ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا نظر بدین

pouya92
08-11-2008, 17:53
با سلام خدمت همه دوستان
لینک زیر اولین تجربه طراحی سایت من هست میخواستم ازتون خواهش کنم با نظراتتون ایرادات و ... رو به من بگید تا بتونم در آینده با استفاده از نظرات شما کار های بهتری ارائه بدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر فراوان
...
شاد باشی

Bill Gates
08-11-2008, 23:01
سلام پویا ژون :31::#1:
چطور موتوری؟:31:
یکم درباره کارت توضیح بده واسه کسایی که اطلاع ندارن :31::31: واسه من توضیح داده بودی :31:

pouya92
08-11-2008, 23:07
ببببببه به به امیر جون چطوری دست طلا؟
خوش میگذره درسا خوبن دی: ؟

این پورتال در مورد معرفی محصولات نرم افزاری با امکان دسته بندی محصولات ، امتیاز دهی ، .... هست که واسشون انجام دادم

...
شاد باشی

Bill Gates
08-11-2008, 23:18
ببببببه به به امیر جون چطوری دست طلا؟
خوش میگذره درسا خوبن دی: ؟

این پورتال در مورد معرفی محصولات نرم افزاری با امکان دسته بندی محصولات ، امتیاز دهی ، .... هست که واسشون انجام دادم

...
شاد باشی

آها :31::#1: آره درس خوبه :31::#1:3:!::#1#!: سلام دارن

===
خوب بریم سره کار واسه اولین کارت عالیه خیلی خوب در آوردی ساده جادار مطمئن منظتر نظرات بقیه دوستان باش :31:

تشکر//

as13851365
09-11-2008, 08:46
ببین اگه می شه از DIV به جای Table استفاده کن تو سایت شما که همش با جدول کار شده و چند مورد DIV توش استفاده شده که اونها هم بیشتر برای تغییر جهت ( وسط و راست و...) بوده ولی در کل کار قشنگی انجام دادی ببینم کنترپنل هم داره دیگه اون جا چطوری ساخته شده ؟ پست ها رو چطوری کنترل می کنی ؟

برای این که نظرات بهتری و دقیق تری داشته باشی بهتر بود یوز و پس رو هم قرار می دادی

pouya92
09-11-2008, 10:09
ببین اگه می شه از DIV به جای Table استفاده کن تو سایت شما که همش با جدول کار شده و چند مورد DIV توش استفاده شده که اونها هم بیشتر برای تغییر جهت ( وسط و راست و...) بوده ولی در کل کار قشنگی انجام دادی ببینم کنترپنل هم داره دیگه اون جا چطوری ساخته شده ؟ پست ها رو چطوری کنترل می کنی ؟

برای این که نظرات بهتری و دقیق تری داشته باشی بهتر بود یوز و پس رو هم قرار می دادی

مرسی از لطفت
در مورد div حق با توئه این چون اولین کارم بود از جدول استفاده کرده بودم چون زیاد وارد نبودم الان سر کار دومم دیگه 80% شده div و css به لطف و عنایت دوستان.
در مورد user pass چون سایت رو به مشتری تحویل دادم نمیتونم user pass بزارم
ولی آره یه کنترل پنل واسش گذاشتم با مدیریت بر روی همه پست ها و...
بازم ممنون از راهنماییت
حتما با وجود دوستانی مثل شما تو کارهای بعدی بهتر کار میکنم.
...
شاد باشی

moon_kh
09-11-2008, 12:11
نظر بدم؟
باشه نظر ميدم :31:
اون چه بنريه؟ هان؟
رنگ بندي اش يه خورده سرد هست
و يه چيزي که من روش حساسم تناسب طول و عرض عکسهاست که کشيده نشن
:20:
موفق باشي:46:

Bill Gates
09-11-2008, 12:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تایید :31:
یه چیز دیگه الان متوجه شدم عکس ها رو با سایز اصلی ذخیره میکنه به نظرم بهتره موقع آپلود عکس رو به ساز درصدی در بیاره و آپلود کنه
فردا اومدی بهت کدش رو میدم : خطاب به پویا :31::#1:

pouya92
09-11-2008, 12:53
ظر بدم؟
باشه نظر ميدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چه بنريه؟ هان؟
رنگ بندي اش يه خورده سرد هست
موفق باشي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از لطفت ببین الان یه شیوه جدید یاد میگیرم به خاطر نکته ای که گفتی
البته اگه فردا زنده بمونیم خطاب به امیر !! :31:
...
شاد باشی

Ultimator
10-11-2008, 00:38
سلام پویا جان 

ببینم واسه این شرکت کار میکنی یا فقط مشترین ؟! 

dogtag
10-11-2008, 01:20
تو این آمل چقدر پروژه موجوده!
ما هم بیایم اونجا.

به نظر من که Perfect ه.
اگر کسی نظر دیگه ای داره بیاد جلو! (البته اگر جرعت داره!!)

pouya92
10-11-2008, 01:33
مرسی از استاد های بزرگم

سلام پویا جان

ببینم واسه این شرکت کار میکنی یا فقط مشترین ؟!
نه هم دوستامن هم مشتری
نظر ندادی سوال پرسیدی !! دی: :21:
.....

ما هم بیایم اونجا.

به نظر من که Perfect ه.
مرسی شما لطف داری
آره پروژه هست شما بیا بالای سر
ما هم ازت استقبال میکنیم :21:
دی:
ولی جدا از شوخی از همتون ممنونم
...
شاد باشی

Bill Gates
10-11-2008, 13:17
ما هم بیایم اونجا.

به نظر من که Perfect ه.

سلام
بیاین در خدمت هستیم - دانشگاه هم بیا اینجا همه لحاظی حال میکنی هم از نظره آب و هوا تفریح و اصله کار پره پروژه :31::31::31::31:

پویا امکانات پروژه خودت رو تو پست اول بنویس از سر تا پا امکانات رو ذکر کن و بگو واسه چه کسی و چه جایی طراحی کردی

تشکر//

David.Jn
10-11-2008, 14:26
سلام بیاین در خدمت هستیم - دانشگاه هم بیا اینجا همه لحاظی حال میکنی هم از نظره آب و هوا تفریح و اصله کار پره پروژه پویا امکانات پروژه خودت رو تو پست اول بنویس از سر تا پا امکانات رو ذکر کن و بگو واسه چه کسی و چه جایی طراحی کردی تشکر// ريكا در مورد آب و هواي شمال نگيد كه دلم خيلي پره ازش 2 سال تو رامسر بودم به خاطر رطوبتش زانو درد گرفتم شما جدا اعجوبه ايد كه داريد اونجا زندگي ميكنيد (البته آمل با دريا فاصله ش زياده) ولي اونجا هم نابستوناش خفه كنندست

Bill Gates
10-11-2008, 19:15
ريكا در مورد آب و هواي شمال نگيد كه دلم خيلي پره ازش 2 سال تو رامسر بودم به خاطر رطوبتش زانو درد گرفتم شما جدا اعجوبه ايد كه داريد اونجا زندگي ميكنيد (البته آمل با دريا فاصله ش زياده) ولي اونجا هم نابستوناش خفه كنندست

نیما کجایی ؟:31: این زیباترین رو یه دست ببریم اسک و امیری و نیاک صفا کنه :31:

David.Jn
10-11-2008, 20:13
نیما کجایی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این زیباترین رو یه دست ببریم اسک و امیری و نیاک صفا کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كل شمال را كه بگردي به يه جواهرده رامسر يا 2000 3000 شهسوار نميرسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين اسك و اميري چه جور جايي ه ؟ نكنه از هر كي دل پر داريد ميبريد اونجا بزنيدش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينم تو آمل فاخري فر ميشناسيد ؟( ابراهيم )

Ultimator
10-11-2008, 20:19
ريكا در مورد آب و هواي شمال نگيد كه دلم خيلي پره ازش 2 سال تو رامسر بودم به خاطر رطوبتش زانو درد گرفتم شما جدا اعجوبه ايد كه داريد اونجا زندگي ميكنيد (البته آمل با دريا فاصله ش زياده) ولي اونجا هم نابستوناش خفه كنندست

كل شمال را كه بگردي به يه جواهرده رامسر يا 2000 3000 شهسوار نميرسه
حالا اين اسك و اميري چه جور جايي ه ؟ نكنه از هر كي دل پر داريد ميبريد اونجا بزنيدش
ببينم تو آمل فاخري فر ميشناسيد ؟( ابراهيم )

ای عزیزم اینجا طراحی وب داینامیکه ! 
متفرقه دوتا خیابون پایین تر دست راست نپیچیده تو چهارراست 

آمل با بقیه شمال متفاوته آب و هواش و اینا کوه هاش که دیگه بهترین آب و هوای تو ایران رو داره نگو نه ! بدمت دست امیر ؟! :31:  رامسر هم خوب جاییه . دیگه تاپیک دوست یابی نشه ! 

پویا کارت خوبه اما یه چیز ! 

این سعید اینا به من گفتن یه تیم برنامه نویسی خفن دارن کلی سرمایه گذاری کردن روشون و فلان میکنن و سایتهای تجاری بزرگ برای شرکت ها و کارخونه ها و دانشگاه ها میسازن و اینا همه ی اونایی که میگفت تو یه نفری یا تو و امیر با هم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  جون من این پست رو بهش نشون بده بخندیم دور هم ! 

این یکی تیم هم پر ! مارو باش با دشمن فرضی رقابت میکردیم ! 

ای بابا سرچ کردم مکس پین هم که یافت نشد ! پس به درد نمیخوره ! :31: 

---------   +   
من فکر میکردم دات نت کار میکنی ! 

حتما یه سایت واسه خودت ردیف کن 

در مورد دیزاین هم کاملا DIV Less کار کردی !! :31: ( اینجا رو اوسات خودش باید کلاس بره!  ) 

در مورد برنامه نویسی بانکت حداقل کوئری هاتو بنویس ببینیم Optimise هست یا خیر ! نظر دیگه ای نمیتونم بدم ! 

pouya92
10-11-2008, 21:03
جــــــــــــــــــانم چی میگی ، اونا گفتن ؟ :18: والا منم الان از تو میشنوم شاید خواسته از من تعریف کنه !! نمیدونم.
در مورد div هم :41: ولی بزودی تو این کار جدید :21: ..
optimize چیه دیگه ؟:31:
من همیشه اینجوری مثلا میرم جلو : mysql_query("INSRET INTO felan (xxx) VALUES ('$amir)") ; l
ولی برای پاسورد قبلش MD5 میکنم.
میگم نیما تو کی رفتی پیشه سعید اینو گفت بهت ؟

نیما کجایی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این زیباترین رو یه دست ببریم اسک و امیری و نیاک صفا کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر خوشه واشو نگفتی !!!!:13: بگو چجور جاییه:46:
مرسی از همتون
...
شاد باشی

David.Jn
10-11-2008, 21:06
ای عزیزم اینجا طراحی وب داینامیکه !
متفرقه دوتا خیابون پایین تر دست راست نپیچیده تو چهارراست

بد جور زدي پرپرمون كرديا!!!
حالا جدا فاخري فر نميشناسي:دي(^_^)

Bill Gates
10-11-2008, 21:53
امیر خوشه واشو نگفتی !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو چجور جاییه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از همتون
...
شاد باشینه نمیگم تاپیک رمانتیک میشه :31::31::31::31:
--

من فکر میکردم دات نت کار میکنی ! کی ؟ پویا؟ :31: بخواد هم من نمیزارم :31::#1:31: مگه الکیه؟ :31::31::31:

میگم نیما تو کی رفتی پیشه سعید اینو گفت بهت ؟سعید کیه ؟:31: همون صاحبه بانک نرم افزار ؟ :31::31::31: چاقه ؟ :31::31::31:

این سعید اینا به من گفتن یه تیم برنامه نویسی خفن دارن کلی سرمایه گذاری کردن روشون و فلان میکنن و سایتهای تجاری بزرگ برای شرکت ها و کارخونه ها و دانشگاه ها میسازن و اینا همه ی اونایی که میگفت تو یه نفری یا تو و امیر با هم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون من این پست رو بهش نشون بده بخندیم دور هم ! .

زرشک ! شکست - ولی خوب حالا من جا پویا جواب میدم :31::31: منو پویا معمولا با هم کار میکنیم - کارای جداگانه و شخصی هم انجام میدیم ولی خوب اکثر موقع باهمیم و باهم کار میکنیم مثل الان که 2 - 3 تا پروژه تا اردیبهشت رو برنامه ریزی کردیم که کار کنیم سرش ( 2 - 3 تا شاید بیشتر )

پویا بیا واسه درزی هم سایت بزنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Darzi Personal Web Site [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dizi.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه عکس ازش با یه تریپ خفن میزاریم :31::31: من عبدالله درزی 18 سال دارم از آمل قصد ازدواج ندارم میخوام از پله های ترقه ای بالا برم :31::31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر امروز موبایل همراهته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نیما از این اسمایل ها زیاد بزار کاربرد داره :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد div هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بزودی تو این کار جدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..دیــو ! موجوده عجیبیه :31: ولی چیزه خوبیه :31::31: بزودی چرا؟:31: همین الان یه پروژه دیگت رو تموم کردی کامل دیوه دیگه :31:

حالا اين اسك و اميري چه جور جايي ه ؟ نكنه از هر كي دل پر داريد ميبريد اونجا بزنيدش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خدا هیچکی رو راهیه اینجاها نکنه چون هر کی رفت از بس کیف کرد و صفا موندنی شد مجبور شدیم با زورو بازو بیاریمش :31::31::31: بیا در خدمت باشیم

اگر خوشه واش میخوای بریم با خودت هرچقدر RPG < تفنگ تونستی بیار چون شاید سالم بر نگردی گرگ خرس اینا زیاده میان تو خونه میرن واسه خودشون آمد و شدی دارن :31::31::31:
اگر اسک میخوای بیای :31: با خودت چتر نجات بیار چون احتمالش زیاده تازه کاری از دره بیوفتی پایین :31::31::31:
اگر نیاک میخوای بیای وا خودت کبسول اکسیژن 80% بیاز چون اکسیژن خالصه یه وقت کار دستت میده میری تو عالمه مستی :#1: باید بیایم پایینه دره جمت کنیم :31::31:

Ultimator
10-11-2008, 23:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپم ؟! 

جــــــــــــــــــانم چی میگی ، اونا گفتن ؟ والا منم الان از تو میشنوم شاید خواسته از من تعریف کنه !! نمیدونم.
خب تابلو شده خواسته جلو ما کم نیاره  ! 

میگم نیما تو کی رفتی پیشه سعید اینو گفت بهت ؟
چندین ماه پیش نمایشگاه IT  و اینا تابستون وسطاش 
حالا جدی جدی از بحث خارج نشیم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pouya92
10-11-2008, 23:51
چندین ماه پیش نمایشگاه IT و اینا تابستون وسطاش
نه اون موقع خبری از طراحی سایت نبود واسشون

پویا بیا واسه درزی هم سایت بزنیم
این یکیو شدیدن هستم :27:

فاخري فر نميشناسي؟
نه فکر نکنم اسمش آشنا نیست بچه آمله ؟:5:
حالا از بحث خارج نشیم :دی
من میترسم بگم نظر بدین بگین کشتی مارو دیگه چی بگیم...:31:
خب نیما نگفتی optimize چیه؟

David.Jn
11-11-2008, 01:36
خدا هیچکی رو راهیه اینجاها نکنه چون هر کی رفت از بس کیف کرد و صفا موندنی شد مجبور شدیم با زورو بازو بیاریمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیا در خدمت باشیم

اگر خوشه واش میخوای بریم با خودت هرچقدر RPG < تفنگ تونستی بیار چون شاید سالم بر نگردی گرگ خرس اینا زیاده میان تو خونه میرن واسه خودشون آمد و شدی دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اسک میخوای بیای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با خودت چتر نجات بیار چون احتمالش زیاده تازه کاری از دره بیوفتی پایین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نیاک میخوای بیای وا خودت کبسول اکسیژن 80% بیاز چون اکسیژن خالصه یه وقت کار دستت میده میری تو عالمه مستی :#1: باید بیایم پایینه دره جمت کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا نيما شزمنده اين ديگه آخريه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كنم بااين تفاسير بيام اونجا يا موندگار ميشم يا همون روز اول دار فاني را وداع ميگم بعد خونم ميفته گردن شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خداييش تابستوناي شمال را اصلآ نميشه تحمل كرد (شر شر عرق از سر و كولت ميريزه)

ما ديگه فرار كنيم الان نيما با بيل و كلنگ ميفته دنبالمون

Bill Gates
11-11-2008, 07:01
ما ديگه فرار كنيم الان نيما با بيل و كلنگ ميفته دنبالمون

کسی منو صدا کرد ؟

==
خوب پویا امکانات کامل رو تو پست اول ذکر کن چه مدیریت چه بازدیدکننده ها !