ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sos!درایور کارت گرافیک نصب نمیشه!!help

avecina.ir
10-11-2008, 19:40
آقا یک سیستمی برای نعمیر برداشتم گرافیک آنبورده ولی یک کارت گرافیک GF FX5500 256MB داره که بخاطر خروجی TV از این استفاده میکنن و آنبورده رو غیر فعال کردیم از ستاپ بایوس
از بدبختی من CD درایور گرافیک رو گم کردن.رفتم از سایت انویدیا و یکجای دیگه دو تا درایور تقریبن 33 مگی دانلود کردم ولی هیچکدوم درست نصب نمیشه و اخطار زیر رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی میرم به سایت انویدیا و میذارم خودش سیستم رو چک کنه این پیغام رو میده و میگه درایورت نصبه!!

در حالیکه هم توی Device manager و هم توی Display Properties گرافیک رو نشناخته.اینم عکساشون

یک پنجره رو میخوای جابجا کنی موج موج حرکت میکنه خوب معلومه نصب نیست دیگه!
البته اینی که توی Device Manager دیسیبل کردم همون گرافیک انبورده باید باشه که هر بار که سیستم میومد بالا شناخته میشد و میخواست نصب بشه در حالیکه توی ستاپ اون رو من فعال نکردم!
حتی در حالیکه PCI یا AGI رو انتخاب کرده باشم بازم GPU-Z گرافیک انبورد رو نشون میده!

اینم تصویر ستاپ:

حالا اینا به کنار وقتی درایور گرافیک آنبورد رو نصب کرده بودم و کابل VGA به کارت گرافیکه وصل بود فقط موقعی که شمارنده ی لود XP میاد رو میشد توی نمایشگر دید و با بالا اومدن ویندوز دیگه هیچی نشون نمیداد و برای دیدن نمای دسکتاپ باید سیستم رو خاموش میکردم و کابل رو میزدم به آنبورده! بخاطر همین درایور انبورده رو حذف کردم و از توی دیوایس منیجر هم دیسیبلش کردم ولی توی ستاپ جای دیگه ای برای دیسیبل کردن آنبورده نداره بجز همون عکسی که از ستاپ گذاشتم
اشکال کجا بوده ؟ چه درایوری نصب کنم؟!!!
کممممممککککککککک

shahramcat
12-11-2008, 17:42
بزار از اول دونه دونه کار کنیم ...

شما الان میخای کارت گرافیک Nvidia 5500 رو سیستم بزاری و کار کنی . پس بزارش و سیستم رو بالا بیار از لینک زیر دستی درایورش رو بگیر و اینستال کن . حتما قبلش برو تو Add/Remove و درایور اگر نصب کردی برش دار و همینطور کارت گرافیک آنبرد رو از تو ستاپ مادربورد Disable کن .
شما فقط از همین لینک فایل رو دانلود کن .

WinXP 32Bit :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

avecina.ir
18-11-2008, 22:08
نه این درایور یکی از هموناییه که همون اول دانلود کردم و وسط نصبش همون پیغام رو داد
ببین یک چیزی منو گیج کرده
در حالیکه فیشVGA نمایشگر رو به کارت گرافیک نصب کردم و داره تصویر میده چرا برنامه ی GPU-z داره چیپ گرافیک انبورد رو اعلام میکنه?
خوب اگه تنظیمات بایوس همونی باشه که توی عکس آخر گذاشتم(غیر اون چیزی ندیدم) دیگه چیپ آنبورد باید غیر فعال شده باشه دیگه
به هیچ طریقی نتونستم توی GPU-Z چیپ کارت گرافیک رو ببینم همش داره چیپ مادربورد رو میده

shahramcat
18-11-2008, 22:19
نه این درایور یکی از هموناییه که همون اول دانلود کردم و وسط نصبش همون پیغام رو داد
ببین یک چیزی منو گیج کرده
در حالیکه فیشVGA نمایشگر رو به کارت گرافیک نصب کردم و داره تصویر میده چرا برنامه ی GPU-z داره چیپ گرافیک انبورد رو اعلام میکنه?
خوب اگه تنظیمات بایوس همونی باشه که توی عکس آخر گذاشتم(غیر اون چیزی ندیدم) دیگه چیپ آنبورد باید غیر فعال شده باشه دیگه
به هیچ طریقی نتونستم توی GPU-Z چیپ کارت گرافیک رو ببینم همش داره چیپ مادربورد رو میده

احتمال 95٪ اشکالت همونجاس ! شما گزینه نادرستی رو انتخاب کردی ! پایینی هست !

mode Internal Graphic ADApter هست که بیشتر از 2 گزینه هم نداره یا disadble یا Enable !

دوباری چک کن .

avecina.ir
24-11-2008, 20:43
نه اون گزینه ی پایینی فقط انتخاب مقدار رم گرافیکی توش بود که از 4 تا 32 مگ میتونستی مقدار دهی کنی
اصل کاری همونیه که عکسش رو گذاشتم
خلاصه ی کلام اینه که بردمش یکجای دیگه و یک کارت گرافیک دیگه بستیم روش
از آخر فهمیدیم شیار agp مادربورده اشکال داره.احتمالن ic شیار سوخته یا هر چیز دیگه ای
بعد دو هفته علافی بر تجربیاتمون افزوده شد