلاحیه های 76 موردی داشتیم و حتی بعضی اوقات کار به توقیف سه قسمت کامل هم می رسید. نتیجه اش هم شد عقیم ماندن کار و بیرون نیامدن پایان آن."

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امیر-مهدی-ژوله-آدم-مهم-شوخی-کردم)

[Mohsen]
26-03-2014, 14:16
بالاخره صدا و سیما هابیت رو دوبله کرد! :n20:

چون ارباب حلقه ها رو با دوبله دیده بودم این رو هم تاکید خاصی داشتم که حتما باید دوبله اش رو ببینم برای همین زبان اصلی رو نگاه نکردم! :n09: دوبله های شرکتی که اصلا جالب نبود ولی دوبله صدا و سیما خیلی خوب بود (البته بازم مثل ارباب حلقه ها نبود) ولی خوبیش این بود که سعی کردن شخصیت های مشترک بین ارباب حلقه ها و هابیت، دوبله کننده اش مثل هم باشه که این خیلی عالیه مثلا دوبله گاندالف در هابیت و ارباب حلقه ها یکیه. توصیه میکنم اگر ندید حتما نگاه کنید :n19:

mehr4
09-04-2014, 17:25
از سریال جدید مدیری برای سیما خبری نیست؟

behnamcpu2011
10-04-2014, 20:16
کسی لینک فیلم ایرانی شب های لس انجلس رو دارهه؟؟؟بذاره

poonel
11-04-2014, 14:26
محصول جدید شبکه نمایش خانگی :

Legend
09-06-2014, 18:22
سلام

دوستان مدتی پیش حدود 2 تا 3 هفته پیش شبکه بیBسی یه برنامه داشت که راجع به یه سری جوون که خودکشی کرده بودند ولی گویا زنده مونده بودند و درباره انگیزه هاشون صحبت میشد . .

چون نصفه نیمه دیدم خیلی مشتاقم بدونم اسمش چی بود تا شاید بشه تو YouTube ویدیویی ازش پیدا بشه ! نمیدونم مستند بود یا چی . . ! امیرحسین رستمی هم اگه اشتباه نکنم یکی از کارکترهاش بود که که جای یکشون بازی می کرد . . !

ممنون، شاد باشید

SNOW PATROL
09-06-2014, 18:42
سلام

دوستان مدتی پیش حدود 2 تا 3 هفته پیش شبکه بیBسی یه برنامه داشت که راجع به یه سری جوون که خودکشی کرده بودند ولی گویا زنده مونده بودند و درباره انگیزه هاشون صحبت میشد . .

چون نصفه نیمه دیدم خیلی مشتاقم بدونم اسمش چی بود تا شاید بشه تو YouTube ویدیویی ازش پیدا بشه ! نمیدونم مستند بود یا چی . . ! امیرحسین رستمی هم اگه اشتباه نکنم یکی از کارکترهاش بود که که جای یکشون بازی می کرد . . !

ممنون، شاد باشید

سلام یونس خان اسم مستند فقط چشم هاتو ببند بود
بگردی لینکش پیدا میشه

Ali_softcenter
19-07-2014, 19:33
این سریال دیگری که امین حیایی بازی کرده رو دو قسمت اول رو دانلود کردم دیدم!

واقعا باید حجالت بکشن با این سریال ساختنشون!!

کلا یه امین حیایی رو آوردن گذاشتن نقش اول!
سعید آقاخانی هم یه نقش جدی داره به عنوان شوهر خواهر امین حیایی...
رزیتا غفاری پایه اشک و آه تاریخ تلویزیون بعد از انقلاب رو هم آوردن...
کلا من تا به حال ندیدم رزیتا غفاری بخنده !

سمانه پاکدل!!!!که به تازگی نمیدونم لباشون رو پروتز کردن یا بینی عمل کردن ( به هر حال چهره عوض شده! ) هم آوردن که مثلا میخواد با امین حیایی ازدواج کنه به رسم همه سریال های صدا و سیما که هر دفعه یه بازیگر خانم رو آرایش کرده با چادر! میارن در سریال ! میشه نامزد طرف!

بقیه بازیگرا یخ در بهشت!!!! یعنی بگم بقیه بازیگر را رو از توی فک و فامیل و خیابون پیدا کردن بهشون گفتن بیا دیالوگ بگو////در حد فاجعه!!! یخ!!

یعنی ببینید سریال اینقدر تابلو هست! که مثلا طرف رفت ماشینشو پارک کرد کنار خیابون! به خدا گفتم الان برگرده میبینه ماشینو جرثقیل برده! دقیقا دو دقیقه بعد نشون داد جرثقیل اومد ماشینو ببره :n08::n08:

نصف قسمت دوم اشک و ناله دوس دختر امین حیایی ( مثلا قراره ازدواج کنن!! ولی نامزد هم نیستن! تازه قراره حلقه بخره امین حیایی ) و خواهرش بود!

ei8ht
04-11-2014, 20:48
سلام دوستان
خیلی وقت پیش یه مسابقه می ذاشت تلویزیون ک مسعود روشن پژوه مجریش بود و اسمش هم مسابقه ی "آوا" بود
می خواستم ببینم کسی میدونه سال چند ساخته شده یا آرشیوی ازش داره؟

e4lyas
22-03-2015, 10:28
Caltural ?
:)

MVGroup
22-03-2015, 14:12
فیلم‌های سینمایی که تلویزیون دوبله می‌کنه آیا «صدای بازیگرا» و «صدای محیط» رو جدا می‌خره؟ یا این‌که فیلم‌هاش دانلودی‌ان؟
اگه دانلودی باشن باید صدای اصلی بازیگرا بیاد ولی من چیزی نمی‌شنوم.
ولی تو مستندهایی که تو تلویزیون پخش می‌کنه تابلوئه. صدای گوینده‌ی اصلی کاملاً به گوش می‌رسه. (ولی تو فیلم‌های سینمایی دوبله شده این‌طور نیست. چرا؟ و چگونه؟)

SNOW PATROL
21-04-2015, 15:38
مستندی که از شبکه یک پخش میشه تحت نام ایرانگرد. . نمیدونم قبلا تی وی پخش کرده یا نه اما از نظر شخصی من بهترین و حرفه ای ترین مستندی هست که درباره ایران ساخته شده واقعا جای تبریک داره به گروهی که پشت ساخت این کار بودند

MILAD MGH
21-04-2015, 17:04
مستندی که از شبکه یک پخش میشه تحت نام ایرانگرد. . نمیدونم قبلا تلوزیون پخش کرده یا نه اما از نظر شخصی من بهترین و حرفه ای ترین مستندی هست که درباره ایران ساخته شده واقعا جای تبریک داره به گروهی که پشت ساخت این کار بودند

اینی که الان پخش میشه سری دومش هست. سری اولش رو اگه اشتباه نکنم، شبکه چهار نشون میداد.

MVGroup
08-05-2015, 23:57
مستند سریالی Connections محصول 1973 (.Eng ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / فار. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 28%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF_%D8%AA%D9%84%D9%8 8%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%29)) با نام «ارتباطات» ساعت 1:30 بامداد (هر شب) از شبکه‌ی 2 پخش می‌شه. دیشب قسمت اوّلش پخش شد. این مستند امتیاز 9.2 در IMDb گرفته.
ویرایش: بعد از پخش 2 قسمت، دیگه بی‌خیال پخش این مجموعه شدن!

xufc
10-05-2015, 15:58
سلام برنامه ای با عنوان "هنر هفتم" با اجرای آقای اکبر عالمی از شبکه 4 سیما پخش می شد. سال 70 لیست کامل فیلمهایی که تو اون برنامه نمایش داده شد رو میخواستم. اگه کسی اطلاع داره همینجا یا خصوصی بفرسته ممنون

MVGroup
22-05-2015, 21:09
شبکه‌ی مستند قبل از عید قرار بود چهارشنبه‌ها ساعت 17 مجموعه مستند «هفت شگفتی جهان صنعت» رو پخش کنه (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که اتّفاقاً 2 تا چهارشنبه هم این کار رو کرد و 2 قسمت از این مجموعه‌ی 7 قسمتی رو پخش کرد. ولی دیگه بقیه‌ی قسمت‌هاش رو پخش نکرده تا حالا.
بعد از عید گفته شد مجموعه مستند «نیروی محرّکه‌ی زمین» رو پخش می‌کنن (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که گویا فقط 3 قسمت از این مجموعه‌ی 5 قسمتی رو پخش کردن و دیگه پخش نشد.
گفتن 14 قسمت از مجموعه مستند «ارتباطات مهندسی» رو می‌خوان هر شب پخش کنن (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که اوایل هرشب پخش می‌کردن بعدش شد یک‌شب در میون تا این‌که 13 قسمتش رو پخش کردن و شب آخر قسمت تکراری رو پخش کردن!
گفته بودن مستند «دنیا در جنگ» که 26 قسمتی هست رو می‌خوان جمعه‌ها ساعت 20 پخش کنن (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])). 3 قسمتش رو پخش کردن ولی الآن 3 هفته است که دیگه پخش نکردن.
شبکه‌ی مستند تو این 4 سالی که فعّالیت می‌کنه هر مستند رو حدّاقل 10 بار پخش کرده.
مستندها هم اکثراً صدای گوینده‌ی انگلیسی زبانش به گوش می‌رسه.
کیفیت کارشون پائینه.

MVGroup
30-05-2015, 15:17
شبکه‌ی مستند داره یک مجموعه مستند 13 قسمتی با موضوع زمین‌شناسی رو پخش می‌کنه «لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])». نام این مجموعه «داستان زمین» هست که پنج‌شنبه‌ها ساعت 22 پخش می‌شه. هر قسمت حدود 40 دقیقه هست. قسمت اوّل این مستند پنج‌شنبه‌ی گذشته پخش شد. می‌تونید به‌صورت آنلاین در سایت تلوبیون تماشا کنید «لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» (البته باید در سایت تلوبیون عضو باشید که عضویتش رایگان هست.).
کارگردان این مستند «محمود یارمحمّدلو» هست. این مستند ایرانی هست و نه خارجی. قسمت اوّلش رو که دیدم به پیدایش زمین پرداخته بود که بعد از بیگ‌بنگ چه مراحلی برای تشکیل زمین سپری شد. به‌نظرم مستند خوبی بود و من رو یاد مستندهای خارجی تو این زمینه انداخت. فقط اواخر قسمت اوّل گذری به نظریات غیرعلمی که در گذشته نسبت به پیدایش زمین گفته شده بود اشاره کرد که به‌نظرم در یک مستند علمی جای این مطالب نیست. در کل به علاقمندان زمین‌شناسی پیشنهاد می‌کنم این مستند رو پنج‌شنبه‌ها ساعت 22 از شبکه‌ی مستند تماشا کنند، خصوصاً که ساخته‌ی ایران هم هست.

MAHY@R
31-05-2015, 20:57
یه سریال بود دهه 70 فکر کنم شبکه دو پخش میکرد چیز زیادی ازش یادم نیست فقط نقش اولش یه دختره بود که میخواست کار پیدا کنه یا دانشگاه بره کلا یه هدفی داشت نمیدونم چی بود یادمه با قطار سفر میکرد

تو سریالهای خاطره انگیز خیلی گشتم ولی هیچی پیدا نکردم

کسی میدونه اسمش چی بود

mohssen_kh
14-08-2015, 10:06
سریال تنهاییه لیلا رو اصلا جالب نساخته لطیفی...نظر شما هم همینه؟

- - - Updated - - -

hbm_7052
18-08-2015, 10:18

- - - Updated - - -

حيلي چرته نميدونم تلوزيون تا كي ميخواد از اين سريالهاي چرت غمناك كه توش يه آدم ريشو خوبه و يه آدمه يه تغيه بده بسازه
اونم از سريال شبكه 1 كه همش مسخره بازييه
دوباره يه دختر و پسرو مجرد و .....
حالمون ديگه بد ميشه از اين tv ايران با اين سريالش

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

حيلي چرته نميدونم تلوزيون تا كي ميخواد از اين سريالهاي چرت غمناك كه توش يه آدم ريشو خوبه و يه آدمه يه تغيه بده بسازه
اونم از سريال شبكه 1 كه همش مسخره بازييه
دوباره يه دختر و پسرو مجرد و .....
حالمون ديگه بد ميشه از اين tv ايران با اين سريالش

smahdis
12-01-2016, 13:04
آقا شبکه HD برای شوما هم قطع شده؟

از دیروز که داشت فیلم پاگنده رو نشون میداد یهویی زد No Signal و بعد از یه مدت هم که اون تصویر رنگین کمانی No Signal با صدای بوق اومد و تا امروز درست نشده.

قطعی سراسریه یا استانی؟

mohamad.hejazi
26-08-2016, 10:16
سلام دوستان کسی اطلاع داره این عکس متعلق به کدام فیلم شقایق فراهانیه؟؟

KING iMAN
21-11-2017, 15:24
درود
شبکه چهار تله فیلمی با نام پریشانی رو پخش کرد که من موفق نشدم کامل ببینمش. با بازی مریلا زارعی.
محبت میکنید لینک بدید توی خصوصی؟