ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال و مشکل در فتوشاپ؟

hamid2006gh
08-11-2008, 14:11
1-چطوری میشه سایز یه عکس رو (طول و عرض از نظر پیکسل) رو به دلخواه خودمون تغییر بدیم؟

2- یه سوال دیگه: من بعضی وقتا میخوام یه قسمت از عکس رو جدا کنم و به عنوانی یه عکس دیگه save کنم ولی مشکی که دارم نمیدونم چطوری پیکسل ها رو fix با تصویر جدید انتخاب کنم . من الان کاری که میکنم بعد از جدا کردن تصویر میرم و از منوی file و new رو انتخاب میکنم و اونجا به صورت دستی اونقدر اندازه های مختلف رو امتحان میکنم تا بتونم اندازه مورد نظر رو بدست بیارم که خیلی خسته کننده است .
اگه راهی بلدید راهنمایی کنید

3- چطوری میتونم تو تصویر شماره بذارم . مثلام من یه قسمت تصویر رو با کادر مشخص کردم و با فلش نشون دادم و میخوام براش شماره بذارم .

لطفا در این موارد من رو کمک کنید.
با تشکر

smohs
08-11-2008, 14:36
1-چطوری میشه سایز یه عکس رو (طول و عرض از نظر پیکسل) رو به دلخواه خودمون تغییر بدیم؟

2- یه سوال دیگه: من بعضی وقتا میخوام یه قسمت از عکس رو جدا کنم و به عنوانی یه عکس دیگه save کنم ولی مشکی که دارم نمیدونم چطوری پیکسل ها رو fix با تصویر جدید انتخاب کنم . من الان کاری که میکنم بعد از جدا کردن تصویر میرم و از منوی file و new رو انتخاب میکنم و اونجا به صورت دستی اونقدر اندازه های مختلف رو امتحان میکنم تا بتونم اندازه مورد نظر رو بدست بیارم که خیلی خسته کننده است .
اگه راهی بلدید راهنمایی کنید

3- چطوری میتونم تو تصویر شماره بذارم . مثلام من یه قسمت تصویر رو با کادر مشخص کردم و با فلش نشون دادم و میخوام براش شماره بذارم .

لطفا در این موارد من رو کمک کنید.
با تشکر
سلام!
بهتر بود قوانين رو هم مطالعه ميكرديد و هر سؤال رو در تاپيك جداگانه مطرح ميكرديد
همچنين سرچ هم چيز خوبيه ها:31:
حالا ميرسيم سر سؤال اولتون:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سؤال دوم:
خب وقتي اون قسمت تصويرتون رو انتخاب كرديد و Copy رو زديد اگه گزينه New رو انتخاب كنيد سايز قسمتي رو كه كپي كرديد بطور خودكار از clipboard به قسمت سايز تصوير جديدتون وارد ميشه و فقط كافيه OK كنيد
و اما سؤال سوم:
براي نوشتن حروف و يا اعداد خيلي راحت از ابزار Text واقع در تولبار ابزار (به شكل حرف T ) استفاده كنيد.

hamid2006gh
08-11-2008, 22:26
سلام دوست عزیز
در مورد قوانین من عذرخواهم . حق با شماست من عجله داشتم ولی این دلیل نمیشه.
سعی میکنم دیگه تکرار نشه.
با تشکر از جوابهای شما

hamid2006gh
25-11-2008, 17:48
تو ابزار shape اگه خواسته باشیم یه شیپی رو قرینه کنیم و چطوری باید اینکار رو بکنیم ؟
مثلا اگه نگاه کنید میبینید که همه پیکانها از چپ به راست هستند حالا اگه خواسته باشیم از راست به چپ یه پیکان تو شکل بیاریم باید چکار کنیم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeed kmss-D
25-11-2008, 18:02
سلام...

شما براي قرينه كردن ميتونيد بعد از رسم شيپ مورد نظر، از منوي Edit و زير منوي Transform Path گزينه Flip Horizontal ( براي افقي ) و Flip Vertical ( براي عمودي ) رو انتخاب كن تا قرينه شكل مورد ظنر رو داشته باشي.

---------------------------------

دوست عزيز،
براي هر درخواست و بحث تاپيك جدا بزنيد.

موفق باشي♥♥♥

hamid2006gh
28-11-2008, 23:00
سلام...

شما براي قرينه كردن ميتونيد بعد از رسم شيپ مورد نظر، از منوي edit و زير منوي transform path گزينه flip horizontal ( براي افقي ) و flip vertical ( براي عمودي ) رو انتخاب كن تا قرينه شكل مورد ظنر رو داشته باشي.

---------------------------------

دوست عزيز،
براي هر درخواست و بحث تاپيك جدا بزنيد.

موفق باشي♥♥♥

ممنون از جواب شما
در مورد قسمت دوم هم به روی چشم

جادوگر جوان
29-11-2008, 10:02
شما اگر کلیدهای ترکیبی ctrl+t را هم بگیرید میتوانید با استفلده از موس تغییر سایز داشته باشید

huti_421
29-11-2008, 15:59
شما اگر کلیدهای ترکیبی ctrl+t را هم بگیرید میتوانید با استفلده از موس تغییر سایز داشته باشید

با این کار سایز پروژه عوض نمیشه در واقع سایز هر لایه رو دارید دستی تغییر میدید !!!