ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد کارت tv

iammahdi
08-11-2008, 19:30
دوستان می خوام یه کارت تی وی بخرم ...
اما می گن این کارتای tv بعد از چند ساعت ظبط کردن صداشون با تصویر یکی نیست ....
رفتم یه جا گفتم , گفت همه کارتای tv این جورین تو ظبط کردن ...
یه جارفتم یه کارته تی وی اسمش DGMAX بود گفت چهل تومنه تو ظبطم تصویر و صدا یکیه ...
حالا بگیرمش یا نه ؟
دوستان اگه کسی یه کارته تی وی داره که تو ظبط کردن خوبه و می تونه سه چهار ساعت درست ظبط کنه لطفا" بگه اسمه اون کارتش چیه ...
لطفا" راهنماییم کنین ...
ممنون...

iammahdi
09-11-2008, 16:57
یعنی کسی نبود که یه کارت Tv داشته باشه که بعده چند ساعت ظیط صدا و تصویر با هم بخونه ...

miladf
09-11-2008, 17:05
یعنی کسی نبود که یه کارت Tv داشته باشه که بعده چند ساعت ظیط صدا و تصویر با هم بخونه ...

سلام . من یه کارت TV فلیپس داشتم مدت 2 سال ازش استفاده کردم ولی همچین مشکلی نداشت . ولی تنها مشکل کارتم این بود که صدارو با کیفیت پایین ظبط می کرد. ولی خدایی چیز خوبی بود.

iammahdi
10-11-2008, 20:45
کارته تی وی چه قیمتیش باشه خوبه ...
یعنی این کارتای 70 تومانی خوبن یا اونام مشکله ظیط دارن ....

miladf
11-11-2008, 08:31
کارته تی وی چه قیمتیش باشه خوبه ...
یعنی این کارتای 70 تومانی خوبن یا اونام مشکله ظیط دارن ....

داداش اون کارتهایی که 70 تومان قیمت دارن کاراییشون خیلی بهتر از این کارتهای 30 تومانیه . ولی پسر داییم یه کارت داشت که 250 تومان خریده بود. اون بعد 2 سال سوخت مارکش SNAZI بود .الان هم یه کارت ُSnazi از همون 70 تومانیها خریده کا 2 ساله خیلی خوب داره کار میکنه . میگن این کارتها هم کپچر هستن هم TV ولی کارتهای 30 تومانی فقط ممخصوص Tv هستن بهتره برای ظبط از همون کارتهای 70 تومانی بگیری.

farshad9
11-11-2008, 10:02
من کارت Winfast TV2000 Xpert دارم 5 ساله داره کار میکه اون مشکلی هم که شما گفتین نداره اون موقع 45 گرفتم یه مدل دیگه هست که حدود 1 ساله اومده Leadtek Winfast TV2000XP Global قیمتشو اطلاعی ندارم 3 سال گارانتی آواژنگ هم داره این مدلها که گفتم هر دو آنالوگ هستن

vioman
12-11-2008, 00:07
دوستان می خوام یه کارت تی وی بخرم ...
اما می گن این کارتای tv بعد از چند ساعت ظبط کردن صداشون با تصویر یکی نیست ....
رفتم یه جا گفتم , گفت همه کارتای tv این جورین تو ظبط کردن ...
یه جارفتم یه کارته تی وی اسمش DGMAX بود گفت چهل تومنه تو ظبطم تصویر و صدا یکیه ...
حالا بگیرمش یا نه ؟
دوستان اگه کسی یه کارته تی وی داره که تو ظبط کردن خوبه و می تونه سه چهار ساعت درست ظبط کنه لطفا" بگه اسمه اون کارتش چیه ...
لطفا" راهنماییم کنین ...
ممنون...

دوست عزیز

شما بیشتر کارت TV رو برای چه کاری احتیاج دارید؟
شاید اینطوری بهتر به پاسخ برسیم:20:

iammahdi
12-11-2008, 21:32
دوست عزیز

شما بیشتر کارت TV رو برای چه کاری احتیاج دارید؟
شاید اینطوری بهتر به پاسخ برسیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ظبط کردن می خوام بعده اینکه چند ساعت ظبط کرد صدا و تصویر یکی باشه ...
البته کیفیتم مهمه ها ولی اون اولی از همه مهمتره ...
ممنون...

vioman
13-11-2008, 03:13
برای ظبط کردن می خوام بعده اینکه چند ساعت ظبط کرد صدا و تصویر یکی باشه ...
البته کیفیتم مهمه ها ولی اون اولی از همه مهمتره ...
ممنون...

دوست عزیز
کیفیت در تصویر و صدای کارتهای TV بیشتر به آنتن و ارتفاع اون بستگی داره.
مشکل عدم هماهنگی خیلی کم پیش میاد و اگر چیپ کارتی که میخرید جدید و قدرتمند باشه و کارت، کپچر سخت افزاری داشته باشه این مشکل اصلا پیش نمیاد:46:

تاکید میکنم کارتی خرید کنید که کپچر سخت افزاری داشته باشه.

براند های Leadtek-Kworld-Pro vision- Snnazi- و غیره ... همه کارت های خوبی هستند که با گارانتی های معتبر در ایران میتونید پیدا کنید.

شما اگر میزان هزینه ای که برای خرید کارت TV در نظر گرفتید رو بفرمایید ، بهتر به نتیجه خواهیم رسید.:20:

موفق باشید:11:

iammahdi
13-11-2008, 19:22
70 تومان ...
البته یه دی جی مکس قیمت کردم (مدلش یادم نیست ) 40 تومان ...
دیگه گفتم به این ضرب المثله هر چقدر پول بدی همون قدر آش می گیری اتکا کنم و یه هفتاد تومانی بگیرم ...

farshad9
14-11-2008, 01:45
جریان این کارتهای 70 تومنی چیه ؟
شما اگه میخوای در حد 40 - 50 هزینه کنی کارت های خوبی توی این رنج هست که به نسبت قیمتشون کارایی خیلی خوبی دارن
60 - 70 به بالا میتونید از کارتهایی که Hardware Encoder دارن استفاده کنید