ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اولین اهنگ من با نام xxx به سبک ( در خواست کمک از اساتید )danc

rezapassword
08-11-2008, 09:07
سلام
ایم اولین اهنگ من هست دوستان و اساتید یه نظری بدن بگن برای اولین اهنگ خوبه یا بده ؟
ممنون میشم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

R.P.G
08-11-2008, 09:42
ریتم اولش آدمو خسته میکنه.

در کل برای بار اول خوبه.

iAR11
08-11-2008, 09:48
با چه نرم‌افزاری ساختی؟
ریتمش خیلی تکراری میشه، فراز و فرود جاهایی زیادی و جاهایی اصلا نداره.
به هر حال خوب بود، موفق باشی.

Creeping Death
08-11-2008, 13:11
اگه میشه اسم فایل رو عوض کن . فیلش تر شده . فکر کنم به 3 تا X پشت سر هم گیر میده.
بسکه سیستم فیل ترینگ قویه ...

rezapassword
08-11-2008, 13:39
تشکر دوستان
در ضمن ----- نیست
اگر هم یه مقداری توضیح بدید که کجاش رو میگید ممنون میشم
همه اهنگ های دنس این طور مگه نه ؟

R.P.G
08-11-2008, 15:22
با چه نرم‌افزاری ساختی؟
ریتمش خیلی تکراری میشه، فراز و فرود جاهایی زیادی و جاهایی اصلا نداره.
به هر حال خوب بود، موفق باشی.

من به احتمال 90% میگم که با Dance e Jay 1 ساخته.:5:

rezapassword
09-11-2008, 09:46
نه دوست من
اسم نرافزار دی جی است با حجم 300 مگابایت

kiwi
09-11-2008, 15:07
راستشو بگم؟!؟!؟؟!!!!!
من اصلا خوشم نيومد!

rezapassword
09-11-2008, 18:08
به فال انتقاد
ممنون

Creeping Death
09-11-2008, 18:53
نمی دونم چرا برا من فل-- ----تره

rezapassword
10-11-2008, 10:41
خوب از چیز شکن استفاده کن

Linux Learner
10-11-2008, 12:41
خوبه! ولی مشکلش اینه که ریتمش الکی و زود عوض میشه یا به اصطلاح توازن نداره. سعی کن ریتم طی مدت زمان بیشتری عوض بشه.

بیشتر روش کار کن و صدا های آماده ی جدید از اینترنت بگیر.

موفق باشی!

YAMAHA-FZ16
10-11-2008, 13:28
خوب دوستان برای ایجاد تنوع و با اجازه ی صاحب این تاپیک من هم دو تا از اهنگهایی رو که با دنس ای جی 7 ساختم میزارم ببینید خوبه یا نه!البته اصلا قصد کل کل ندارم فقط من هم خواستم اهنگهایی رو که ساختم اینجا بزارم!
در مورد اهنگ این دوستمون هم باید بگم که از ریتمهای تند خوبی استفاده کردی ولی اون دقیقه ی تقریبا میانی اهنگت رو چرا همینجور گذاشتی تکرار بشه!میتونستی بعد از تکرار مثلا 3 باره ی اون قسمت یه ریتم اضافه کنی و قال قضیه رو بکنی!!!
این هم از اهنگهای من هر دوشون رو کوتاه و مختصر در زمانهای 1 دقیقه و 10 ثانیه ی ساختم(یا به عبارتی سر و تهشون رو هم اوردم!)عزیزان از نظراتتون ما رو هم بی نصیب نزارید!با اجازه ی صاحب تاپیک:حجمشون هم کمه!یعنی حقیقتش از یک مگابایت کمتر نمیشدن!!اگه لینکها خراب بود بگید تا تعویض لینک کنم!
اولی:

دومی

قربان شما امین

rezapassword
10-11-2008, 19:37
امین جان
بابا به خدا من با این دنس دی جی نساختم
اسم نرافزار Dj هست
در دیویدی لورد یا کینگ پیداش میکینید
موفق باشید شما هم

mohammad.moein
10-11-2008, 19:51
خوب دوستان برای ایجاد تنوع و با اجازه ی صاحب این تاپیک من هم دو تا از اهنگهایی رو که با دنس ای جی 7 ساختم میزارم ببینید خوبه یا نه!البته اصلا قصد کل کل ندارم فقط من هم خواستم اهنگهایی رو که ساختم اینجا بزارم!
در مورد اهنگ این دوستمون هم باید بگم که از ریتمهای تند خوبی استفاده کردی ولی اون دقیقه ی تقریبا میانی اهنگت رو چرا همینجور گذاشتی تکرار بشه!میتونستی بعد از تکرار مثلا 3 باره ی اون قسمت یه ریتم اضافه کنی و قال قضیه رو بکنی!!!
این هم از اهنگهای من هر دوشون رو کوتاه و مختصر در زمانهای 1 دقیقه و 10 ثانیه ی ساختم(یا به عبارتی سر و تهشون رو هم اوردم!)عزیزان از نظراتتون ما رو هم بی نصیب نزارید!با اجازه ی صاحب تاپیک:حجمشون هم کمه!یعنی حقیقتش از یک مگابایت کمتر نمیشدن!!اگه لینکها خراب بود بگید تا تعویض لینک کنم!
اولی:

دومی

قربان شما امین

خيلي قشنگ بود:thumbsup:چند بار بهش گوش دادم:8:
لطفا بازم از كارات بذار

YAMAHA-FZ16
10-11-2008, 21:23
سلام!نظر لطف همه ی شماست!راستشو بخواهید رضا پسوورد جون شما هم اگه با این دنس ای جی 7 کار کنید حتما نتیجه ی بهتری میگیرید چون سمپلهای بسیار زیادی داره و ادم اگه وقت بزاره میتونه از توشون یه اهنگ درست حسابی درست کنه!افکتهای دستی هم این نرم افزار داره که کار کردن باهاشون بیشتر زمان میبره!محیط نرم افزار هم بسیار ساده هست!این اهنگهایی رو هم که ساختم میخواستم کاملشون کنم ولی ترسیدم هجو بشه و ریتم اهنگ بهم بخوره به خاطر همین سر 1 دقیقه و خورده ای ثانیه تمومشون کردم!
اگه واقعا از موسیقی سر درمیاری من بهت بهت نرم افزار Fl STUDIO رو پیشنهاد میکنم واقعا کم حجم و حرفه ایه!!من نصبش کردم ولی هیچی ازش سردر نیاوردم!میگن بعضی خواننده های توی ایران برای اهنگ سازیشون از flstudio استفاده میکنند!! من اماتور که به همون دنس ای جی 7 راضیم!!!دی:

rezapassword
11-11-2008, 10:12
منم بد جوری تعریف این اف ال رو شنیدم
امروز فرداست که برم بخرمش

nafe-bandar
11-11-2008, 14:15
سلام!نظر لطف همه ی شماست!راستشو بخواهید رضا پسوورد جون شما هم اگه با این دنس ای جی 7 کار کنید حتما نتیجه ی بهتری میگیرید چون سمپلهای بسیار زیادی داره و ادم اگه وقت بزاره میتونه از توشون یه اهنگ درست حسابی درست کنه!افکتهای دستی هم این نرم افزار داره که کار کردن باهاشون بیشتر زمان میبره!محیط نرم افزار هم بسیار ساده هست!این اهنگهایی رو هم که ساختم میخواستم کاملشون کنم ولی ترسیدم هجو بشه و ریتم اهنگ بهم بخوره به خاطر همین سر 1 دقیقه و خورده ای ثانیه تمومشون کردم!
اگه واقعا از موسیقی سر درمیاری من بهت بهت نرم افزار Fl STUDIO رو پیشنهاد میکنم واقعا کم حجم و حرفه ایه!!من نصبش کردم ولی هیچی ازش سردر نیاوردم!میگن بعضی خواننده های توی ایران برای اهنگ سازیشون از flstudio استفاده میکنند!! من اماتور که به همون دنس ای جی 7 راضیم!!!دی:

مطمئنا FL بهتره !!
خیلی سمپل هایی داره که دنس نداره
البته اینو جایی خوندم :31:
ولی تقریبا 60 70 درصد بیت هایی که با برنامه میسازن با FL میسازن !

rezapassword
13-11-2008, 12:11
دوستان ببینید این چه طوره
حجم 100 کیلو بایت