مشاهده نسخه کامل
: ويروس حجمي و تكثير شونده؟؟؟
راستش يك فايل عجيب افتاده تو پوشه temp ويندوز و براي خودش تكثير ميشه و از نام 0 شروع كرده و تا حرف اخر انگليسي براي خودش نام گذاشته و فقط تو همون پوشه تكثير ميشه و بيش از هزار تا ساخته و سرعتو به شدت پايين اورده و جالب اينه وقتي موس رو روش ميبرم حجمشو بيشتر از 300 گيگا بايت نشون ميده در حالي كه كل درايو من 20 گيگا نميشه به هيچ روشي هم پاك نميشه و اكثر exe ها رو نميزاره اجرا بشه و هر وقت كانكت ميشم چند فايل مثل اين wineikgxa.exe ميرن واسه خودشون فعال ميشن و كل پهناي باندو ميگيرن و مدام هم انواع اقسام خطا هارو ويندوز ميده مثل فلش نصب كن - برنامه پچش خرابه و.... حالا شما كمك كنين اين چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين پوشه اي كه گفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم يك نمونه از اخطارها كه در هنگام اجرا ي فايلها ميده
اي بابا مريض از دست رفت يعني اينقدر ناشناختست؟؟؟:18:
لااقل يه راه حل بگين اين فايلهايي كه هر وقت كانكت مي شم براي خودشون ميرن اپلود ميشن و كل پهناي باندو ميگيرن غير فعال كنم.
شما همه جزییات رو گفتین اما اصل کاری رو نگفتین !
آنتی ویرستون چیه ؟ و اینکه آپدیتش کردین یا نه ؟
نوع ویندوز ؟
شما همه جزییات رو گفتین اما اصل کاری رو نگفتین !
آنتی ویرستون چیه ؟ و اینکه آپدیتش کردین یا نه ؟
نوع ویندوز ؟
انتي ويروس ندارم و فكر نكنم اجازه نصبشم بده سيستم چون قديميه همينجوري هم سرعتش پايين بود اگه ميخاستم انتي ويروسم نصب كنم خيلي پايين ميامد
ويندوز xp سرويس پك يك
راستي ريجستري هم از كار افتاد
وارد safe mode هم نميشه
سلام
شما این آنتی ویروس رو دانلود کنید روی سی دی رایت کنید و بزارید بوت شه :
Kaspersky Anti-Virus 8.0.0.454 RescueCD 20.10.2008 | 89 MB
شما می تونی از آنتی ویروس های command line scanner یا آنتی ویروس های bootable (همون rescue cd)
استفاده کنید.
سلام
شما این آنتی ویروس رو دانلود کنید روی سی دی رایت کنید و بزارید بوت شه :
Kaspersky Anti-Virus 8.0.0.454 RescueCD 20.10.2008 | 89 MB
چرا لینک غیر مستقیم میدی ؟
این لینک مستقیمش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین فایل رو دانلود کنید و روی یک سی دی burn image کنید وسیستم رو باهاش بوت کنید و تمام هاردتون رو
اسکن کنید البته مراقب باشید اگه فایلهای سیستمی ویندوز آلودگی داشته باشند و اونا رو پاک کنید ممکنه
ویندوزتون دیگه بالا نیاد
چرا لینک غیر مستقیم میدی ؟
این لینک مستقیمش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین فایل رو دانلود کنید و روی یک سی دی burn image کنید وسیستم رو باهاش بوت کنید و تمام هاردتون رو
اسکن کنید البته مراقب باشید اگه فایلهای سیستمی ویندوز آلودگی داشته باشند و اونا رو پاک کنید ممکنه
ویندوزتون دیگه بالا نیاد
من كه گفتم اجازه نصب انتي ويروس و خيلي فايلهاي exe رو نميده بعدشم اول بايد معلوم بشه اين چي هست بعد يه فكري براي پاك كردنش كرد چون توي درايو ها پخش نشده فقط تو يك پوشه است و حجمشو بالاي 300 گيگا نشون ميده در حالي كه تو مشخصات فايل حجمش 0 نشون ميده؟؟؟؟
من كه گفتم اجازه نصب انتي ويروس و خيلي فايلهاي exe رو نميده بعدشم اول بايد معلوم بشه اين چي هست بعد يه فكري براي پاك كردنش كرد چون توي درايو ها پخش نشده فقط تو يك پوشه است و حجمشو بالاي 300 گيگا نشون ميده در حالي كه تو مشخصات فايل حجمش 0 نشون ميده؟؟؟؟
دوست عزیز آنتی ویروس bootable احتیاج به نصب نداره (پست قبلی من رو با دقت بخونید)
حجمش خيلي بالا بود نزديك 100 مگا بايت دانلود كردم ولي فايده اي نداشت چون اين فايلي كه من ميگم و ويروس نشناخت!!!
ببينيد من اين فايل رو پيداش كردم فقط يك روش ميخام تا بشه كامل پاكش كرد چون انتي ويروس ها كاري نميكنن و اين فايلو ويروس تشخيص نميدن با هر روشي هم خاستم پاكش كنم از جمله انلوكر يا و... نشد حالا شما يك روش جديد يا نرم افزار جديد بگين كه بشه پاكش كرد.
شما با process explorer پروسس اجرایی مربوط به اون فایل رو پیدا کن و ببین disable میشه یا نه ؟
اگه تونستی پروسسش رو ببندی میتونی پاکش کنی
process explorer :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با process explorer پروسس اجرایی مربوط به اون فایل رو پیدا کن و ببین disable میشه یا نه ؟
اگه تونستی پروسسش رو ببندی میتونی پاکش کنی
process explorer :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا اونجا نشونش نميده اين صرفا يك پوشه است و فايل اجرا نيست كه تو پروسسش بخاد نشون بده
اصلا اونجا نشونش نميده اين صرفا يك پوشه است و فايل اجرا نيست كه تو پروسسش بخاد نشون بده
دلیل اینکه فایلی پاک نمیشه اینه که یک پروسه در حال اجرا اجازه اینکارو به شما نمیده البته بهترین راه برای
پاک کردن این نوع فایلها استفاده از سیستم عاملهای live یا نرم افزارهای فایل منیجر bootable هست.
در ضمن اگر فکر می کنید ویروس هست حتما از آنتی ویروس استفاده کنید
دلیل اینکه فایلی پاک نمیشه اینه که یک پروسه در حال اجرا اجازه اینکارو به شما نمیده البته بهترین راه برای
پاک کردن این نوع فایلها استفاده از سیستم عاملهای live یا نرم افزارهای فایل منیجر bootable هست.
در ضمن اگر فکر می کنید ویروس هست حتما از آنتی ویروس استفاده کنید
خاب اين نرم افزارهايي كه ميگين از كجا ميشه پيداكرد ؟؟؟ اگه ادرسي ازشون دارين قرار بدين؟؟
saeed258s
23-11-2008, 17:24
دروود سیستم عاملهای لایو رو که می تونید به راحتی از سی دی فروشی ها تهیه بفرمایید،کافیه که به دنبال ویندوز ایک پی نسخه لایو باشید...
نرمافزارهای فایلمنیجر بوتیبل رو هم که می تونید از سی دی های Hiren's boot cd اگر اشتباه نکرده باشم استفاده بفرمایید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.