ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب یا ویروس عجیب

habib66
09-11-2008, 10:35
دوستان عزیز کمک خیلی فوری !
دیشب یکی از دوستان فلش خودش رو به کامپیوترم وصل کرد تا یک تصویر رو به من نشون بده . اون تصویر داخل یک پوشه بود و وقتی پوشه رو باز کردم عکس ها همه بودند ، اما همین که روی یکیشون کلیک کردم ، ویندوز پیغام خطا داد و ناگهان تمام تصویر ها حذف شدند . پراپرتیس فولدر رو هم چک کردم . اون پوشه چند مگابایتی تبدیل شده بود به چند کیلو بایت و کلا خالی شده بود . بعدش چون احتمال دادم ویروس گرفته باشم نگاه کردم دیدم folder option من هم از منوی tools پاک شده و تو کنترل پنل هم نیست . به همین دلیل اومدم اینجا و همه تاپیک ها و پست هایی که مربوط به حذف شدن folder option بودند رو خوندم . تغییراتی که تو رجیستری داده بود رو هم برگردوندم ، با برنامه prosess manenger هم پروسس ها رو چک کردم . هیچ پروسه مشکوکی در حال اجرا نبود . تا ساعت 1/5 شب گیرش بودم اما فایده نداشت . جالب اینه که task manenger و registery من هم کار می کنند و غیر فعال نیستند . با فرمان gpedit هم قسمت remove folder option v رو هم Desable کردم . با آنتی ویروس nod 32 ورژن 3 آبدیت 9/11/2008 هم فول اسکن کردم اما ویروسی پیدا نشد . امروز هم هرجا پوشه تصویر باشه ( می دونم که با پوشه های فایلهای اگزه و ... کاری نداره ) وقتی می رم داخلش و می خوام تصاویر رو نگاه کنم دوباره همه تصاویر ناپدید می شن و پوشه خالی می شه . از همگی خواهش می کنم منو راهنمایی کنید . ( هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم !) :sad:

konamak
09-11-2008, 11:27
به کنترل پنل بروید سپس به قسمت Portable Media Devices بروید حتما عکس ها را خواهید دید