ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست: برنامه ساخت....

Animators
09-11-2008, 22:32
سلام دوستان.....می گم کسی برنامه ای سه بعدی برای ساخت آرم سراغ نداره؟
یه چیز دیگه.......میگم چطوری می شه مدلهای توی مایا را از حالت smooth در آورد تا سرعت بالا برود.
مشخصات کامپیوتر:
cpu: چهار هسته ای
ram: 8GB DDR2
HDD:500GB
VGA: ATI 3800HDi
ولی بازهم بااین کامپیوتر کم میارم...البته مدلهایم نیز کمی سنگین است....درواقع smooth می باشد.
:11:

hamid 3a
09-11-2008, 23:37
توي مكس موقع اكسپورت كردن با پسوند obj جسم خودش از حالت اسموس در مياد. توي مايا حتما راحي داره ولي من نميدونم اساتيد بهتر ميدونن. شايد توي مايا هم موقع اكسپورت كردن اين اتفاق بيفته. راستش تست نكردم ولي امتحانش ضرر نداره...

Farzad.wow
10-11-2008, 11:28
پسر سيتمت خيلي خوبه انقدر كه با يه آرم هم كم نمي ياره ............مشكل كم اودن سيستمتو بايد از جاي ديگه پي بگيري.......... بهترين نرم افزار واسه همچي همين مايا و مكس غير اينام دنبال چيزي ديگه نچرخ .............

SSS_HHH_OOO
10-11-2008, 12:53
این سیستم فقط به یه دلیل کم میاره..اون هم این که سیستم عاملت 32 بیت هست...اگه ویستا 64 بیت نصب کنی به هیچ وجه کم نمیاره...

Farzad.wow
10-11-2008, 14:49
این سیستم فقط به یه دلیل کم میاره..اون هم این که سیستم عاملت 32 بیت هست...اگه ویستا 64 بیت نصب کنی به هیچ وجه کم نمیاره...

شهاب جون این اینقدر قوی هستش که بل 32 بیت کولاک می کنه ......... من که می گم رفیق ما عیب نرم افزاری داره وگه نه cpu 4 هسته ای خداست.......

Animators
11-11-2008, 01:36
عزیزان.....مشکل حل شد.....توی قسمت مایا باید قسمت Attribute را باز کرد و در سربرگ ....smooth....مقدارش را کم کرد....

عزیزم ویندوز من vista 64bit می باشد.سیستم MAYA 2009 64BIT نیز نصب است.

توي مكس موقع اكسپورت كردن با پسوند obj جسم خودش از حالت اسموس در مياد. توي مايا حتما راحي داره ولي من نميدونم اساتيد بهتر ميدونن. شايد توي مايا هم موقع اكسپورت كردن اين اتفاق بيفته. راستش تست نكردم ولي امتحانش ضرر نداره...
این کار را کردم...انگار توی مکس فقط این اتفاق می افته....مایا با هر پسوندی اکسپورت کنه مخصوصا MAYA 2009 حتی عکسهاشم باهاش اکسپورت می کنه و بدون حتی یک ذره کم و کاستی

P30SERVER
11-11-2008, 02:12
برنامه سع بعدی برای ساخت آرم؟:18:
وا حرفا میزنیا:31:

خوب آرمی که میخوای رو تو برنامه های دوبعدی برداری مثل corel draw طراحی میکنی و بعدشم یا به صورت یک فونت ویا با فرمت اتوکد DWG سیوش میکنی. بعد تو تری دی بازش میکنی .

اسمت هم که تو Attributes هست فک کنم یه ماسماسک داره یا کمش میکنی یا غیر فعال.

در کل با این سیستمی که داری نباید به این راحتیا کم بیاری:5:
:46:

Animators
12-11-2008, 06:45
برنامه سع بعدی برای ساخت آرم؟
وا حرفا میزنیا

خوب آرمی که میخوای رو تو برنامه های دوبعدی برداری مثل corel draw طراحی میکنی و بعدشم یا به صورت یک فونت ویا با فرمت اتوکد DWG سیوش میکنی. بعد تو تری دی بازش میکنی .

یعنی اگر آرم یک شرکت را با کارل طراحی کنم بعد می شه.:13:...می شه یه کم بیشتر توضیح بدهید...درمورد اکسپورت آرم به یک برنامه 3d :41: