مشاهده نسخه کامل
: درخواست : مقاله ای در مورد امپول
مرتضی nvcd
08-11-2008, 03:43
سلام به دوستان پزشكی عزیز
راستش یه چند هفته ای می شه به خاطر كمر درد امپول میزنم ... امروز وقتی رفتم امپولم رو بزنم متوجه شدم اطلاعات چندانی در مورد تاریخچه و خود شكل و ساختار امپول ندارم ...
ازتون یه مقاله در سطح متوسط می خوام كه یكم اطلاعاتم رو در این مورد بالا تر ببره ...
اگه هم بشه تو مقاله یا بصورت جدا در مورد این سوال كه چرا باسن محل مناسبی برای زدن امپوله توضیحی بدید ...
ممنون
مرتضی
tekno2006
08-11-2008, 11:15
من می گردم برات یه مقاله خوب از منبع معتبر پیدا می کنم منتظر باش
و در کل هر دارو برای ورود به بدن فرم های مختلفی داره که شامل قرص شیاف سوسپانسیون کپسول آمپول عضلانی و آمپول وریدی اسپری و غیره هست که یک دارو مثلا رانیتیدین هم آمپول هست و هم قرص
آمپول های وریدی دارای جذب بیشتر ولی کوتاه اثر و آمپول های عضلانی هم مشابه آن ولی جذب آن کمی طولانی تره اما جذب آن خیلی خیلی بیشتر از قرص هست چون نیمی از دوز دارو توسط فرایند هضم از بین می رود و زمان ورود به خون آن طولانی تره اما تزریق عضلانی چون مستقیما توی عضله خالی می شود خیلی زودتر وار جریان خون شده و اثر می کند
در تزریق باسن چون بهترین جایی هست که نوک سوزن به استخوان برخورد نمی کند در ربع فوقانی باسن به سمت خارج بهترین جا برای تزریق هست که امکان برورد به عصب سیاتیک کمتر هست
milad_badboy
08-11-2008, 12:08
ميشه چند تا آمپول خواب آور بهم معرفي كنين واسه اطلاعات عمومي ميخوام باز العان نگين برو دكتر اين حرفا كه اوضاع پولي واسه وبزيت خرابه
tekno2006
08-11-2008, 12:24
از آمپول فقط دیازپام 10 میلی گرم می تونی گیر بیاری که اونم داروخانه ها بدون نسخه نمیدن
مرتضی nvcd
08-11-2008, 16:10
من می گردم برات یه مقاله خوب از منبع معتبر پیدا می کنم منتظر باش
منتظرم ...
توضیح جالبی هم دادید ... نمی دونستم این همه نوع دارو داریم ... و اینكه چه دقتی در انتخاب محل امپول می شه ...
اگه دارید می گردید می شه یه چیزی هم در مورد فناوری های جدید در مورد امپول یا جایگزینی برای ان پیدا كنید ؟
ممنون
milad_badboy
08-11-2008, 21:01
از آمپول فقط دیازپام 10 میلی گرم می تونی گیر بیاری که اونم داروخانه ها بدون نسخه نمیدن
يعني فقط امپول خواب آور ديازپام هست؟نوعي قوي تر نيست؟
tekno2006
14-11-2008, 22:00
يعني فقط امپول خواب آور ديازپام هست؟نوعي قوي تر نيست؟
چرا وجود داره ولی در دسترس مردم نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.