مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد جستجوی دیتا بیس!!!
moslem_pc
07-11-2008, 21:40
من با وی بی 2008 کار میکنم که تفاوت زیادی با 2005 نداره!!!!
میخواستم یه برنامه ای بسازم که یک سری اطلاعات رو به یه دیتابیس بدم سپس تویه تکست باکس برای مثال اگر کسی یکی از خصوصیات را تایپ بکنه بقیه شون نمایش داده شوند!
یه چیزی مثل برنامه دانشنامه دارویی رازی!!!!
یا یه چیزی مثل سرچ دفترچه تلفن ها!!!
لطفا سریعتر کمکم کنید یا اگه بتونید یه پروژه رو برام آپلود کنید خیلی مرسی میشم!!!
moslem_pc
09-11-2008, 21:50
ترو خدا یکی کمکم کنه!
سلام
جستجو در دیتابیس جزء اولین مسائل برنامه نویسی است و شما به راحتی میتوانید با اضافه کردن شرط WHERE به دستورات sql عمل فوق را انجام دهید.
مثلاً دستور زیر تحت sqlserver تمام سطرهایی را باز میگرداند که نام ali در جایی از فیلد fieldname آنها وجود داشته باشد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mahsajoon
02-03-2009, 22:33
سلام
جستجو در دیتابیس جزء اولین مسائل برنامه نویسی است و شما به راحتی میتوانید با اضافه کردن شرط WHERE به دستورات sql عمل فوق را انجام دهید.
مثلاً دستور زیر تحت sqlserver تمام سطرهایی را باز میگرداند که نام ali در جایی از فیلد fieldname آنها وجود داشته باشد
ش
سلام.
من نيز سوالي در اين باره دارم:
داخل يكي از صفحاتم GridView دارم كه اطلاعات يك جدول را نشون ميده.اين جدول با SqlDataSource كار ميكنه .يعني من براي عمليات حذف و ويرايش هيچ كدي ننوشتم خود SqlDataSource اين خاصيت را داره و انجام ميده
حالا ميخوام بر اساس يكي از فيلدام عمل جستجو را انجام بدم ، بخاطر استفاده از SqlDataSource با مشكل مواجه ميشم.
كدي كه براي جستجو نوشتم اينه:
تو پيغام خطاش ميگه نميتوني از دو تا سورس استفاده كني!!!
من براي نمايش و ويرايش و حذف ميخوام حتماً از SqlDataSource استفاده كنم ولي براي جستجو نميشه با مشكل مواجه ميشم.
لطفاً راهنمايي كنيد .من بايد از چه متدي براي اين كار استفاده كنم؟؟؟؟؟
خواهشاً به زبان ساده راهنمايي كنيد تا متوجه بشم. :11:
Mahsajoon
03-03-2009, 22:08
چرا جواب نميديد؟!!!!!!؟!!؟!
من منتظرمااا!!!!!!
Thanx
shalineh
03-03-2009, 22:12
قبل از عمل سرچ ، دیتا ست رو ریست کن.
DT.Reset
پ.ن:
دستور ریست رو قبل از این دستور بنویس:
DT = DA.GetDataBy1(Txt_CH_Name.Text)i
Mahsajoon
04-03-2009, 16:12
سلام -تشكر از پاسختون-ولي با استفاده از ريست مشكلم حل نشد!!!
خوشبختانه خودم به جواب رسيدم.
من عمل ويرايش و حذف فيلدهاي يك جدول را با استفاده از SqlDataSource و بدون نياز به كد نويسي انجام ميدادم.
براي جستجو كد نويسي كردم ولي متأسفانه با پيغام خطايي كه نميتوني از دو تا سورس استفاده كني مواجه شدم.
الان عمل جستجو را نيز با SqlDataSource انجام ميدم و ديگر نيازي به كدنويسي نيست ولي متأسفانه براي ويرايشي كه قبلاً انجام ميداد با پيغام خطاي زير مواجه شدم::41:
You have specified that your update command compares all values on
SqlDataSource 'SqlDataSource1', but the dictionary passed in for
oldValues is empty. Pass in a valid dictionary for update or change your
mode to OverwriteChanges.
بايد چيكار كنم تا ديگه اين خطا را نده و ويرايش را مثل قبل بدون نياز به كد نويسي انجام بده؟؟؟؟
سلام
اگر مشکلتان ادامنه دارد و نیاز به کمک دارید، لطفاً کد صفحه aspx خود را قرار دهید تا من و یا سایر دوستان بهتر بتوانیم خطا و دلیللش را مشخص کنیم و کد صحی را برایتان توضیح دهیم.
میتوانید هم سری به توضیح زیر بزنید:
asp.net/learn/data-access/tutorial-21-vb.aspx
Mahsajoon
08-03-2009, 16:51
سلام-تشكر از لطفتون
فعلاً روش ديگري را جايگزين كردم.
ممنون از رسيدگي هاتون:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.