jeremy28
10-11-2008, 17:57
سلام دوستان
من یه برنامه پیدا کردم که واسه .net نوشته شده!
راستش منم هیچی از دات نت و سی شارپ و اینا نمی دونم،فقط با C++ کار کردم و تو محیط ویژوال استودیو(البته تا حدودی،یعنی اصلا برنامه نویس حرفه ای نیستم)
این برنامه به همراه سورس و دمو و توضیحاتش توی سایت کد پروژکت هستش که آدرش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم آیا می شه سورس های این برنامه رو توی Visual Studio C++ استفاده کرد؟
شنیدم برنامه هایWrapper کارشون تبدیل این جور چیزاس،آیا هم چین رپری وجود داره یا اینکه روش دیگه ای واسه تبدیل هست؟
در ضمن یه چند تا سوال هم از دات نت داشتم:
1-interoperability ی COM چه فرقی با P/Invoke داره؟(اصلاً interoperability چیه؟ یعنی تو دات نت معنی خاصی داره؟ راستش اینو تو همون توضیحات مربوط به این برنامه تو "کد پروجکت" خوندم)
2- اینترفیس تو دات نت یعنی چی؟
3-فریم ورک XML چیه؟
بی نهایت ممنون میشم اگه این سوالامو جواب بدین:20:
من یه برنامه پیدا کردم که واسه .net نوشته شده!
راستش منم هیچی از دات نت و سی شارپ و اینا نمی دونم،فقط با C++ کار کردم و تو محیط ویژوال استودیو(البته تا حدودی،یعنی اصلا برنامه نویس حرفه ای نیستم)
این برنامه به همراه سورس و دمو و توضیحاتش توی سایت کد پروژکت هستش که آدرش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم آیا می شه سورس های این برنامه رو توی Visual Studio C++ استفاده کرد؟
شنیدم برنامه هایWrapper کارشون تبدیل این جور چیزاس،آیا هم چین رپری وجود داره یا اینکه روش دیگه ای واسه تبدیل هست؟
در ضمن یه چند تا سوال هم از دات نت داشتم:
1-interoperability ی COM چه فرقی با P/Invoke داره؟(اصلاً interoperability چیه؟ یعنی تو دات نت معنی خاصی داره؟ راستش اینو تو همون توضیحات مربوط به این برنامه تو "کد پروجکت" خوندم)
2- اینترفیس تو دات نت یعنی چی؟
3-فریم ورک XML چیه؟
بی نهایت ممنون میشم اگه این سوالامو جواب بدین:20: