ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد !

مرتضی nvcd
08-11-2008, 03:31
سلام دوستان ...

امروز كه سیستم رو ردیف می كردم ... و یه سری كد های رجیستری رو تغییر می دادم ... به این فكر افتادم چرا نرم افزاری نداریم كه بشه مثلا از قبل برنامه تغییر كدها و غیره رو بهش داد و كاربر تنها گزینه رو انتخاب كنه و تغییرات انجام بشه ؟

من كه تا حالا ندیدم ... تنها جایی هم كه به نظرم اومد مطرح كنم اینجا بین شما برنامه نویسان بود ...

می خواستم بدونم امكانش هست ؟... نمی دونم با كدوم برنامه می شه چنین كاری كرد...

مثلا یه سری ترفند در مورد اكسپلورر هست كه بیاد برید و رجیستری رو دست كاری كنید ... یه نرم افزار می خوایم كه به كاربر بگه چه كاری رو می تونه انجام بده ... اگه اون گزینه ها رو انتخاب كرد ... نرم افزار خودكار رجیستری رو تغییر بده ... البته می شه در مورد منوها و گزینه های خود ویندوز هم باشه

منتظر نظر شما و راهنماییتون هستم

ممنون

Payman_62
08-11-2008, 12:45
سلام.
مرتضی جان به انجمن برنامه نویسی خوش اومدی.
البته که میشه. یکی از ساده ترین کارها همین ایجاد تغییرات تو رجیستری هست.
نمونش تو تروجانی که نوشته بودم (net killer) بود. تو همین انجمن هم گذاشتمش.

ولی مساله ای که هست اینه که اکثر این تغییرات رو میتونیم به کمک امکانات خود ویندوز اعمال کنیم. مثل نمایش یا عدم نمایش فایل های هیدن که هم از طریق فولدر آپشن امکان پذیره هم رجیستری.
اکثر تغییرات رو میتونیم به وسیله group policy اعمال کنیم.

مرتضی nvcd
08-11-2008, 16:09
سلام مدیر جون ...

راستش یه چند وقتیه دارم C یاد می گیرم و به نوعی قبلا به انجمن واقعا جالبتون سر زدم ...

اما در این مورد كه گفتید ... راستش در مورد اكثر كاربران صدق نمی كنه كه این چیزا رو بدونن ... من خودم یكی از كسانی هستم كه هر از چند گاهی توسط اكثر نزدیكان و دوستان برای حل مشكل كندی سیستمشون میرم كمك ... و این رو هم مدیون مطالبی هستم كه تو نت پیدا كردم ...

اكثرا دوستان و بیشتر كاربران وقتی بعضی تغییرات در رجیستری و حل شدن مشكلشون رو با زدن چند دكمه و چند تیك می بینن از تعجب شاخ در میارن ...

یه دلیل دیگه هم می تونه وقت گیر بودن این كار باشه ... مثلا خودم بعد از نصب ویندوزم .. برای اینكه روبه راهش كنم و باب میل خودم بشه ... حدودا 3 ساعتی رو وقت صرف می كنم تا همه چیز رو تغییر بدم ... و اگه نرم افزاری وجود داشته باشه كه همون اول نصب فقط تیك هاش ور بزنم و اون خودش انجامش بده و بعد هم تموم كنه خیلی خوبه ...

بهرحال از اینكه به پیشنهادم توجه كردید ممنونم ... امید وارم بیشتر از این منو اینجا ها ببینید دی:

Payman_62
08-11-2008, 23:13
سلام.
درسته. همه این مطالب رو نمیدونن و چنین برنامه ای میتونه خیلی جالب باشه.
میشه در مورد تغییراتی که اعمال میکنی بیشتر توضیح بدی. مطمنی همشون از طریق تغییر در رجیستری امکان پذیر هستن.
شاید برنامه نویس های همین سایت با هم این برنامه رو نوشتن.
منم امیدوارم بیشتر به این جا سر بزنی.

مرتضی nvcd
09-11-2008, 02:34
من لیست كلیه تغییرات رو جمع اوری می كنم ... تا بینیم چی می شه

ممنون