ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظرتون پسوند .djh برای صفحات سایتم به جای .htm ممکنه مشکلی به وجود بیاره؟

DaRiOuShJh
11-11-2008, 13:37
بچه ها به نظرتون مشکلی داره؟:20:

neopersia
11-11-2008, 22:30
نه اگر درست اجراش کنی مشکلی پیش نمیاد
حالا صفحات استاتیکن یا میخوای با mod_rewrite اینکارشون کنی؟

DaRiOuShJh
11-11-2008, 23:19
با خوده وردپرس میکنم
پسوند اضافه براشون گزاشتم

مثلا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

neopersia
13-11-2008, 02:46
فکر کنم ورد پرس هم با mod_rewrite انجام میده. به نظرمن که مشکلی پیش نمیاره

DaRiOuShJh
13-11-2008, 13:58
مرسی
آره اونم احتمالا از همین کارها میکنه

ولی میشه پسوند هم نذاشت کلا

ولی من میگم توی google و .... هم میتونن این صفحات رو index کنن به نظرت؟

neopersia
13-11-2008, 15:41
اگر صرفاً پسوند رو در نظر بگیریم که فکر میکنم برای هیچکدوم از موتورهای جستجو مهم نباشه چون نوع خروجی صفحه رو از پارامترای دیگه ای مثل هدرهای دریافت شده از سرور تشخیص میدن.
اما اصولاً این مدل آدرس دهی چه با پسوند و چه بدون پسوند مجازیه:

آدرس رو اینکار میکنن که هم بشه یه سری کلمات کلیدی توی آدرس گذاشت که برای موتورهای جستجو به درد بخور باشه و هم برای آدمیزاد قابل فهم تر باشه
یه دلیل دیگه هم قبلنا این بود که موتورهای جستجو از ترس اینکه توی یه حلقه نامتناهی بیافتن صفحاتی رو که آدرس داینامیک داشت ایندکس نمیکردن برای همین میومدن آدرس رو این شکلی میکردن که موتور جستجو با خیال راحت بیاد تو صفحه! اما الان دیگه فکر میکنم این مشکل با همه موتورهای جستجو حل شده باشه (اونایی هم که حل نشده باشه ارزشی ندارن!)

DaRiOuShJh
13-11-2008, 16:14
اگر صرفاً پسوند رو در نظر بگیریم که فکر میکنم برای هیچکدوم از موتورهای جستجو مهم نباشه چون نوع خروجی صفحه رو از پارامترای دیگه ای مثل هدرهای دریافت شده از سرور تشخیص میدن.
اما اصولاً این مدل آدرس دهی چه با پسوند و چه بدون پسوند مجازیه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآدرس رو اینکار میکنن که هم بشه یه سری کلمات کلیدی توی آدرس گذاشت که برای موتورهای جستجو به درد بخور باشه و هم برای آدمیزاد قابل فهم تر باشه
یه دلیل دیگه هم قبلنا این بود که موتورهای جستجو از ترس اینکه توی یه حلقه نامتناهی بیافتن صفحاتی رو که آدرس داینامیک داشت ایندکس نمیکردن برای همین میومدن آدرس رو این شکلی میکردن که موتور جستجو با خیال راحت بیاد تو صفحه! اما الان دیگه فکر میکنم این مشکل با همه موتورهای جستجو حل شده باشه (اونایی هم که حل نشده باشه ارزشی ندارن!)

مرسی

آره میدونم

من خودم اینطوری براش تعریف کردم
وگرنه وردپرس که پیش فرضش اینطوریه:

مثلا:

یعنی مثلا اینجوری:

آهان مرسی

آره منم رو همون حساب گفتم

چون میگفتن صفحات پسوند html راحت تر و کاملتر Index میشن